Medical Park Dr. Gökmen İyigün ACİL!!!

Evet bendede var dik durunca geciyor, karnimi sıkıstirmamam gerekiyor :)
Bnm karnım çıktı gaz sıkısması oluyor oyuzdendir siskinlik
Gittik bugün kasılmavar dedi iğne ve ilaç verdi ama olur normal seni rahatlatalım sadece dedi. Aşağıda karnım diye korkuyodum zamanla çıkacak daha küçük dedi. 18 haftalık dedi ayrıca ben bir türlü hesap yapamıyorum ya. 20 nisanda gitmiştik 14 dü şimdi 17+2 dedi anlamadım yani :)) bi salaklık oluyo benim bu hesaplamalarımda

Ben 8.haftamdan beri igne vuruluyorum haftada 1 kere. Baslarda kasiklarimda olusan agrilarimdan dolayi vermisti hala devam ediyorum.
Birsey olmaz tedbir amaclidirl dedigi gibi.
Regl baslangic tarihin nezamandi?

Ben 8.haftamdan beri igne vuruluyorum haftada 1 kere. Baslarda kasiklarimda olusan agrilarimdan dolayi vermisti hala devam ediyorum.
Birsey olmaz tedbir amaclidirl dedigi gibi.
Regl baslangic tarihin nezamandi?
Ben de vuruldum 1 ay kadar. 3 ay bitince bıraktık. Son regl 17 ocak. Evet tedbir olsun ağrılarım azalsın diye bi de fitil vrdi makattan sadece 1 kere yapacaksın dedi. Canım doktor ya seviyorum artık

Ben de vuruldum 1 ay kadar. 3 ay bitince bıraktık. Son regl 17 ocak. Evet tedbir olsun ağrılarım azalsın diye bi de fitil vrdi makattan sadece 1 kere yapacaksın dedi. Canım doktor ya seviyorum artık

Benimde 21ocaktı, birkaç gün var aramızda :)
Usgde gözüken haftayla bizim hesabımız bebeğin gelişimine göre değişebiliyor. Son gittiğimde 14haftalık olması lazımken 15+2 gözüktü usgde. Normal yani hatta bence daha iyi :)
Bende seviyorum gerçekten gökmen beyi :)

Gökmen iyigun isimli doktoru da medikal park isimli hastaneyi de kesinlikle önermiyorum.Akli olan bu iki zarar vericiden uzak durur.

Evet ya güncel bilgiler alabilir miyiz. Kimse yokmu suan cevap verecek. Bu postu baştan sona okuyunca gökmen bey 2008den 2020ye inanılmaz değişim gecirmiş gibi
2.bebeğimi bekliyorum. İlkinde özel hastaneye gitmemiştim korkup sezeryan isterim hemen alırlar sezeryan diye. Göztepe SSK da yapmıştım
Hayatımın en yanlış kararı. Ölümden döndüm saolsunlar.
Şimdi asla bir doktora güvenemiyorum. Yarın medicana dan randevu aldım ama stresten kalbim çarpıntı yapıyor. İnsan istiyorum kısacası azarlamayan hoşgörülü. Gökmen bey postun başında öyleyken postun sonuna kadar lanete dönmüş gibi..
Güncel bilgisi olan?

Gökmen İyigün iyi bir doktor ama insan ilişkileri konusunda biraz zayıf diye düşünüyorum. Sorularınıza biraz ukalaca yanıtlar veriyor. Bu sizi rahatsız etmeyecekse gidebilirsiniz. Telefona elinden geldiğince yanıt veriyor ama her sorunuza önce bir kinaye...

Hadi ya.. Azarlama tersleme gibi huyları var mı acaba. Bu hafta medicana Hüseyin arıka gittim. Oda asla konuşmama izin vermedi. Sürekli ve hızlı bir şekilde konuşuyor. Ve bişey anlatma şansınız kalmıyor. İyi hoş ve nazik bir adam tek dediği doğurturuz sıkıntı yok. Sen doğurtamazsın annem ben doğurmazsam sen doğurtamazsın dedim içimden

Ahah haklısınız. Yani azar değil ama mesela egzersiz yapmaya devam edebilir miyim diye sordunuz? Buna “tabii ki, hatta egzersizi öneriyoruz gebelik sürecinde” demek yerine “bir sürü mesleği spor olan kadın var, onlar ne yapsın?” diye yanıt vermeyi tercih ediyor. Hamilelikte zaten hassassın, bu tarz yorabiliyor bir süre sonra.

Merhaba, yeni konu açmak istemediğimden buraya yazıyorum. Umarım internette bu doktor hakkında araştırma yapanlara yardımcı olurum.

31 haftalık gebeyim. Bu zamana kadar takibimi yapan doktora bir sebepten gitmeme kararı aldım. Doğumuma kadar takibimi yapıp benimle ilgilenecek bir doktor ararken Gökmen İyigün'e internette yazan olumlu yorumlara inanarak randevu aldım.

