Tüp Bebek Merkezleri Medicana Beylikdüzü'nde tüp bebek yaptıran arkadaşlar var mı?

Cnm uzun zamandır senden haber çıkmadı merak ettim. Tedaviye başladın mı? Nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadır? Bende aslında yeni yeni toparlanıyorum olumsuzluk psikolojisinden kurtulmak biraz zor oldu :( Aysun hnmla tekrar görüştük 2 aylık bekleme süresinden sonra tekrar devam edelim dedi bu defa uzun protokol uygularız ilaçları falan değiştiririz dedi hiç bir sorun yok mutlaka olucak diyor aslında bu beni biraz daha yüreklendiriyor yeni tedavi için seninde yanlış hatırlamıyorsam uzun protokol olacaktı merak ettim hem aşamaları hemde seni ne durumdasın?

Canım evet bende uzun protolol ile 14 martta start verdim allahın izniyle lucrin diye bir iğne kullanıyorum şimdi adetinin 21.günü başladım devam etmekteyim adet oluncada yumurta büyütme ilaçlarına geçicez uzun protokolle sanırım daha iyi yumurtalar elde etmemizi sağlıcak geçen sefer donduramadığımızdan tekrar aynı şeyleri yaşıyoruz maalesef ama inanıyorum geçicek ve bizde mucizelerimize kavuşucaz iyi olmana sevindim 2 ay sonrayı düşünebildiğine göre daha iyisin demektir

Canım evet bende uzun protolol ile 14 martta start verdim allahın izniyle lucrin diye bir iğne kullanıyorum şimdi adetinin 21.günü başladım devam etmekteyim adet oluncada yumurta büyütme ilaçlarına geçicez uzun protokolle sanırım daha iyi yumurtalar elde etmemizi sağlıcak geçen sefer donduramadığımızdan tekrar aynı şeyleri yaşıyoruz maalesef ama inanıyorum geçicek ve bizde mucizelerimize kavuşucaz iyi olmana sevindim 2 ay sonrayı düşünebildiğine göre daha iyisin demektir

Canım senin adına çok sevindim inşallah bu defa başarırız. Bu defa sende bende daha umutluyuz galiba bnm daha önce gebelik hiç oluşmamıştı ama yinede herşeye rağmen moralimi bozmıycam herşey çok güzel olucak inanıyorum. Buarada tedavi maliyeti ne alemde hastane ve ilaçlar ne kadar tutuyor. Diğer tedaviden daha masraflı mı uzun sürüyor falan ya daha çok mu tutuyor ilaçlar merak ettim ona göre hazırlık yapmalı şimdiden yerimseniben benide olanlardan haberdar et merak ediyorum. İnşallah yüce rabbim bu kez bizimde yüzümüzü güldürür hayırlısıyla o güzel duyguyu yaşamayı nasip eder. Öyle zorki bu olanları hiç kimseyle paylaşamamak iyiki varsın iyiki bu site var. Bgn okul arkadaşımdan tlfla haber aldım hamileymiş bir taraftan onun adına çok sevindim bir taraftanda içim bir garip oldu herkez istediğinde sahip olabilirken bizler bu kadar çok isterken neden sahip olamıyoruz ama buda Allahın bir sınavı inanıyorumki bizleri sınıyor. Umarım bu sonuncu sınavdır yüce rabbim sesimizi duysun dualarımızı kabul etsin.Sende kendine iyi bak sana şimdiden bol bol şans diliyorum arkadaşım....

Herkese günaydın...

Ben de selman beyin hastasıyım.4 kez tüpbebek yaptırdıktann sonra dinlenme aşamasındayken dr.kontrolünde folikül takibiyle kendiliğinden olmasını deneyeyim derken baktık yumurtalar iyi görünüyor risk almayalım bari aşılama olsun dedik ve şubat ayında aşılama yaptırdık.selman beyin pozitif yanı beni de çok etkilemişti ve aşılamanın tutacağınainancım çk yüksekti ama malesef sonuç negatif oldu.bir aylık dinlenmeden sonra nisan ayında tekrar tüp bebk denemesi yapacağız.

