- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Yok ya ben pimpirikliyim :))) buarada benim karnım geriliyor 2 gündür baya da şişti sen de var mı ağrı?
Gittik bugün kasılmavar dedi iğne ve ilaç verdi ama olur normal seni rahatlatalım sadece dedi. Aşağıda karnım diye korkuyodum zamanla çıkacak daha küçük dedi. 18 haftalık dedi ayrıca ben bir türlü hesap yapamıyorum ya. 20 nisanda gitmiştik 14 dü şimdi 17+2 dedi anlamadım yani :)) bi salaklık oluyo benim bu hesaplamalarımdaEvet bendede var dik durunca geciyor, karnimi sıkıstirmamam gerekiyor :)
Bnm karnım çıktı gaz sıkısması oluyor oyuzdendir siskinlik
Gittik bugün kasılmavar dedi iğne ve ilaç verdi ama olur normal seni rahatlatalım sadece dedi. Aşağıda karnım diye korkuyodum zamanla çıkacak daha küçük dedi. 18 haftalık dedi ayrıca ben bir türlü hesap yapamıyorum ya. 20 nisanda gitmiştik 14 dü şimdi 17+2 dedi anlamadım yani :)) bi salaklık oluyo benim bu hesaplamalarımda
Ben de vuruldum 1 ay kadar. 3 ay bitince bıraktık. Son regl 17 ocak. Evet tedbir olsun ağrılarım azalsın diye bi de fitil vrdi makattan sadece 1 kere yapacaksın dedi. Canım doktor ya seviyorum artıkBen 8.haftamdan beri igne vuruluyorum haftada 1 kere. Baslarda kasiklarimda olusan agrilarimdan dolayi vermisti hala devam ediyorum.
Birsey olmaz tedbir amaclidirl dedigi gibi.
Regl baslangic tarihin nezamandi?
Ben de vuruldum 1 ay kadar. 3 ay bitince bıraktık. Son regl 17 ocak. Evet tedbir olsun ağrılarım azalsın diye bi de fitil vrdi makattan sadece 1 kere yapacaksın dedi. Canım doktor ya seviyorum artık
Merhaba,Gökmen iyigun isimli doktoru da medikal park isimli hastaneyi de kesinlikle önermiyorum.Akli olan bu iki zarar vericiden uzak durur.
Hadi ya.. Azarlama tersleme gibi huyları var mı acaba. Bu hafta medicana Hüseyin arıka gittim. Oda asla konuşmama izin vermedi. Sürekli ve hızlı bir şekilde konuşuyor. Ve bişey anlatma şansınız kalmıyor. İyi hoş ve nazik bir adam tek dediği doğurturuz sıkıntı yok. Sen doğurtamazsın annem ben doğurmazsam sen doğurtamazsın dedim içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?