Görüşmemize "Ne için geldiniz" "Sizin için yapacağım ne var" gibi ilginç diyaloglarla başladık. Kendisine 31 haftalık gebe olduğumu, doktorumu değiştirmek istediğimi, doğumuma kadar kendisinde muayene olma isteğimi anlattım. Sanki orada olmamızdan memnun değilmiş "Bu zamana kadar kime gittiysen ona git" dermiş gibi bir hali vardı. O kadar kısık sesli konuşuyor ki zaten, ne dediğini anlamak için bazen bir kaç kere tekrar sorduk (bu bana garezi olduğundan değil kendi karakterinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum). Daha sonra yine iç geçirerek "hadi bir bakalım bari bebeğe" diyerek ultrasona geçtik. Normalde özel hastanelerde ultrasona geçilirken bir asistan yardımcı olur, sonuçta kadınım ve gebeyim, hareketlerim kısıtlı ve özellikle doktorun yanında karnımı açmaya çalışırken üstümü başımı düzeltmek zorunda kalmak ilginçti doğrusu. Eşimden yardım istemek zorunda kaldım zaten.

Bebeğimize bakıp tekrar masasına geçtikten sonra ise söylediğim lafları resmen ağzıma tıkadı. Göbeğim bazen çok sertleşip inanılmaz kaskatı kesiliyor diyorum, daha sözümü bitirmeden "olur öyle şeyler" diyor. Belimde bazen inanılmaz ağrı oluyor diyorum sözümü bitirmeden "eşine büyük bir karpuz vereyim de bütün gün taşısın bak nasıl ağrısı olur" diyip dalga geçermiş gibi gülüyor. E bende biliyorum ağrı olmadan hamilelik olmayacağını, ama bir saniye beni dinleseniz, size o bölgede şüphelendiğim fıtığımdan bahsedip bu konu hakkında görüş/önerinizi soracağım. Ama yok. Kesinlikle söylediklerimi dinlemedi.

Bu kadar iletişimsizlikten sonra tek istediğim oradan bir an önce gitmekti. Kendisine hastaneye geldiğim gün için rapor istediğimi söylediğimde önce 32. haftam olduğunu, bana çalışır raporu vereceği için (36. haftaya kadar çalışmak istediğimi söylemiştim) o güne ait rapor yazamayacağını söyledi. Tamam da, ben tam zamanlı olarak bir şirkette çalışıyorum şu an, rapor almadan doktora nasıl gelebilirim? Şirketim benden her doktora gittiğimde bir günlük istirahat raporu istiyor ki haklılar, ben zaten gebeyim 3-4 haftada bir geldiğim kontrol gününde de istirahat raporu istemek çok mu etik dışı? Böyle yazıyorum çünkü doktor bey sanki etik, ahlak dışı bir şey istiyor muşum gibi çıkışıp fazlasıyla yükseldi. Ben ona daha 32. haftam olmadığını ve çalışır raporunu sonra alacağımı söyleyince ancak o zaman burun kıvırarak rapor vermeyi kabul etti. Bu arada hem muayenenin başında son adet tarihimi söyledim, hem de ultrasonda 31. haftam olduğunu kendi de görmüştü ve buna rağmen hala bana 32. hafta verilen çalışır raporunu vermeye çalıştı.

Belki o gün kendi sorunları var belki de beni 31. haftam olduğu için takibe almak istemedi ama nedeni ne olursa olsun bir hastaya böyle davranılmaz. Zaten hastane kurallarında da yazıyor, doktor muayene etmek istemediği hastayı kabul etmeyebilir; geri çevirebilir. Bu tamamiyle etiktir. Ama etik olmayan, daha önce doktor tercihinden ağzı yanmış ve bunu size belirtmiş 31 haftalık gebe bir anne adayına ve eşine bu şekilde ilgisiz davranıp, adeta azarlar tarzda hitap etmenizdir.

Lütfen bu doktora gitmeden önce mesajımı okuyup dikkate alın. Resmen paramla rezil oldum.

Öncelikle geçmiş olsun. Gökmen iyigün den sadece ben mi memnun kalmadım diye düşünüyordum. Tek değilmişim en azından.
Hasta psikolojisinden bihaber, anlayışsız , kaba ve hayatımda gördüğüm en kötü doktor. Riski bir gebelik geçmişim vardı. Dinlemeden ön yargılı şekilde suçlayıcı ithamlari ,"bu odadan ciktiktan sonra seni tanımam" gibi kırıcı ifadeleri ile odasından ağlayarak çıktım. Mesleki anlamda yeterliliği ile ilgili kendini övmekten öteye gitmedi. Çok pişmanım ona gittiğime. Alaycı , azarlayici ,sizi dinlemeyen ve anlamayan bir doktor .Asla önermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…