Tedavi sürecinde her bir ayrıntının ayrı bir önemi var,bir çok kez bu yollardan geçenler bunun farkndalardır. dr.un tecrübesi,laboratuar koşulları,ameliyathane koşulları,hemşirelerin ilgisi,sekreterin ilgisi,hastaneye ulaşım için kendi koşullarımız,aile içindeki huzurumuz vs vs
bu sorunlar ya tek başınayken yada şöyle bir bakınca bazıları çok önemli değilmiş gibi görünebilen ama bir kaç sorun bir araya geldiğinde kadının kafasının karışmasına neden olan her şey tedavi aşamasında önemli sorun oluyor.

Büyükçekmecede oturuyorum,evime yakın olduğu için (daha öncekiler memorialde oldu ist.trafiğini ist.da yaşayanlar bilir)5.ci denemede selman beyin hastası olmaya karar verdim.selman beyden pozitif elektrik aldım ama uzmanlık alanında nasıldır bilmiyorum,hastane yeni bir hastane laboratuar koşulları nasıldır bilmiyorum..kafamdaki bu konularla ilgili soruları en aza indirebilmek için buraya yazan her bir arkadaşımın düşünlerini tek tek okuyor değerlendiriyorum.

Allahım bu uzun yolda hepimize sabır versin umut versin.
hamile olan tüm arkadaşlarım inşallahh sağlıkla kucaklarına alırlar,tedavi aşamasında olanlara bol şans ve müjdeli haberler diliyorum.

Canım senin adına çok sevindim inşallah bu defa başarırız. Bu defa sende bende daha umutluyuz galiba bnm daha önce gebelik hiç oluşmamıştı ama yinede herşeye rağmen moralimi bozmıycam herşey çok güzel olucak inanıyorum. Buarada tedavi maliyeti ne alemde hastane ve ilaçlar ne kadar tutuyor. Diğer tedaviden daha masraflı mı uzun sürüyor falan ya daha çok mu tutuyor ilaçlar merak ettim ona göre hazırlık yapmalı şimdiden yerimseniben benide olanlardan haberdar et merak ediyorum. İnşallah yüce rabbim bu kez bizimde yüzümüzü güldürür hayırlısıyla o güzel duyguyu yaşamayı nasip eder. Öyle zorki bu olanları hiç kimseyle paylaşamamak iyiki varsın iyiki bu site var. Bgn okul arkadaşımdan tlfla haber aldım hamileymiş bir taraftan onun adına çok sevindim bir taraftanda içim bir garip oldu herkez istediğinde sahip olabilirken bizler bu kadar çok isterken neden sahip olamıyoruz ama buda Allahın bir sınavı inanıyorumki bizleri sınıyor. Umarım bu sonuncu sınavdır yüce rabbim sesimizi duysun dualarımızı kabul etsin.Sende kendine iyi bak sana şimdiden bol bol şans diliyorum arkadaşım....

Canım evet bu sefer bende gönülden inanıyorum güzel sonuçlar alıcağımıza moral çok önemli biliyorsun şimdiden sen olacaklara kafanı yorma biraz gez dolaş sonra çok arıcaz bu günleri kaydirigubbakcemile3 ben hala lucrine devam ediyorum fiyatı 120 Tl ilk tedavimde puregon kullandım fakat bu sefer adet olduktan sonra karar vericek hangi ilaçı kullanıcağıma o yüzden ilaçların maliyeti hakkında şuan bilgisizim fakat kısa protokoldan farkı lucrin ve ilaç dozlarmız olucak sanıyorum hastane fiyatıda 2.denemelerde 2750 Tl ben ayrıca bu sefer pgt yaptırıcam oda biraz maliyetli fakat bebek kaybım olduğundan aynı şeyleri yaşamaktansa önlemli gitmeyi tercih ediyorum oda binyüzseksen dolar tutucak geçen sefer ben çok heyecanlıydım bu sefer herşeyi daha oluruna bıraktım allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın

