sevgili arkadaşlar aranızda serdar koç hakkında bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ediyorum 1,5 hafta önce kendisinde tüp bebek tedavisine başladım ve deneyimlerimizi paylaşalım istiyorum....
merhaba ben serdar beyin hastasıyım gerçekten çok iyi bir doktor ben transferimi oldum şimdi bekleme sürecindeyim inş herşey güzel sonuçlanır
merhaba ben serdar beyin hastasıyım gerçekten çok iyi bir doktor ben transferimi oldum şimdi bekleme sürecindeyim inş herşey güzel sonuçlanır
sebocum kaçıncı günündesin canım belirtin falan var mı ne durumdasın
CANIM SON GÜN 11. GÜNÜM YARIN TEST TARİHİM ÇOK HEYECANLIYIM KISMET BAKALIM .. BENİM BELİM VE KASIKLARIMDA SANCI VAR AMA O KADAR ABARTILI DEĞİL YA BEN DAYANAMADIM İDRAR TESTİ YAPTIM 2. ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI DÜN YAPMIŞTIM BAKALIM KISMET OLURSA HEMEN BİLDİRİRİMbayanssulusmile
ayyy seboşşşşşşşşş kesin hamilesin canım he yarın kan vermeye bizim hastaneye mi gidicen seninde hemişren selcan hemşire mi
EVET CANIM SELCAN HEMŞİRE BAKICAM BELKİ ORAYA GİDERİM BELKİDE BANA DAHA YAKIN BİR YERDEN YAPTIRIRIM SONUÇTA AYNI SEVİYEDE OLUR DİMİ FARK OLMAZ YANİ... İNŞ CANIM YA BEKLİYORUM SAATLER GEÇMİYORopuyorumnanaktan
sen nerede oturuyorsun canım ben taa bakırköyden geliorum oaraya medical parkbahçelievlerde yaptırıcam testimi bende bakalım ne çıkıcak sen yaron kaç gibi kan vericen erkenden ver bari hemen çıksın öğleden sonraya bırakma benim normalde doktorum gökmen bey oda aynı hastanede kadın doğumcu beni serdar hocaya o yönlendirdi
BENDE ÖYLE GÖKMEN BEYİN HASTASIYDIM GÖKMEN BEY SERDAR BEYE YÖNLENDİRDİ ÖYLE YAPICAM BÜYÜK İHTİMAL SABAHTAN GİDERİM ÇÜNKÜ ARTIK SONUCU ALMAK İSTİYORUM: ALLAHIN İZNİYLEemir_bebek:
Gİzemcİm dayanamadım yaptırdım testtİ degerİm 108.8 Çıktı hamİleyİmmmmmm:)))))))
canım darısı senİn baŞına İnŞ dua edİyorum senİn ve bebeĞİn İÇİnnnn:))))))))))))))
aynen bende hastanenin tutumundan memnun kalmadım transfer yapılan aşağı katta ve yukarda ana baba günü karışık ssk gibi resmen doktorum ii diye katlandım ama bnm transfer günü çok sinirimi bozdular seni tebrik ederim canım güle güle büyüt bebişini
ipekcim aynen canım üst kat güzelde transferde benimde çok canım yandı sıkıştım 2 kere tuvaltee gitmek zorunda kaldım bekleme odasında 5 kadın sonra kıza sordum sıra kimde ben çok sıkıştım kaçırıcam diye sıra kimde bilemeyiz siz yapın o zaman dedi
beni aldılarmı o sırada sıkışık değilim bomboş içim
sonra sondayla içime sıvı verdiler zaten ameliyatlıyım ben sezeryan dikişim var üstten bastırdılar alttan su dolduruyorlar
aman ölüyorum sandım
doktorum sakinleştirdi hep durdurun transferi istemiyorum diye ağladım çıktım günlük odayada aldılar ama ordada ağladım hep zaten embriyolarım 2. kalite diye canım sıkkındı sıkışık giremeyipte öle acılar yaşayınca
ay bende hatırlamak istemiyorum ama olsun geçti şimdi 15 nisanı bekliorum 4 gözle
inşallah canım saol şimdi durumun nedir senin kaç aylık oldu meleğin nası geçiyor hamilelik bide testini ne zaman yatın benim 5. gün transferi 7. gün kanda çıkan arkadaşlar var diye bende 7. gün bi baktırmak istiyorum...hiç idrar testi yapmışmıydın bide kanda çıkana kadar ne gibi belirtiler yaşadın ve ne zaman başladın çok soru sordum ama müsait olduğun bir zamanda cvp yazarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?