- 25 Ocak 2009
- 629
- 64
- 298
- 45
tuğba canım, seninde bugün transferin oldu. Aynı anda hastanedeydik. Belkide karşılaştık ne dersin. Bugün benim gibi transfer olan bir hastayla asansörde karşılaştım. Onunda transferini doktor Selman bey yaptı. Senin doktorun Aysun hanımdı değil mi? Umarım seninlede hamiş hamiş görüşebiliriz:CüvCüv:9 yumurtamın 9 uda duruyor maşallah...yarın sabah transferim var kızlar...ne olur dua edin...allah isteyen herkese nasib etsin...ozlenozlem haberlerini bekliyoruz nerdesin arkadaşımmmmm
merhaba arkadaşlar,
Bende aysun hnm hastasıyım ben hala iğneleri kullanıyorum. Hepinizin yazılarılarını okudum allahım hepimize bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....
Ben yaptıran arkadaşlardan yumurta toplamayı merak ediyorum anesteziyle olcak diye biliyorum ama yinede korkuyorum biraz anlatırmısınız nasıl olucak?
Canım önce tedavin umarım hayırlı olur ve sende sağlıklı bebiş yada bebişlerine kavuşursun yumurta toplama işinde korkulacak hiçbirşey yok için rahat olsun anesteziyle olucak dediklerinde bende çok korkmuştum ama çok basit bir olay gözünü kapatıp açmaktan ibaret emin ol en zoru beklemek sen içini ferah tut herşey güzel olucak
Canım teşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlısı olur. Yaşayan birinden duyunca yumurtama toplamayı biraz rahatladım inşallah yumurta kaliteleri iyi olur herşey yolunda gider ve bebeğime kavuşurum. Canım bnm sen neden bebeğini kaybettin üzüntünü tazelemek istemem ama yaşadıklarını paylaşmak için sormak istedim. Ama birgün mutlaka yüce Allahım nasip ederse hepimiz o duyguyu inşallah tadarız. İçimde tuhaf garip bir duygu var sürekli kalbim pırpır atıyor Heyecan mı? Sabırsızlık mı? Korkumu? bilmiyorum.
Tuğbaacım hayırlısıyla bebişleri alıyorsunuz yarın emanetten sanırım ozlenozleninde yarındır transferi bakalım kaç tane transfer edicekler merak ediyorum allah hayırlısını gönlünüze göre versin kızlar
tuğba canım, seninde bugün transferin oldu. Aynı anda hastanedeydik. Belkide karşılaştık ne dersin. Bugün benim gibi transfer olan bir hastayla asansörde karşılaştım. Onunda transferini doktor Selman bey yaptı. Senin doktorun Aysun hanımdı değil mi? Umarım seninlede hamiş hamiş görüşebiliriz:CüvCüv:
kaydirigubbakcemile2kızlar geldim...3 yumurtamı dondurdum...2 tane transfer edildi...cuma belli olucak...ama kasıklarım ağrımıyo lekelenme falanda yok...acaba değilmiyim diyorum ama göğüslerim hassaslaştı bide kabızım ....dua edin ne olur...:a015:
kaydirigubbakcemile2kızlar geldim...3 yumurtamı dondurdum...2 tane transfer edildi...cuma belli olucak...ama kasıklarım ağrımıyo lekelenme falanda yok...acaba değilmiyim diyorum ama göğüslerim hassaslaştı bide kabızım ....dua edin ne olur...:a015:
Canım hayırlı olsun inşallah bebeklerin sana smsıkı tutunur ve hiç bir sorun olmaz iyi haberide burdan hepimize verirsin bizlerde sizlerden gelen iyi haberlerle mutlu oluruz. Bnmde bgn yumurtalarım toplandı ama çok ağrım oldu hatta hala var kasıklarım ağrıyor onun dışında azda olsa hala kanamam var bunlar anlatılanlara göre normal ama ben yinede merak ediyorum seninde böyle oldumu? Kaç yumurta toplandı? Birde normalde yumurtalar toplandıktan 2 gün sonra kontrole çağırıyorlarmış beni hemen ertesi gün yani yrn çağırdılar acaba anormal bişey olabilir mi? Son bişey daha kaç adet yumurta döllendi ve kaç gün sonra sana transfer yaptılar? Çok soru sordum ama sen yaşadığın için neler olduğunu bilmek istedim umarım yumurta toplamadan sonraki ağrılar kadar ağrılı bir işlem değildir transfer şimdiden teşekkür ederim. Hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun....
Canım bebişler hayırlısı olsun umarım şimdi sana sımsıkı tutunmuş durumdadırlar sen kendini fazla dinleyip umutsuzluğa kapılıp bebişkoları üzme herkeste farklı belirtiler oluyor tutunma kanamasıda herkeste olmaz bendede olmamıştı az kaldı güzel haberler duymaya inşallah hihoyyytdelikafadulden
Tuğba ve özlen bugün bize haber vericektiniz hala haber yok sizden kızlar meraktayım umarım güzel sonuç almışınız ve fırsat bulup yazamamışsınızdır hadi güzel haber verin
:lepi:hihoyyyt Canım çok sevindim çok merak etmiştim cuma haber çıkmayınca sizlerden hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz dikkat edin kendinize
DARISI SENİN BAŞINA ONUR.....allah herkesin dualarını kabul etsin...yarın kısmetse kesin sonuç çıkıcak...inş. değerim yükselir....:Saruboceq::Saruboceq:
arkadaşlar sanırım siz beylikdüzü medicanadan
memnunsunuz.
peki bahçelievler medicana hakkında bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?