Mecalim kalmadi

Ya o kadar guzel yazmissiniz ki... Allah bin kere razi olsun, evladinizi size bagislasin :) sabah okudugumda gunum guzel gecmeye baslamisti.. ta ki patrorunumun benim hakkimda ne dedigini ogrenene kadar.. excelde daha formul yapmayi bilmiyormusum. Halbuki istedigi seyi tam olarak anlatamadigi icin anlayamadim en sonunda sorma ihtiyaci duydum :KK43:( hala aklimdan cikmiyor o cumlesi.. Bir kelime daha etti de yazmiyim simdi ama aksamdan beri aklimda.. Odaya yanina gelirken de laf sokuyor bana exceli de ben yaptim diyor. Kendimi hayatimda bu kadar beceriksiz ozguvensiz bir ise yaramayan birisi olarak gormemistim.. Kendimi o kadar hic gibi hissediyorum ki ve kiziyorum ki bir excel bile bilmiyorum halbuki pgrenmek icin o kadar caba sarfettim ki hatta kursuna bile gidicektim maddi durumdan gidememistim. Off cok yoruldum artik bu is yeri dengemi bunyemi cok ama cok bozdu :KK43:
Sen takma bugun bizim is yerinde dediger şubeye bir arkadaşımız gonderildi rotasyonla digee samimi arkadasim dedigim kiz bnm gitmemi istemiş o kiz kalsın demis giden hakkında ama bnm umranda bile olmadi.herkes ne derse desin duyma o excek programi iyi biliyor olabilir kemdi yaptıysa incileri dökülmedi yaa..bazen duymayacaksin.. bir seyderlerse daha iyisi icin uğraşmaya calisirim de gec.
Anladığım kadarıyla isinde problem ama takmamak senin elinde..hayat acimasiz ama yine de basaracaz.. elbet birgun sende iyi olacaksin bu konuda ...
Bu arada tsk ederim cnm ..
Kulagini bazi şeylerle tikamazsan hayat gitmiyor benim tecrübe ile sabit ..benimde berbat geçti gunum ama bak suan evimde yim.. ve o orada kaldi..

Gunun birinde Mutlu olacagima dair inancim o kadar kirildi ki.. Uzun zamandir bir yili askin ne zaman mutlu oldugumu bile hatirlamiyorum. Acaba diyorum ne yaptim ne yaptim da mutlu olamiyorum, iyilerle karsilasamiyorum. Sıkıntılarım bitmiyor, hep sıkıntı uzerine sıkıntı artik vardir elbet Rabbim'in bir bildigi ama keendimi sorgular oldum ben belki de kotu bir insanimdir diye :KK43: Hayat amacim yok, yol haritam yok, artik hicbir seyden keyif alamiyorum. Cunku herkese herseye inancim o kadar kirildi ki.. Artik mutlu olacagima bile inanamiyorum hatta olmaktan bile korkuyorum acisi cikar diye :KK43: cikamiyorum bu ruh halinden :KK43:
Al benden de o kadar :(

Sen takma bugun bizim is yerinde dediger şubeye bir arkadaşımız gonderildi rotasyonla digee samimi arkadasim dedigim kiz bnm gitmemi istemiş o kiz kalsın demis giden hakkında ama bnm umranda bile olmadi.herkes ne derse desin duyma o excek programi iyi biliyor olabilir kemdi yaptıysa incileri dökülmedi yaa..bazen duymayacaksin.. bir seyderlerse daha iyisi icin uğraşmaya calisirim de gec.
Anladığım kadarıyla isinde problem ama takmamak senin elinde..hayat acimasiz ama yine de basaracaz.. elbet birgun sende iyi olacaksin bu konuda ...
Bu arada tsk ederim cnm ..
Kulagini bazi şeylerle tikamazsan hayat gitmiyor benim tecrübe ile sabit ..benimde berbat geçti gunum ama bak suan evimde yim.. ve o orada kaldi..
Evet cok haklisiniz valla.. ben bu isten cikmadan psikolojim duzelmeyecek sanirim cunku kendimi bilgisiz bir sey bilmeyen anlamayan birisi gibi hissettiriyorlar bana ve bu da ben de ozguven kaybina yol aciyor istemsiz bir sekilde.. Cikmadan kenxime gelemeyexehim sanirim.. Cok tesekkur ederim o kadar guzel dusunuyorsunuz ki:) Cok takdir ettim sizi. Allah razi olsun tekrardan :)

