Medical Park Dr. Gökmen İyigün ACİL!!!

Son randevuda belli oldu oğlumuz olacak inşallah. Sanıyorum ikili testte de görmüştü ama emin olmak için söylemedi diye düşündüm. Ataşehirde farklı cihaz olacak geliyor cihazım dedi umarım gelir. Ben deli gibi videoya kaydettiriyorum sonra hep izlemek için bu seferki kayıt:) hep duraklamalı oldu:) 4 boyutlu göremedim. Size detaylı ultrason için gün verdi mi gökmen bey. benimde bir sonraki randevum 18 hafta veya sabredebilirsem 19. hafta sonunda olacak:)

Ne güzel :)bizimde kızımız olacak inşallah bu son gidişimizde belli oldu ,ikili teste gittiğimizde ısrarcı olduk ama bir şey söylememişti Gökmen Bey:) Detaylı ultrason için gün verdi çok beklemem gerekecek neredeyse daha 1 ay var .sanırım tam 6 aylık olmamı hesapladı ,beklemek çok zor..

Allah bağışlasın sağlıkla kucaklarımıza alalım. Bir arkadaşıma 21. hafta için vermişti detaylı ultrason tarihini gökmen bey ancak o hastane değişikliği sonucunda başka doktora gitti. Bende hep 4 hafta bekliyemiyor3. haftada bir bahane bulup randevumu erkene alıyorum.. şimdi sabredip 4 hafta beklemek niyetindeyim ama daha 3 hafta var . biz galiba aynı zamanda gittik son randevuya:) 11inde gitmiştim ben

Amin inşallah sağlıklı olsunlar da hiç bir şey önemli değil..ben hep 4 haftada gittim zor olsa da dayandım kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum:) yalnız bu sefer 5-6 haftayı bulacak işte o canımı sıkıyor bakalım dayanabilecek miyiz:) bu arada evet bende 9 unda ordaydım bu hesaba göre ben 1 kere gidene kadar siz 2. ye geleceksiniz:))

merhaba nasılsınız merak ettim, yavrucak nasıl, son zamanlara yaklaşıyoruz merakla bekliyoruz bizde:) bir sorun yok erken doğum beklenmiyor dedi gökmen bey ama yine de insan ister istemez biraz panik oluyor:)

Merhaba masallah dogumunuza cok az kalmis Allah saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin.. Bende 4aylik hamile olmama ragmen bircok hastane dr degisikligi yaptim ve hala duzenli gittigim bi hastane malesef yok ama arastirmam sonucu Gokmen beye duzenli olarak gitmeyi karar kildim ve en onemliside atasehir sifada Allah izin verirse dogumumuda orada yapmayi planliyorum.. Siz muanelerinize sifadami devam ediyorsunuz dogumu oradami yapacaksiz normal dogumu destekleyen bi hastanemi acaba goruslerinizi alabilirmiyim??

kimse kalmamis herkes bebisine kavuşmuş.
Ben bu ctesi gideceğim gökmen beye

merhaba, en yeni yazan sensin. Gkmen beye gittin mi, nasıldı? ben de gitmeyi düşünüyorum ama emin değilim.

acaip memnunum
Kalabalik bi kurumda calisiyorum
Gokmen beyde dogum yapan en az 10 arkadasim var
Zaten onlarin tavsiyesiyle gitmistim
Cok cok memnunum

Çok Eski yazılar, gökmen bey'e gidenler olarak burada toplanabilir miyiz ki acaba ?

Bana sert gelmedi :) Ben çok rahatım gökmen bey'in yanında..
Senin daha erken gözüküyor hamilelik takviminde, aynı mıyız?
Bir türlü değiştiremedim 2 hafta önde gidiyo takvim. 27 ekim muhtemel doğum ama 15 gün önce olabilir dedi. Diğer gittiğim doktorlar daha detay aktarır daha sıcak davranırdı o yüzden bana tuhaf gelmişti ama şimdi alıştım ben de çok güveniyorum.:)

Ozaman aynı ne güzel :)
Sağlıkla gelsin bebeklerimiz..
Cinsiyet belli mi :)

Evet erkek :)) senin? 21 inde randevu var belki detaylı bakar görürüz herşeyini :)

Kız dedi banada :) Doğrudur herhalde çünkü ihtimal vermedi. Hani doktorlar genelde yüzdelik verir ya.
Benimde 25 veya 27sinde olacak detaylı ultrasonla organlarına bakacağız dedi.

Kız dedi banada :) Doğrudur herhalde çünkü ihtimal vermedi. Hani doktorlar genelde yüzdelik verir ya.
Benimde 25 veya 27sinde olacak detaylı ultrasonla organlarına bakacağız dedi.
Bana da erkek dedi emin misin dedi evet dedi değişmez dimi dedim. Hahaha değişirse sorun olur sahip çıkın oğlunuza dedi hahaha ama ben bala şüpheliyim:)))

Bana da erkek dedi emin misin dedi evet dedi değişmez dimi dedim. Hahaha değişirse sorun olur sahip çıkın oğlunuza dedi hahaha ama ben bala şüpheliyim:)))

Gerçekten şüpheli misin? Yanılıyo olabilir mi acaba ki..
Bak şimdi kurt düştü banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…