medical park suat süphan erşahin

zeyneeeeeeep gittnmi dr a ne oldu ne dedi.merk ettm prensmi prensesmiymiş.nete gremedm çok babam geldi ama merk ediorumm valla..

% 100 kızmış canım inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız...bende mayısın 4 ünde gidicem tekrar...

zeynepcim bende yarın gitcem ve tam 12+6 oluyorum.sana galiba erken söylemiş.ne kadarlıkken söylemişti ve tuttumu canım.bu arada allah analı babalı büyütsün.

merhaba zeynep hayırlı olsun bebegın :ecrin_bebek: bırsey sormak istiyorum çin takvimine baktın mı hiç nasıl doğrumu merak ettımde tutan varmı mirmirmirmir

dilmuhçum tam 12 haftalıkken söyledi ama çok ısrar etmiştim....ve söylediği doğru çıktı....

canliz şu anda tutuyo çin takvimi ondada kız gösteriyor...

benimkinde erkek gösteriyor çin takvimi zeynep ama ben hep kız hissediyorum hayırlısı bakalım ne çıkacak acaba benim kutumdan gamyoncuiremsu

canlizcim bende erkek diyordum hep ama kızmış...gerçi yediğim eriğin haddi hesabı yok tatlıylaysa aram yok....yani ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayeşeyi lafı doğruymuş...

bende hep ekşi yiyorum tatlı bisküvilerden tiksindim bile ama çin takvimi bana erkek dedi mirmirmirmir gelıba benımkını bılemedi ayyy ne zaman doğacak yaa daha 9 haftalık kız annelerınde göbek daha çabuk cıkıyor diye duymustum dogrumu ayyy ben zorla kız yapcam bebişimi bu gidisle kaydirigubbakcemile5

yok canlizcim bende oğlanda göbek daha büyüktü kızlarda şöyle enine genişliyosun erkekte karnın sivri oluyo genelde...

kıslar slm ben giremiorum bu aralar fazla nete ama arad okuorum hepniz iisnz galba..
zeynep bizim bu suat bey hç yanlmamş öle duydum ben saten..benmkde kesn erkek canm oğluşum benm..ama şu var ben ekşi yiyorumm boynaaaa:):)(erik özellkle)
göbişimde basket potası gibi hem baya var hemde sivri..:):):)

bende hep erik yiyorum canım...karnın sivriyse geliyor paşa demektir..benide kim görse kızın olacak diyolar bende farkındayım enime genişledim sanki...inşallah dr umuzda yanılmaz canım..

kızlar dün aldın kan sonuçlarımı.çok şükür iyiymiş.üç hafta sonra çağırdı suat bey 3lü test yapacakmış ve cinsiyeti o zaman söyleyecem dedi.3lü test nasıl oluyorkiiiiiiii.

zeynep ben geldim canm..ultrasonla bakmadı.sadece test sonuçlarına baktık iiimişş..üç hafta sonra çağrdı gizli şekeremi ne bakacakmşş öle yanii..bide bişi daha sorcam sen üçlü teste ne kadr para vermştin?
dilmuh aynı ikili test gibi bebeği incelio ve kan veriosun..

sağol canım.inşallah onuda hayırlısıyla atlatırız.senin sonuçlar nasıl.bende 3lü testin fiyatını sorcaktım şimdi hastaneyi arayıp siz ne kadar verdiniz

kızlar selam üçlü testler ikili testler, muayene ücreti ve sezaryan doğum epudral ne kadar medikal parkta?ben de merak ettim bu süphan beyi en kısa zamanda gidip bir muayene olayım.

aman canım gözün aydın ....demek ultrasona sokmuyo ha.. ee o zaman sonuçları al getir deseymiş yeterdi ...ben 3 lüye 97 verdim canım sen ne kadar verdin...

kızlar selam üçlü testler ikili testler, muayene ücreti ve sezaryan doğum epudral ne kadar medikal parkta?ben de merak ettim bu süphan beyi en kısa zamanda gidip bir muayene olayım.

canım ikili ve üçlü 100 milyon tanesi...muayene 41 idi şimdi kampanya varmış 25 e düştü...sezeryen mecburi 2000 isteğe bağlı 2500 imiş..normali tam bilmiyom ama 1000 ile 1500 arası sanırım...

105 felan die biliorum eşim öle demşti canm..şeyden sordumm medicalpark göztepede üçlü 35 ytlymiş ona şaşrdm aradaki farka baksana:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…