Tüp Bebek Merkezleri Medicana Beylikdüzü'nde tüp bebek yaptıran arkadaşlar var mı?

Benim ilk denemem tutmadi onur beye gidiyorum doktorumu degistirsemmi diye dusunuyorum nekadar etik olur bilmiyorum

Benim ilk denemem tutmadi onur beye gidiyorum doktorumu degistirsemmi diye dusunuyorum nekadar etik olur bilmiyorum

beni Aysun hanım bakıyordu ama bende de tutmadı. o yüzden ben ya Onur bey yada Selman bey düşünüyorum. Ama artık Onur bey hakkında benim de suhpem oldu( Hastane değil ama doktoru kessinkikle değiştirecem. Aysun hanımla artık denemek istemiyorum. Etik mi değil mi kimi ilgilendirir? Ben onlara hem para ödüyorum hem bebişlerimi onlara emenet oluyor ...benece sen kafana göre en doğrusunu yap. pozitif sonuç etikten daha değerli. işimiz zor. Sana geçmiş olsun cnm.

Canım bende Aysun hanımın hastasıydım ama yumurta toplamaya mehmet bey girdi yani onu bana söylemediler bile ben opudan ayıldığımda mehmet beyi gördüm karşımda Birde Selman beyin hastalarının %95 ine yine Aysun hanım bakıyor zaten bende orada sıra beklerken diğer bayanlardan duymuştum Selman beyin hastasıyım o baksın dediklerinde bu bir ekip çalışması diyorlarmış bilginiz olsun yada önceden konuşun isterseniz inşallah kavuşursunuz bebeklerinize sağlıklı sihattli bir şekilde Allah isteyen herkese versin inşallah

Yani evet birazda sans isi sanirim bende selman beye gecsem belki yine tutmicak.. esimde degistirmek hic istemiyor onur beyde devam edelim istiyor cunku esim ona gercekten cok guveniyor. Sizde sorun neydi bizde sperm sorunu var sperm sorunu olunca tutmasi biraz daha zor diye okumustum biyerlerde. Ben simdi adetimi belkliyorum yeni bitti transfer den sonraki. Bakalim ozamana kadar fikrim nolcak bilmiyorum. Adetimin 1 ci gunu gel demisti onur bey beni tatmin ederse konusmalari ona devam edicem olmadi belki degistiririim

.
Bilmiyom cnm. Bizde herşey gayet güzeldi. Sadece 3 tane yumurta topladık ve onlardfn 3 tane güzlel embriyo oluştu. 1 transfer iptal olmuş çünkü bana ameliyat gerekiyordu. Bundan sonra 2 ay bekledik ve 13 ocak transfer yaptık. 1 embriyoş yavaşladı anma 2 kalan çok güzel Aysun hanım dedi. Onları ekledik. Bence transfer için yalnış bi zaman seçmiş. Bi düşün 22 gün transfer oldu yani adete yaklaşık 1 hafta kalıyordu ve biz transfer yapıyoruz. Ve ben 5 gün sonra adet kanaması görmeye başladım))) bana ilaçları sakın kesme Aysun diyor bi de iğne veriyor ama ben o an bile biliyordum tutmadı olmadı.
Ama bu sadece benim fikrim. Biz gerçeği asla öğrenmeyecez kızlar. Kısmetin ve Tanrının işi bu.

Evet bunu biliyorum cnm. Ve önemli kararları de beraber veriyorlar. Yani Selman bey = Aysun hanım)) çok büyük bi fark yok.

Ama bakın kızlar. Negatif sonucumu aldığım akşamı bana hemşire arıyor. Sonçlarınızı rakamlarınızı falan filan..diye soruyor. Ben ona diyom sonuç negatif 1.2. O bana tamam hoşça kalın diyor. Ben ona böööyle bağrarak biir dakika!diyorum. Ben doktordan bi dönüşü ğörmeyecekmiyim yoksa ??? diyorum. Ve öbür gün bana Aysun hanım değil Onur bey aradı. Çok güzel ve kibarca konuştu ..canınızı sıkmayın falan filan adet bitince randevu alın Selman beyle görüşeceksiniz.
İşte ne enteresan ki...beni Aysun yonetiyor ama negatif sonuç alınca o aramıyor ..Onur beyı aratıyor)))

esimde degistirmek hic istemiyor onur beyde devam edelim istiyor cunku esim ona gercekten cok guveniyor.
işte bende Onur beyle denemek işitiyorum herşeye rağmen. sen yazıyorsunki durmadam whatsapta yazbilirsin istediği şeyleri sorabilirsin falan..bu da çok önemli. Çok ilgili gibi geliyor bana...Bi de sen negatif sonucu aldıktan sonra onunla görüştün mü?

