Mecburi durumlardan eltim 2 ay bizde kalacak

Bu kadar uzun sure yatili misafir kabul edemem diyeceksiniz. misafirperver bir aile olabilirler ancak 2 ay cok uzun. Ayrica sadece esinizin verecegi bir karar degil, sizinde musadeniz alinmali

Ben istesemde o kdr esli cifti evime sigdiramam.
Ne o kdr cift kisilik yorganim var ne yatagim ne odam. Yatakhane gibi odalara kizlar erkekler yazacaksam belki sigarlar
Siz nasil uc aile sigacaksiniz
E iki ayda nevresim degisecek havlu degisecek
Tabak canak surekli devir daim olacak
Ciks olmaz yetismez evde telas hic bitmez.

Canim bizim ev 3 katli ya evi bahane edemem yani.

O zaman işin zor

Kv ve Bebek kesin gelir

Kp ameliyatı erteleyip kayın ile memlekette kalsın

Görümce de bir hafta gelsin tatilde

Bu sefer süre uzun sen de misafir değilsin artık evin insanısın Canım diyeceksin evine ilk geldiği gün

Hatta mutfağı vs gösterip hiç çekinme pişir yıka diyeceksin

Müsaitmisin diye sordu mu? Plan yapmis gelecez demis birakmis. Olmazda diyebilirsin hiiiic sikilmadan cekinmeden
Arada biz bir de yurt disina tatile gidicez tabiki kimse sormadi. Onlar evde kalacak o ara. Çok ilginc demi ben esime anlatamiyorum bunu. Erkekler anlamiyor. Kalsinlar nolcak ki diyor. Senin bir isin olsa onlar da hic ses etmez diyor

Kabul edecek gibi duruyorsun. Iki ay köle hayati yasayacaksin kolaylik dilerim sana

Siz o şehirde olmasaydınız ne yapacaktı elti hanım? Sakın kabul etmeyin. Gerekirse 2 ay için eşyalı ev tutsunlar ya da apart filan
Elti kamu görevlisi mi?

Benim kv pek hamarat hepsini döndürür, yemegi de yapar. Bi bulasiklar bana kalir büyük ihtimal

Reactions: H M
Arada biz bir de yurt disina tatile gidicez tabiki kimse sormadi. Onlar evde kalacak o ara. Çok ilginc demi ben esime anlatamiyorum bunu. Erkekler anlamiyor. Kalsinlar nolcak ki diyor. Senin bir isin olsa onlar da hic ses etmez diyor

Ayyyyy daraldimm nefesim gitti neredeyse. Eltini arsana desene bisey diye tutup omuzlarindan sarsmak istiyorum su an sebi

he etmezler 2 ay misafir eder seni eltin kesin:))
Malesef isimde evimle ayni mahallede. Őğlen falan da eve geliyorum. Ara sira gideyim anneme kacayim en kotü

seninde şansın yokmuş , eğitimi bile yok birde evin dibinde:))

Benim kv pek hamarat hepsini döndürür, yemegi de yapar. Bi bulasiklar bana kalir büyük ihtimal

Ay bana bsyler oluyor
Madem kabullendiniz bunca insana aksam aksam ates bastirdiniz yazik degilmi sizede bizede
Kendi kv mi gorumcemi aricam simdi sakin eltimle bana iki ay gelmeyin diyesim geldi
Bari eltiye mutfagin yolunh gosterin de cayini fln alsin

elti nasil yemek yapacak egitimdeyken ? sizde benim gibi suskunsunuz kalk şunu yap demiyorsunuz ...
Evet o kalkip yardim etmesse ben demem. Bir de muhabbet açsam sadece soruma cevap veren bir kiz, sen nasil yapiyorsun demez. Konu orda sus pus ben de sevmiyorum haliyle

Bunu tatli dille nasil soyleyim. Bir fikir versene. Ben dobra biriyim, simdi olay bana patlasin istemiyorum

Canim egitim icin gelecekmissiniz duydum senin adina sevindim. Misafir etmek isterdim seni ama malesef müsait degiliz bir süre evde olmicaz biz. Kusura bakma baska zaman olsa olurda simdi mümkün degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…