Tüp Bebek Merkezleri Medical Park Göztepe Dr.Serdar Koç hastaları gelin deneyimlerimiz paylaşalım.....

gizemli83

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
7.010
3
0
42
İstanbul
sevgili arkadaşlar aranızda serdar koç hakkında bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ediyorum 1,5 hafta önce kendisinde tüp bebek tedavisine başladım ve deneyimlerimizi paylaşalım istiyorum....

Son düzenleme:
sevgili arkadaşlar aranızda serdar koç hakkında bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ediyorum 1,5 hafta önce kendisinde tüp bebek tedavisine başladım ve deneyimlerimizi paylaşalım istiyorum....

merhaba ben serdar beyin hastasıyım gerçekten çok iyi bir doktor ben transferimi oldum şimdi bekleme sürecindeyim inş herşey güzel sonuçlanır

merhaba ben serdar beyin hastasıyım gerçekten çok iyi bir doktor ben transferimi oldum şimdi bekleme sürecindeyim inş herşey güzel sonuçlanır

saol canım cvp yazdığın için benimde transferim yarın bakalım nasıl geçecek....inşallah sende pozitif sonuç alırsın...

selam arkaşlar ben serdar beyin eski hastasıyım serdar bey cok iyi bir doktor fakat benim tedavim tam bir rezaletdi diger tedavilerime bakarak onuşuyorum cok kötü bir tedavi gecirmişim bünyemden dolaymıdır yoksa cok baskılayacı kulandıgı için yumurtalarımmı gelişmedi bilmiyorum
ama ben iyi bir tedavi gecirmedim ama tüp bebk degilde hamile kalmış olsam ona kesin giderdim
tüp bebek olayında pek basarılı olduugnu dşünmüyorum lütfen kmseye üzmek yada karamsarlıga itmek istemme ama ben 2. tedavimde bana maddi anlamda yardımcı oldugu için ona gitmiştim
ilk tedavimde 7 yumrtam oldu serdar beyin yapmş oldugu . tedavimde 3 yumurta oldu 3. tedavimde 24 oldu in siz iyi bir tedavi gecirisiniz bebklerinize kavuşursunuz ben son gitigim yerden cok memun kaldım orayala devam ediyorum inş hepimzi kavuşuruz

sebocum kaçıncı günündesin canım belirtin falan var mı ne durumdasın

CANIM SON GÜN 11. GÜNÜM YARIN TEST TARİHİM ÇOK HEYECANLIYIM KISMET BAKALIM .. BENİM BELİM VE KASIKLARIMDA SANCI VAR AMA O KADAR ABARTILI DEĞİL YA BEN DAYANAMADIM İDRAR TESTİ YAPTIM 2. ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI DÜN YAPMIŞTIM BAKALIM KISMET OLURSA HEMEN BİLDİRİRİM bayanssulusmile

ayyy seboşşşşşşşşş kesin hamilesin canım he yarın kan vermeye bizim hastaneye mi gidicen seninde hemişren selcan hemşire mi

ayyy seboşşşşşşşşş kesin hamilesin canım he yarın kan vermeye bizim hastaneye mi gidicen seninde hemişren selcan hemşire mi

EVET CANIM SELCAN HEMŞİRE BAKICAM BELKİ ORAYA GİDERİM BELKİDE BANA DAHA YAKIN BİR YERDEN YAPTIRIRIM SONUÇTA AYNI SEVİYEDE OLUR DİMİ FARK OLMAZ YANİ... İNŞ CANIM YA BEKLİYORUM SAATLER GEÇMİYORopuyorumnanaktan

sen nerede oturuyorsun canım ben taa bakırköyden geliorum oaraya medical parkbahçelievlerde yaptırıcam testimi bende bakalım ne çıkıcak sen yaron kaç gibi kan vericen erkenden ver bari hemen çıksın öğleden sonraya bırakma benim normalde doktorum gökmen bey oda aynı hastanede kadın doğumcu beni serdar hocaya o yönlendirdi

BENDE ÖYLE GÖKMEN BEYİN HASTASIYDIM GÖKMEN BEY SERDAR BEYE YÖNLENDİRDİ ÖYLE YAPICAM BÜYÜK İHTİMAL SABAHTAN GİDERİM ÇÜNKÜ ARTIK SONUCU ALMAK İSTİYORUM: ALLAHIN İZNİYLEemir_bebek:

BENDE ÖYLE GÖKMEN BEYİN HASTASIYDIM GÖKMEN BEY SERDAR BEYE YÖNLENDİRDİ ÖYLE YAPICAM BÜYÜK İHTİMAL SABAHTAN GİDERİM ÇÜNKÜ ARTIK SONUCU ALMAK İSTİYORUM: ALLAHIN İZNİYLEemir_bebek:

ay bu kadar tesadüf olur he hadi hayırlısı bakalım yarın bana yaz olur mu canım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah rabbim yüzünü güldürsün bakarsın gökmene birlikte geliriz çünkü ben hamile kalırsam gökmen beyle devam edeceğim

Gızemcım dayanamadım yaptırdım testtı degerım 108.8 Çıktı hamıleyımmmmmm:)))))))
canım darısı senın baŞına ınŞ dua edıyorum senın ve bebeĞın ıÇınnnn:))))))))))))))

merhaba arkadaslar ben tup bebekle hamıle kaldım ama takıbımı serdar bey yapıyor sagolsun memnunum
ılk tup denememı handan hanım yapmıstı dr konusunda bısey dıyemem ama hastaneın tutumundan pek memnun kalmadım ıkıncıyı baska yerde yaptırdım ama takıbımı serdar bey yapıyor

sebo arkadasım cok tebrık ederim :) ıns dıger bekleyen arkadaslarda kavusur bebıslerıne:)

aynen bende hastanenin tutumundan memnun kalmadım transfer yapılan aşağı katta ve yukarda ana baba günü karışık ssk gibi resmen doktorum ii diye katlandım ama bnm transfer günü çok sinirimi bozdular seni tebrik ederim canım güle güle büyüt bebişini