Canım evet bu sefer bende gönülden inanıyorum güzel sonuçlar alıcağımıza moral çok önemli biliyorsun şimdiden sen olacaklara kafanı yorma biraz gez dolaş sonra çok arıcaz bu günleri kaydirigubbakcemile3 ben hala lucrine devam ediyorum fiyatı 120 Tl ilk tedavimde puregon kullandım fakat bu sefer adet olduktan sonra karar vericek hangi ilaçı kullanıcağıma o yüzden ilaçların maliyeti hakkında şuan bilgisizim fakat kısa protokoldan farkı lucrin ve ilaç dozlarmız olucak sanıyorum hastane fiyatıda 2.denemelerde 2750 Tl ben ayrıca bu sefer pgt yaptırıcam oda biraz maliyetli fakat bebek kaybım olduğundan aynı şeyleri yaşamaktansa önlemli gitmeyi tercih ediyorum oda binyüzseksen dolar tutucak geçen sefer ben çok heyecanlıydım bu sefer herşeyi daha oluruna bıraktım allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın
Cnm hiç sesin soluğun çıkmıyor merak ediyorum seni ne alemdesin hiç yazmıyorsun umarım herşey yolundadır tedavi nasıl gidiyor? Benide gelişmelerden haberdar et.

Canım tedavin hayırlı olsun bende beylikdüzü medicana da tedaviye başladım. Uzun protokol.Selman Beyin hastasıyım. Sen benden öndesin. ikinci ilacına geçtinmi? Ben bugün 5. iğnemi oldum lucin.

Cnm hiç sesin soluğun çıkmıyor merak ediyorum seni ne alemdesin hiç yazmıyorsun umarım herşey yolundadır tedavi nasıl gidiyor? Benide gelişmelerden haberdar et.

Canım burdayım tedavi allah şükürler olsun iyi gidiyor gonal f kullanıyorum geçen sefer puregon kullanmıştım bugün kontrele gittim büyütüyoz yumurtaları sanırım pazartesi yada en geç salı opu işlemi yapılacak kısmetse inşallah bu sefer kaliteli olurda dondurabiliriz allah tekrar tekrar yaşayanların yardımcısı olsun bıktım iğnelerden neyseki az kaldı ben şimdi tutmasından çok ya tutup yine kaybedersem korkusu yaşıyorum inşallah birdaha olumsuzluk yaşamayız hiçbirimiz iyi bak kendine öptüm

Canım tedavin hayırlı olsun bende beylikdüzü medicana da tedaviye başladım. Uzun protokol.Selman Beyin hastasıyım. Sen benden öndesin. ikinci ilacına geçtinmi? Ben bugün 5. iğnemi oldum lucin.

Canım çok teşekkür ederim seninde tedavin hayırlı olsun ben 14 martta başladım lucrine 12.gün hastalandım üçüncü günü gonal f başladım devam ediyorum az kaldı opu işlemine sonra heyecanlı bekleyiş kısmetse hakkımızda hayırlısı umarım güzel haberler yazar hamilelik nasıl gidiyor diye sorarız birbirimize selman beyde çok iyi ben aysun hanımı bayan olduğu için tercih ettim ama çok seviyorum doktorumu belkim karşılaşırız birgün medicanada

ınşallah karşılaşırız canım. Benide en son Aysun hanım muayene etti. Gerçekten ikiside çok iyiler. Ben yumurta toplama işleminden biraz çekiniyorum. Önce sen yaşıcaksın banada anlatırsın. Umarım seninde bu kısmı çabucak geçer.

İnşallah karşılaşırız canım. Benide en son Aysun hanım muayene etti. Gerçekten ikiside çok iyiler. Ben yumurta toplama işleminden biraz çekiniyorum. Önce sen yaşıcaksın banada anlatırsın. Umarım seninde bu kısmı çabucak geçer.

