Mecburi durumlardan eltim 2 ay bizde kalacak

Canim egitim icin gelecekmissiniz duydum senin adina sevindim. Misafir etmek isterdim seni ama malesef müsait degiliz bir süre evde olmicaz biz. Kusura bakma baska zaman olsa olurda simdi mümkün degil
Simdi gördum yazini. Ben yarin gunduz arayayim, simdi hepsi yanindalar, sabah rahat rahat konusurum

Eşinşzle çözemiyorsanız ya eltinizle konuşup çözün ya da kayınvalide ile konuşun ama istemiyorum diye değil de nasıl olacak şeklinde

Eltin neyse de kaynanan neden gelsin yahu adam ameliyatını neden orada olsun ki kendi evinde rahat eder görümcenin ne işi var çalışıyorsun çok saçma olur eşinle konuş yani. eltinde 1 hafta neyse de 2 ay kalırsa birşeyin ucundan tutar o kadar da değildir yanii

Ohooo... Harcırah da alacak o. Mis gibi cebine kalacak. Bilginiz var mı bilmem ama şehir dışı harcırahı her durumda alınır. Yani o harcırahla pekala apart tutup cümbür cemaat yaşayabilirler.
Bak bunu hic düsünmemistim. Birde rapor gecerli olurmu bu egitimlerde ? Esime dedim Ben ona rapor alayim bebegiyle rahat evinde olur diye. Egitimi almasi lazimmis, òğrenmesi lazimmis

Eltinle konuş bence. Kendisi olsa böyle birşeyi kabul eder iyi ya. Bu insanları anlamıyorum. Nasıl rahat ediyorlar böyle.

Canim egitime gidecegi yer bizim eve 1-1bucuk saat uzaklikta. Geç gelecek buyuk ihtimal, eve gelince de bebekle ugrasacak

Simdi gördum yazini. Ben yarin gunduz arayayim, simdi hepsi yanindalar, sabah rahat rahat konusurum

yahu siz çalışmıyor musunuz ee evde olmayacağınızı nasıl söyleyeceksiniz anlamadım kış günü eşiniz çalışıyor neteye diye sorarlar kaynanan sorar bir kere yani hiç.inandırıcı olmaz ayrıca emen çocuğu olan anneyi 2 ay eğitime yollamaz ki işyeri

Bebeğe benim annem baksa olur mu diye bile sordular ya. Ben de sorumluluk alamam, cocuk kucuk bir sey olur, bizim ev hep merdivenli düser falan, anneme demicem dedim.

Madem egitimi 3 ay erteleme sansi var ertelesin sonra da otelde kalsin 2 ay misafirlik olmaz, kendisi de nasil kalmayi düşünmüş, nasil rahat edecek hayret.

Evet o kalkip yardim etmesse ben demem. Bir de muhabbet açsam sadece soruma cevap veren bir kiz, sen nasil yapiyorsun demez. Konu orda sus pus ben de sevmiyorum haliyle

tam uyuz anlasamam boylesiyle ..ne dusunuyor ne dusunmuyor belli degil iykkk ... ama soylemeniz gerekiyor en azindan geliyorsun bana yardim edersin deyin

Reactions: KV_
Canim egitime gidecegi yer bizim eve 1-1bucuk saat uzaklikta. Geç gelecek buyuk ihtimal, eve gelince de bebekle ugrasacak

eğitim sonuçta mesai değil daha erken çıkar gelir iki tabak koyar bulaşıkları koydur makineye kendi çamaşırını kendi yıkasın ütülesin yapma yanii

2 ay ev sahibi kalır arkaşım. Kalkıp yardim ederse ne güzel yoksa geldiğine geleceğine pişman olur.

Madem egitimi 3 ay erteleme sansi var ertelesin sonra da otelde kalsin 2 ay misafirlik olmaz, kendisi de nasil kalmayi düşünmüş, nasil rahat edecek hayret.
Bir de bizim eve uzak. Ya kiz beni arayip demedi de kv esime sordu. Esimde bisi demez olan benim sinirlerime oluyor

Bizim bankanın eğitimleri bile iki ay sürmüyor. Doçent doktor eğitimi mi bu Yahu? Ayıp yani, insan iki güne çekinmesi gerekirken iki ay için ameliyat ayarlamaları bile yapılmış. Bence siz konuşun bir an evvel, gitsin otelde kalsın. Bu nasıl iş böyle, eşiniz nasıl rahatsız olmuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…