Tüp Bebek Merkezleri Medicana Beylikdüzü'nde tüp bebek yaptıran arkadaşlar var mı?

ayser merhaba,
selman beyn ismini bende duydum, bende beyliküdzündeyim. biz de ocak gibi başlayacağız inşallah. yer olarak medicana yakın olduğunu için seçeneklerim arasında. inşallah, allah emeklerini boşa çıkarmaz canım. hayırlısı ile bebişlerini kucağına alırsın. selman bey ile devam eden tedavi sürecini benimle paylaşırsan çok sevinirim. tedavi için ne kadar ücret çıkardılar sana öğrene bilir miyim canım?

slm tıny.çok sevindim cvp alabildiğime birinden:)))ilaçlarla beraber 4000 tl gibi bir fiyat verdiler.hastanenin paketiymiş.3250 sadece işlem parasıymış.
ilaçlar da 1000 tl gibi tutuyormuş..4000 in içinde hepsini hastane karşılıyomuş.

bu arada ben yeni üye olduğumdan msj sayımı dolduramadan özelden yazamıyorum.o yüzden özelden yazamadım.kullanmayı öğrenicem inşallah:))

slm tıny.çok sevindim cvp alabildiğime birinden:)))ilaçlarla beraber 4000 tl gibi bir fiyat verdiler.hastanenin paketiymiş.3250 sadece işlem parasıymış.
ilaçlar da 1000 tl gibi tutuyormuş..4000 in içinde hepsini hastane karşılıyomuş.

hayırlısı olsun aysercim. çok stress yapma olur mu? biliyorum çok zor ama rahat olmaya çalış. eğer geşimeleri burdan bu sayfadan, bizlere yazar isen çok sevinirim. selman bey takip edecek değil mi seni?

yani selman bey diye düşünüyorum.aysun hanım da var tabi.ilk muayeneye gittiğimde bütün ekip yanımızdaydı.açıkladılar bize herşeyi.güleryüzlüler.umarım iyi olur.aralık ayında düşünüyoruz,adet günümü bekliyoruz işte.ama 2009 u geride mi bıraksakta ocakta mı yaptısak diye de düşünmüyo değiliz:((sen görüşmeye gittin mi?

yani selman bey diye düşünüyorum.aysun hanım da var tabi.ilk muayeneye gittiğimde bütün ekip yanımızdaydı.açıkladılar bize herşeyi.güleryüzlüler.umarım iyi olur.aralık ayında düşünüyoruz,adet günümü bekliyoruz işte.ama 2009 u geride mi bıraksakta ocakta mı yaptısak diye de düşünmüyo değiliz:((sen görüşmeye gittin mi?

yok ben daha görüşmeye gitmedim henüz. ama bu ay ön görüşmeye gidebilirim diye düşünüyorum. kendini hazır hissettiğin zaman başlaman en iyisi, fiyat olarak ta iyi imiş. hayırlısı olsun.

ilk görüşme ücretsiz.biliyomuydun bilmiyorum..ben bilmeden gittim.ücret ödemek için sorduğumda ücretsiz dediler:))fiyat olarak ortalama bir fiyat.ssk ile de anlaşması var ama ssk nın karşıladığı miktar 1000 gibi bişey.ilaçların da en ucuzunun üzerinden %80 uyguluyomuş.ve rapor almak için çok uğraşıyormuşsun.biz de ssk raporu almaktan vazgeçtik.3ü veren 4 ü de verir.uğraştığına da değmez..bunlar aklında olsun da.

ilk görüşme ücretsiz.biliyomuydun bilmiyorum..ben bilmeden gittim.ücret ödemek için sorduğumda ücretsiz dediler:))fiyat olarak ortalama bir fiyat.ssk ile de anlaşması var ama ssk nın karşıladığı miktar 1000 gibi bişey.ilaçların da en ucuzunun üzerinden %80 uyguluyomuş.ve rapor almak için çok uğraşıyormuşsun.biz de ssk raporu almaktan vazgeçtik.3ü veren 4 ü de verir.uğraştığına da değmez..bunlar aklında olsun da.

aynen bende rapor almaktan vazgeçtim biraz araştırdıktan sonra. çok sağol verdiğn bilgiler için bende görüşmeye girdersem eğer burdan yazarım sizlere. tekrardan çok sağol canım.

ben de teşekkür ederim.gittiğim zamanki tecrübelerimi sizlerle paylaşıcama emin olabilirsiniz..hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah alah.kendine iyi bak.

kızlar bende 2 şubat 2009 da beylikdüzü medicanada tüp bebek tedavime başladım vede 30 ekimde bebişime kauştum hamd olsun....aysun hanıma çok tşk. ederim.....elif sena'm geldi....hoş geldi...allahım sizede nasib eder inş....

güncell tedavisi devam eden arkadaşlar , lütfen görüşlerimizi yazalım. kimse yok mu medicana beyliküdzüne giden?

