Tüp Bebek Merkezleri Medicana Beylikdüzü'nde tüp bebek yaptıran arkadaşlar var mı?

9 yumurtamın 9 uda duruyor maşallah...yarın sabah transferim var kızlar...ne olur dua edin...allah isteyen herkese nasib etsin...ozlenozlem haberlerini bekliyoruz nerdesin arkadaşımmmmm
tuğba canım, seninde bugün transferin oldu. Aynı anda hastanedeydik. Belkide karşılaştık ne dersin. Bugün benim gibi transfer olan bir hastayla asansörde karşılaştım. Onunda transferini doktor Selman bey yaptı. Senin doktorun Aysun hanımdı değil mi? Umarım seninlede hamiş hamiş görüşebiliriz:CüvCüv:

Kızlar hadi hayırlısı olsun bebişleriniz. umarım ikinizde bu zor bekleyişin sonunda güzel haberler vericeksiniz bizlere

merhaba arkadaşlar,
Bende aysun hnm hastasıyım ben hala iğneleri kullanıyorum. Hepinizin yazılarılarını okudum allahım hepimize bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....
Ben yaptıran arkadaşlardan yumurta toplamayı merak ediyorum anesteziyle olcak diye biliyorum ama yinede korkuyorum biraz anlatırmısınız nasıl olucak?

merhaba arkadaşlar,
Bende aysun hnm hastasıyım ben hala iğneleri kullanıyorum. Hepinizin yazılarılarını okudum allahım hepimize bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....
Ben yaptıran arkadaşlardan yumurta toplamayı merak ediyorum anesteziyle olcak diye biliyorum ama yinede korkuyorum biraz anlatırmısınız nasıl olucak?

Canım önce tedavin umarım hayırlı olur ve sende sağlıklı bebiş yada bebişlerine kavuşursun yumurta toplama işinde korkulacak hiçbirşey yok için rahat olsun anesteziyle olucak dediklerinde bende çok korkmuştum ama çok basit bir olay gözünü kapatıp açmaktan ibaret emin ol en zoru beklemek sen içini ferah tut herşey güzel olucak

Canım önce tedavin umarım hayırlı olur ve sende sağlıklı bebiş yada bebişlerine kavuşursun yumurta toplama işinde korkulacak hiçbirşey yok için rahat olsun anesteziyle olucak dediklerinde bende çok korkmuştum ama çok basit bir olay gözünü kapatıp açmaktan ibaret emin ol en zoru beklemek sen içini ferah tut herşey güzel olucak

Canım teşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlısı olur. Yaşayan birinden duyunca yumurtama toplamayı biraz rahatladım inşallah yumurta kaliteleri iyi olur herşey yolunda gider ve bebeğime kavuşurum. Canım bnm sen neden bebeğini kaybettin üzüntünü tazelemek istemem ama yaşadıklarını paylaşmak için sormak istedim. Ama birgün mutlaka yüce Allahım nasip ederse hepimiz o duyguyu inşallah tadarız. İçimde tuhaf garip bir duygu var sürekli kalbim pırpır atıyor Heyecan mı? Sabırsızlık mı? Korkumu? bilmiyorum.

Canım teşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlısı olur. Yaşayan birinden duyunca yumurtama toplamayı biraz rahatladım inşallah yumurta kaliteleri iyi olur herşey yolunda gider ve bebeğime kavuşurum. Canım bnm sen neden bebeğini kaybettin üzüntünü tazelemek istemem ama yaşadıklarını paylaşmak için sormak istedim. Ama birgün mutlaka yüce Allahım nasip ederse hepimiz o duyguyu inşallah tadarız. İçimde tuhaf garip bir duygu var sürekli kalbim pırpır atıyor Heyecan mı? Sabırsızlık mı? Korkumu? bilmiyorum.

