- 3 Eylül 2012
- 21.905
- 57.900
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
evet, sürüyle var böyle insancıklardan. ama yapılacak şey görmezden gelmek
kaale almamak. salla gitsinonlar bebişimin poposunu yesin
kime kızdın bakim?
Ben saygı duymuyorum bazılarına. Çoğunu da görmezden geliyorum. Yalnız karşı komşunun kapıyı günde 27 kere çarpa çarpa kapatmasını görmezden gelemiyorum... Kabul edelim ülkemizde dana çok...
Sen niye kızdın?
noldu tatlım kim dellendirdi seni ,kim dememe gerek yok dünya delilerin tepesinde dönüyorda gerçi olsun sen daha bi aç istersen...bu arada saygı görmek için saygılı olmayı öğrenmek bir gerekliliktir ama nerdeeeee.bencillik ahmaklık ne denir ki buna...,Bıktım artık saygı saygı diye kendini yırtan ama saygısızlığın dibine vuran insanlardan!
Sizin gibi düşünmeye mecbur muyum?
Her yerde dolusunuz. Sokakta, bu sitede, hatta burnumun dibinde hemen yan dairede!
Sizden farklı tercihlere, inançlara, yaşamlara ve düşüncelere açık olmayı öğrenin önce. Sonra saygı diye yırtın kendinizi.
En iyi bildiğiniz şey size uymayan birini direk etiketlemek. Hakkinda atip tutmak. Empati yapma ihtiyacı bile duymadan.
Öncelikle kendiniz tercih meselesi tabi saygı duyarım diyemedikçe saygı göremediğiniz icin ağlamayın saygılıyım diye de geçinmeyin komik oluyorsunuz.
Her gün böyle bir çok bilmiş attırıyor tepemin tasını. Yeter ama artık!
Saygı sadece bize olur sanıyoruzyahu bacım sen her şeye ne çok takıyorsun sürekli konu açıyorsun az bırak düsünmeyi kafan rahat etsin
bu kadar gerilme:))Valla kızacak dana çok. Birinin sinirini üzerimden atamadan yenisi geliyor. Insan olmayan bir adaya kaçasım var canıma yetti.
Özgür düşünce diye nara atan saftirik benim düşünceme ayıp ayıp diyor mesela. Nerede hani düşünce özgürlüğü?
Diye sorayım diyorum. Polemikten gidiyoruz.. Ya da tam yazcam banını da yemişim lan diyorum konu kilit. :)Soramayinca da böyle kendi kendimi yiyorum işte. . Off hayat çok zor..
bende kafaya takan bi tiptim ve zamanla kendime bazı sorular sordum...cevapları çok mantıklı geldiValla kızacak dana çok. Birinin sinirini üzerimden atamadan yenisi geliyor. Insan olmayan bir adaya kaçasım var canıma yetti.
Özgür düşünce diye nara atan saftirik benim düşünceme ayıp ayıp diyor mesela. Nerede hani düşünce özgürlüğü?
Diye sorayım diyorum. Polemikten gidiyoruz.. Ya da tam yazcam banını da yemişim lan diyorum konu kilit. :)Soramayinca da böyle kendi kendimi yiyorum işte. . Off hayat çok zor..
Valla kızacak dana çok. Birinin sinirini üzerimden atamadan yenisi geliyor. Insan olmayan bir adaya kaçasım var canıma yetti.
Bak yaBen çok yaşamam biliyorum
Mezar taşıma çok takardı siz takmayın yazsınlar..
bu kadar gerilme:))
olur böyle şeyler.
insanlar milyon çeşit.
beyinlerinin yönetimi de bizde değil.
hayat böyle bişey.
kaç yaşındasın merak ettim:))
bende kafaya takan bi tiptim ve zamanla kendime bazı sorular sordum...cevapları çok mantıklı geldi
takmıyorum
saygı duyana saygı duyuyorum
kısacası, kısasa kısas!
sen buradan birilerine kızmıssın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?