- Konu Sahibi Tiiredgirll
Sen takma bugun bizim is yerinde dediger şubeye bir arkadaşımız gonderildi rotasyonla digee samimi arkadasim dedigim kiz bnm gitmemi istemiş o kiz kalsın demis giden hakkında ama bnm umranda bile olmadi.herkes ne derse desin duyma o excek programi iyi biliyor olabilir kemdi yaptıysa incileri dökülmedi yaa..bazen duymayacaksin.. bir seyderlerse daha iyisi icin uğraşmaya calisirim de gec.Ya o kadar guzel yazmissiniz ki... Allah bin kere razi olsun, evladinizi size bagislasin :) sabah okudugumda gunum guzel gecmeye baslamisti.. ta ki patrorunumun benim hakkimda ne dedigini ogrenene kadar.. excelde daha formul yapmayi bilmiyormusum. Halbuki istedigi seyi tam olarak anlatamadigi icin anlayamadim en sonunda sorma ihtiyaci duydum( hala aklimdan cikmiyor o cumlesi.. Bir kelime daha etti de yazmiyim simdi ama aksamdan beri aklimda.. Odaya yanina gelirken de laf sokuyor bana exceli de ben yaptim diyor. Kendimi hayatimda bu kadar beceriksiz ozguvensiz bir ise yaramayan birisi olarak gormemistim.. Kendimi o kadar hic gibi hissediyorum ki ve kiziyorum ki bir excel bile bilmiyorum halbuki pgrenmek icin o kadar caba sarfettim ki hatta kursuna bile gidicektim maddi durumdan gidememistim. Off cok yoruldum artik bu is yeri dengemi bunyemi cok ama cok bozdu
![]()
Anladığım kadarıyla isinde problem ama takmamak senin elinde..hayat acimasiz ama yine de basaracaz.. elbet birgun sende iyi olacaksin bu konuda ...
Bu arada tsk ederim cnm ..
Kulagini bazi şeylerle tikamazsan hayat gitmiyor benim tecrübe ile sabit ..benimde berbat geçti gunum ama bak suan evimde yim.. ve o orada kaldi..