Medical Park Dr. Gökmen İyigün ACİL!!!

çok saolun kızlar cevap yazdığınız için
bende kendisini uzun zamandan beri tanıyorum keşke ameliyatımıda ona yaptırsaydım
ama yaşanıcakmış
bende kanser hastasıyım 27 yaşındayım benden mi bahsetti acaba
:))))

programın bi videosunu bulup izlicem saolun

Gönüldennnnn katılıyorum...

:) o bayan çıktı ama bekardı sanırım :)
sağlıcakla kucağına al canım..

Merhaba,
Ben hamile olduğumu öğrendiğim günden bu yana Gökmen Bey'in kontrolü altındaydım, zaten tavsiye üzerine kendisine gitmiştim ve 3 Temmuz"da da sezaryen oldum ve ne kadar iyi bir dr olduğunu bir kez daha kanıtladı. Sormak istediğiniz ne varsa yardımcı olabilirim.

kızlar ben 2 gün önce rutin muayene olmaya gittim gökmen beye bir dayak yemediğim kaldı azar işitmek istiyosanız sigorta hastanesine gidin,üstüne para vermenize gerek kalmaz.kesinlikle tavsiye etmiyorum.ayrıca özellikle kadın doğum doktorlarının hasta psikolojisi dersi alması gerektiğini düşünüyorum

Hamileyken Gökmen Bey'in hastasıydım. Kendisi kesinlikle on numara bir doktor. Çok kibar, güleryüzlü, espirili, daha da önemlisi kafamdaki tüm soruları teker teker cevaplandıran tek doktor diyebilirim. Ayrıca paragöz bir doktor hiç değil. Yanımda yeterli para olmadığı bir gün beni ücretsiz muayene ettiği bile oldu. Bu kadar da haldn anlayan bir insan. Umarım en kısa zamanda ssk anlaşmalı bir hastaneyle anlaşma yapar da ikinci çocuğum için de ona muayene olmak istiyorum.

Konunun üstünden çok zaman geçmiş ama.. ilgilenenlere.....

Ters giden ya da istemediği bir durum olduğunda hafif asabileşebiliyor ama Gökmen tanıdığım en iyi kadın doğum doktorudur. hem işinde hem de insan olarak çok iyidir ilgilidir rahattır düşüncelidir ve sözünde durur. En önemlisi de gerçekçidir. Kızımın doğumunu o yaptırdı. Normal doğum olsun diye 10 saat uğraştı, sonra sezeryan kararı alınca sırf eşime doğuma girme sözü verdiği için ameliyathaneye girebilmesi için anestezi doktoru ile defalarca konuştu ikna edebilmek için. Doğumdan sonra sürekli aradı ilgiendi.
Annem de gitti o da çok memnun kaldı.

Ben yaptım neyi öğrenmek istiyorsanız sorabilirsiniz...sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Konunun üzerinden epey zaman geçmiş ama, ben de Gökmen Bey'e gidiyorum. Bazen güleryüzlü bazende suratsız olduğu bir gerçek.
Başka bir doktora gitmeyi düşündüm ama sanırım işinde iyi olduğu da bir gerçek. Benim doğumun ağustosta olucak inşallah, tatilde fln
olmaz heralde o sıralar; açıkcası sormaya bile çekiniyorum. Senin doğumun hngi tarihde oldu bilmiyorum yada tanıdığın varmı, asistanına fln bırakma gibi bir durum olabilir mi?