Canım benim ikinci olduğu için opu işlemini biliyorum korkulacak hiçbirşey yok uyuyup uyanıyorsun sonra çok az kasık ağrın oluyor oda dayanılmıcak birşey değil inan bu işin en zor kısmı beklemek sen kafana takma opu işlemini transferde desen çok kolay emriyoların geçişini seyretmek çok keyifli sen moralini yüksek tut yeter

Canım benim ikinci olduğu için opu işlemini biliyorum korkulacak hiçbirşey yok uyuyup uyanıyorsun sonra çok az kasık ağrın oluyor oda dayanılmıcak birşey değil inan bu işin en zor kısmı beklemek sen kafana takma opu işlemini transferde desen çok kolay emriyoların geçişini seyretmek çok keyifli sen moralini yüksek tut yeter
Onurcum neredesin? nasıl gidiyor tedavin yumurtalar toplandı mı ? Benim bugün 12 iğnem olacak hala hastalanmadım. haberini bekliyorum.......

Onurcum neredesin? nasıl gidiyor tedavin yumurtalar toplandı mı ? Benim bugün 12 iğnem olacak hala hastalanmadım. haberini bekliyorum.......

Canım burdayım dün yumoşlar toplandı 17 adet bu sabah aradılar 15 tanesinin döllenmeye uygun olduğunu 12 tanesinin döllendiğini bildirdiler cuma tekrar bakıp haber verecekler yarın kontrole gidicem dün dinlendim bugünde gezip dolaşıcam sanırım cumartesi transfer olucak sonra zor bekleyiş merak etme hastalanırsın bende tam 12.günde hastalanmıştım iyi bak kendine görüşmek üzere

Kızlar merhaba bede selman beye baŞlayacaĞım
eĞer vaktınız olursa aŞamalarınızı yazarmısınız kaÇ yaŞında ve ne gıbı bır ıŞlemler yapılıyor
reglenın kaÇıncı gÜnÜ baŞlıyorlar ılaca
sonrasınde ne kadar sıklıkla gıdılıyor ne zaman yumurtalar toplanıyor
ne zaman transfer yapılıyor bu arada baŞka ılaÇ kullanılıyor mu
ay Çok oluyorum bılıyorum ama bıze bızden baŞkası yardımcı olmaz herhalde
Şımdıden teŞekkÜrler

eĞer vaktİnİz olursa aŞamalarınızı yazarmısınız kaÇ yaŞında ve ne gİbİ bİr İŞlemler yapılıyor
reglenİn kaÇıncı gÜnÜ baŞlıyorlar İlaca
sonrasınde ne kadar sıklıkla gİdİlİyor ne zaman yumurtalar toplanıyor
ne zaman transfer yapılıyor bu arada baŞka İlaÇ kullanılıyor mu
ay Çok oluyorum bİlİyorum ama bİze bİzden baŞkası yardımcı olmaz herhalde
Şİmdİden teŞekkÜrler
Merhaba Elif Bende Selman Beyin hastasıyım. Benim uzun protokol yani hastalığımın 21 günü başladım bugün 13. iğnemi oldum henüz hastalanmadım. Hastalanmazsam yarın gidicem tekrar lucin ve başka bir iğne daha vericek. Senin hangi protokol?

Canım burdayım dün yumoşlar toplandı 17 adet bu sabah aradılar 15 tanesinin döllenmeye uygun olduğunu 12 tanesinin döllendiğini bildirdiler cuma tekrar bakıp haber verecekler yarın kontrole gidicem dün dinlendim bugünde gezip dolaşıcam sanırım cumartesi transfer olucak sonra zor bekleyiş merak etme hastalanırsın bende tam 12.günde hastalanmıştım iyi bak kendine görüşmek üzere

Hayırlısı olsun canım. Bişey kalmamış artık. inşallah sonuda güzel olur kavuşursun bebişlerine. Bende yarın hastanede olucak galiba hala hastalanmadım.