Evet cok haklisiniz valla.. ben bu isten cikmadan psikolojim duzelmeyecek sanirim cunku kendimi bilgisiz bir sey bilmeyen anlamayan birisi gibi hissettiriyorlar bana ve bu da ben de ozguven kaybina yol aciyor istemsiz bir sekilde.. Cikmadan kenxime gelemeyexehim sanirim.. Cok tesekkur ederim o kadar guzel dusunuyorsunuz ki:) Cok takdir ettim sizi. Allah razi olsun tekrardan :)
Ne demek cnm bie nebze dwstek olabildiysem ..
Is bul eger borcun varsa is bul oyle cik.. ..
Ins hersey gonlunce olur

20 yasindayim, bir suru hayalim varken borucumu odemek icin bir egitim kurumunda sekreterlige basladim.. Insan disi muameleme goruyorum, adil bir ortamda calisamama yani basit gibi gozukebilir her is hayatinda olan seyler gibi gozukebilir ama iste hicbir sey disardan gozuktugu gibi degil.. Burada cok mutsuzum. Bir an once ayrilmak istiyorum. Ama cikinca ne yapacagim bilmiyorum part time bir is bulurum ama bu seneki universite sinavina hazirlanamadim mesela. Seneyeki sinava hazirlanicam. Seneye uni sinavina hazirlanicam ama ailem kpss ye girmemden yana.. Onlarin isteklerinden kendi hayatimi yasamiyorum. Ben omur boyu masa basinda surekli ayni isi yapmak istemiyorum mesela.. kendimi gelistirmek az da olsa iyi bir seyler yapmak istiyorum. Ailem de hakli bir yandan su an ki calistigim is yerine karsin ben de evladimin oturup kpss ye hazirlanmasini isterdim. Ama artik heralde yeniden okumami istemiyorlar ki yeniden uni okumama sicak bakmiyorlar. Ailemin bir zamanlar okumam icin cabalarken simdi destek cikmamalarina beni desteklememelerine cok uzuluyorum mesela.. desteklemeleri gereken sey de kotu bir sey degil ki.. Isin en kotu tarafi ne biliyor musunuz? Yeniden okuma hevesim o kadar gitti ki benden.. 2 yillik mezunum halbuki. Simdi yeniden okuyacak olmam bilmiyorum:KK43:( Hayatimbana gore su an o kadar cikmazdaki.. O yuzden hicbir sey yapasim gelmiyor.. belli bir bolum hedefim de yok. Cocuklugumdan beri tek hayalim tipti ama takdir edersiniz ki bu kadar hayati karismis olan birinin bu saatten sonra tip okumaya hevesi kalmaz.. Hedefimi o kadar yuksek tuttum ki simdi hicbirtip disinda hicbir meslek bana cazip gelmiyor. Sanki tip okumadiktan sonra baska bir bolum okumanin bir anlami yok gibi.. Zaten baska bilum okuyacak da hevesim yok.. oyle karma bir durumdayim ki.. Kendi secimlerimle mi getirdim bu hale ailem yuzunden mi orasini cozmus degilim tek bildigim artik elimden bir sey gelememesi ve benim bunu oturup izlemem :KK43: kusura bakmayin cok uzun oldu ilk defa birisine icimi tam doktum
Biraz sert olacak ama ailen yapmaları gerekeni yapmış seni okutmuş, çalışmaya başlamışsın. Gerçek hayat hayalindeki gibi değil dimi? İnsanlar seni tekrar üniversiteye göndermek zorunda değil, o yüzden en başında hedefin hayalin neyse ona göre çalışacak o bölümü okuyacaktın. Ya da 4 yıllığa dikey geçiş yapabilirsin. Kendi seçimlerini yaşıyorsun. Ama ailenin dediği mantıklı önlisans olarak KPSS’den atanman daha kolay. Puanlarını bilmiyorum ama tıp kazanmak zor okumak daha zor. Kazanabileceğine okuyabileceğine inanıyorsan aileni ikna et, birkaç gözyaşına bakar.

Biraz sert olacak ama ailen yapmaları gerekeni yapmış seni okutmuş, çalışmaya başlamışsın. Gerçek hayat hayalindeki gibi değil dimi? İnsanlar seni tekrar üniversiteye göndermek zorunda değil, o yüzden en başında hedefin hayalin neyse ona göre çalışacak o bölümü okuyacaktın. Ya da 4 yıllığa dikey geçiş yapabilirsin. Kendi seçimlerini yaşıyorsun. Ama ailenin dediği mantıklı önlisans olarak KPSS’den atanman daha kolay. Puanlarını bilmiyorum ama tıp kazanmak zor okumak daha zor. Kazanabileceğine okuyabileceğine inanıyorsan aileni ikna et, birkaç gözyaşına bakar.
Hayalim neyse ona gore calistim ama ne kadar calissirsam calisayim istedigim bolumu 1 senede kazanamayacagim cok belliydi sebebine girip fazla detaya bogmak istemiyorum ama ailemin psikolojik baskisiyla gidip tercih yaptim. Ve benim tip istedigimi biliyorlardi..

Back
X