Canım benim sen olumlu düşün bak herşey yolunda gidicek çünkü yaşadıklarımız en çok dualarımızla ve düşüncelerimizle gerçekleşiyor onun için hep güzel şeyler düşün dua et benim bebeğimin kalbinin durma sebebine bakıldı fakat benden kaynaklanan birşey çıkmadı genetik testte yaptırdık herhangi bir problem yok fakat aysun hanım en büyük sebep sağlıksız olduğundan kaynaklandığını söyledi allah kimseye yaşatmasın herkese sağlıklı bebekler versin senin hissettiğin duyguların hepsi bendede oldu ciddi çok farklı bir durum sizlerden hep güzel haberler bekliyorum iyi bak kendine

Tuğbaacım hayırlısıyla bebişleri alıyorsunuz yarın emanetten sanırım ozlenozleninde yarındır transferi bakalım kaç tane transfer edicekler merak ediyorum allah hayırlısını gönlünüze göre versin kızlar

kaydirigubbakcemile2kızlar geldim...3 yumurtamı dondurdum...2 tane transfer edildi...cuma belli olucak...ama kasıklarım ağrımıyo lekelenme falanda yok...acaba değilmiyim diyorum ama göğüslerim hassaslaştı bide kabızım ....dua edin ne olur...:a015:

tuğba canım, seninde bugün transferin oldu. Aynı anda hastanedeydik. Belkide karşılaştık ne dersin. Bugün benim gibi transfer olan bir hastayla asansörde karşılaştım. Onunda transferini doktor Selman bey yaptı. Senin doktorun Aysun hanımdı değil mi? Umarım seninlede hamiş hamiş görüşebiliriz:CüvCüv:

cnm bende sabahtan oldum ewet 2.hastaydım ben benden önce bir transfer vardı selman beyin...ben aysun hn. hastasıyım...asansörde bende 1 hastayla muhabbet ettik...annem ve eşim vardı yanımda ....

kaydirigubbakcemile2kızlar geldim...3 yumurtamı dondurdum...2 tane transfer edildi...cuma belli olucak...ama kasıklarım ağrımıyo lekelenme falanda yok...acaba değilmiyim diyorum ama göğüslerim hassaslaştı bide kabızım ....dua edin ne olur...:a015:

Canım hayırlı olsun inşallah bebeklerin sana smsıkı tutunur ve hiç bir sorun olmaz iyi haberide burdan hepimize verirsin bizlerde sizlerden gelen iyi haberlerle mutlu oluruz. Bnmde bgn yumurtalarım toplandı ama çok ağrım oldu hatta hala var kasıklarım ağrıyor onun dışında azda olsa hala kanamam var bunlar anlatılanlara göre normal ama ben yinede merak ediyorum seninde böyle oldumu? Kaç yumurta toplandı? Birde normalde yumurtalar toplandıktan 2 gün sonra kontrole çağırıyorlarmış beni hemen ertesi gün yani yrn çağırdılar acaba anormal bişey olabilir mi? Son bişey daha kaç adet yumurta döllendi ve kaç gün sonra sana transfer yaptılar? Çok soru sordum ama sen yaşadığın için neler olduğunu bilmek istedim umarım yumurta toplamadan sonraki ağrılar kadar ağrılı bir işlem değildir transfer şimdiden teşekkür ederim. Hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun....

Canım bebişler hayırlısı olsun umarım şimdi sana sımsıkı tutunmuş durumdadırlar sen kendini fazla dinleyip umutsuzluğa kapılıp bebişkoları üzme herkeste farklı belirtiler oluyor tutunma kanamasıda herkeste olmaz bendede olmamıştı az kaldı güzel haberler duymaya inşallah hihoyyytdelikafadulden

Canım hayırlı olsun inşallah bebeklerin sana smsıkı tutunur ve hiç bir sorun olmaz iyi haberide burdan hepimize verirsin bizlerde sizlerden gelen iyi haberlerle mutlu oluruz. Bnmde bgn yumurtalarım toplandı ama çok ağrım oldu hatta hala var kasıklarım ağrıyor onun dışında azda olsa hala kanamam var bunlar anlatılanlara göre normal ama ben yinede merak ediyorum seninde böyle oldumu? Kaç yumurta toplandı? Birde normalde yumurtalar toplandıktan 2 gün sonra kontrole çağırıyorlarmış beni hemen ertesi gün yani yrn çağırdılar acaba anormal bişey olabilir mi? Son bişey daha kaç adet yumurta döllendi ve kaç gün sonra sana transfer yaptılar? Çok soru sordum ama sen yaşadığın için neler olduğunu bilmek istedim umarım yumurta toplamadan sonraki ağrılar kadar ağrılı bir işlem değildir transfer şimdiden teşekkür ederim. Hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun....

