Cnm uzun zamandır senden haber çıkmadı merak ettim. Tedaviye başladın mı? Nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadır? Bende aslında yeni yeni toparlanıyorum olumsuzluk psikolojisinden kurtulmak biraz zor olduAysun hnmla tekrar görüştük 2 aylık bekleme süresinden sonra tekrar devam edelim dedi bu defa uzun protokol uygularız ilaçları falan değiştiririz dedi hiç bir sorun yok mutlaka olucak diyor aslında bu beni biraz daha yüreklendiriyor yeni tedavi için seninde yanlış hatırlamıyorsam uzun protokol olacaktı merak ettim hem aşamaları hemde seni ne durumdasın?
Canım evet bende uzun protolol ile 14 martta start verdim allahın izniyle lucrin diye bir iğne kullanıyorum şimdi adetinin 21.günü başladım devam etmekteyim adet oluncada yumurta büyütme ilaçlarına geçicez uzun protokolle sanırım daha iyi yumurtalar elde etmemizi sağlıcak geçen sefer donduramadığımızdan tekrar aynı şeyleri yaşıyoruz maalesef ama inanıyorum geçicek ve bizde mucizelerimize kavuşucaz iyi olmana sevindim 2 ay sonrayı düşünebildiğine göre daha iyisin demektir