Mecburi durumlardan eltim 2 ay bizde kalacak

2 ay kalan misafir olur mu ya?
Üstelik bir kişi de değil gelen. Arayıp müsait olmadığınızı söyleyin.

Baştan kabul etmez isen senin için hayırlısı olur haliyle 2 ay uzun bir süre okadar misafir havasında yaşarsa sana haklı olarak batar gergin olursun bu da eşinle aranın açılmasına sebep olur üstüne birde kötü gelin olursun eltin ise masum baştan hiç kabullenme kısacası

Bunu kirmadan nasil soyleyebilim orasini bilmiyorum. Eltim de bebekten ayri kalacaği icin cok üzüluyor, bebek daha 1 yasinda, bu iş icin de cok caba harcadi, isi de birakamaz

İşyeriyle konuşsun çocuğu olduğunu bırakamıycağını odaya yanına birini daha alması gerektiğini talep etsin.
Kendi annesini kardeşini getirsin çocuğuda bakılsın sende de kalınmasın huzurda bozulmasın.

Eltinle sen konuş eşinin yanında duysun

Tovbe tovbee
Bu nasil is
Siz caninizi sokaktami buldunuz
O bir haftada ben olsam uc gunden sonra eve gece yatmaya giderdim ne halleri varsa gorsunler
Bide iki ay kuyrukla gelecek bende sesimi cikarmicam oylemi
Coktan aramis kabul edemeyecegini soylemistim.
Ne demekmis o insan arar bi sorar bebek egitime giden elti ameliyatli kp timarhaneye doner o ev. Adam ameliyat oldugundada siz izin alir bebege bakarsiniz bu gidisle

Elinden ameliyat olacak, o kadar muhim degil

Eltini arayıp 2 aylik misafiri kabul edemeyeceğini söyle ..eşini bu işe karıştırma ,uğraşacak olan sensin .. kimseyi de asla memnun edemezsin sen de kafayı yersin .. bırak nasıl çözüyorsa çözsün. Otele bakıcı götürsün ,kardeşini yada annesini götürsün .. aranız iyi olsa bile 2 ay çok fazla ..

Ben olsam direkt camdan atlarım :) mümkün değil başa çıkamam . Eşim de cesaret edemez zaten böyle bişeye :))

Esimin memleketi boyle, buraya işi düsen gelir kalir, normalde iyi insanlar 2-3 gun dert değil ama 2 ayi dusünunce afakanlar basti beni

Yapacagin sey cok basit kocana kesin bir dille olmaz diyeceksin. Sonra eltiyi arayip müsait degiliz diyeceksin. Kocan inat ederse onlar burdayken ben giderdim diyip eltiyi arayip ben gidiyorum ister iki ay ister iki sene kalin diceksin

Otelde kalsın

Kv ile Bebek de orada kalsın

Kp ameliyat olacak gelip burada olacak gibi bir şey olur mu ameliyat hemen her istenen yerde olur mu

Kv bakamazsa eltin ailesinden birini çağırsın otelde rahatça kalsınlar hiç olmazsa yemek vs daha pratik olur

Elinden ameliyat olacak, o kadar muhim degil

Sonucta iki uc gunde olsa hastahaneye gidecek gelecek kv hep onunla olur bebek ne olacak o arada?
Kontrole gidecek gelecek?
Konu sahibi cok sakinsin..

Yapacagin sey cok basit kocana kesin bir dille olmaz diyeceksin. Sonra eltiyi arayip müsait degiliz diyeceksin. Kocan inat ederse onlar burdayken ben giderdim diyip eltiyi arayip ben gidiyorum ister iki ay ister iki sene kalin diceksin
Böyle yaparsam bosaniriz buyuk ihtimal ya onlar cok misafirperverdir. Ne zaman gitsek herkes elinden geleni yapar eminim. Şimdi ben boyle yapsam hos olmayacak

Ya aslinda kiz otelde kalmak istiyor ama kv kiyamiyor bebege. Yemeği nasil yapacak tüm gun otel odasinda duracak falan diye. Aslinda venim kv ile konusmam lazim ama nasil vazgecireyim bilemedim. Simdi ben rahatini dusünen olucam eltim bebeği ile mağdur olan .

Sadece elti Kv bile olsa sıkıntı da hafi onları idare et

Herkes olursa olmaz sığılmaz

Duş kuyrukları vs olur evde

Çamaşır bulaşık bitmez

Bir de beni evinde yaracak tek kişilik yer var

O kadar kişi nerede yatacak ne yiyecek

Kv alsın bebeği gelsin otelde kalır lobide gezer oyun odası bile vardır belki

Senin evden daha büyük olduğu kesin otelin

Canim bizim ev 3 katli ya evi bahane edemem yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…