medical park suat süphan erşahin

kızlar nerdesiniz.ya size yine bişey sorcam.sizce ben üçlü test için 15+3 oluncamı,yoksa 16+0 oluncamı gideyim.ben erken gitmek istiyorum ama sizce hangisi daha sağlıklı sonuç için.

ya bende vardr baya suat beye giden die düşündüm 3 kişiciğiz burda yaa:)boşuna açtık topikkk:=)

anneler merhaba
ben 2.5 aylıkken suat beye baslamıstım suanda 6 aylık hamıleyım suat beyden cok memnunum benımde bır kız bebegım olucak 3 yııllık evlıyım bu ılk bebegım ya<rın sabah kontrolumvar yarın gıdıcek olan var mı ?

meraba canım.bende haftaya salı gitcem suat beye.

canım yarın gelince haber ver bize neler yaptınız...dr ilk cinsiyeti size ne zaman söyledi yani ne zaman kesinleştiniz merak ettim...

kızlaaaaaaar nerdesiniz.bişey sorcam.benim yarın bursaya gitme gibi bi ihtimalim var.acaba bi sakıncası varmı yolculuğun.

canım yarın gelince haber ver bize neler yaptınız...dr ilk cinsiyeti size ne zaman söyledi yani ne zaman kesinleştiniz merak ettim...

4 aylıkken soledı cınsıyetını kız dedı crs gıttıgımdede kızınızın adını ne koydunuz dedı
daha karar vermedık dedım seker testı yaptı yuksekse bıdaha seker yuklemesı yapıcam dedı daha sonucu almadım yanı 4 aylıktan ıtıbaren her gıttıgımde kız dedı degısmedı

canım banada şeker yüklemesi yapacak bidaha gittiğimde..yani 20 haftalık olunca...sen kaçıncı haftanda yaptırdın..bide giderken yanında şeker götürüyormusun bazı hastaneler istiyomuş diye duydum...

24. haftadayım sadece ac karna gıdıyosun hıc bısey ıstemedıler kanını alıyo lımonata gıbı bısey verıyo ıcıyosun 1 saat sonra tekrar kan alıyo okadar hepsı bu sadeced cok pahalı 250 lıra

Son düzenleyen: Moderatör:
hayır hayatım yanında seker falan gtrmuyosun sadece ac karnına gıdıyosun kan alınıyo
sonra lımonata gıbı bısey verıyo onu ıcıyosun 1 saat sonra tekrar kanını alıyo 4 saat sonra sonuclar cıkıyo benım sonuclarım ıyıymıs doktorum aradı sorun yok dedı

ben suat beyden ayrılmaya karar verdm kıslarr...dr ii ama ensongttiğimde bekledm ve snr oldum yani artık o enrjiyi pozitifliği yakalayamıorum doğum fyatlarıda fazla geldi bana ve ben başka hast bakacam yada suat beye devam edp doğumu başka hast düşünüorum..

sılam ssen şeker testne ne kadr ücret ödedn şeker testi ve ayrıntılıya 250 ytl istediler benden doğrumu..herkese farklı fyat verdklerini djuydumda..

kızlar üçlü test sonucunu almaya gittiğimizde suat bey ultrasonda bakıyomu bebişe.

evet fıyat 250 ıdı cok pahalı geldı bızede ama mecbur yaptrdık
evet suat bey muayeneye gıdınce cok bekletıyo ben 1 saat bekledıgımı bılıyorum
3 lu test sonucuna bakmaya gıttıgımde banada ultrasonda bakmamıstı sadece sonucu konustum cıktım
evet dogum fıyatları cok yuksek bende doguma kadar suat beye gıdıcem dogumu nerde yapıcagım bellı degıl ama buyuk ıhtımal suat beyde olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…