Tüp Bebek Merkezleri Medicana Beylikdüzü'nde tüp bebek yaptıran arkadaşlar var mı?

canım bizde

sperm sayısı 54 milyon
ileri hareket 16
yav.ileri hareket 55
yerinde hareketli 7
hareketsiz 22

morfoloji 5

ben echomarda servet hanıma gidiyordum

ay kimsecikler uğramaz oldu valla
arkadaşlar uğrayında selman beye veya aysun hanıma tüp bebek yaptıracak olan bizlere yardımcı olun lütfenzaten ahtım var eğer hamile kalırsam ki daha regle olmayı bekliyorum ondan sonra tedaviye başlayacağım sonuç güzel olursa hergün burda yeni arkadaşlara yazacağım söz veriyorummmm
hadi arkadaşlar destek zamanı şimdi

merhaba, ben cuma günü başladım hayırlısıyla. Aysun hn a gittim gerçekten çok kibar ve yaklaşımı çok güzel inşallah da böyle devam eder. ben pkos olduğum için zaten bol yumurtam var o nedenle en düşük dozda iğneye başladılar, dün kontrole gittim herşey yolunda gibi bakalım neler olacak. Medicana da bu işi yaptırıyorsanız ücret için pazarlık yapın çok az da olsa indirim yapma olasılığınız oluyor. sonuçta bu iş çok masraflı ne kadar az ödeme olursa bizler için daha iyi. günde bri iğne yapıyorum kendime göbcekten, hiç korkulacak bir şey değilmiş ben paniklemiştim ama yok çok basit sadece sonra biraz yanma oluyor. Ama ben bunları yaparken o kadar mutluyumki anlatamam o nedenle acı macı hiçbirşey umrumda değil yeterki Allahım hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımı kucağıma versin. Hastane, doktorlar, labaratuvar, hemşireler şu ana kadar herşy yolunda gibi sadece bende herkes gibi sekreterlikte bulunan kıza fena GICIK oluyorum. Suratsız uyuz bir şey. Ama umrumda mı?? Değil :1rolleyes:

ay kimsecikler uğramaz oldu valla
arkadaşlar uğrayında selman beye veya aysun hanıma tüp bebek yaptıracak olan bizlere yardımcı olun lütfenzaten ahtım var eğer hamile kalırsam ki daha regle olmayı bekliyorum ondan sonra tedaviye başlayacağım sonuç güzel olursa hergün burda yeni arkadaşlara yazacağım söz veriyorummmm
hadi arkadaşlar destek zamanı şimdi
Canım merhaba hayırlı olsun tedavin. Benim 9. günüm uzun süre girmedim. 7. günü test yaptım çok silikti bugün yaptım çok netti. Ama hala acaba diyorum. Heyecan ve korku bir arada cuma bir gelsede kesin sonucu öğrensem. Aysun hanım ve Selman Bey gerçekten çok iyi için rahat olsun.

Canım merhaba hayırlı olsun tedavin. Benim 9. günüm uzun süre girmedim. 7. günü test yaptım çok silikti bugün yaptım çok netti. Ama hala acaba diyorum. Heyecan ve korku bir arada cuma bir gelsede kesin sonucu öğrensem. Aysun hanım ve Selman Bey gerçekten çok iyi için rahat olsun.[/QUOTE
:teytey::teytey:Canım çok sevindim idrarda çıktıysa vardır hadi hayırlısı işallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bende dün gittim kan değerlerim düşüyor son bebişide kaybediyorum kanamam başladı bu yaz dinlenmeyi düşünüyorum belirsizlikten çok bunalmıştım artık cuma günü güzel bir sonuçla haberlerini bekliyorum iyi bak kendine ve bebişlere

onurcum dr konustunmu ne diyor.
asilama sana yaramıyor demekki bence tup bebek yapın

