Tüp Bebek Merkezleri Medicana Beylikdüzü'nde tüp bebek yaptıran arkadaşlar var mı?

Canım nasıl gidiyor tedavi yumoşları büyütüyonmu benim bugün 5.günüm 3 gün yattım dün attım kendimi sokaklara allah kimseyi yatırmasın çok zor benim gonalffi bir süre sonra 450 vurmaya başlamıştım sen aynımı devam ediyorsun

Onurcum yeni geldim hastaneden. Aynı dozda devam dedi 8 mm olmuşlar. kan tahlili yaptılar birde. cuma günü tekrar kontrol. Tahmini zamanını sordum. çarşamba perşembe gibi yumurtalar toplanıcak sanırım şu kısım biran önce geçse.....

merhabalar
bende selman beyın hastasıyım.tüp bebek tedavımı tamamladım.sonucu beklıyorum.
Hayırlısı olsun demet asya. Bence stres yapma. Bu süre senin için çok önemli o yüzden bu zamanı iyi değerlendir. Olacakların önüne geçemiyoruz. Bende Selman Beyle başladım şimdi Aysun hanım takip ediyor. Önümüzdeki hafta salı çarşamba yumurtalarım toplanacak. Hepimiz için hayırlı olur inşallah...

evet umarım hepımız için hayırlısı olur.kendımı hamıle olacak mışım gıbı hıssedemıyorum.zorluyorum ama olmuyor.sanırım evvelkı asılamanın etkısınden kaynaklanıyor.beynım havaya gırmeme izin vermıyor.
tüm işlemler agrısız gercekten.hastane ve ekıbı son derece saygılı.transferden sonra herkese tesekkur ettım.hepımız elımızden gelenı yaptık.gerısı senınde dedıgın gıbı..kaderımız.
beklece sürecı için işten izin aldım.evde yatıyorum.ama kendımı cokta kasmamaya karar verdım.yane tamamen yatakta değilim.sıkıldıkca kalkıyorum.bıraz dolaşıp az iş yapıp tekrar yataga...
hepımızı yoran tek bısey var.oda belırsızlık.ama kısa zaman sabretmek ve kafayı baska seylere yöneltmek en doğrusu sanırım.
sevgıler

arkadaşlar ayın 18 ve 19 nda hamilelik testi yaptıracak olan varmı ? ben c.tesi yaptıracam benimle aynı süreçte olan varmı ? ben aysun hanımın hastasıyım.

arkadaşlar ayın 18 ve 19 nda hamilelik testi yaptıracak olan varmı ? ben c.tesi yaptıracam benimle aynı süreçte olan varmı ? ben aysun hanımın hastasıyım.

Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin bizlere bende aysun hanımın hastasıyım ayın 22 sinde test tarihim fakat dayanamayım bende pazar idrar testi yapmayı düşünüyorum herhangi bir belirtin varmı?

benım test tarıhım 27 de pazar gunu ..

pt gunu eşımın doğum gunu ona süprız yapıp güzel bır haber vermeyı ne çokkkkkkkk isterım.

Demet Asya merhaba canım
bende 39 yaşındayım bende selman beye başlıyorum senin tedavi sürecin nasıl geçti
ben egle olmayı bekliyorum 2 günü çağırdı sonrasına ait hiç birşey bilmiyorum henüz bane yardımcı olabilirmisin kaç eğer detaylı anlatırsan aşamaları mesela kaç yumurta toplandı senden ve diğerleri eğer vaktini almazsa tüm detayları yazarsan beni bir nebze olsun umutlandıracaksın
inşallah 27 senin için çok güzel bir gün olacaktır eşine en güzel hediyeyi vermek nasip olur sana

Kızlar hayırlı günler. Bugün kontrolden geldim 21. gün artık. yumoşlar 12 mm olmuş aynı dozda devam pazartesi tekrar kontrole gidicez. Yumurta toplama işlemine çok az kaldı.

bende aranıza yeni katılıyorum.. bende medicanada başlıyorum mayıs ayında.. yazılarınızı heyecanla takip ediyorum..Allah hepimize anne olabilmeyi nasip etsin diyorum...

Kızlar hayırlı günler. Bugün kontrolden geldim 21. gün artık. yumoşlar 12 mm olmuş aynı dozda devam pazartesi tekrar kontrole gidicez. Yumurta toplama işlemine çok az kaldı.

Canım ne haber yumoşlar ne zaman toplanıyor sende sona yaklaştın işallah hayırlısıyla güzel haberler alırız benimde yarın test günüm gerçi evde dayanamayıp idrar testi yaptım biraz çıktı ama kısmetse yarın kan testinde kesin sonuç belli olur iyi bak kendine

Onurcum çok sevindim demekki hamişsin yoksa çıkmazdı. Umarım yarın güzel sonucunuda alırsın. Haber ver ama yine. Benim bugünde kontrolüm vardı sanırım bu akşam çatlatma iğnemi vurucam 23 nisanda toplanıcak. Hayırlısıyla.

Canım benim değerim 17.61 çıktı çok düşük cuma tekrarlıcaz yükselmemişse kimyasal gebelik olabilirmiş hayırlısı bakalım biraz zırladım ama şimdi iyiyim sana yarın için bol şans canım işallah güzel yumoşların olur haber verirsin sayılarını iyi bak kendine

arkadaşlar merhaba,umarım hayırlı ve güzel sonuçlar alırsınız.emekleriniz boşa çıkmaz dilerim.size bir sorum olacak.tüp bebek ve ilaç masrafı ne kadar paylaşırsanız sevinirim.teşekkürler.

Onurcum moralini bozma tek gebeliktir geç tutunmuştur cumaya kadar bekle. Hayırlısı olsun canım. Ben çok heyecanlıyım. Yarın sabah 7:00 de hastaneye yatış yapıcaz. Korkuyorum biraz. Hakkımızda hayırlısı....

arkadaşlar herkese merhaba,
bende medicana da tüp bebek yaptırdım,transferim yapıldı ve bekleme aşamasına geçtim.
beklemek ağır bir yük gibi omuzlarıma binince ve içimi sabırsızlık kaplayınca nette dolaşırken soluğu burda aldım,bu forumda okuduklarım kadarıyla başarı oranı iyi medicana da.
umarım hepimiz hayırlı ve iyi sonuçlar alırız
transfer sonrası belirtileri olan arkadaşları okudum,ilk 3 gün şişkinlik ve ağrı vardı ama şimdi bunlar geçti ve yerini adet öncesi belirtilere bıraktı,umutsuzluğa kapılmaya başladım,bu şekilde olupta pozitif sonuç alanlar varmı aranızda.

araştırma yapan arkadaşlar için birşey daha belirtmek istiyorum,çünkü yeni bir merkez olduğu için gitmek konusunda kararsız kalanlar olabilir benim gibi..
medicana temiz bir hastane,selman bey çok iyi bir doktor,dr.um selman beydi ama transferimi aysun hn.yaptı,bu kadarmı nazik,kibar ve anlayışlı bir bayan doktor olur dedim,bayıldım aysun hanıma, eşimin ve benim sorduğumuz soruları hiç sıkılmadan sakince ve tek tek cevapladı,bizim doktorumuz olmadığı halde,Allah razı olsun diyorum.
hemşirelerde aynı şekilde güler yüzlüler,yardımcı oluyorlar.
tek sorun tüp bebek bölümünde girişte bankodaki bayan,asık suratlı ve nezaketsiz,onu görünce kendimi devlet hastanesinde sanıyordum.
bunun dışında herşey iyiydi.hemde yakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…