medical park suat süphan erşahin

ee ben 97 verdim...semtler arasında fark olduğunu biliyodumda bu kadar olduğunu tahmin etmemiştim ...ne saçma bir durum...

he ya bende nası sevnmştim bebeği görcem die ama ultrasona felan sokmadııı.kaşınıorum dedim ganstrolojimi ne oraya yolladı ordada 100e yakın para istedi bendede nakt para yoktu snr oldum saten boyna bişi çıkıo bende ya yok guatr yok bilmemne kısdım orayada muayne olmadan geldm yok guatr yok kaşntı en az 100 kağıttt snr oldumm ben valla..işlerde bu aralr kriz varr pek streslendm şimcik yaaa...

eet baya saçma hemde keşke gtseydmm metrobüsle karşıda yaptrsaydmm farka bak yaaaa snr oldummm....en fazla 5 mlyon yol parası bile vermesdm vallaa..

aaa kaşınıcan tabi bende kaşınıyorum bazen vücutla ilgili bu..vücudunda yara çıkmıyosa önemli deilki..hemen niye dr a yönlendirdiki..bence sen krem sür bol bol...
valla haklısın göztepede yaptırssak bayağı karlı çıkardık...senin eşin ne iş yapıyo canım..

kuyumculuk cnm yurt dışına felan imalat yapıolar kuyumcu değilde imalatçıı o yüsden amerikadan dolayı bzm işler tepe takla kaç aydan beri adam çıkarıolar inş bzmkini çkarmslarrr..
senn eşin ne iş yapıo?

evt şey dedi karaciğernde tıkanma olablr ondan kaşınıo olablrsn dedi cnm yara çıkmıo derken ben çok kaşdım bacaklarımı yara oldu ama.kaşımaktan böle sulandı yara oldu orasııııııı

kızlar bende aradım 97 dediler 3lü test için ne kadar fark varmış göztepeyle arasında.:1shok:şaşırdım valla.ben ne yapsamki göztepeyemi gitsem.gerçi ikili testten sonra bi yada iki kez daha giderim suat beye sonrada gideriz istanbuldan büyük ihtimalle.

bizimki muhasebeci canım..allah herkesin yardımcısı olsun...kriz heryeri etkiledi...

allah korusun eğer öyle bişey varsa en azından devlette olsun baktır canım...ben o kadar anormal kaşınmıyorum...bide senin bacakmış benim ara ara karnım ve göğüslerim kaşınıyo o kadar...

dilmuhçum eğer suat beye devam edemeyeceksen tahlilleride ucuza yaptır derim...

ya aslında devam etmek istiyorum ama mecburiyetten haziran sonu bırakcam.eşimin tayini çıktı.ama doktor bişey dermi bilemedim.hani niye başka doktora yaptırdın falan diye.

kızlar siz epudralmi yaptırmayı düşünüyorsunuz arkadaşlarımın çoğu memnun kaldılar epudrali tavsiye ediyorlar.süphan bey de uygular mı acaba?medical de ne kadardır epudral

kızlar nerdesiniz.doktora giden yokmu aranızda.benim iki haftam var daha.üçlü test için gitcem.gittiğimde cinsiyette söyleyecekmiş.siz kaç haftalıkken yaptırdınız üçlü testinizi.ben bugün 14+1 oldum.yani 15. haftama girdim dimi.16.haftadamı yaptırdınız.ben ne zaman gitsem.ayyy çok merak ediyom bebişimi

hahaha ay inanmıorum dilmuh yaa aynıa nda yazmşzzz şimdi baktımm kmse bişi yazmamştı.=)

benm 14+4ken cnsyet sölemştiii
16 hafta yada 17 haftalıkkende testmi yapmştı..

naber canım nasıl gidiyor bakalım.senin yaramaz oğluşun seni yoruyomu.
üçlü için daha iki haftam var ve cinsiyeti geldiğinde söyleyecem dedi.kociş söylemiyo ama erkek istiyo anlıyorum.bakalım ne olcak.ikilide de 50nin altında çıktı 12falandı bende ümitlendim.ama hayırlısı

12 felansa erkek olur genelde benmde öleydi 10 ve 20 dğerler genelde erkek oluoo..hayrlısı olsun cnm be..ben günnden önce gtmştm dayanamamştmm..benm oğluşmm ii büyümüş 253 gr 22 cm..
gözleri bile var bakıo bana bön bön:=)vuruo arda ama geceleri hiç uyutmuo..rahat 8 9 kere tuvalete gidioruzdur gece baskı yapıo sanırım mesaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…