- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
Bak canim gordun mu ? Bazi yazanlarin gazina gelseysin simdi durum daha kotu olacakti. Cozmenize sevindim.Kizlar bu kadar uzülmeye gerek kalmadi. Eltimle konustum ilk mesajima yazdim durumu ordan okuyabilirsiniz. Tavsiyeler icin hepiniz saolun. Fena yorum yapan arkadaslara da tavsiyem fena olunca dert hic bitmiyor o yuzden tatlilikla olayi halletmek daha iyi diye düsunuyorum.
Cok saolun, konu karisik olunca cözümü bulmak cok zor oluyor bazen.. Konusmamiz da iyi oldu belki aramiz sicaklasir artik. Ilk adimi atmak hep zor oluyor, ben attim bakalim. O da dedi zaten ben gelecegim diye tum aileyi sizin eve toplayamam diye. Bu fikirler hep kv ile onun esinden cikmis, Belli ki o da memnun degilmis durumdan. Artik kalsa bile yardimlasir hallederiz artik.Bak canim gordun mu ? Bazi yazanlarin gazina gelseysin simdi durum daha kotu olacakti. Cozmenize sevindim.
Kiz kötü biri degil ama cok sessiz, karari kendi veremiyor. Kv de de aksine cok kendine güvenli, o kendince boyle uygun bulmuş.Evlilik, bebek, is pespese oldu eltimin.O yuzden simdi bir de ben giciklik yapsam hos olmayacakti gercekten. Zaten o da istemiyor belli ki. Neyse cözuldu artik, mutluyum.Oda gamsız davranmamış, benim gözümde hiç bişeyi önemsemeyen biri canlanmıştı.
Onunda çözümleri mantıklı olmuş, sizinde tavrınız mantıklı. Geçmiş olsun baştan atlatılmış :)
Kizlar bu kadar uzülmeye gerek kalmadi. Eltimle konustum ilk mesajima yazdim durumu ordan okuyabilirsiniz. Tavsiyeler icin hepiniz saolun. Fena yorum yapan arkadaslara da tavsiyem fena olunca dert hic bitmiyor o yuzden tatlilikla olayi halletmek daha iyi diye düsunuyorum.
Çok sevindim cnm..bende yumuşak yorum yapmadım.. bunun sebebi daha önce geldiğinde 1 hafta misafir gibi yattı, elini bişeye sürmedi demenizdi.. bide size sormadan bu kadar planı eltiniz yaptı sandık.. biz burdan sizin yorumunuzdan yola yorum yaptık.. neyse çözebilmenize sevindim.. hiç birimiz sizin kötülüğünüz için yorum yapmadık..Kizlar bu kadar uzülmeye gerek kalmadi. Eltimle konustum ilk mesajima yazdim durumu ordan okuyabilirsiniz. Tavsiyeler icin hepiniz saolun. Fena yorum yapan arkadaslara da tavsiyem fena olunca dert hic bitmiyor o yuzden tatlilikla olayi halletmek daha iyi diye düsunuyorum.
Sizin onlarin bulundugu sehire bu sekilde uzun sureli bir isiniz düşse ayni sekilde agirlanacaginizi herkesin boyle sizin icin seferber olacagini dusunuyorsaniz idare etmeye calisin laf soylemeyin derim. Ama boyle cumbur cemaat eltinin burda 2 ay egitimi var diye kv kp toplasip gelmesi biraz abarti olmus gibi de.. elti sutunu sagip birakabilir, yine memlekette bebege bakarlar zaten birkac gunde bir gider evine. Valla kafam karisti ama 2 ay cok uzun bir sure
Yok gelme diye msj yaz yok kocanla kavgasini yap yok ailene git geldikleri zaman yok cocuk gelmesin ya da memeden kessin yazanlar oldu saka gibi..Konuya yorum yapmadım. Ama sizi tebrik ederim.
Bu arada asan kesen, bebeği memeden kessin diyen, ne işi varmış diyen atarlı bayanlara ders olsun konunuz.
İyilik yapmak ne zaman bu kadar ağır geldi insanlara anlamadım.
Ben eminim ki sizde de kalsa bir orta yolu bulurdunuz.
Ama genede olumlu sonuçlanmış olayınız.
1 yaşında bebeğin 2 ay bırakılması çok yanlış zaten..Emse de emmese de o bir ana kuzusu. Erken dönem anne ile ayrılıkların telafisi olmayan psikolojik fizyolojik ve sosyal etkileri olur çocuklarda.
Kiz kötü biri degil ama cok sessiz, karari kendi veremiyor. Kv de de aksine cok kendine güvenli, o kendince boyle uygun bulmuş.Evlilik, bebek, is pespese oldu eltimin.O yuzden simdi bir de ben giciklik yapsam hos olmayacakti gercekten. Zaten o da istemiyor belli ki. Neyse cözuldu artik, mutluyum.
