Tüp Bebek Merkezleri Medicana Beylikdüzü'nde tüp bebek yaptıran arkadaşlar var mı?

Medicananın Emekli sandığı çalışanlarıyla (Devlet memuru) anlaşması varmı.? Bu durumda olup raporuyla tedavi olan arkadaş varsa deneyimlerini yazabilirmi?

Canım nerelerdesin kaç tane yumoş toplandı iyimisin

Canım nerelerdesin kaç tane yumoş toplandı iyimisin
Geldim onurcum. ilk 20 di 2 tanesi tam olgunlaşmamış onlar gitti 18 kalmıştı. Bugün aradılar 10 tanesi gelişimin sürdürüyomuş. Çok rahat geçti. Selman bey girdi toplama işlemine beni bayıltana kadar görmedim ayılırkende Selman Beyi görmedim kaç yumurta toplanmış diye kaç kere sormuşum. Ben rüya bile görmüşüm. Onuda anlatmışım. Yani atlattık canım hayırlısıyla. inşallah transfer zamanına kadar dururlar. Yarın yine arıcaklar. Sen nasılsın moralin nasıl? Toparlandın mı biraz?

Canım çok sevindim hadi hayırlısı inşallah güzel haberler alırız senden ben bugün yine test yaptırdım değer çıkmış ama adet oldum hakkımda hayırlısı buymuş sanırım ama pazartesi yine test yaptır dediler olmazsa birtanecik dondurulmuşum var onu alcaz allah sağlıklı evlatlar versin herkese emeklerimizi boşa çıkarmasın haber aldıkça haber ver canım

Herkese merhaba bende regl olmayı bekliyorum Medicana beylikdüzüne gideceğim çok endişelerim vardı ama sizleri tek tek okudum ve gerçekten çok heyecanlandım ve rahatladım. Umarım hepimiz için hayırlısı olur. Bende de Pkos var. 29 yaşındayım ve ilk denememiz olacak inşallah herşey yolunda gider. Beni en iyi siz anlarsınız sizleri okurken kalbim nasıl hızlı çarptı heyecanlandım anlatamam.

canım benim yazdıklarında hepsinde haklısın.hele şuuuuuu dilek hanım hk.. onun yüzünden ben o hastaneyi bıraktım..

Thirdeyes nerdesin canım aldınmı bebişleri neler yapıyorsun merak ediyorum seni iyi olduğunda haberdar et bizide

arkadaşlar herkes nerde,sonuçlar nasıl,sonuçlarını alanlar burada paylaşsınlarki bizde ona göre yönlendirelim kendimize,bu aralar pozitif sonuç alan yokmuu, yada benim gibi negatif(((

canım benim yazdıklarında hepsinde haklısın.hele şuuuuuu dilek hanım hk.. onun yüzünden ben o hastaneyi bıraktım..

:)) benimle aynı şeyleri düşünen varmış,çünkü ben ve eşim o bayana kafayı takmıştık,çok sinir olmaya başladık,bu kız buraya yanlışlıkla gelmiş falan diye eşimle kendi kendimize takılıp duruyoduk,bir kişi daha var,biraz fazlamı oluyorum bilmiyorum ama oda tüp bebek koordinatörü olan bayan,napıyım ama oda don don duruyor,konuşmamız gerektiğinde biraz ilgili olmaları gerekmezmi,bu iki bayanda eğitim konusunda sorun var yani..
ama neyse doktor ve hemşireler tatlı tatlılar..güvenip gidiliebilir..
Allah'ım bu uğurda çaba harcayan bizlerin yardımcısı olsun,hakkımızdan hayırlısı olsun inşallah,umarım en kısa zamanda minik meleklerimize bizde kavuşuruz..

onurcum bende 31 martta gelismeyen genbelikten kurtaj oldum 36 yasindayim. acaba hemen tup bebek yaptırsam mı diyorum.
umarım sen guzel haberler alırsın allah her isteyene bebek nasip etsin

canım selman bey ve yanur hanım orada tek iyimser kişiler.. pınar hanımda var tabiii. ben kavuştummm yavrularıma sizde kavuşursunuz umarımm...

