Hayırlı olsun canım benim dondurulmuşum yok ne yazık ki o yüzden başka merkez araştırıyorumBana soruyorsan evet hem de sıfırdan başlayacam embrionlarım kalmadı çünkü. Perşembe günü randevum olacak ve tekrar Aysun hanım çıktı bana. Aslında tedavimi o yönetiyordu haydi bakalım ne söyler bu başarısızlığı nasıl anlatır. Ama onu da suçlamak doğru değil. Uygun bulursa ilkbaharda başlıyorum. Sen de fazla bekleme canım karar senin tabii ve sen benden daha gençsin ama bu işlemlerde zaman bizim dostumuz değildir maalesef.
Hayırlı olsun canım benim dondurulmuşum yok ne yazık ki o yüzden başka merkez araştırıyorum
Selam kizlar bende iki asilamada husran yasadim esimde vorikosel var ve spermler cok hareketsz bu yuzden iki ay mola verip tup bebek yapicaz dedi beylikduzu medicana hastanesinde olucak buyuk ihtimalle bnm merak ettigim ilaclar ve butun isler toplam ne kadar tutuyo fiyati ve bana onerebilceginiz iyi ilgili bi doktor varmi o hastanede
Canım aslında çok pozitif yaklaşımlı değil bana göre temkinli yaklaşıyor biraz ya da bana mı öyle yaklaştı durum çok parlak olmadığı için bilemiyorum negatif sonuçtan sonra beni onur bey aradı aslında hastane olarak bana da çok yakın büyükçekmece de oturuyorum 15 dk hastanedeyim ama bazı şeyler beni rahatsız etti mesela opu günü ben doğumhanenin yanında ki gözlem odasında yattım ben ne olacak ne bitecek diye düşünürken yen oda da kadın avaz avaz doğum yapıyordu transfer günü desen kardiyoloji bölümünde yattım diğer hasta yakınları geçmiş olsun anjio mu oldunuz deyip durdu millete dert anlatmaktan fenalık geldi içime Aslında herkesin deneyimi farklı merkezler konusunda bilmiyorum senin nasıl olmuştu.Ben İstanbul Tüp Bebek Merkezi Aret Kamara gitmeyi düşünyorum ama kesinde karar vermiş değilim sen ne yapacaksın dondurulmuşun kalmışmıydıPeki bi fikrin var mı hastane konusunda? Ben hala karar vermedim bu konuda. Yarın Aysun hanımla konuşalım bakalım. Bu Medicana oturduğum yerine göre çook uygun çok rahat. Kontrole her sabah git gel. Bilmiyorum. Bi de daha birşey soracam. Seni de Aysun bakıyordu eğer doğru anladıysam. Sen genelde ondan memnunmusun? Negatif sonuç aldıktan sonra görüştün mı onunla?
Canım inşallah güzel sonuçları sende en kısa zamanda alırsın nacizane tavsiyem eşinde sorun varsa ve nasılsa 2 aşılama denemişsin ve 2 ay bekleme süren var ben senin yerinde olsam rapor çıkartırım ilaçlarda bayağı fark ediyor hastanede de yarı yarıya fark ediyor ben rapor ile yaptırdım medicana da aklına takılan bişey olursa yardımcı olurum canım Allah kolaylık versinSelam kizlar bende iki asilamada husran yasadim esimde vorikosel var ve spermler cok hareketsz bu yuzden iki ay mola verip tup bebek yapicaz dedi beylikduzu medicana hastanesinde olucak buyuk ihtimalle bnm merak ettigim ilaclar ve butun isler toplam ne kadar tutuyo fiyati ve bana onerebilceginiz iyi ilgili bi doktor varmi o hastanede
Senin dr kimdi senindemi düşükle sonuçlandı bide yaş kaçtı acabaDr aysun hanımda ilgilendi selman beyde değişiyodu
sen ne yapacaksın dondurulmuşun kalmışmıydı
Amin canim insallah Rabbim hepimizin gönlüne gore versin.Bu rapor nasil cikartiliyorCanım inşallah güzel sonuçları sende en kısa zamanda alırsın nacizane tavsiyem eşinde sorun varsa ve nasılsa 2 aşılama denemişsin ve 2 ay bekleme süren var ben senin yerinde olsam rapor çıkartırım ilaçlarda bayağı fark ediyor hastanede de yarı yarıya fark ediyor ben rapor ile yaptırdım medicana da aklına takılan bişey olursa yardımcı olurum canım Allah kolaylık versin
