- 15 Şubat 2015
- 13.384
- 47.299
- 798
Beni de basiyor, cikamadim isin icinden. Eltim de sessiz hic bir sey konusmaz, fikrini soylemez.
Malesefpff sizin iş yeri eğitim ayarlamıyor mu:)
talep edin kaçın.
Canim bizim ev 3 katli yaevi bahane edemem yani.
Arada biz bir de yurt disina tatile gidicez tabiki kimse sormadi. Onlar evde kalacak o ara. Çok ilginc demi ben esime anlatamiyorum bunu. Erkekler anlamiyor. Kalsinlar nolcak ki diyor. Senin bir isin olsa onlar da hic ses etmez diyorMüsaitmisin diye sordu mu? Plan yapmis gelecez demis birakmis. Olmazda diyebilirsin hiiiic sikilmadan cekinmeden
Siz o şehirde olmasaydınız ne yapacaktı elti hanım? Sakın kabul etmeyin. Gerekirse 2 ay için eşyalı ev tutsunlar ya da apart filanMerhaba kizlar
Ben ve eşim büyük bir şehirde yaşıyoruz, benim ailem de aynı şehirde. Eşimin ailesi uzak bir sehirde oturuyor. Eltim 2-3 ay önce bir işe girdi, çalışıyor ve 1 yaşinda çoçuğu var, ona onların evinde kv bakiyor. Eltim ilk işe başladığında 3 gün bir eğitim için bizim şehire geldi ve 1 hafta bizde kaldilar. Ben de çalışan bir kadınım. Eltimle aramiz pek yok henüz bir samimiyet kuramadik, evde de tam misafir havasinda kalkip cayini bile doldurmadi, hiç bir seye yardim etmedi, eşim ya da onun eşi her gün onu eğitime götürdü, getirdi. (Kendi otobusle falan gidemedi) neyse 1 haftayi bir sekilde atlattik. Sorun şu ki şimdi 2 ay bir eğitim varmiş, yine gelecekmiş, normalde iş yeri otel ayarliyor ama eltimin cocuğu henüz emdigi için o da gelecekmiş, bizde kalacakmiş, normalde kv bakiyor ama kp ameliyat olacak o gelemeyebilir.Eşim de çocuga bakici ya da kreş ayarlamaya calişiyor. Bulunamassa kv de gelecek, kp de gelecek burada ameliyat olacak. Görümcem de universite oğrencisi ara tatilde o da gelecek.Yani tam bir curcuna olacak.Normalde kiz bebegi ablasina falan birakip tek basina da gelebilir ya da egitimi 3 ay erteleyip emzirmeyi birakinca bebeği birakip gelebilir ama eltim yapmiyor.Eşim de iyi kalplidir, şimdi onlar öyle ayarladiysa yok gelmeyin diyemez.Ben bu kadar kalabalikta yaşamaya hiç alısık degilim, bu iki ayi nasil gecireceğim ya da eşimle bu olayi nasıl çözmeliyiz bir yardim...
Benim kv pek hamarat hepsini döndürür, yemegi de yapar. Bi bulasiklar bana kalir büyük ihtimalBen istesemde o kdr esli cifti evime sigdiramam.
Ne o kdr cift kisilik yorganim var ne yatagim ne odam. Yatakhane gibi odalara kizlar erkekler yazacaksam belki sigarlar
Siz nasil uc aile sigacaksiniz
E iki ayda nevresim degisecek havlu degisecek
Tabak canak surekli devir daim olacak
Ciks olmaz yetismez evde telas hic bitmez.
Arada biz bir de yurt disina tatile gidicez tabiki kimse sormadi. Onlar evde kalacak o ara. Çok ilginc demi ben esime anlatamiyorum bunu. Erkekler anlamiyor. Kalsinlar nolcak ki diyor. Senin bir isin olsa onlar da hic ses etmez diyor
EvetSiz o şehirde olmasaydınız ne yapacaktı elti hanım? Sakın kabul etmeyin. Gerekirse 2 ay için eşyalı ev tutsunlar ya da apart filan
Elti kamu görevlisi mi?
Arada biz bir de yurt disina tatile gidicez tabiki kimse sormadi. Onlar evde kalacak o ara. Çok ilginc demi ben esime anlatamiyorum bunu. Erkekler anlamiyor. Kalsinlar nolcak ki diyor. Senin bir isin olsa onlar da hic ses etmez diyor
Malesefisimde evimle ayni mahallede. Őğlen falan da eve geliyorum. Ara sira gideyim anneme kacayim en kotü
Bunu tatli dille nasil soyleyim. Bir fikir versene. Ben dobra biriyim, simdi olay bana patlasin istemiyorumAyyyyy daraldimm nefesim gitti neredeyse. Eltini arsana desene bisey diye tutup omuzlarindan sarsmak istiyorum su an sebi
Ohooo... Harcırah da alacak o. Mis gibi cebine kalacak. Bilginiz var mı bilmem ama şehir dışı harcırahı her durumda alınır. Yani o harcırahla pekala apart tutup cümbür cemaat yaşayabilirler.
Benim kv pek hamarat hepsini döndürür, yemegi de yapar. Bi bulasiklar bana kalir büyük ihtimal
Evet o kalkip yardim etmesse ben demem. Bir de muhabbet açsam sadece soruma cevap veren bir kiz, sen nasil yapiyorsun demez. Konu orda sus pus ben de sevmiyorum haliyleelti nasil yemek yapacak egitimdeyken ? sizde benim gibi suskunsunuz kalk şunu yap demiyorsunuz ...
Bunu tatli dille nasil soyleyim. Bir fikir versene. Ben dobra biriyim, simdi olay bana patlasin istemiyorum
Onu kirmadan konu uzamadan nasil soyleyimSen kv kp bisey demicen ki. Sen eltini arayip mümkün olmadigini söyliceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?