Merhaba Tiny,
3250 normal fiyatı. SSk olunca1,300 gibi bir rakamı düşüceksin. Sigortanın verdiği o kadar kısmı. Gerçi hastaneye göre değişiyor. sen henüz araştırma aşamasındasın sanırım.
Tuğbaa gelmemişsin daha haberlerini bekliyoruz canım. Umarım güzel geçmiştir.
arkadaşlar 19 yumurtamdan 15 kalmış ondanda 9 u döllenmiş..allahım hakkımızda hayırlısını nasib et...dua edin kızlar ne olur...sanırım salı günü transfer olacak yumurtalarım sağlam kalırsa ...
Tuğbaa canım, moralini bozma. Benimde 7 yumurtam döllenmiş. Bugün aramadılar Sanırım yarın arayıp pazartesi transfer saatini iletecekler. Benden 1 gün sonrada senin transferin gerçekleşir. Umarım arka arkaya ikimizde mutlu haberleri alırız
Süperrr çok sevindim. Bebişlere kavuşmana çok az kaldı canım hayırlısıyla.
Kızlar inşallah hepinizden arka arkaya güzel haberler alıcaz tuğbanın dediği gibi pozitif düşünün karamsarlığa sakın düşmeyin sizin moraliniz bebişlerin tutunması için çok çok önemli transferden sonra zaten insan kendini anne gibi hissediyor (belki komik ama dışarıda yaşanan döllenme sayısı bana bildirildiğinde ben kendimi 11 taneninde annesi gibi hissettim sayı düştükce bile üzülmüştüm) mucizelerinize kavuşmanız dileğiyle güzel anneler
Doğru söylüyorsun. Bende şuan kendimi 7 tane bebişim varmış gibi hissediyorum. Bugün sabah arayıpta hepsinin gelişiminin devam ettiğini söylediklerinde sanki bana tutunduklarını hissettim.Garip bir duygu yani.
Yarında arayıp transfer zamanını bildirecekler.
Merhabalar Onur evet bugün sabah Selman bey transferi yaptı. 2 adet 5. günde bebiş transfer ettiler. 10 gün sonra test yaptıracağım. Umarım pozitif çıkar.Güzel anneler kavuştunuzmu bebişleri kaç tane aldınız şimdi dinlenmeye çekilmişinizdir umarım iyi geçmiştir transferiniz çok iyi bakın kendinize bol bol keyfini çıkartın bu oniki günün herkes üstünüze titrer biraz sıkar bu ilgi ama geciçi bir gözdelik bununda kıymetini bilmek lazım iyi olduğunuzda habersiz bırakmayın bizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?