Erkek İnfertilitesi Medicalpark bahçelievler tüp bebek hastaları toplanalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba cnm aramiza hosgeldin ne sebepten dolayi tup bebek yolundasin cnm? Sorun neydi? Hangi ay yaptin tutmadi cnm? Peki hicmi yumurtani dondurmadilarda tekrardan yumurta toplicaksiniz? Cnm biras kendinden bahsedersn bu yolda dertlesebiliriz...

Merhaba cnm aramiza hosgeldin ne sebepten dolayi tup bebek yolundasin cnm? Sorun neydi? Hangi ay yaptin tutmadi cnm? Peki hicmi yumurtani dondurmadilarda tekrardan yumurta toplicaksiniz? Cnm biras kendinden bahsedersn bu yolda dertlesebiliriz...
amh düşük çikolata kisti var
ocakta negatif aldım
2 tane dondurulmuşum var ama amh düşük olduğu için yumurta biriktirmek gerekiyor ...
o nedenle tekrar toplama yapıcaz
doktorum ali ihsan bey çok severim kendisini

siz de ne problemler var ?

çok geçmiş olsun tez zamanda bebişini kucagına alırsın rabbin eliyle bizde sorun varikosel erkek infertiletesi benim doktorumda latif bey medicalparkta cok iyi bir doktor cok memnun kalmıştım kndisinden 1kızım oldu sayesinde rabbin eliyle tabi benim hiç dondurulmuşum yok kalmadı o güne dayanmadılar kısmet ne diyelim..... sizin çocugunuz varmı bu ilk denemelermi???

Merhaba benim dr da ali ihsan bey.benim ikinci tup denememde bir kizim oldu 3 yasinda.o donemden iki tane orta kalite embriyo vardi nisanda transfer oldu ama 7 haftalikken sebepsiz dusuk yaptim.
Bizde sorun sperm azligi/hareketsizligi.
35 yasindsyim tekrar basa donup o tedaviyi olmak cok gozumde buyuyor.kizimda kardesi olsun istiyor bende istiyorum.cok zor surecler Allah hepimizin yardimcisi olsun.siz kac yasindasiniz ilk denememiydi? Bende acikcasi kararsizim burda mi baska yerdemi tedavi olsam diye

Merak ettim bende neden yazmadi die.cok gecmis olsun.ilk defa duydum fmf nedir acaba? Bende iyi olmaya calisiyorum iste haklisin kendimizi hazir hissedince baslamak lazim ben biraz acele ettigimi dusunuyorum gerci hersey olacagina variyor.yani ne zamanne olacagini kim bilebilirki Allah yardimcimiz olsun kizimda biliyordu ya kardesini olacagini bazen soruyor anne benim kardesim olsun diyor uzuluyorum keske hamileligim devam etseydi keske...

Benim hic cocugum yok 4 yillik evliyim hic gebelikte olusmadi dogal ve tup olarak 1 negatif denemem var allah bagislasin insallah
Benimde 2 tanecik var 3. Gun

Allah bagislasin
2 embriyonun ikiside ayni anda mi transfer edildi acaba ?
Kacinci gun embriyosuydu

Benim amh az oldugundan az yumurtam cikiyor esimdede sperm sayi hareket morfoloji sikintili

1 negatif oldu simdi ikinci icin yine havuz sistemi yapicaz 2 defa toplanacak
Bakalaim neler gorecegiz

Ali ihsan bey samimi ve iyi niyetli bir hekim

Fsh değerim yüksek çıktı normal tüp bebek ihtimali de düşük gibi depresyondayım...
Medicalparktami tedavi oluyorsunuz
Depresyona girmeye gerek yok berseyin bir ilaci var ayrica yumurtaniz olusuyorsa herxaman tup bebek sansiniz vae demektir sakin olum ve birkac hekimle gorusun gecmis olsun

Eğitim kariyer derken 37 yaşında evlendim. Tıp fakültesine gittim Doç.dr fhs yüksek normal tüp bebek ihtimali bile çok düşük dedi...

Oluşan yumurtalarda zayıf olabilirmiş....Adet görmek anne olmak demek değilmiş...Ayrıca onu da ilaçla görebiliyorum...

Cnm bnm fmf ailevi akdeniz atesi bahsetmedim cnku hamile kalmakla alakali bisey deil diye cnm yani bir romatizma hastaligi diye gecio.. Cnm inanki n zmn hazir olursn bsla rabbim en hayirlisini vericek bak belki bi dusen bebek sakat bi bebekte olabilirdi oyle diolar sagliksizsa duser diolar rabbin senin icin baska planlari var daha guzel daha iyi eminkm bnm icnde oyle tezzzzz vakittte hamissssd kalalimmmm aminnnnnn....

Amin.evet iki embriyoyuda transfer etmislerdi 4.gun embriyolariydi ama bir tanesi tuttu kalp atislarini keseyi gorduk yerlesimi de guzel dedi ama iki gun sonra kahverengi akintilarim basladi bir haftasonrasida dusuk oldu maalesef.bende bir sikinti yok simdilik ama yas geciyor kritik yaslara geldim 36 olucam,siz kac yasindasiniz.Ali ihsan iyi bir hekim evet ama ben orda tedavi olursam tekrar serdar koc'a gitmek istiyorum bence sizde hekimi degistirebilirsiniz tabi sizin karariniz ama serdar bey cok basarili ozellikle kadinsal sorunlari cozmede arastirdim cunku.hakkimizda hayirlisi olsun.siz tedaviye ne zaman baslicaksiniz?

Fsh değerim yüksek çıktı normal tüp bebek ihtimali de düşük gibi depresyondayım...
Deprosyana neden giriyorsunuz hepimiz sikintilar yasiyoruz istanbuldamisiniz.bahcelievler medicalpark da dr serdar koc var ve kadindan kaynaklanan sorunlari ortadan kaldiriyor bence bir gidin derim gecmis olsun umutsuz olmayin.

Tekrar gecmis olsun canim.insallah bir gun kizlarimiza kardes de olur insallah Allah nasip eder.olmusla olmuse care yok maalesef onumuze bakacagiz burdan haberleselim yine bak aramiza yeni arkadaslarda katiliyor Allah kimsenin emeklerini bosa cevirmesin cok zor Allah bu yolda yuruyen herkese yardim etsin

Oluşan yumurtalarda zayıf olabilirmiş....Adet görmek anne olmak demek değilmiş...Ayrıca onu da ilaçla görebiliyorum...
Ben bahcelievler medicalparka gidiyorum aslinda dr um Ali ihsan bey ama daha deneyimli olan Dr serdar koç var ben arastirdim ve adet goremeyen hastalari bile gebe kalmis bence mutlaka bir gidin derim ona.Umutsuz olmayin lutfen gitmenizi tavsiye ederim.sevgiler

BİZİM ALİ İHSAN BEY İLE KAÇ YILLIK HUKUKUMUZ VAR İNSANLIĞINI DA GÖRDÜM
şimdi karlışsak ben serdar beye gidiyoum diyemem maalesef

Cok saol cnm bnm ne guzel 2kisiydik arkadaslar aramiza katilmasi cok guzel her zaman haberlesip umut olalim birbirimize cokkk iyi oluo... bu bize hayirlisiyla bebislerimizi alicaz kucagimiza hic suphem yokk rabbin eliyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…