Tüp Bebek Merkezleri Medicana Beylikdüzü'nde tüp bebek yaptıran arkadaşlar var mı?

Merhaba Tiny,
3250 normal fiyatı. SSk olunca1,300 gibi bir rakamı düşüceksin. Sigortanın verdiği o kadar kısmı. Gerçi hastaneye göre değişiyor. sen henüz araştırma aşamasındasın sanırım.

Merhaba Tiny,
3250 normal fiyatı. SSk olunca1,300 gibi bir rakamı düşüceksin. Sigortanın verdiği o kadar kısmı. Gerçi hastaneye göre değişiyor. sen henüz araştırma aşamasındasın sanırım.

merhaba canım,

araştırma aşamasındayız canım. aslında doktorum taksmde ama evime yakın olduğu için medicana mı diye düşünmekteyim. doktorlar ilgili ise tabi. rapor çıkarmadım ama rapor çıkarmayı düşünüyorum. ama bilmdiğim kadarı ile rapor almak uzun sürüyormuş. medicenada yardımcı oluyormu rapor için ? 3,250 nin içinde ilaç fiyatı yok galiba.
umarım kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz. :)))

Canım ben yarın ilk randevuma gidiyorum. İlaçlar dahil değildir. 3250+ ilaçlar.
Rapor çıkarmaya yardımcı olmuyolar diye biliyorum çünkü raporu araştırma hastanelerinden çıkarıyorsun. Ben indirimli tedavi kazandığım için oraya gidiyorum ama ilaçlar yok tabi. Yarınki görüşmemde ilaçlar çok tutuyorsa bende sadece ilaç için rapor kullanıcam.

Tuğbaa gelmemişsin daha haberlerini bekliyoruz canım. Umarım güzel geçmiştir.

cnm geldim sonunda yumurta toplama işlemim gerçekleşti.19 yumurtam toplanmış. pzt yada salı transferim olcak inş.allahım isteyen herkese versin cnm...o kadar korkulacak bir şey yokmuş arkadaşlar...anlamıyosunuz :CüvCüv:

:CüvCüv:arkadaşlar sizlere moral olması için yazıyorum bende aysun hanımın hastasıydımm geçen sene tüp bebek yaptırdık 30 yumurta toplandı (yaşım genç olduğu için biraz fazla toplandı birde polikistik over hastası olduğum için çok yumurta oluşuyor)ve 5 embriyo kaldı 3 tane si transfer edildi transferden 1 gün sonra karnım su toplamaya başladı ve hiç birşey yiyemiyor devamlı istifra ediyordum içimde zerre kadar tutma olasılığı nyoktu eşimde bendehiç ummuyorduk hastanede y atıyordum karnım o kadar su toplamıştı kii 57 kilodan 65 e çıkmıştım ve devamlı tahlil yapılıyordu ve aysun hanım gebelik içinde istemiş benim haberim yoktu aysun hanım geldi gebesin diyince ilk önce anlamadım şaka yapıyor sandım aysun hanım şaka mı diyorum yok canım gebesin diyordu dünyalar benim olmuştu 1 saati aşkın ağlamıştım inanamıyordum ve şimdi biricik oğlum kucağımda üstelikte normal doğum yaptım inşşş sizlerde bebeşlerinize kavuşur benim gibi sizlerde paylaşırsınız tabiki fırsat bulabilirseniz şu anda oğluşum klavyeye tak tak ellerini vuruyor teyzeleri sizlere çokkk dua ediyoruz allahım herkese anneliği yaşatsın :ecrin_bebek::Saruboceq:

sağol canım güzel dileklerin için. allah kucağında koysunç. biz teyzeleri olarak öpüyoruz. aysun hanım çok şeker benim toplamayı ve tarnferi selman beyle yaptı.. süper morel veriyor..

Merhaba arkadaşlar,
Bende Selman beyin hastasıyım ve çok memnunum. Dün 8 tane yumurta toplandı.Bugün aradılar 7 tanesi canlanmış durumlarının şimdilik iyi olduğunu ve gün gün bana haber vereceklerini söylediler. Onların hayatta kalması ve transferden sonra bana tutunması için devamlı dua ediyorum. Sanırım pazartesi transferim yapılır.
Mutlu haberlerimizi burda paylaşmak dileğiyle

arkadaşlar 19 yumurtamdan 15 kalmış ondanda 9 u döllenmiş..allahım hakkımızda hayırlısını nasib et...dua edin kızlar ne olur...sanırım salı günü transfer olacak yumurtalarım sağlam kalırsa ...

Tuğbaa canım, moralini bozma. Benimde 7 yumurtam döllenmiş. Bugün aramadılar Sanırım yarın arayıp pazartesi transfer saatini iletecekler. Benden 1 gün sonrada senin transferin gerçekleşir. Umarım arka arkaya ikimizde mutlu haberleri alırız

:1hug:inş. cnm benim sonuçlarını hep buraya yaz olurmu ozlenozlem merak ederim bende yazıcam allah'ım inş. hakkımızda hayırlısı neyse onu nasib etsin...ama olumluolalım tamamı,pozitif olalım :1hug::1hug:

Kızlar inşallah hepinizden arka arkaya güzel haberler alıcaz tuğbanın dediği gibi pozitif düşünün karamsarlığa sakın düşmeyin sizin moraliniz bebişlerin tutunması için çok çok önemli transferden sonra zaten insan kendini anne gibi hissediyor (belki komik ama dışarıda yaşanan döllenme sayısı bana bildirildiğinde ben kendimi 11 taneninde annesi gibi hissettim sayı düştükce bile üzülmüştüm) mucizelerinize kavuşmanız dileğiyle güzel anneler

Doğru söylüyorsun. Bende şuan kendimi 7 tane bebişim varmış gibi hissediyorum. Bugün sabah arayıpta hepsinin gelişiminin devam ettiğini söylediklerinde sanki bana tutunduklarını hissettim. Garip bir duygu yani.
Yarında arayıp transfer zamanını bildirecekler.

:CüvCüv:CNM ALLAH İNŞ. GÖNLÜNE GÖRE VERİR...DUA ET BOL BOL... MORALİNİ BOZMA...ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...:1hug:

9 yumurtamın 9 uda duruyor maşallah...yarın sabah transferim var kızlar...ne olur dua edin...allah isteyen herkese nasib etsin...ozlenozlem haberlerini bekliyoruz nerdesin arkadaşımmmmm

Tuğbaacım hayırlısıyla bebişleri alıyorsunuz yarın emanetten sanırım ozlenozleninde yarındır transferi bakalım kaç tane transfer edicekler merak ediyorum allah hayırlısını gönlünüze göre versin kızlar

Güzel anneler kavuştunuzmu bebişleri kaç tane aldınız şimdi dinlenmeye çekilmişinizdir umarım iyi geçmiştir transferiniz çok iyi bakın kendinize bol bol keyfini çıkartın bu oniki günün herkes üstünüze titrer biraz sıkar bu ilgi ama geciçi bir gözdelik bununda kıymetini bilmek lazım iyi olduğunuzda habersiz bırakmayın bizleri

Merhabalar Onur evet bugün sabah Selman bey transferi yaptı. 2 adet 5. günde bebiş transfer ettiler. 10 gün sonra test yaptıracağım. Umarım pozitif çıkar.
Şimdi bebişlerim ve ben oturduk bir yandan sizlere yazı yazıp bir yandan tv izliyoruz. 1 gün geçti kaldı 9 gün bakalım nasıl geçireceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…