Çok sevindim çözmenize ama yine size gelecekler gibi görünüyor. Çünkü, ara ara zaten gelecekler. Bebek huzursuz olursa (ki yazık el kadar bebeğe anneden ayrı onca zaman)kv bebekle gelecek (sanırım sizde kalacaklar) artı kp ameliyat olursa kaynınız bebekle otelde mi kalacak cidden? İlla kv gelecek, hastaneye gel git olacak, kp hastaneden çıkacak, esas ameliyat olmuş birisi varken bir kısmının sizde kalıp bir kısmının otelde kalması olmaz. Siz de davet etmişsiniz zaten. Naif ve anlayışlı birisiniz. Herşey gönlünüzce olur inşallah...Cok saolun, konu karisik olunca cözümü bulmak cok zor oluyor bazen.. Konusmamiz da iyi oldu belki aramiz sicaklasir artik. Ilk adimi atmak hep zor oluyor, ben attim bakalim. O da dedi zaten ben gelecegim diye tum aileyi sizin eve toplayamam diye. Bu fikirler hep kv ile onun esinden cikmis, Belli ki o da memnun degilmis durumdan. Artik kalsa bile yardimlasir hallederiz artik.
Önceden gaza gelirdim ama artik zaman geçtikce anladim ki öyle fevri olunca olmuyor. Bir ara ben de kafayi yiyecektim 2 ay nasil yetiseyim, yardimda istemem zor olacak diye.Bir de yardim istemekten de cekinmeyeceğim hem esimden hem gelen misafirden, konusmasini bilince hersey halloluyor.Çok sevindim cnm..bende yumuşak yorum yapmadım.. bunun sebebi daha önce geldiğinde 1 hafta misafir gibi yattı, elini bişeye sürmedi demenizdi.. bide size sormadan bu kadar planı eltiniz yaptı sandık.. biz burdan sizin yorumunuzdan yola yorum yaptık.. neyse çözebilmenize sevindim.. hiç birimiz sizin kötülüğünüz için yorum yapmadık..
Canim bebege bakan biri olunca kp memleketinde ameliyat olucak. Bu arada ameliyati ertelesin diyen olmuş da o yazin ciftcilik yapiyor elinin o zamana iyilesmesi lazim erteleyemedi. Yani kirk yilin işi bir zamana düstü.Çok sevindim çözmenize ama yine size gelecekler gibi görünüyor. Çünkü, ara ara zaten gelecekler. Bebek huzursuz olursa (ki yazık el kadar bebeğe anneden ayrı onca zaman)kv bebekle gelecek (sanırım sizde kalacaklar) artı kp ameliyat olursa kaynınız bebekle otelde mi kalacak cidden? İlla kv gelecek, hastaneye gel git olacak, kp hastaneden çıkacak, esas ameliyat olmuş birisi varken bir kısmının sizde kalıp bir kısmının otelde kalması olmaz. Siz de davet etmişsiniz zaten. Naif ve anlayışlı birisiniz. Herşey gönlünüzce olur inşallah...
Aslında genelde elti, kv, görümce hakkında kötü olaylar duyulduğu için kalınmaz gibi geliyor ancak iyi anlaşma varsa gayette kalınabilir gibi duruyor... Hoş ben kalmazdım orası ayrı...
Ben kapiyi acik tuttum, nasil istersen oyle ayarlayalim diye. Bizim ev de egitim aldigi yere çok uzak, bebegin huzuruna göre bir yol bulacak. Ben de yardimlasarak hallederiz diye dusunuyorumBence sen yinede dile getir kv gelsin anne bebekten ayrılmasın bi hafta bile çok zor anne bebek için yinede sen bilirsin
Canim ben hep cekirdek aile halinde yasadim biraz rahata alisigim denilebilir. O yuzden fikre hemen ısınamadım ama esime de belli etmedim.nemim evieme yengem 2 aylıgına gelecekti egitime.bebekliydi annemde gelebilirdi .
zor ama ben kaygı duymamıstım.
yardım ederler diye
Evet, malesef. Çok iyi bir insan, ayni seyi benim icin de yapar, buyuk ihtimal ama bana bir sey sormamasına sinirlendim.Yazdigini okudum tamen kvnin isgüzarligi galiba.
Amcasının ve biricik yengesinin evi varken bebek bebek kresinde mi kalacaki. Yazık ne günlere geldik.Sorun su ki cözümü kendi bulmuyor, etrafindakilere bulduruyor. Ben olsam evet bebege yazik ama kimseyi bu kadar mecburiyette birakmazdim, sadece haftada 1 falan gidip camasirlari yikardim herhalde.Otelin yakininda bebek kresi bulurdum, Firsat buldukca kacardim egitimden rapor, izin vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?