Merhaba kızlar
Bende onur beyin hastasıyım.aslında Selman beyle ilk görüşmemi yaptım sonra adetim başladı ve selan bey orada olmadığı için Onur bey le görüştüm ve kendisi ile devam etme kararı aldım eşimde bende şimdilik memnunuz ilgisinden.allah izin verirse pazartesi günü yumurtalar toplanan. Yani hala iğnelere devam ediyorum.umarım hepimiz çıktığımız bu yolda evlatlarımıza kavuşuruz.

Hayırlı olsun canım bol bol şanslar dilerim. Sonra sonucunu ve fikirlerini paylaşırsan çoook mutlu olurum. ikinci deneme için doğru bi karar almam gerekiyor. birbirimize destek olalım işimiz ne kadar zor olduğunu tek yaşayan anlar.

Çok teşekkür ederim canım.kesinlikle sana katılıyorum birbirimizi en iyi biz anlarız birbirimize destek olmalıyız.her aşamada buraya yazıcam tecrübelerimi inşallah pozitifi görüşürüz hepimiz. Yarın kontrolüm var cumartesi günü çatlatma iğnesi vurulabilir yarın yumurtaların durumuna göre karar verecek onur bey.onur beye tedavi olan pek yok sanırım varsa buraya yazın lütfen. ..

Cnm ben negatif sonuc aldiktan sonra 2 kez aradi onur bey beni watsuptandada surekli aklima takilanlari sordum ve hep cevap verdi o konuda gercekten cok ilgili ve cok uzuldu gercekten kesinlikle senden pozitif bekliyordum dedi. Cunku herseyim cok iyidi. Kader degilmis gercekten ama ben transferde cok gergindim 2 tane koymadilar diye yasim 28 ve ilk denemem diye kabul etmediler. 2 tane dondurulmusum var onlari denicez simdi bilmiyorum kendimi cokda hazir hissetmiyorum acikcasi daha belko bi kac ay beklerim bilemedim

Canım benim üzülme diyeceğim fakat elde değil seni çok iyi anlıyorum Rabbim inşallah 2. Denememde evladına kavuşturur seni.gerçekten çok pozitif çok ilgili bir doktor aslında kendisini tercih etmenin en büyük sebebi bu.aynı ilgiyi ve samimiyeti Selman beyde bulamadım ben. Sıkılmadan herşeye cevap veriyor.bizimde herşey yolunda çok şükür umut verici konuşuyor onur bey.hep dua ediyorum hamile kalmak için.bizimki sebepsiz infertilite sebebini bulamıyor doktorlar bütün testler normal ama bir sebebi varki olmuyor.sizin tedavi sebebiniz neydi?

Bu arada benimde yaş 29 ve banada tek embriyo konulacak nu durum ilk başta benimde canımı sıkıştı ama sonra pozitif düşünmeye başladım.tek embriyo ile okadar çok hamile kalan varki Rabbim ol desin yeterki.sende hep pozitif ol ben inanıyorum birgün hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz. ..

Canim erkek faktoru bizimki evt onur bey inanilmaz iyi bir insan cok.umut veriyor gercekten.

Sen hep pozitif ol bu çok önemli. Benim 3 tane embriyoşum vardı ve şu ana hiç kalmadı(((( 1 gelişmeye iştemedi 2 tane transfere geçti ama tutamadım((( Şimdi sıfırdan başlamak zorundayım tüm prosedürlerimi...ne yapıyım başka çözüm yok. Ve ben çok pozitif değilim maalesef. Rabbime küşmüşüm( Niye kabul etmedi duallarımı? Bebek ne kadar ihtiyacımız var biliyor o zaten.
Sen hamile kalacaksın çok gençsin çünkü. Herşey güzel olacak

Beni de Onur bey aradı negatif sonuçtan sonra hatta oradaki kızlar görüşme ayarlayalım dedi size dedi ben gerek yok dedim Birde aslında Onur bey iyi bir doktor benim Avcılar medicana da kadın doktorumdu b.düzü medicanaya yeni başladı dönüşümlü çalışıyormuş yarım gün avcılarda yarım gün b.düzünde o yüzden çok hastası olmaya bilir şuan için ama genel anlamda çok pozitif bir insan bu tokalaşırken bile anlaşılıyor zaten hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar ne diyelim herşey Allahtan

Cnm 2ci denemeni yapcakmisin
Bana soruyorsan evet hem de sıfırdan başlayacam embrionlarım kalmadı çünkü. Perşembe günü randevum olacak ve tekrar Aysun hanım çıktı bana. Aslında tedavimi o yönetiyordu haydi bakalım ne söyler bu başarısızlığı nasıl anlatır. Ama onu da suçlamak doğru değil. Uygun bulursa ilkbaharda başlıyorum. Sen de fazla bekleme canım karar senin tabii ve sen benden daha gençsin ama bu işlemlerde zaman bizim dostumuz değildir maalesef.

Evt cnm ama ben cok yogun calistigim icn hazirnda yillik izinim var bidaha ozaman yaptircam tekrar onur beye 2 tane donrurulmsum var iste son kez medicanada onlaro denicem tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…