Onurcum bu sabah gittik. Aslında ben Selman Beyin hastasıyım geçen sefer Selman beyin sezeryanı vardı Aysun hanım aldı bugün yine o baktı ikiside çok iyi yumurta takibimide ikidir yani ilaçlara başladığımdan beri Aysun hanım takip ediyor öyle arada kaldım bende artık Aysun Hanım baksın diye düşünüyorum çünkü ayrıntıları o gördü. Bu sabah çok ağrılı bir şekilde regl oldum. ama iğnelerim bittiği için gittik. Pazar günü gonalf le devam edicem gonalf 375 doz. Böyle canım işte kafanı şişirdim. Sen nasılsın?
Onurcum yeni geldim hastaneden. Aynı dozda devam dedi 8 mm olmuşlar. kan tahlili yaptılar birde. cuma günü tekrar kontrol. Tahmini zamanını sordum. çarşamba perşembe gibi yumurtalar toplanıcak sanırım şu kısım biran önce geçse.....Canım nasıl gidiyor tedavi yumoşları büyütüyonmu benim bugün 5.günüm 3 gün yattım dün attım kendimi sokaklara allah kimseyi yatırmasın çok zor benim gonalffi bir süre sonra 450 vurmaya başlamıştım sen aynımı devam ediyorsun
Hayırlısı olsun demet asya. Bence stres yapma. Bu süre senin için çok önemli o yüzden bu zamanı iyi değerlendir. Olacakların önüne geçemiyoruz. Bende Selman Beyle başladım şimdi Aysun hanım takip ediyor. Önümüzdeki hafta salı çarşamba yumurtalarım toplanacak. Hepimiz için hayırlı olur inşallah...merhabalar
bende selman beyın hastasıyım.tüp bebek tedavımı tamamladım.sonucu beklıyorum.
arkadaşlar ayın 18 ve 19 nda hamilelik testi yaptıracak olan varmı ? ben c.tesi yaptıracam benimle aynı süreçte olan varmı ? ben aysun hanımın hastasıyım.
Kızlar hayırlı günler. Bugün kontrolden geldim 21. gün artık. yumoşlar 12 mm olmuş aynı dozda devam pazartesi tekrar kontrole gidicez. Yumurta toplama işlemine çok az kaldı.
bende aranıza yeni katılıyorum.. bende medicanada başlıyorum mayıs ayında.. yazılarınızı heyecanla takip ediyorum..Allah hepimize anne olabilmeyi nasip etsin diyorum...
Canım ne haber yumoşlar ne zaman toplanıyor sende sona yaklaştın işallah hayırlısıyla güzel haberler alırız benimde yarın test günüm gerçi evde dayanamayıp idrar testi yaptım biraz çıktı ama kısmetse yarın kan testinde kesin sonuç belli olur iyi bak kendine
Onurcum çok sevindim demekki hamişsin yoksa çıkmazdı. Umarım yarın güzel sonucunuda alırsın. Haber ver ama yine. Benim bugünde kontrolüm vardı sanırım bu akşam çatlatma iğnemi vurucam 23 nisanda toplanıcak. Hayırlısıyla.
Canım benim değerim 17.61 çıktı çok düşük cuma tekrarlıcaz yükselmemişse kimyasal gebelik olabilirmiş hayırlısı bakalım biraz zırladım ama şimdi iyiyim sana yarın için bol şans canım işallah güzel yumoşların olur haber verirsin sayılarını iyi bak kendine
Onurcum moralini bozma tek gebeliktir geç tutunmuştur cumaya kadar bekle. Hayırlısı olsun canım. Ben çok heyecanlıyım. Yarın sabah 7:00 de hastaneye yatış yapıcaz. Korkuyorum biraz. Hakkımızda hayırlısı....Canım benim değerim 17.61 çıktı çok düşük cuma tekrarlıcaz yükselmemişse kimyasal gebelik olabilirmiş hayırlısı bakalım biraz zırladım ama şimdi iyiyim sana yarın için bol şans canım işallah güzel yumoşların olur haber verirsin sayılarını iyi bak kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?