Mecbur muyum ?

ShellShock

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
3.616
3.867
133
Merhaba hanımlar önceki konularımdan bilenler vardır eşimin bensiz nisana gitmesine takilip kk ninda verdigi tavsiyelerle adami rahat biraktim... konu bu degil ama yinede yazacagim esim aradi kacda isyerinden cikacaksin diye bende ikide dedim.. arkadasi aramis yine son dakika (bakin siz Allah in isine) bi arkadasin dugunu varmis 13:00 de bende hep son dakika ve hep bensiz neyse tamam dedim.. benimdehafta sonu programim su sekilde bu hafta: arkadasimin sözü -istemesi vardi dort kiz grubuyuz hepimize rica etti bizde kiramadik gelelim sonucta enguzel gunu ve yalniz birakmak istemedik pazar gunu yani yarin. Bende ctesi gununden evi temizlerim kisisel bakim yaparim banyo sac derken geceyi bulurum dedim. zaten ctesi yarim gun calisiyorum eve gitmem uc bucugu buluyor. Pazar gunude sabahtan kizla beraber kuafore ordan dıs cekime ordan evine gitcez.iki gunumde dolu yani.. esim mj atmis halamlara gidecegiz aksama diye.Bende isim var dedim. Anlamadim dedi. İsim var canim bugun temizlik banyo yapacagim yarin erkenden gidebilmek icin calisan bir insanim yani son dk haber verilmez boyle seyler dedim. Tamam demis ama biliyorumki burnumdan getirecek. Cunku onun ailesi boyle ev gezmelerine tam kadro gitmezlerse onlar icin buyuk mesele .. su dusunce yok kafalarinda bu kiz calisiyor ev isi yemegi okulu zor idare ediyor biraz rahat birakalim demezler. Amaaaaan temizlik sonrada yapilir senin evinin temizliginde ne vaar sankii yemek dedigin yarim saatlik is sende bu yasta yoruluyosan biz napaaaaalimmmm sozleri hiiiic bitmez durmadan goruselim durmadan gezelim kafasi var. yani beyefendimiz ailesinin bu kanun gibi kurallarina uymazsam fermanimi yaziyor. Ama bir bucuk yildir karisini taniyamamis... benim prensiplerim var son gun son dk cagrildigim yere gitmem! Kuzenim kendi nisanina ayni gun on ikide haber verdi kiza direk soyledim canim ayni gun haber veriyorsun benim programim vardi diye ayni sekilde bugunde en sevdigim aile dostumuzun kizinin dogum gunu var aradilar islerim var ablacim onceden haberim olsaydi programimi ona gore yapardim dedim.... adam son dakika isleri pek seviyor ya bende neffret ederim .. simdi ailesi soylenip duracak isten kactim diye yorumlayacaklar. Biride cikip demezki bu kiz calisiyor biz buna onceden haber verelim.... cok uzun oldu kusura bakmayin ya .. sizce esim bu konuyu kafama kakarsa ne diyeyim?? Oyle bir cevap vermek istiyorumki artik benim adima kendisi ve ailesi karar alamasin!

Son düzenleme:
Artık kafasına yerleştirmeye başla. Zorluk çekersin. Bence bir buçuk yıl geç bile kalmışsın ya. Ben de sevmem son dk haber verilmesini

Umursamayın bence gayet haklısınız gitmemekte kararlı olun ki size sormadan tamam demesin bundan sonra.

Fedakarlığı hep yaparsan görmezler. O Mutlu olsun ama senin hayatın olmasın. Yok öyle dünya.
Ona gorede hep o yapiyormus fedakarlik... ben inkar etmiyorum yapitorsunda birazda karini dusun degilmi hep bi hizmetci modunda hep bi guleryuz timsali..

Birşey deme duymamazlıktan gel.
Bu kadar belirgin bir huyuna kocanın çoktan alışmış olması lazımdi.
Aynen oyle hep soylerim kendide gorur son dakikadan nefret ediyorum diye.. ama bu zamana kadar hep bir yolunu bulup kendi istedigini yaptirdi ama bugun hayir!

Umursamayın bence gayet haklısınız gitmemekte kararlı olun ki size sormadan tamam demesin bundan sonra.
Ailesi ne derse o! Yahu bu kiz neye yetissin anne biz gelemeyiz ama dur bir sorayim demiyor... gidilirde son dakika degil tabikide...

Kocanın böyle bir şey söylemeye hakkı yok.
Kendinizi savunun onunda yüzüne vurun
O gidecek edecek sonra sizin işiniz çıkınca vay efendim Angel böyle Angel şöyle...
Başka?