Canım ben çapadan çıkartmıştım çapa infertilite bölümünden randevu alıyorsun bütün sonuçlarını falan götür söyle drlara ben dışarıda bir merkezde yaptırıcam ve rapor çıkartmak istiyorum diye hemen yardımcı oluyorlar o bölümdeki bütün personel çok güler yüzlü 1 ayda falan alırsın raporu sonra 3 kere deneme hakkın var sgkyı kullanarakAmin canim insallah Rabbim hepimizin gönlüne gore versin.Bu rapor nasil cikartiliyoryani nerden ve ne yapmam gerekiyo bu konular hakkinda hic bise bilmiyorum
Hakkında hayırlısı olsun canım bence memnun olup olmamak negatif pozitif sonuca göre değişiyor benimde dediğim gibi genel anlamda drumdan memnundum sadece hastane işleyişi beni çok memnun etmedi inşallah bu defa senin hakkında hayırlısı olur canım bende büyükçekmecede oturuyorum cengiz topelde sen ne tarafında oturuyorsunYok kalmadı maalesef( Ama ben orda devam edecem. Bugün Aysun hanımla görüştüm. Ne diiym o işini biliyor bu konuda şuphem yok. Ama benim başarısız olduğumu sebebi o da bilmiyor. Bana daha gereken tahlilleri yazdı. O tahlillerin fiyatı öğrenirken uzaya gittim kızlar. Ama ikinci deneme için hastane indirim veriyor. İşte şimdi düşünüyorum başka hastaneye gitsem herşey silip sıfırdan başlamak gerekiyo onu istemiyorum açıkçası. Hem de yeni bir hastane herhangi bi garanti veremez. Bu forumu okuyorum ki...ve böyle bi durumu izliyorum herhangi bi hastanede şikayetçi var şükretçi de var. Mesela en ünlü bi hastane Bahçeci ve en ünlü bi profesör Mustafa Bahçeci herkes orda tedavi almak ister ama orda da gayet çok başarısız durumlar var. Yani ...şimdi bütün bu tahlilleri halledip Medicana da tekrar başlayacam. En azından ben onları tanıyorum onlar da beni tanıyorlar artık. Hem de ben de Büyükçekmecedeyım yani başka bi çözüm yok gibi görünüyor.
ben sahile Albatrosa yakınım. Palmiye Meydanı. Buğün tahlilleri toplamaya başladım yavaş yavaş. Bakalım ne olur ne olmaz. Ama Medicanada yaptırmıyorum tahlillerimi. Bende Medicana kartı var 15% indirim ve bu indirimle beraber tüm tahlilerin fiyatı 1900 çıktı ))) o yüzden başka hastanede yaptıracam. Sonra Aysun hanıma gösterecem böyle anlaştık zaten.Hakkında hayırlısı olsun canım bence memnun olup olmamak negatif pozitif sonuca göre değişiyor benimde dediğim gibi genel anlamda drumdan memnundum sadece hastane işleyişi beni çok memnun etmedi inşallah bu defa senin hakkında hayırlısı olur canım bende büyükçekmecede oturuyorum cengiz topelde sen ne tarafında oturuyorsun
Deryam naptın naber? Var mı bi pozitif gelişme? Haydi güzel bi haber getir bize bi umut ver!Merhaba kızlar bi süre yazamadım sizlere.benim yumurtalar toplandı toplam 4 embriyom var şuan ve 3.günündeler.cumartesi günü bir terslik olmazsa transferim olacak çok heyecanlıyım.her gün arayıp embriyo lar hakkında bilgi veriyorlar.şuan için hastaneden ve ilgilerinden ben memnunum.umarım sonuç pozitif olur hep dua ediyorum. ..
Canım transferim oldu ayın 16 sı test günüm Rabbim hepimize pozitifi göstersin inşallah.Deryam naptın naber? Var mı bi pozitif gelişme? Haydi güzel bi haber getir bize bi umut ver!
Amin cnm. Pozitif çıkar İnşallah. Mutlu hikayeler umut verir.Canım transferim oldu ayın 16 sı test günüm Rabbim hepimize pozitifi göstersin inşallah.
İnşallah canım inan günler geçmiyor bu arada benim transferimi onur bey yapmadı Selman bey yaptı.Amin cnm. Pozitif çıkar İnşallah. Mutlu hikayeler umut verir.
nasıl geçti? benim Aysun hanım yaptı çok hafif geçtiİnşallah canım inan günler geçmiyor bu arada benim transferimi onur bey yapmadı Selman bey yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?