Merhaba, öncelikle hayırlı olsun, umarım sağlıklı bir hamilelik olur ve sağlıkla kucağınıza almak nasip olur. Ben de arayış içindeyim, bir arkadaşımın önerisi üzerine önümüzdeki hafta ilk kez Erhan Bey'e gideceğim, siz devam ediyor musunuz? Memnun musunuz?yok mu hiç erhan beyi tanıyan
Çok teşekkür ederim bilgiler için, çok sevindim sizi tanıdığıma, haberleşiyor oluruz :) Bu arada Medical Park Göztepe Hastanesi için de internette çok yorum-bilgi bulamadım. Siz nasıl buluyorsunuz? İlgililer mi? Yeni doğanlar için küvez vs. teknolojik imkanları var mı acaba? Umarım ihtiyaç olmaz ama olmasında fayda var tabiMerhaba,
Evet devam ediyorum ilk hamileliğim ve hiç başka bi doktora gitmedim.
O yüzden çok sağlıklı bi yorum yapamam ama gözlemlediğim kadarıyla ilgili bi doktor
Sormadan gerekli bütün bilgileri verdi.Aklına gelen bişey olursa istediğin zaman çekinmeden arayabilirsin diye cebini verdi.2 kez aradım ikisindede cevap verdi telefona.Bide çok hastası olan bi dr değil Randevu almadan bile gitsem hiç bekleyen olmuyo Sanırım erkek dr olduğundandır diye düşünüyorum. İnstagram hesabı da var takip edebilirsin Sadece instagram hesabından gözlemlediğim kadarıyla genelde sezeryan yapıyo doğumları O açıdan soru işareti var kafamda Başka sorun varsa aklına gelen sorabilirsin cnm
Çok teşekkür ederim bilgiler için.
Çok teşekkür ederim bilgiler için, çok sevindim sizi tanıdığıma, haberleşiyor oluruz :) Bu arada Medical Park Göztepe Hastanesi için de internette çok yorum-bilgi bulamadım. Siz nasıl buluyorsunuz? İlgililer mi? Yeni doğanlar için küvez vs. teknolojik imkanları var mı acaba? Umarım ihtiyaç olmaz ama olmasında fayda var tabi
Merhaba cnm gittinmi cumartesi kontrole nasıl geçti?Tamamdır, ben de yazarım tabi görüşlerimiBen Acıbadem'e gidiyorum genelde, Medical Park'a daha önce hiç gitmedim, önümüzdeki cmrtsi ilk kez göreceğim bakalım. Benim de özel sağlık sigortam var, yoksa dediğiniz gibi akıl mantık işi olmuyor maalesef bu özel hastaneler. Evime yakın yere güvenemedim. Aslında tüp bebek tedavimi yaptırdığım hastaneden memnundum (doktorumla çok yıldızımız barışmasa da) ama tedavimi yapan kişi profesör ve tüp bebek tedavisine odaklı daha çok, sonrasındaki takibe pek gönüllü değil, vakit ayıramıyor yoğunluktan. Bakalım deneyip göreceğiz. Size iyi kontroller şimdiden :)
merhaba ben hala devam ediyorum doğumla ilgili hiç konuşmadık daha ama gözlemlediğim kadarıyla çoğunlukla sezeryan yapıyor, onun dışında bir sıkıntı yok gayet memnunuzMerhaba hanımlar erhan beye devam edıyormusunuz acaba nasıl memnunmusunuz dogumla ilğili konustunuzmu hiç
Merhabalar,
Eger sorunsuz bir gebelik geciriyorsaniz gayet rahatlikla gidebilirsiniz. Ancak sikintili durumlar varsa, ozellikle mesai disi aramaniz felan gerekirse rahatsiz oluyor ve cok net belli ediyor. O da bir yana ilgilenmiyor zaten...
13. Haftamda gece yarisi bardaktan bosalircasina bir kanama ile uyandim, vc ye gittigimde su gibi kan akiyordu. 00.30'da Erhan Bey'i aradim, hastaneye(medical park goztepe) gidip nob. dr.a muayene olmami soyledi. Dr. Muayenede bebegin kalp atisini gordu, rahimde kanama gorunmuyor, idrar yollarindan geliyor olabilir mi dedi, mumkun degil dedim. Pruluton igne yapip eve yolladilar. Evde siddetli kanamam devam ettigi icin gece 02 civari tekrar Erhan Bey'i aradim, "hafta itibari ile yapacak birsey yok, siddetli sanci ve parca dusurme olursa hastaneye gelirsiniz" deyip kapatti. Ertesi gun baska bir dr.u arayip durumu anlattim, acilen hastaneye cagirip detayli ultrason yapti. Plesentanin alt ucunda epey buyuk hematom var, keske daha erken haberim olsaydi dedi ve hemen yatis yapti. "Hafta itibari ile bebegi kurtarma sansimizin cok yuksek" oldugunu soyledi ve tedaviye basladi. Ertesi gunu kanamam durdu ama hematom yok olup uzerinden de en az iki hafta gecene kadar yatmami soyledi, hastane cikisi rapor verdi. Ben ertesi gun butun iyi niyetimle durumu bildirmek uzere tekrar Erhan Bey'i aradim ancak buz gibi bir sesle buyrun dedi, nasil oldugumu bile sormadi. Rahatsiz oldugu son derece netti. Hepsi bir yana, bebegi kurtaramayacagini dusunse bile aktif kanamali bir hastayi evine yollamak cok buyuk umursamazlik bence. Devlet hastanesi bile yatis verirken, ozel hastaneden eve yollamasinda takip etmek zahmetine girmek istememesinden baska bir sebep goremiyorum.
Hastane profilinden "riskli gebelik takibi"ni cikarirlarsa veye "saglikli gebelik takibi" olarak degustirirlerse isabet olur.
Merhabalar kızım masal ın en büyük şansınız erhan bey ile tanışmış olmam ve onda doğum yapmış olmam olduğunu söyleyebilirim. Yeryüzünde tanıdığım en bilgili en ilgili en sakin en sevecen en güleryüzlü ve en sabırlı hekimdir. Bunun da ötesinde en insandırMerhaba kızlar ,
Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim.Haftasonu medical park Göztepe hastanesinden randevu aldım cumartesi günü dr erhan beye muayene oldum çeşitli testler istedi hamilelikle ilgili genel bilgileri ben sormadan anlattı Neleri yapmamı neleri yapmamamı Hafta hafta neleri yaşamamın normal olduğunu anlattı Soğukkanlı bilgili bi doktora benziyodu ilk izlenim olarak Kendisine doğum yaptıran var mı merak ettim.
İnstagramdan takip ettiğim kadarıyla hep sezeryan yapıyor
Anadolu yakasında alternatif tavsiyelerinizi de bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?