Medical Park Dr. Gökmen İyigün ACİL!!!

donurlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2007
138
2
96
44
İstanbul
Arkadaşlar acil yorumlarınıza ihtiyacım var. Hamileliğimi öğrendiğimden beri sürekli gittiğim doktorumun çalıştığı hastaneden telefon geldi bugün ve bana doktorumun hastaneden ayrıldığı ve bir süre başka hastanede de çalışmayacağı söylendi. 37+5 hamileyim ve bebeğim gelişimini 2 hafta öncesinden tamamladığı için heran doğumum söz konusu. ve yaşadığım şoku sizlere anlatamam doğurmak üzereyim ama doktorum resmen yarı yolda bıraktı beni, üstelik pazartesi gittim daha ve hiçbirşeyden bahsetmedi bile. Şuanda sancılarım başlasa gelip doğumumu yaptıracak bir doktorum bile yok açıkcası. Mecburen bu saatten sonra tekrar doktor arayışına başladım ve bir arkadaşımın tavsiyesiyle Medical Park'ta bulunan Gökmen İyigün'den yarın için randevu aldım.
Kısacası 9 aydır başka hiçbir kimseye gitmeden veya danışmadan devam ettiğim doktorumdan böyle bir şok yaşadığım için inanılmaz güven sorunu yaşıyorum. Bana Gökmen Bey'in hastası olup da yorumda bulunabilecek arkadaşlardan ayrdım bekliyorum...
Şimdiden teşekkürler

merhaba canım. ben gökmen beyin hastası değilim ama hastası olan iş arkadasım var. şeker gibi bir doktor ve işinde çok iyi olduğunu anlatmıştı. bende bunun üzerine bu ay gokmen beyden randevu almak istiyorum. ve internettende okuduğum yorumlara gore anadolu yakasının en iyilerinden biriymiş kendisi.
doktorunun senı yarıyolda bırakması için çok üzgünüm canım endişelerini anlayabiliyorum ama şimdi arkadasıma tekrar sordum ve gökmen beye gerçekten güzenebileceğini iletti.

hiç bozma morelını bende medıcalparka gidiyordum mehtap hanıma oda ayrıldı 10gün önce bende yarı yolda bırakılmıs gıbı hıssetmiştim kendımı 15.haftadayım zamanım cok allahtan.senın durumun bıraz daha acıl tabıı hıc üzme kendını sitede gökmen bey ıcın kotu bısey dıyen duymadım hıc hemen randevu al bı gıt kendın gör bence.inşallah memnun kalırsın gamyoncuiremsu

Cevaplar için teşekkürler, geceyi o kadar zor geçirdim ki anlatamam sizlere. Normalde sürekli regl olacakmışım gibi ağrılarım var ve bazen müthiş artıyor, belki biraz psikolojik ama gece baya ağrım oldu ve açık söylemek gerekirse endişelendim çok doğum mu başlıyor diye. Bugün 1:40da randevum var Gökmen Bey ile ve umarım o saate kadar doğpum başlamaz, yoksa mecburen herhangi bir hastanenin aciline gitmek zorunda kalacağım. Birisine bu kadar çok güvenip yüzüstü bırakılmak, hele böylesine hassas bir dönemde çok ama çok zormuş.

gökmen beyi tanımıyorum ama eğer o olmazssa can şener beyi denemeni tavsiye ederim.ben onun hastasıyım

arkadaşlar aynı üzüntüyü bende bugün yaşadım hamile kalmaya çalışanlardanım dr hastanede ayrılmış çok üzüldüm dr arayışı içerisindeyim avrupa yakasında oturuyorum türkiye hastanesini aradım 1 ay sonraya gün veriyolar canım çok sıkkın bu yüzden ve bugün regl olucam 3. günü gitmem lazım yumurtlama takibi için ((((((((((((((((( ne yapcam ya bi fikir veren olursa