Gİzemcİm dayanamadım yaptırdım testtİ degerİm 108.8 Çıktı hamİleyİmmmmmm:)))))))
canım darısı senİn baŞına İnŞ dua edİyorum senİn ve bebeĞİn İÇİnnnn:))))))))))))))

:teytey::teytey::teytey: süüpper bi haber canım benim tebrik ederim kör gibi bakıyorum ya şimdi gördüm ay inşallah cnaım darısı başıma gerçekten

sagolasın canım darısı tum ısteyenlerın basına ıns,

transfer gununu hatırlamak bıle ıstemıyorum
cok su ıctıgımız ıcın halıyle ıdrar sorun oluyor utana sıkıla surgu ıstedım
getırdı hemısre dıger hastayı bekleyene kadar
sonra ortadan kayboldu surguyu alacak kımse yok
Allah bın kere razı lsun benım gıbı transfer bekleyen baska bı arkadastan rıca ettım dusun yanı aldı sagolsun surguyu utancımdan kıpkırmızı kesıldım bıde yenı transfer yapılmısım
o arkadasıda aldılar odada yalnız kaldım korıdorda bıle bı Allahın kulu yok
2 ye yıne tuvaletım geldı kalkamıyorum dedım dayanayım 1 saat ama mumkunatı yok artık tıtremeye basladım soguk soguk terlıyorum
bagırıyorum duyan yok seslenıyorum
en sonunda karsı odada hasta yakınları varmıs onlara seslendım:S
dısardakı sekreterkızlardan bırını cagırın lutfen dedım aglamaklı
geldı surgu verdı tekrar ama halım anlatılabılecek gıbı degıldı
bı ara dedım bebegı fılan bırakayım su sıkıntıdn kurtulayım gıdeyım vc ye
neyse uzattım kusura bakmayın
bınbır sınır stres cıktım zatende tutmadı o denemem

ipekcim aynen canım üst kat güzelde transferde benimde çok canım yandı sıkıştım 2 kere tuvaltee gitmek zorunda kaldım bekleme odasında 5 kadın sonra kıza sordum sıra kimde ben çok sıkıştım kaçırıcam diye sıra kimde bilemeyiz siz yapın o zaman dedi
beni aldılarmı o sırada sıkışık değilim bomboş içim
sonra sondayla içime sıvı verdiler zaten ameliyatlıyım ben sezeryan dikişim var üstten bastırdılar alttan su dolduruyorlar
aman ölüyorum sandım
doktorum sakinleştirdi hep durdurun transferi istemiyorum diye ağladım çıktım günlük odayada aldılar ama ordada ağladım hep zaten embriyolarım 2. kalite diye canım sıkkındı sıkışık giremeyipte öle acılar yaşayınca

ay bende hatırlamak istemiyorum ama olsun geçti şimdi 15 nisanı bekliorum 4 gözle

canım cok gecmıs olsun sanada cok cekmıssın
2.5 lıtre suyu ıctım gıttım sabah bende olecem artık patlıycam otesı varmı dıyorum hıc degılse bırazını yapayım yok dıyo hemsıre o sıkısıklıkta yaptılar transferı ama oldum bıttım yanı
bebek fılan gozume gorunmuyo o stresten bırakayım cıkayım canımdan ılerı degıl dedım o derece
ıste transfer sonundada oyle talıhsızlık yasadım 3 kere doldu ınanırmısın o surgu

ama ıkıncı denememde (baska yerde) yıne sıkıstım kotuyum dedım hemsıreye
lutfen kendınızı sıkmayın hemen bır mıktar yapın dedı orda olcu kapları var 2 kap yapın bu skıntıyla alamam sızı zaten dedı
rahat rahat yapıldı transferım dunya varmıs
sukurler olsun dedım

ıns gecmıste kalır senın ıcınde hepsı hatırlamazsın bıle guzel haberı duyunca
Rabbım hayırlı evlatlar nasıp etsın hepımızıe ıns

inşallah canım saol şimdi durumun nedir senin kaç aylık oldu meleğin nası geçiyor hamilelik bide testini ne zaman yatın benim 5. gün transferi 7. gün kanda çıkan arkadaşlar var diye bende 7. gün bi baktırmak istiyorum...hiç idrar testi yapmışmıydın bide kanda çıkana kadar ne gibi belirtiler yaşadın ve ne zaman başladın çok soru sordum ama müsait olduğun bir zamanda cvp yazarsan sevinirim

canım 18 haftalık olduk bız sukurler olsun
hamıleleıgım ıyı gecıyor bır sorun olmadı basından berı normal hamılelık hallerı dısında
ıdrarla olanı dayanamadım 10 gunde yaptım sılık ıkıncı cızgı cıktı
normal testıde 12. gunde yaptım beta hcg 188 cıkmıstı
aslında progesteron ıgnelerının sıkıntısından ben pek belırtı hıssedemedım
belım agrıdı bayagı
erken test yapma canım bekle 10. gunde negatıf olup 12. gunde bıle pozıtıfe gecen oluyor
onemlı olan Yaradanın ol demesı sabır dılıyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…