saol cnm tşk. darısı senin ve tüm isteyen herkese...:ecrin_bebek:ben ayın 2 sinde başladım...13 toplama işlemim oldu 17 sinde transfer oldu...yumurta toplama işleminin olduğu gün sancım vrdı biraz ama ertesi gün bir şeyim yoktu ve kanamam olmadı...19 yumurtam toplandı...15 döllenmiş aralaraından 9 u iyiydi ve son olarak 5 tanesi 1.kalite yumurta oldu ve 2 tanesini transfer ettik... 3 tanesini dondurduk...transfer işlemide çok kolay ama tuvaletini tutma işlemi biraz zor cnm... sıkışık olman lazımmış...ama heyecandan tuvaletini tutamıyosun yada bana öyle oldu ...dua ede ede bitirdim transferi...benim kananmam falan olmadı transferden sonra fakat kabızım...belim çok ağrıyo...göğüslerim hassaslaştı...çok sık idrara çıkıyorum ama kapılmak istemiyorum...son güne kadar hamişim demiycem...cuma sabahı allah nasib ederse hamiş testi yaptırıcaz...hayırlısı inş.:CüvCüv::CüvCüv::uhm::uhm:

Canım bebişler hayırlısı olsun umarım şimdi sana sımsıkı tutunmuş durumdadırlar sen kendini fazla dinleyip umutsuzluğa kapılıp bebişkoları üzme herkeste farklı belirtiler oluyor tutunma kanamasıda herkeste olmaz bendede olmamıştı az kaldı güzel haberler duymaya inşallah hihoyyytdelikafadulden

cnm saol inş. cuma günü güzel haberler veririm ne olur banada dua edin kızlar....:çok üzgünüm:

Tuğba ve özlen bugün bize haber vericektiniz hala haber yok sizden kızlar meraktayım umarım güzel sonuç almışınız ve fırsat bulup yazamamışsınızdır hadi güzel haber verin

Tuğba ve özlen bugün bize haber vericektiniz hala haber yok sizden kızlar meraktayım umarım güzel sonuç almışınız ve fırsat bulup yazamamışsınızdır hadi güzel haber verin

cnm ben 28 inda test yaptırdım...11. gün değerim 52.67 ...pzt. bir daha yaptırıcam...değer artarsa hamişim:CüvCüv: ama düşerse senağlama...rabbim hakkımızda hayırlısını nasib etsin....özlenözlem muhtemelen çoğul gebelik cnm...121 di en son değeri....:1hug:

Canlarım benim 10. gün değerim 121 P.tesi tekrar yaptıracağım. İnşallah hem tuğbaa nın hemde benim değerlerimiz yükselmiş olacak.
Destekleriniz için çoooookk teşekkürler arkadaşlar....

:lepi:hihoyyyt Canım çok sevindim çok merak etmiştim cuma haber çıkmayınca sizlerden hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz dikkat edin kendinize

:lepi:hihoyyyt Canım çok sevindim çok merak etmiştim cuma haber çıkmayınca sizlerden hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz dikkat edin kendinize

DARISI SENİN BAŞINA ONUR.....allah herkesin dualarını kabul etsin...yarın kısmetse kesin sonuç çıkıcak...inş. değerim yükselir....:Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar sanırım siz beylikdüzü medicanadan
memnunsunuz.
peki bahçelievler medicana hakkında bilgisi olan var mı?

DARISI SENİN BAŞINA ONUR.....allah herkesin dualarını kabul etsin...yarın kısmetse kesin sonuç çıkıcak...inş. değerim yükselir....:Saruboceq::Saruboceq:

:nazar: değmesin sizlere inşallah canım darısı benim ve tüm isteyenlerin başına sen içini ferah tut yükselmiştir değerin sen artık iki kişilik yaşıyorsun heyecan telaş yok ona göre bende kısmetse 14 mart uzun protokol başlıyorum tedaviye hamişler şimdi siz bize dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş

arkadaşlar sanırım siz beylikdüzü medicanadan
memnunsunuz.
peki bahçelievler medicana hakkında bilgisi olan var mı?

Canım benin ilk tedavimde takibim beylikdüzünde olmuştu fakat labaratuvar hazırlığı bitmediği için yumurta toplama ve transfer bahçelievlerde olmuştu ve ben hamile kalmıştım bu işlerde en büyük işlem labaratuvarda gerçekleşiyor doktorlar hakkında bir bilgim yok yalnız benim sana tavsiyem herkesi dinle fakat yüreğinin sesinin söylediği yere git çünkü herkesin farklı tecrübeleri var bol şans

Back
X