onurcum bende 31 martta gelismeyen genbelikten kurtaj oldum 36 yasindayim. acaba hemen tup bebek yaptırsam mı diyorum.
umarım sen guzel haberler alırsın allah her isteyene bebek nasip etsin

Bende ekim ayında mikro ile hamile kaldım aralık ayında kalbi durduğu için kürtaj oldum çok ara vermeyip tekrar martta start verdik ama şimdi bu belirsizlikten dolayı biraz dahamı bekleseydik diyorum içinden gelen sesi dinle bence ama araştırmalarınıda iyi yap neden gelişemedi bebiş test filan yaptınmı biz genetik test yaptık bizde birşey çıkmadı ama pgt yapmak istedik doktor gerek olmadığını söyledi bizde ne olur ne olmaz diye yaptırdık 10 emriyodan 6 tanesi sağlıksız çıktı iyiki yaptırmışız dedi doktorda belki yine o sağlıksız olanlardan koyulucaktı ve belki aynı durumu yaşıcaktım tekrar yaş faktörüde çok önemli olduğu için senin için beklemek ne kadar doğru olur acaba doktorun ne diyor bu konuda çok uzun tuttum ama bebek gelişmedi deyince anlatmak isdedim doktorlar bu tür testleri 2 ve daha fazla düşüklerde istiyorlar bu arada bizimde dayanabilecek ne maddi gücümüz nede akıl sağlığımız kalıyor

cok haklısın onurcum ya kurtaj olali 29 gun oldu kafayı yiyiorum
korunmuyorum
deli oluyorum tekrar hamile olayım diye
kasıklarım agrısa acaba
bisi olsa acaba
kafam hep hamilelikte

Thirdeyes nerdesin canım aldınmı bebişleri neler yapıyorsun merak ediyorum seni iyi olduğunda haberdar et bizide

Onurcum bebişleri 26 nisanda aldık. 3 tane transfer edildi. 4 tanede dondurulmuşumuz var. Evde dinleniyorum fazla girmiyorum int. 8 Mayıs test günüm. Hiçbir belirti yok şu anda. sadece karnım birazcık şiş. Senin durumuna bende şaşırdım şimdi ne diyeceğimi bilemiyorum. Canım hayırlısı ne ise o olsun. Umarım güzel şeylerle karşılaşırsın.. Sende durumunu yaz arada bakarım....

Canım çok sevindim hadi hayırlısı kendine ve bebişlere çok iyi bak dondurulmuş olmasıda çok güzel belirti olmuyor zaten herkeste kafanı bunlara takma sakın bana bile uzun geldi 8 mayıs nedense benimde yarın belli olucak benim bebişin yeri işallah eğer tutunduysa ve beni bu kadar üzdüyse dünyaya geldiğinde çekiceği var benden klava: var ona güzel haberlerle görüşmek üzere canım

Onurcum insallah bugun guzeşhaberler alırsın

Canım maalesef bugünde bir belirsizlik devam ediyor hcg 932 çıktı ama hala kesenin nerede olduğu belli değil kesin sonuç pazertesi değerlerim yükselip bebek görünmesse dış gebelik teşhisi konulacak bu belirsizlikten acayip sıkıldım umarım sonunda güzel süpriz vardırda bu sıkıntılara değer

canım benim esimde sperm tahlili yaptırmıstı bugun medicana dan saat 14 te gidip sonucu aldım
morfolojisi %5 cıktı %14 olmalıymıs normali
kafam karıstı biraz

sen pzesi bekle bakalım bence degerin yukselecek

canım benim esimde sperm tahlili yaptırmıstı bugun medicana dan saat 14 te gidip sonucu aldım
morfolojisi %5 cıktı %14 olmalıymıs normali
kafam karıstı biraz

sen pzesi bekle bakalım bence degerin yukselecek

Canım şekil bozukluğu çok önemli bildiğim kadarıyla bizdede aynı problemlerden var benimde büyük ihtimalla bebeğimin şekil bozukluğundan kalbi durdu bizde varikoselde olduğu için sperm sayımız az ve hareketsizlikte var sen normal yoldan hamile kalabiliyorsun sanırım şekil bozukluğu için pycnogenol diye bir ilaç var sanırım etkili oluyor netten bir araştır doktorunada sor canınıda çok sıkma bu arada sen hamileliğinde hangi doktora gittin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…