Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım merhaba hayırlı olsun tedavin. Benim 9. günüm uzun süre girmedim. 7. günü test yaptım çok silikti bugün yaptım çok netti. Ama hala acaba diyorum. Heyecan ve korku bir arada cuma bir gelsede kesin sonucu öğrensem. Aysun hanım ve Selman Bey gerçekten çok iyi için rahat olsun.ay kimsecikler uğramaz oldu valla
arkadaşlar uğrayında selman beye veya aysun hanıma tüp bebek yaptıracak olan bizlere yardımcı olun lütfenzaten ahtım var eğer hamile kalırsam ki daha regle olmayı bekliyorum ondan sonra tedaviye başlayacağım sonuç güzel olursa hergün burda yeni arkadaşlara yazacağım söz veriyorummmm
hadi arkadaşlar destek zamanı şimdi
Canım merhaba hayırlı olsun tedavin. Benim 9. günüm uzun süre girmedim. 7. günü test yaptım çok silikti bugün yaptım çok netti. Ama hala acaba diyorum. Heyecan ve korku bir arada cuma bir gelsede kesin sonucu öğrensem. Aysun hanım ve Selman Bey gerçekten çok iyi için rahat olsun.[/QUOTE
:teytey::teytey:Canım çok sevindim idrarda çıktıysa vardır hadi hayırlısı işallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bende dün gittim kan değerlerim düşüyor son bebişide kaybediyorum kanamam başladı bu yaz dinlenmeyi düşünüyorum belirsizlikten çok bunalmıştım artık cuma günü güzel bir sonuçla haberlerini bekliyorum iyi bak kendine ve bebişlere
Canım merhaba hayırlı olsun tedavin. Benim 9. günüm uzun süre girmedim. 7. günü test yaptım çok silikti bugün yaptım çok netti. Ama hala acaba diyorum. Heyecan ve korku bir arada cuma bir gelsede kesin sonucu öğrensem. Aysun hanım ve Selman Bey gerçekten çok iyi için rahat olsun.
onurcum dr konustunmu ne diyor.
asilama sana yaramıyor demekki bence tup bebek yapın
ya kızlar neden kimse uğramıyor artık bizim forma
bişey soracağım bazı formlarda reglenin ikinci günü bal+çörekotu +tarçın kürü ve ananas meyvesi yiyin diyorlar napsak denesek mi acaba
Canım olumlu sonuç alanlar uğramıyorlar maalesef siteye ben iki tedavimdede hiçbirşey uygulamadım ama sen içinden gelen yapmak istediğin herşeyi dene derim tedavi içinde emin ol hiçbir zor aşama yok inan en zoru transferden sonra beklemek iğneleri kendinde yaparsın zamanla iğne sayısı protokole ve kişiye göre değişiyor bunları kafana takma derim ilişkide yumurtalar olgunlaşmaya başlayınca yasak doktorun zaten sana söyler tadavi ne zaman kısmetse
Ben siteye giremiyordum epeydir benim mikroenjeksiyon zaten canım bu ikinciydi ilkindede kalbi durduğu için kürtaj olmuştum şimdi bende bir problemmi var diye histeroskopi yapılacak bu yaz böyle geçiricem zaten ilkbahar yaramadı işallah sonbaharda güleriz ama umarım sizlerden güzel haberler alırım
merhaba canım,selman bey ile görüştüm banada histeroskopi yapalım dedi,düşünüyormusun yaptırmayı,yaptırırsan gelişmeleri paylaşalım,ben maddi olarak toparlanmaya çalışıyorum,yaptırıcam bakalım belkide rahimde bir sorun var.. hayırlısı artık..
Canım ben yaptırıcam senin nasıl oldu bilmiyorum ama benim ikinci tedavide tutup düştükleri için acaba rahimden kaynaklımı diye merak ediyorum her seferinde korkulu rüya görmektense elimizden geleni yapıp tekrar öyle denemeyi düşünüyorum histeroslopiyi yaptırıp üç dört ay beklicem zaten benim yarın yapılacaktı fakat hastalanıcam sanırım ertelicez haftaya kısmetse
Canım benimde transferin 8.gününde kanama başladı anormal bir şekilde bu yüzden histeroskopiye karar verdik, fakat sana sormak istediğim bişey var,bu işlem yapıldıktan sonra yeni bir tüp bebek tedavisine başlamak için 3-4 ay beklemek mi gerekiyor? yapıldıktan sonra yazışalım olurmu..