arkadaşlar mikro tese olan varmı bu hastanede.bende sorun yok ama eşim azosperm.doktor nasıldır acaba.lütfen aynı problemi olan varmı?

merhaba arkadaşlar bende bugün selman beye muayene oldum, belirtildiği gibi benim düşüncemde pozitif , durumumuda kısaca sizlere anlatayım ben geçen yıl kalp atışı olmadığı için mecburi kürtaj oldum 1 yıldır hamile kalamadım hormon testlerim , eşimin testleri sorunsuz sadece çektirdiğim hsg de iki küçük yapışıklık var birkaç doktor önemsiz dedi fakat selman bey bunları küçük bir opr. açalım yoksa gebeliğinde düşük olma riski var dedi kısmetse ayın 28inde operasyon yapıcak , sonrası içinde gebe kalmada hiç sorun yok ...sebepsiz kısırlık ...aşılama yapabiliriz dedi ama ben yüzde 15 şans için uğraşmak istemiyorum direk tüp e başlıyım diyorum sizlerin bu konudaki deneyimleri benim için önemli özellikle bu yapışıklık açma işlemini selman beye yaptıran varmı ? şimdiden tüm tedavi gören, görmeyen ama bebiş isteyen uğraşan arkadaşlara hayırlısıyla bol şans diliyorum , bebiş bekleyenlere de allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin ..
not:medicanayı evime yakın die tercih ettim büyükçekmecede oturan arkadaşlarla bu süreçte haberleşmek isterim
herkese sevgiler ...

merhaba arkadaşlar.uzun zamandır giremiyodum.kafamı karıştırmamak için :(((şuanda tedavimin son aşamalrındayım.Tıny cim sana sesleniyorum..ocak ayında gidecektin,bence git.selman bey,Aysun hanım ve diğer ekip çok ilgililer.memnun kaldım.umarım sonucu da iyi olur.dün yumurtalarım toplandı,haftasoınu da transferim olacak inşallah...kısmet.umarım hayırlısyla pozitif sonuç elde ederim.
narnisan bence iyi bir tercih yapmışsın sen de.umarım iyi sonuçlar alırsın..

merhaba arkadaşlar.uzun zamandır giremiyodum.kafamı karıştırmamak için :(((şuanda tedavimin son aşamalrındayım.Tıny cim sana sesleniyorum..ocak ayında gidecektin,bence git.selman bey,Aysun hanım ve diğer ekip çok ilgililer.memnun kaldım.umarım sonucu da iyi olur.dün yumurtalarım toplandı,haftasoınu da transferim olacak inşallah...kısmet.umarım hayırlısyla pozitif sonuç elde ederim.
narnisan bence iyi bir tercih yapmışsın sen de.umarım iyi sonuçlar alırsın..

ınanmıyorum bu kadar çabul mu yaa!! senin adına çok sevindim. Hayırlısı ile bebişlerin seni bulacaktır inşallah. nasıl bir yol izlediler ? kaç yumurta toplandı? bütün takiplerini selman bey mi yaptı? ve maliyeti ne oldu canım Allah emeklerini boşa çıkarmasın aysercim, gelişmeleri yaz ama olur mu? off ne çok soru sordum ben yoruldum :))

Son düzenleme:
merhabalar bende temmuzda ilk tup bebek denememi yaptim olumsuzdu ama hastaneden memnun kaldim ocak ayinda tekrar deneme yapicaz tedavime selman bey devam edicek cok stresliydim kendimi ancak toplayabildim insallah hayirli olur hepimiz kavusuruz bebeklerimize

devaa inşallah canım aminnn. inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize.beni en çok düşündüren laboratuarlarının nasıl olduğu ama bazı şeyleride çok incelememeye karar verdim. olacağı varsa oluyor. tanıdığım birisi adı duyulmamış bir yerde yaptırdı yaşıda var 39 ama tuttu hemde ikiz. yani allah ol dedi mi oluyor .

tek bişey biliyorum ki sakınan göze çöp batar ve çok irdelendiğinde muhakkak bişey çıkıyo...beim 9 yumurtam toplandı tıny cim.8 tanesine işlem yapılmış.4 ü döllenmiş ve gelişiyo.bekliyorum şuanda,yarın arıycaklar son durumu bildirmek için.belki yarın ama pazar kesin transfer olacakmış.en çok korktuğum döllenmeme ihtimaliydi.şimdilik onu atlattık.bebn herşeyden memnun kaldım.laboratuarlarını da görüyosun sen de birazcık zaten:)toplanırken yuöurtalar:)))odaları,ilgileri,beklediğimden iyi.toplama işlemine genelde aysun hanım giriyo.selman bey koordinatör.ilk başlarında yanında oluyo genelde ama diğer görüşmelerde sürekli 1 dk da olsa senin yanına gelip rahatlatıyo...
üf ne bileyim ya..umarım olur.sadece tek derdim şuanda kabızlığım..kayısı kaynattım ama,işe yaramadı daha.var mı bildiğiniz bişeyler kabızlık için kızlar:??

Back
X