Esimin memleketi boyle, buraya işi düsen gelir kalir, normalde iyi insanlar 2-3 gun dert değil ama 2 ayi dusünunce afakanlar basti beniMüsaitmisin diye sordu mu? Plan yapmis gelecez demis birakmis. Olmazda diyebilirsin hiiiic sikilmadan cekinmeden
Bunu kirmadan nasil soyleyebilim orasini bilmiyorum. Eltim de bebekten ayri kalacaği icin cok üzüluyor, bebek daha 1 yasinda, bu iş icin de cok caba harcadi, isi de birakamaz
Küserler büyük ihtimal. Eltim önemli değil ama kv, kp ve esimin kardesini severim, kirmakta istemiyorum2 ay kalan misafir olur mu ya?
Üstelik bir kişi de değil gelen. Arayıp müsait olmadığınızı söyleyin.
Elinden ameliyat olacak, o kadar muhim degilTovbe tovbee
Bu nasil is
Siz caninizi sokaktami buldunuz
O bir haftada ben olsam uc gunden sonra eve gece yatmaya giderdim ne halleri varsa gorsunler
Bide iki ay kuyrukla gelecek bende sesimi cikarmicam oylemi
Coktan aramis kabul edemeyecegini soylemistim.
Ne demekmis o insan arar bi sorar bebek egitime giden elti ameliyatli kp timarhaneye doner o ev. Adam ameliyat oldugundada siz izin alir bebege bakarsiniz bu gidisle
Esimin memleketi boyle, buraya işi düsen gelir kalir, normalde iyi insanlar 2-3 gun dert değil ama 2 ayi dusünunce afakanlar basti beni
Elinden ameliyat olacak, o kadar muhim degil
Böyle yaparsam bosaniriz buyuk ihtimalYapacagin sey cok basit kocana kesin bir dille olmaz diyeceksin. Sonra eltiyi arayip müsait degiliz diyeceksin. Kocan inat ederse onlar burdayken ben giderdim diyip eltiyi arayip ben gidiyorum ister iki ay ister iki sene kalin diceksin
Allah askina esin sama deger vermiyor bile. Bu ne biyleBöyle yaparsam bosaniriz buyuk ihtimalya onlar cok misafirperverdir. Ne zaman gitsek herkes elinden geleni yapar eminim. Şimdi ben boyle yapsam hos olmayacak
Ya aslinda kiz otelde kalmak istiyor ama kv kiyamiyor bebege. Yemeği nasil yapacak tüm gun otel odasinda duracak falan diye. Aslinda venim kv ile konusmam lazim ama nasil vazgecireyim bilemedim. Simdi ben rahatini dusünen olucam eltim bebeği ile mağdur olan .Otelde kalsın
Kv ile Bebek de orada kalsın
Kp ameliyat olacak gelip burada olacak gibi bir şey olur mu ameliyat hemen her istenen yerde olur mu
Kv bakamazsa eltin ailesinden birini çağırsın otelde rahatça kalsınlar hiç olmazsa yemek vs daha pratik olur
Ya gelmeyin diyemez esim, yegenini de cok seviyor. Esimin çocugu olmuyor tedavi oluyor su an. Yegeni ona moral oluyor bu siralar.Allah askina esin sama deger vermiyor bile. Bu ne biyle
Ya aslinda kiz otelde kalmak istiyor ama kv kiyamiyor bebege. Yemeği nasil yapacak tüm gun otel odasinda duracak falan diye. Aslinda venim kv ile konusmam lazim ama nasil vazgecireyim bilemedim. Simdi ben rahatini dusünen olucam eltim bebeği ile mağdur olan .
Beni de basiyor, cikamadim isin icinden. Eltim de sessiz hic bir sey konusmaz, fikrini soylemez.Bitek beni mi fenalik basti kalbim daraldi resmen. Iki ay birak iki hafta istemem
Canim bizim ev 3 katli yaSadece elti Kv bile olsa sıkıntı da hafi onları idare et
Herkes olursa olmaz sığılmaz
Duş kuyrukları vs olur evde
Çamaşır bulaşık bitmez
Bir de beni evinde yaracak tek kişilik yer var
O kadar kişi nerede yatacak ne yiyecek
Kv alsın bebeği gelsin otelde kalır lobide gezer oyun odası bile vardır belki
Senin evden daha büyük olduğu kesin otelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?