Canım merhaba hayırlı olsun tedavin. Benim 9. günüm uzun süre girmedim. 7. günü test yaptım çok silikti bugün yaptım çok netti. Ama hala acaba diyorum. Heyecan ve korku bir arada cuma bir gelsede kesin sonucu öğrensem. Aysun hanım ve Selman Bey gerçekten çok iyi için rahat olsun.

canım teşekkür ederim
inşallah bebişin sana gelecek sabırsızlıkla tedavi görenlerden haber beklemekteyim her aşamayı çok merak ediyorum
yaşayıp göreceğim ama önceden bilmekte daha doğru hareket etmemi sağlayacaktır
iğneler beni ürkütüyor galiba iğneye başlayınca hastanede yaptıracağım kendime iğne batırmak zor olacak benim için
iğneler günde kaçtane oluyor ?
iğne saati önemli mi ?
iğne olurken ilişki oluyormu ?
ve senin aklına gelen diğer şeyleri yazarsan sevinirim
herşey gönlünce olsun cennet kokulun sana gelsin kucağını doldursun

ya kızlar neden kimse uğramıyor artık bizim forma
bişey soracağım bazı formlarda reglenin ikinci günü bal+çörekotu +tarçın kürü ve ananas meyvesi yiyin diyorlar napsak denesek mi acaba

Thirdeyes neredesin canım hadi güzel haberler ver bize gerçi sonucu biliyoz ama belgesi olsun :teytey:

onurcum dr konustunmu ne diyor.
asilama sana yaramıyor demekki bence tup bebek yapın

Ben siteye giremiyordum epeydir benim mikroenjeksiyon zaten canım bu ikinciydi ilkindede kalbi durduğu için kürtaj olmuştum şimdi bende bir problemmi var diye histeroskopi yapılacak bu yaz böyle geçiricem zaten ilkbahar yaramadı işallah sonbaharda güleriz ama umarım sizlerden güzel haberler alırım

ya kızlar neden kimse uğramıyor artık bizim forma
bişey soracağım bazı formlarda reglenin ikinci günü bal+çörekotu +tarçın kürü ve ananas meyvesi yiyin diyorlar napsak denesek mi acaba

Canım olumlu sonuç alanlar uğramıyorlar maalesef siteye ben iki tedavimdede hiçbirşey uygulamadım ama sen içinden gelen yapmak istediğin herşeyi dene derim tedavi içinde emin ol hiçbir zor aşama yok inan en zoru transferden sonra beklemek iğneleri kendinde yaparsın zamanla iğne sayısı protokole ve kişiye göre değişiyor bunları kafana takma derim ilişkide yumurtalar olgunlaşmaya başlayınca yasak doktorun zaten sana söyler tadavi ne zaman kısmetse

Canım olumlu sonuç alanlar uğramıyorlar maalesef siteye ben iki tedavimdede hiçbirşey uygulamadım ama sen içinden gelen yapmak istediğin herşeyi dene derim tedavi içinde emin ol hiçbir zor aşama yok inan en zoru transferden sonra beklemek iğneleri kendinde yaparsın zamanla iğne sayısı protokole ve kişiye göre değişiyor bunları kafana takma derim ilişkide yumurtalar olgunlaşmaya başlayınca yasak doktorun zaten sana söyler tadavi ne zaman kısmetse

sağol canım ya
neden kimse uğramıyor ki
inşallah herkez için güzel şeyler olur

Thirdeyes nerdesin canım bir haftadır haber bekliyorum senden merak ettim olumsuz birşey yoktur umarım

merhaba kızlar
dun dr 21 mm yumurtan var aksama sabaha catlar demisti. ovulasyon testinde de koy cizgiyi gormustum.
dun aksam iliski olmadı bu sabah oldu. biraz once tekrar idrarda vulasyon testi yaptım yine belirgin ikinci cizgi cıktı am sanki dun daha koyu idi. acaba bu aksam da iliski gerekirmi? yoksa yumurta catladı bitti mi artık. acaba bu sabah iliski geç mi kaldı? bildigim kadarıyle catlayan yumurta fallop tuplerine atılıyor ordan rahme iniyor tupte spermle karsılasırsa dollenıyor. acaba catlayan yumurta tuplerde ne kadar kalıyor?