Merhaba Elif Bende Selman Beyin hastasıyım. Benim uzun protokol yani hastalığımın 21 günü başladım bugün 13. iğnemi oldum henüz hastalanmadım. Hastalanmazsam yarın gidicem tekrar lucin ve başka bir iğne daha vericek. Senin hangi protokol?

canım benim regle öncesi lekelenmelerim başlar lekeyi görünce gel dedi yani daha en az 15 günüm var
regle başlayınca gideceğim önce ilaç verecekmiş sonra iğneler başlayacakmış şuan sadece bunu biliyorum
sen anlatsana ne tür şeyler yaşadın canım kaç paraya maloldu yani ilk zamandan beri neler yaptım dr ekstra şeyler istedimi tahlil felan

Hayırlısı olsun canım. Bişey kalmamış artık. inşallah sonuda güzel olur kavuşursun bebişlerine. Bende yarın hastanede olucak galiba hala hastalanmadım.

Saol canım işallah hepimiz kavuşucaz bebişlerimize geçikirmiydi adetin belkim streten geçikmiştir son iğneyi vurmadan gidiyorsun biliyorsun dimi kontrole belki biraz daha uzatırlar sana lucrin tedavisini hakkında hayırlısı canım

Saol canım işallah hepimiz kavuşucaz bebişlerimize geçikirmiydi adetin belkim streten geçikmiştir son iğneyi vurmadan gidiyorsun biliyorsun dimi kontrole belki biraz daha uzatırlar sana lucrin tedavisini hakkında hayırlısı canım

Onurcum bu sabah gittik. Aslında ben Selman Beyin hastasıyım geçen sefer Selman beyin sezeryanı vardı Aysun hanım aldı bugün yine o baktı ikiside çok iyi yumurta takibimide ikidir yani ilaçlara başladığımdan beri Aysun hanım takip ediyor öyle arada kaldım bende artık Aysun Hanım baksın diye düşünüyorum çünkü ayrıntıları o gördü. Bu sabah çok ağrılı bir şekilde regl oldum. ama iğnelerim bittiği için gittik. Pazar günü gonalf le devam edicem gonalf 375 doz. Böyle canım işte kafanı şişirdim. Sen nasılsın?

eĞer vaktİnİz olursa aŞamalarınızı yazarmısınız kaÇ yaŞında ve ne gİbİ bİr İŞlemler yapılıyor
reglenİn kaÇıncı gÜnÜ baŞlıyorlar İlaca
sonrasınde ne kadar sıklıkla gİdİlİyor ne zaman yumurtalar toplanıyor
ne zaman transfer yapılıyor bu arada baŞka İlaÇ kullanılıyor mu
ay Çok oluyorum bİlİyorum ama bİze bİzden baŞkası yardımcı olmaz herhalde
Şİmdİden teŞekkÜrler
Elifcim merhaba. Senin hangi protokol uzun? kısa? Benim uzun regl döneminin 21 günü gidiyosun lucinle başlıyosun. tekrar hastalanmanın 3 günü gidiyosun artı bir iğne daha veriyor. lucin yumurtalarını baskılıyor. daha sonra verilen iğnede büyütüyor. sanırım 6-7 günde böyle gidicek ondan sonra çatlatma iğnesi olucak kısmetse. sonrada yumurta toplama işlemi 3-5 gün sonrada transfer gerçekleşiyor.

Onurcum bu sabah gittik. Aslında ben Selman Beyin hastasıyım geçen sefer Selman beyin sezeryanı vardı Aysun hanım aldı bugün yine o baktı ikiside çok iyi yumurta takibimide ikidir yani ilaçlara başladığımdan beri Aysun hanım takip ediyor öyle arada kaldım bende artık Aysun Hanım baksın diye düşünüyorum çünkü ayrıntıları o gördü. Bu sabah çok ağrılı bir şekilde regl oldum. ama iğnelerim bittiği için gittik. Pazar günü gonalf le devam edicem gonalf 375 doz. Böyle canım işte kafanı şişirdim. Sen nasılsın?

Canım merhaba hadi hayırlısı ikinci tedavi sürecin başladı sona doğru az kaldı selman beyde çok iyi ama ben aysun hanımı kendime daha yakın buluyorum belki bayan olduğu içindir çok içten geliyor sen hangisinde kendini daha rahat hissediceksen ona devam et bence ben bugün son işlemimi yaptırdım bebişleri aldık istirahata çekiliyorum şimdi 3 tane transfer edildi bakalım hayırlısı artık iyi bak kendine

Back
X