dün herşey için sağlık programında gökmen bey vardı,gerçekten iyi birine benziyor
hatta yumurtalık kanseri olan bi hastası vardı daha doğrusu 19 yaşındayken yumurtalık kanseriymiş kız şuan 27yaşında ve kanseri yenmiş,ne kadar ilgili ve tecrübeli olduğu burdan da belli sanırım..
sağlıklı bi gebelik geçirin inş,Allah bi avazda kurtarsın...
arkadaşlar benm çok yakın tanıdığım medikal parkda çalışıyor ben ona sordum hangi doktoru tavsiye edersin diye.oda biz hastane personeliolarak nerdeyse hepimiz gökmen beye gidiyoruz kesinlikle onu tavsiye ederim dedi.bilgilerinize arkadaşlarr
Eğer bu ara doktor arayan birileri varsa, fikir sahibi olsunlar diye söylüyorum. Ben Gökmen Bey'i kesinlikle tavsiye etmiyorum. Muayenesinden hiç memnun kalmadım. Ağzının içinde mırıldanarak konuşuyor. Hastayı küçümseyici bir tavrı var. Sorduğum soruya yarı azarlayarak soruyla cevap verdi. Kendisine 2. düzey ultrason için muayene olmaya gittim. Ancak ödeme yaparken hem muayene ücreti hem de 2. düzey ultrason muayenesinin ücretini ödediğimden doktora o anda yaptığı yaptığı muayenenin normal muayene mi, fetal anomali taraması mı olup olmadığını sordum. ve beni -başka nasıl olabilir ki bu anomali taraması diye tersledi. Başka bir soru da zaten sormadım. Benim muayenem esnasında 5 telefon görüşmesi yaptı. 3 tanesi cep telefonuyla...Başka bir hastası hakkında -az sonra sezaryene alıcam hala yiyip içip dolaşıyor yaa diyerek yanımızda şikayette bulundu.Bu da çok rahatsızlık verici birşey. Hem diğer hasta adına hem de o bana ayrılmış bir vakit. Benimle hiçbir sözlü diyalog ve göz teması dahi kurmadan raporu yazıp verdi. Ne tansiyon-kilo ölçümü yaptı ne de kullandığım ilaçları sordu. 250 milyona yakın bir ödeme yaptığım halde son derece negatif bir elektrikle odasından çıktım. Gökmen Bey'e gidip gitmemeyi düşünenler, verdiğim bilgileri düşnsünler derim...Sevgiler, kolay doğumlar dilerim.
çok saolun kızlar cevap yazdığınız için
bende kendisini uzun zamandan beri tanıyorum keşke ameliyatımıda ona yaptırsaydım
ama yaşanıcakmış
bende kanser hastasıyım 27 yaşındayım benden mi bahsetti acaba
:))))
programın bi videosunu bulup izlicem saolun
gökmen beyde normal doğum yapan yok mu ?
gökmen beyde normal doğum yapan yok mu ?
kızlar ben 2 gün önce rutin muayene olmaya gittim gökmen beye bir dayak yemediğim kaldı azar işitmek istiyosanız sigorta hastanesine gidin,üstüne para vermenize gerek kalmaz.kesinlikle tavsiye etmiyorum.ayrıca özellikle kadın doğum doktorlarının hasta psikolojisi dersi alması gerektiğini düşünüyorum
Ben yaptım neyi öğrenmek istiyorsanız sorabilirsiniz...sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Gökmen bey hangi hastane de acaba umarın Avrupa yakasındadır.Merhabalar İlksrc Hanım Gökmen Bey benimde doktorum hastane değişikliği konusunda bizi de bilgilendirdi son gittiğimizde yeni geçtiği hastanede de yaklaşık bi 10 gün sonra randevum var fakat hastaneyi arayıp fiyatları sorduğumda çok uçuk fiyat bilgileri aldım medical parkın neredeyse 3 katı bir doğum( Gökmen Bey indirim sağlanacağını söylemişti fakat o indirimde bu durumu çok kurtarmıyor.. Bende kendisinden inanılmaz memnundum ve inanın canımı çok sıktı bunun bize denk gelmiş olması. İki hastane arasındaki fiyat farkını tolere edebilmek için indirim alınabilecek yolları sizinle paylaştığını söylemişsiniz bu konuda biraz bilgi verebilir misiniz merak ediyorum ?
Yine anadolu yakasında Kadıköy Şifa Hastanesine geçiş yaptıGökmen bey hangi hastane de acaba umarın Avrupa yakasındadır.
Merhabalar İlksrc Hanım Gökmen Bey benimde doktorum hastane değişikliği konusunda bizi de bilgilendirdi son gittiğimizde yeni geçtiği hastanede de yaklaşık bi 10 gün sonra randevum var fakat hastaneyi arayıp fiyatları sorduğumda çok uçuk fiyat bilgileri aldım medical parkın neredeyse 3 katı bir doğum( Gökmen Bey indirim sağlanacağını söylemişti fakat o indirimde bu durumu çok kurtarmıyor.. Bende kendisinden inanılmaz memnundum ve inanın canımı çok sıktı bunun bize denk gelmiş olması. İki hastane arasındaki fiyat farkını tolere edebilmek için indirim alınabilecek yolları sizinle paylaştığını söylemişsiniz bu konuda biraz bilgi verebilir misiniz merak ediyorum ?
merhaba kusura bakmayın geç farkettim. Ben şöyle yaptım. Şifa hastanesni arayıp hangi sağlık sigortası ile anlaşmasının daha fazla olduğunu öğrendim. malum artık doğum teminatından yararlanamıyoruz. O yüzden allianzdan yatarak tedavi en düşük fiyatlı sağlık poliçemi yaptırdım. 600 civarında bir rakama mal oldu. Şifa hastanesi yanlış hatırlamıyorsam 250 civarı bir muayene ücreti vermişti. Bu poliçenin indirimi sayesinde (sadece müşteri indirimi gibi düşünün) 120 tl ye düştü. Aynı şekilde doğum ücretide yarı yarıya düşüyor. Yine medicalden pahalı oluyor ama ben gökmen beyden vazgeçmek istemedim. Belki size de bir fikir olur
Aa çok sevindim. Kadıköy şifayı açıkçası ben pek beğenmedim sanki cihaz bile net göstermiyor gibi geldi. Ataşehirde böyle bir sıkıntı olmayacağını söyledi gökmen bey. bir sonraki randevuyu bekliyorum merakla..
Kaçıncı haftadasınız, ben 16dayım. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alacağımız gün gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?