merhaba kızlar ben bisi sormak istiyorum,

adetimin 15. gunu ovulasyon testi yaptım 2. cizgi koyu cıktı hatta dr gittim 21 mm yumurtan var bugun yarin catlar dedi 16.gunu tekrar dr gittim 23mm olmus bu aksam catlar dedi ve ben ovulasyon testi yaptım 2. cizgi yine koyu cıktı. 17. gun tekrar ovulasyon testi yaptım 2.cizgi halen birinciyle aynı koyulukta. acaba yumurtam catlamadi mi? yumurta catlayana kadar 2. cizgi koyu cıkmaya devam ediyormu

Ben siteye giremiyordum epeydir benim mikroenjeksiyon zaten canım bu ikinciydi ilkindede kalbi durduğu için kürtaj olmuştum şimdi bende bir problemmi var diye histeroskopi yapılacak bu yaz böyle geçiricem zaten ilkbahar yaramadı işallah sonbaharda güleriz ama umarım sizlerden güzel haberler alırım

merhaba canım,selman bey ile görüştüm banada histeroskopi yapalım dedi,düşünüyormusun yaptırmayı,yaptırırsan gelişmeleri paylaşalım,ben maddi olarak toparlanmaya çalışıyorum,yaptırıcam bakalım belkide rahimde bir sorun var.. hayırlısı artık..

merhaba canım,selman bey ile görüştüm banada histeroskopi yapalım dedi,düşünüyormusun yaptırmayı,yaptırırsan gelişmeleri paylaşalım,ben maddi olarak toparlanmaya çalışıyorum,yaptırıcam bakalım belkide rahimde bir sorun var.. hayırlısı artık..

Canım ben yaptırıcam senin nasıl oldu bilmiyorum ama benim ikinci tedavide tutup düştükleri için acaba rahimden kaynaklımı diye merak ediyorum her seferinde korkulu rüya görmektense elimizden geleni yapıp tekrar öyle denemeyi düşünüyorum histeroslopiyi yaptırıp üç dört ay beklicem zaten benim yarın yapılacaktı fakat hastalanıcam sanırım ertelicez haftaya kısmetse

Canım ben yaptırıcam senin nasıl oldu bilmiyorum ama benim ikinci tedavide tutup düştükleri için acaba rahimden kaynaklımı diye merak ediyorum her seferinde korkulu rüya görmektense elimizden geleni yapıp tekrar öyle denemeyi düşünüyorum histeroslopiyi yaptırıp üç dört ay beklicem zaten benim yarın yapılacaktı fakat hastalanıcam sanırım ertelicez haftaya kısmetse

Canım benimde transferin 8.gününde kanama başladı anormal bir şekilde bu yüzden histeroskopiye karar verdik, fakat sana sormak istediğim bişey var,bu işlem yapıldıktan sonra yeni bir tüp bebek tedavisine başlamak için 3-4 ay beklemek mi gerekiyor? yapıldıktan sonra yazışalım olurmu..

Canım benimde transferin 8.gününde kanama başladı anormal bir şekilde bu yüzden histeroskopiye karar verdik, fakat sana sormak istediğim bişey var,bu işlem yapıldıktan sonra yeni bir tüp bebek tedavisine başlamak için 3-4 ay beklemek mi gerekiyor? yapıldıktan sonra yazışalım olurmu..

Canım ben kısmetse çarşamba histeroskopiyi yaptırıyorum bildiğim kadarıyla beklemek gerekmiyor ama ben zaten bu yaz ara vericem selman bey ne dedi bekleme konusunda

Back
X