Kocanın böyle bir şey söylemeye hakkı yok.
Kendinizi savunun onunda yüzüne vurun
O gidecek edecek sonra sizin işiniz çıkınca vay efendim Angel böyle Angel şöyle...
Başka?
Umarim tek laf etmez yoksa bu defa fena patlayacagim! Erkeklerin isi ne guzel valla ev isi yok temizlik yok yemek yok ise gidip geliyolar ki kendisinin isi hiiiic yorucu degil ben aksama kadar zam ve terfi icin k.... mi yirtiyorum birde tek yol parasi vereyim diye her gun otuz dk yuruyorum sonra v masa basi is temizlikte ne var yemekte be var.... yakinda feministe donuscem valla

Kafasına vura vura öğreticen gerekirse..
Gidişatın iyi. Alışacak mecbur yok diye diye.
İnsallah alisir beyefendi.. aslinda bugun ona sinirliyim diye boyle konustum yoksa onu kirmamak icin kendimi zorlayacaktim iyi de oldu ..

Umarım düşünceli tarafına denk gelirsin bu sefer. Sanmıyorum ama...
Bu kadar düşünceli bir kadınsın haftada bir gün kendine ayırıcaksın.
Ayırmayıp gitmesen de ilerde bakımsızsın der.
Erkek bu derde der.
Sen nasıl mutlu olucaksan onu yap Angel'ım...
Ul*n seviyorum böyle düşünceli hatunları

Tesekkur ederim ama iste suistimal olunca dusuncede kalmiyor istedigini desin ne yapayim bende derim ki canim ben boyle mutluyum ve seni de boyle mutlu edebiliyorum

Taviz tavizi dogurur.esler aileleri olunca akillari ucuyor .gayet mantikli yazmissiniz.esim de ben de birbirmize sormadan davetlere cevap vermeyiz.bu en basindan beri boyleydi.
Simdi hamileyim.biraz da zor geciyor.tutturmus yan sokagimda oturan kv caya cagiralim yok buna cagiralim.annesi gonul koymus.kendim oturdugum yerden kalkmiyorum mide bulantisindan.hizmet edecem.cok istiyorsan her gun git evlerine
İlla gelsinler Bu hafta kudurdu ben de gayet politik davrandim almadim.cat kapida gelip ugrayabilirler.illa protokol mu lazim .
Bundan once zaten ic ice duruyorduk.simdi ozel durumum var yani aman yok ...ne olacak gelsin diyebilirsiniz
Benim annemlere israr etmiyor gelsin gitsinler...kendilerinkine gelince dilleri bulbul oluyor.bu gidisata durrrrr demenin zamani geldi

Yemin ederim tıpkısının aynisi benim esimde. Ayda bir tutturur annemleri caya cagiralim diye sanki hic gormuyoruz bayramda seyranda yilbasinda dogum gununde dip dibetyiz bizde zaten ayni sokakta oturuyoruz hepsiyle en azindan kendi dogum gunumle yilbasini basbasa gecirelim istiyorum yok. Valla bi gun kriz gecirecem agzima be geliyosa soylicem.. bide ben zaten normalde kendi aile ve akrabamla bile ayda yilda bir gorusurum boyle vıç vıç ikiskileri sevmem ama mecbur kaliyorum ve surekli iyi davranip iyi yaklasmak kendim olamiyormusum rol yapiyormusum gibi geliyor

Biraz geç kalmışsın sabırlıymışsın ama hiçbişey için geç değildir.

Sondakika olan herşeyden nefret ederim tıpkı buailenin düşüncesiz tavurlarındanda.

Böyle devam et işin olsada olmasada önceden haber verilsin ona göre ayarlıyaşım modunda ol.

Artık eski zamanda yaşamıyoruz halalar teyzeler amcalar bunlara ancak bayramda zaman ayrılıyo çünkü zaman yok

Benim ailemle de gorusur esim.Aslinda ben cok rahatsizlik duymuyorum gidip gelinmesine.simdiki durumum belli disari.bile cikmiyorum.ev islerimi eskisi gibi yapamiyorum.zaten kismi bunalimdayim.onlari gorunce ben de olumlu hava esmiyor.bir yerden nem kapiyorum.israr niye yani.istemiyorum iste.zoraki olunca hic de istemem.kirma kirma bir yere kadar...
Akrabadan iyi rol yapan kotu rol modelim var aslinda.meclislere katilmaz ama tek tuk.katildiginda yillarca gorusmus gibi muamele hos sohbet guler yuz herkesin gazini alir.bazen maskeli olmak iyidir diye dusunmuyorum degil....

açıkça söyle son anda mı söylenir diye bir kere iki kere kavga olur ama sonradan alışırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…