ben gökmen beyin hastasıyım kesinlikle git derim işini gerçekten iyi yapan ilgili güler yüzlü başka bir doktor bulamazsın ben çok memnunum tavsiye üzerine gittim kesinlikle pişman olmadım eşim başka bir doktora gitmemi istemiyor gökmen beye çok güvendi ve ben özel göztepe hastanesinde çalşırken hastasıydım ayrılmadan bir ay önce bize bilgi verdi ne zaman arasam ulaşabiliyorum içim rahat yani

bende avrupa yakasındayım buralarda bulamadm malesef bir doktor ve hastane şu anda doğum için hastane araştırıyorum ama malesef yok her ay gidiyorum karşıya ama değiyor gökmen beyi tavsiye ederim gerçekten

Bende avrupa yakasındayım.Ama Gökmen Beye gidiyorum.Çünkü çok memnunum.Hiç endişelenmeden güvenebilirsin.

evet bu eski bir mesaj ama ben daha yeni Gökmen Bey'e gittim. Kendi doktorumun tedavisini teyid için.

Çok ama çok çok çok memnun kaldım. Güler yüzü, konuşması (ki dr.lar genelde konuşmaz)

En kısa zamanda kendi doktorumu bırakıp Gökmen Bey'e gitmeyi planlıyorum

Ben de kontrol için bu hafta Gökme Bey'e gideceğim. Tüm forumları okudum nerdeyse doktor tavsiyeleri için. Yorum yapan herkese teşekkürler..

Merhaba, 20+2 haftalık hamileyim. 9. haftadan beri Gökmen Bey'e gidiyorum. Doktrumdan çok memnunum tavsiye edebilirim. ılgili, bilgili ve güler yüzlü. Bilmem gereken herşeyi ben sormadan anlatıyor. Güven veriyor.

Sevgiler.

Evet, kesinlikle herşeyi anlatıyor, sonra da sormak istediğim birşey olup olmadığını soruyor.. ama siz benim merak ettiğim herşeyi anlattınız, ne sorsam acaba diye içimden düşünmüyor değilim..

Eğer bu ara doktor arayan birileri varsa, fikir sahibi olsunlar diye söylüyorum. Ben Gökmen Bey'i kesinlikle tavsiye etmiyorum. Muayenesinden hiç memnun kalmadım. Ağzının içinde mırıldanarak konuşuyor. Hastayı küçümseyici bir tavrı var. Sorduğum soruya yarı azarlayarak soruyla cevap verdi. Kendisine 2. düzey ultrason için muayene olmaya gittim. Ancak ödeme yaparken hem muayene ücreti hem de 2. düzey ultrason muayenesinin ücretini ödediğimden doktora o anda yaptığı yaptığı muayenenin normal muayene mi, fetal anomali taraması mı olup olmadığını sordum. ve beni -başka nasıl olabilir ki bu anomali taraması diye tersledi. Başka bir soru da zaten sormadım. Benim muayenem esnasında 5 telefon görüşmesi yaptı. 3 tanesi cep telefonuyla...Başka bir hastası hakkında -az sonra sezaryene alıcam hala yiyip içip dolaşıyor yaa diyerek yanımızda şikayette bulundu.Bu da çok rahatsızlık verici birşey. Hem diğer hasta adına hem de o bana ayrılmış bir vakit. Benimle hiçbir sözlü diyalog ve göz teması dahi kurmadan raporu yazıp verdi. Ne tansiyon-kilo ölçümü yaptı ne de kullandığım ilaçları sordu. 250 milyona yakın bir ödeme yaptığım halde son derece negatif bir elektrikle odasından çıktım. Gökmen Bey'e gidip gitmemeyi düşünenler, verdiğim bilgileri düşnsünler derim...Sevgiler, kolay doğumlar dilerim.

