Mecburi durumlardan eltim 2 ay bizde kalacak

Bu arada kararınızı yeni gördüm. Ortak bir kararda buluşmuşsunuz.
En doğrusunu yapmışsınız onların da desteği ile siz bu işin üstesinden gelirsiniz.

eltın otelde kalsın cocuğu ıle bırlıkte madem bırakamıyor, gunduzlerı bakıcı bulsun o baksın cocuga aksam kendısı ılgılensın ama gelıp sıze yerlesmesın ...
Neden? çocuğunun amcasının evinde kalsa ne zararı olacak?

Nasıl bir bakış açısı bu ya..

Aile olmak bu değil,birlik beraberlik bu değil !!

valla biz eğitimlere giderken (kamuda yılda bir iki muhakkak olur gibi)çocuğumuza bakmaya evimize gelecek anne kayınvalide bulamazsak yanımızda götürüp eğitime sokuyoruz.çok küçükse annemizi yanımıza alıp eğitimin olduğu şehirdeki otele yerleşiyoruz.zaten ben ahrcırah alıyorum bir kişilik ücret elimden çıkıyor ama içim rahat oluyor.çocuğum en son otel mikrobu kaptığı için bir buçuk senedir ben eğitime giderken (3 eğitim oldu birer haftalık)ya annem ya kayınvalidem gelip bakıyor.baktım çocuğum çok üzülüyor gülerken ağlıyor telefonda (25 aylık)bu ocaktaki eğitime kocam izin alamazsa annemi götüreceğim kesin.

Evet simdi esimi zor durumda birakmayacağım. Ilerde bunlarin kiymetini bilecek biridir. Evlilik kolay bir sey değil, basta cok zorlandim artik aklimdakini hemen fevri soylemiyorum, bi sekilde orta yolu buluyoruz. Surekli olacak bir sey de degil, ailesi zaten uzakta.

Canim kizin kendi annesi vefat etmis, o yuzden kv bakiyor. Kv de bizim ev varken otelde kalmaz bebekle. Ben de git kal demem. Eltim de rahat degil ama yürütmeye calisiyor o da. Bebek icin elden gelen yapiliyor.

normalde uzun süre ne kalmak nede kalınması taraftarı değilim
ama ortada otellerde perişan olacak bir bebek varsa
akan sular durur
onlar kıymet bilir bilmez
boşver Allah ve eşin bilecekse böyle arada gelip gitme ile idare edilebilir sanki

Canım çocuğun henüz yok herhalde düzenli bir kreşe vermek için bile insanlar aylarca araştırıyor canını emanet ediyorsun sonuçta. Öyle otelin karşısında kreş bul 1 yaşında ki bebeği ver malesef öyle değil annelik.

Evet bebeğim yok henüz. Olursa ben de calisiyorum ucretsiz izin hakkim da yok 1 yastan sonra mecbur krese verecegim.

Evet bebeğim yok henüz. Olursa ben de calisiyorum ucretsiz izin hakkim da yok 1 yastan sonra mecbur krese verecegim.

Ben sonucu şimdi gördüm sevindim valla çok mecburiyetin yoksa kreş e veremezsin kıyamazsın bak gör evlat tatlı Allah sana da nasip etsin :)

Ben sonucu şimdi gördüm sevindim valla çok mecburiyetin yoksa kreş e veremezsin kıyamazsın bak gör evlat tatlı Allah sana da nasip etsin :)
Ah canim olmuyor bizim bebek. 1 kere tüp bebek yaptik tutmadi. Eşim tedavi oluyor tamamlasin tüp bebek yapacağiz yine. O yuzden olursa daha nazli olacak buyuk ihtimal ( ben kres falan diyorum ama ) calisan anne olmak da zor Allah herkese sabir versin.

Allahım en hayırlı zamanda nasip etsin canım benim 2 3 tane arkadaşım vardı çocuk çok istiyorlardı pek te bir engel yoktu biri tip bebek ile hamile kaldı öteki tüp bebek tedavisine gidecekken kontrolde hamile olduğunu öğrendi. Canı gönülden Allah hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin en doğru zamanda.

senın adına sevindim , için huzurlu olursa onları yük olarakta görmezsin zaten .

Neden? çocuğunun amcasının evinde kalsa ne zararı olacak?

Nasıl bir bakış açısı bu ya..

Aile olmak bu değil,birlik beraberlik bu değil !!
2 aydan bahsedıyorsunuz konuyu okumadınız sanırım eltı gelecek ustune kv kp vs..
ev curcunaya donecek uc bes gun olsa anlarım da hem egıtımı erteleme luksude varmıs eltısının ben sahsen erteleme sansım varken cocukta varken boyle bır seyahat planı yapmazdım aıle olmak evet bırlık beraberlık demek ama hastalık degıl bırsey degıl ertelenecek bır egıtımı bırılerı kendı ıstedı dogrultusunda ertelemıyor ve kalacak yer ımkanı sunulmusken gelıp mısafır oluyor...

Sonuç netlermiş
Öyle bir durum olsaydi ben istemezdim.

Karşı taraf içinde zor gelmiş demekki ..sorunun hallolduğuna sevindim ..düşünceli olmak lazım tabi mecbur kalmadıkça idare ederler inşallah ..eğitimde çok uzunmuş gerçekten

Emse de emmese de o bir ana kuzusu. Erken dönem anne ile ayrılıkların telafisi olmayan psikolojik fizyolojik ve sosyal etkileri olur çocuklarda.

Evet biliyorum ben de 1 tane cocugum var :)

Birkac gunde bir gider demistim zaten 2 ay gibi bir zorunlulugu oldugu icin.

Psikolojik ve sosyal etki beklenebilir bu durumda , fizyolojik etki bu sekildeki ayriliklardan bagimsiz ayri bir etkidir. Bilginize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…