Arkadaşlar acil yorumlarınıza ihtiyacım var. Hamileliğimi öğrendiğimden beri sürekli gittiğim doktorumun çalıştığı hastaneden telefon geldi bugün ve bana doktorumun hastaneden ayrıldığı ve bir süre başka hastanede de çalışmayacağı söylendi. 37+5 hamileyim ve bebeğim gelişimini 2 hafta öncesinden tamamladığı için heran doğumum söz konusu. ve yaşadığım şoku sizlere anlatamam doğurmak üzereyim ama doktorum resmen yarı yolda bıraktı beni, üstelik pazartesi gittim daha ve hiçbirşeyden bahsetmedi bile. Şuanda sancılarım başlasa gelip doğumumu yaptıracak bir doktorum bile yok açıkcası. Mecburen bu saatten sonra tekrar doktor arayışına başladım ve bir arkadaşımın tavsiyesiyle Medical Park'ta bulunan Gökmen İyigün'den yarın için randevu aldım.
Kısacası 9 aydır başka hiçbir kimseye gitmeden veya danışmadan devam ettiğim doktorumdan böyle bir şok yaşadığım için inanılmaz güven sorunu yaşıyorum. Bana Gökmen Bey'in hastası olup da yorumda bulunabilecek arkadaşlardan ayrdım bekliyorum...
Şimdiden teşekkürler
arkadaşlar aynı üzüntüyü bende bugün yaşadım hamile kalmaya çalışanlardanım dr hastanede ayrılmış çok üzüldüm dr arayışı içerisindeyim avrupa yakasında oturuyorum türkiye hastanesini aradım 1 ay sonraya gün veriyolar canım çok sıkkın bu yüzden ve bugün regl olucam 3. günü gitmem lazım yumurtlama takibi için((((((((((((((((( ne yapcam ya bi fikir veren olursa
Forum yazılarını okudumda aynı doktordan mı bahsediyoruz yoksa medical parkda bir tane daha mı gökmen bey var şüpheye düştüm gerçekten.
Medipol Leyla hanımdan sonra başka bir doktorun tavsiyesi üzerine Gökmen beye gidiyorum bugün ikinci kez gittim kendisine,ilkinde biraz terslemişti çok üzerinde durmadım (eşimde senin alınganlığın tutmuş diyince) ancak bugün sorduğum sorulara azarlarcasına verdiği cevaplardan sonra eşim bile şaşırdı.
29.haftamda olduğum için artık kesin bir karar vermeliyim o yüzden Gökmen beyin huyunu suyunu bilen tanıyan onda normal doğum yapan birileri varsa bana tavsiyede bulunsun soru sormamam mı gerekiyor yoksa sorma usulünü mü bilemiyorum acaba???
yada yakın zamanda kontrole giden,aynı hastanede başka bir doktor tavsiye edebilecek olan varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?