Forum yazılarını okudumda aynı doktordan mı bahsediyoruz yoksa medical parkda bir tane daha mı gökmen bey var şüpheye düştüm gerçekten.
Medipol Leyla hanımdan sonra başka bir doktorun tavsiyesi üzerine Gökmen beye gidiyorum bugün ikinci kez gittim kendisine,ilkinde biraz terslemişti çok üzerinde durmadım (eşimde senin alınganlığın tutmuş diyince) ancak bugün sorduğum sorulara azarlarcasına verdiği cevaplardan sonra eşim bile şaşırdı.
29.haftamda olduğum için artık kesin bir karar vermeliyim o yüzden Gökmen beyin huyunu suyunu bilen tanıyan onda normal doğum yapan birileri varsa bana tavsiyede bulunsun soru sormamam mı gerekiyor yoksa sorma usulünü mü bilemiyorum acaba???
yada yakın zamanda kontrole giden,aynı hastanede başka bir doktor tavsiye edebilecek olan varmı???

ben de hamile kalmadan önce genel kontrol için kendisine gitmiştim,bir gün iyi, bir gün agresif bir doktor,yani dengesiz....o yüzden 1-2 sefer sonra bıraktım..zaten bebek olmuyo diye gitmiştim, stresliydim, bir de onnun agresif tavırlarını çekemedim...ya kişiye göre farklı davranıyo,yada kendi içinde dengesiz..

Ben ilk doğumumu Gökmen Bey de yaptım.Ne mayenelerde ne de doğumda sorun yaşamadım.Hatta çok zor bir doğum geçirdim onun yerinde başkası olsa sonuçları çok kötü olabilirdi.Çok şükür olmadı.Normal bir doğum yaptım , tansiyon problemim vardı çok şükür sağolsun doktorum kendini parçaladı elinden geleni yaptı.Hatta cumartesi günü 15:37 de doğum yaptığım halde gece 23:30 gibi beni görmeye geldi.
Geçen haftalarda ikinciyi istediğimiz için tekrar kontrole gittim.Biraz sinirliydi hatta annem bile nesi var acaba dedi.Bence artık yorgun, başka bir yerde daha çalıştığını gördüm netten tatile çıkması gerek bence.Ayrıca ben telefonla konuşmasına takılmıyorum.Adam kkb doktoru değil ki aranmak için saat belirlesin doğum bu, o anda arayan ben de olabilirim.
Kısacası eğer tecrübeli tıbbi olarak güveneceğim bir doktor dersen ve her türlü soruna cevap istersen doğru kişi.Ama pohpohlanmak istersen yanlış.Beklentine bağlı.Ayrıca kimse kimseyi şımartmak zorunda değil eee bunu da doktorlar yaparsa eşler ne yapacak :)))) değil mi ama...Bence emin ellerdesin hayırlı doğumlar.
Şunu da söylemek isterim ikinci için yine ona gideceğim ve Allah nasip ederse yine normal yapacağım.

slm arkadaşlar
bende medicalparkta gökmen beyin hastasıyım
kendisinden çok memnunum bazen yoğunluktan dolayı oda çıldırma noktasına gelio ama
hgüler yüzünden ve samimiliğinden birşey kaybetmiyor

ben yumurtalık kanseriyim ve yanlış ameliyat kurbanıyım
ameliyatımı yapan doktorumu bırakıp gökmen beyle devam ettim şu an hamileyim ve
gökmen beye yardımları için sonsuz teşekkürler..

işinin ehli bir doktorla karşılaşmak isterseniz tavsiye ederim
benim gibi gökmen beye giden varmı acaba ???

dün herşey için sağlık programında gökmen bey vardı,gerçekten iyi birine benziyor
hatta yumurtalık kanseri olan bi hastası vardı daha doğrusu 19 yaşındayken yumurtalık kanseriymiş kız şuan 27yaşında ve kanseri yenmiş,ne kadar ilgili ve tecrübeli olduğu burdan da belli sanırım..
sağlıklı bi gebelik geçirin inş,Allah bi avazda kurtarsın...

arkadaşlar benm çok yakın tanıdığım medikal parkda çalışıyor ben ona sordum hangi doktoru tavsiye edersin diye.oda biz hastane personeliolarak nerdeyse hepimiz gökmen beye gidiyoruz kesinlikle onu tavsiye ederim dedi.bilgilerinize arkadaşlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…