Merhaba konu eskise de benim gibi hamilelik sürecine yeni geçenler için bir öneri olsun. Gökmen Bey benimde doktorum kendisinden çok memnunum. herkese de tavsiye ederim. Benim bir doktordan beklediğim bana sürekli sırıtması değil. Bana doğru bilgileri anlayabileceğim bir şekilde anlatması ve tüm riskleri kontrol altında tutabilmesi ve en önemlisi sıkıntıya düştüğüm anda saat kaç olursa olsun ona ulaşabileceğimi bilmek. Daha önce (ilk gebelik tespitinde tavsiye üzerine) gittiğim doktor regliden 4 gün 750 olan hcg sonucuma ve beni muayene etmemesine rağmen ilk 3 ay düşebilir 3 ay sonra gel düşmediyse bakarız demişti. Bu şokla birlikte araştırırken gökmen beyi buldum. ilk muayenemden itibaren oldukça iyi davrandı kafamdaki tüm sorularıma yanıt verdi anlattı açıkladı benim sorularımı sorup cevapladı.
Mesai saatleri dışında yaşadığım ilk kanamada hastaneye gelip ultrason cihazında bebeği kontrol ederek korkumu ve kanamanın niçin kaynaklandığını bebekle ilgisi olmadığı konusunda beni rahatlattı. Henüz 4. kontrolüm 13. haftadayım. Tanıdığım kadarıyla gökmen beyin en sevmediği sorular bir tanıdık böyle dedi doğrumudur gibi konunun uzmanı olmayan kişilerin yorumlarını alıp onları doğrulatmak ki o zaman şaka yollu rahatsız olduğunu hissettiriyor ve uzmanlığı olmayan kişilerin tüm yorumlardan uzak durman gerektiğini paylaşıyor. Ciddi bir durum varsa riskleri tüm açıklığı ile paylaşıyor. Şimdi hastane değiştiriyor bana yeterli süreyi tanıyarak bu değişikliği paylaştı ve bende başka bir doktorla devam etmemek için onunla birlikte hastanemi değiştireceğim. iki hastane arasındaki fiyat farkını tolere edebilmek için indirim alınabilecek yöntemleri de öğrenip bunlarıda bizimle paylaştı. Herkesin düşüncesi farklı olabilir ama bence alanında oldukça uzman, kendisine sonsuz güvenebileceğiniz başarılı bir doktor. Böyle anlatınca merak edip muayene gelen arkadaşlarımda aynı fikirde kendileri de gökmen beyin danışanı olacağı hamilelik günlerini bekliyorlar sevgiler

Merhabalar İlksrc Hanım Gökmen Bey benimde doktorum hastane değişikliği konusunda bizi de bilgilendirdi son gittiğimizde yeni geçtiği hastanede de yaklaşık bi 10 gün sonra randevum var fakat hastaneyi arayıp fiyatları sorduğumda çok uçuk fiyat bilgileri aldım medical parkın neredeyse 3 katı bir doğum( Gökmen Bey indirim sağlanacağını söylemişti fakat o indirimde bu durumu çok kurtarmıyor.. Bende kendisinden inanılmaz memnundum ve inanın canımı çok sıktı bunun bize denk gelmiş olması. İki hastane arasındaki fiyat farkını tolere edebilmek için indirim alınabilecek yolları sizinle paylaştığını söylemişsiniz bu konuda biraz bilgi verebilir misiniz merak ediyorum ?

Gökmen bey hangi hastane de acaba umarın Avrupa yakasındadır.

merhaba kusura bakmayın geç farkettim. Ben şöyle yaptım. Şifa hastanesni arayıp hangi sağlık sigortası ile anlaşmasının daha fazla olduğunu öğrendim. malum artık doğum teminatından yararlanamıyoruz. O yüzden allianzdan yatarak tedavi en düşük fiyatlı sağlık poliçemi yaptırdım. 600 civarında bir rakama mal oldu. Şifa hastanesi yanlış hatırlamıyorsam 250 civarı bir muayene ücreti vermişti. Bu poliçenin indirimi sayesinde (sadece müşteri indirimi gibi düşünün) 120 tl ye düştü. Aynı şekilde doğum ücretide yarı yarıya düşüyor. Yine medicalden pahalı oluyor ama ben gökmen beyden vazgeçmek istemedim. Belki size de bir fikir olur

Çok teşekkür ederim:)) bende Gökmen Bey'le görüştükten sonra sizinle aynı yolu takip ettim ve aynı şeyleri yaptım Allianztan yatarak tedavide 590 liraya sigortamı yaptırdım, dediğiniz gibi medical park kadar düşmüyor fiyatlar fakat Gökmen Bey'i bırakmak istemedim , kendisine çok güveniyorum..İnşallah sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız :)

Aa çok sevindim. Kadıköy şifayı açıkçası ben pek beğenmedim sanki cihaz bile net göstermiyor gibi geldi. Ataşehirde böyle bir sıkıntı olmayacağını söyledi gökmen bey. bir sonraki randevuyu bekliyorum merakla..
Kaçıncı haftadasınız, ben 16dayım. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alacağımız gün gelir.

İnanın aynı şeyleri düşünmüşüz medicalden sonra şifa hiç iç açıcı değil muayenemizi beklerken, ben aklımdan geçiriyodum eşim benden önce davranıp ya burası kötü hiç beğenmedim dedi ve muayene olurken de en başta cihazda doğru düzgün bişey göremedik Gökmen Beyin yönlendirmesi anlatmasıyla netleştik makinalar değişik dedik , umarım beklediğimiz gibi olur Ataşehir :) hafta olarak ta çok yakınmışız bende 18. haftamdayım:) sizinkinin cinsiyet belli oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…