Tüp Bebek Merkezleri Medicana Beylikdüzü'nde tüp bebek yaptıran arkadaşlar var mı?

ne demek canım, ben çok başarılı bir tüp bebek denemesi sizin içinde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, şöle ki merkez hatahenin içinde fakat hastahanede çok güzel bölüme girdiğin zaman atmosfer çok değişiyor tabi çalışanlar dokotrlar özellikle benim doktorum selman bey di eşi de öle sanırım çok sıcak direk insan kendini çok rahat hissediyor öle soğuk bir hastahane ortamı söz konusu değil açıkçası bir gidip gez istersen yakınsan daha rahat fikir edinirsin.

anlıyorum sizi. o zaman gayet güzel bişey bu durum. şu aralar eşimin işleri çok yoğun en kısa zamanda gideceğiz artık selman beye belki de eşi ilgilenir bizimle orada netleştiririz herhalde diye düşünüyorum, sonuçta ikisi de başarılı doktorlardır

merhaba arkadaslar,

bende gıttım merkeze ama ozaman benım asılamam yapılıyordu tup bebek konusunu gorusemedık
fıkırlerınız benım ıcın cok onemlı cok tesekkur ederım ben 2 hafta sonra tedavıye baslıyorum allah kısmet ederse alında bızım bır sorunumuz yok denılıyo tum testlerı yaptık ama tup bebegı onerdı doktorum,

ınsallah herkes bebısıne kavusur

anladım canım anlattığım gibi kısacası ben çok memnun kaldım medicana tüp bebek merkezinden ve selman beyden sana tavsiye edebilirim inşallah hakkında en hayırlısı olur ve bebeğine kavuşursun en yakın zamanda..

Ben de Medicana Beylikdüzü'nde yaptırdım ilk tüp denememi ve başarılı oldu.
Kontrollerimi Aysun Laçin, transferi de Selman Laçin yaptı.

Genel olarak memnunum ve tavsiye ederim. Gelişmiş cihazları ve iyi laboratuvarları var. Yaklaşımları da; hemşireler olsun doktorlar olsun iyiydi.
Bir sorun yaşamadık ve güzel sonucumuzu aldık.

Merhaba;
Bende daha önce bir tüp bebek ve bir aşılama deneyimi yaşadım ama malesef sonuç alamadım. 15 Eylülde de ön görüşme için Aysun hanımla randevumuz var. Yaşım 36 ve amh testim 0.2 cıktı. Yani durumumuz pek parlak değil. Bakalım hayırlısı. Ama bu merkez için çok güzel şeyler duyuyorum. Su anda tedavi gören varmı orda?

Ben de Medicana Beylikdüzü'nde yaptırdım ilk tüp denememi ve başarılı oldu.
Kontrollerimi Aysun Laçin, transferi de Selman Laçin yaptı.

Genel olarak memnunum ve tavsiye ederim. Gelişmiş cihazları ve iyi laboratuvarları var. Yaklaşımları da; hemşireler olsun doktorlar olsun iyiydi.
Bir sorun yaşamadık ve güzel sonucumuzu aldık.

sevgili ledaswan, en yakın tarihli tedavi olan biri oldugunuz için acaba Medicana'da maliyeti ne oldu bu işin ?

Benim tedavim 3500 tl + ilaçlar da 1000 civarı tutmuştu. Umarım çabalarınızın karşılığını en güzel şekilde alırsınız.

cok tesekkür ederim cavabınız için. Siz hangi asamadasınız, nasıl gidiyor?

Ben ekim ayının basındaki adetimle başlamayı düsünüyorum. Bu süre zarfında eşime keçiboynuzu ve Evicap, kendime incir kürü, adaçayı ve hayıt tohumu uyguluyorum. Ayrıca sabahları birer tatlıkaşıgıda bal-çörekotu ve polen içiyoruz. Tedavi zamanına kadar bitkisel kürlele iyice desteklemeye calısıyorum. Cunkü benim yas 36 ve amh degeride 0.2. Durum pek parlak degil yani.

Bu dönemde tedavisi devam eden arkadaslar varmı?

cok tesekkür ederim cavabınız için. Siz hangi asamadasınız, nasıl gidiyor?

Ben ekim ayının basındaki adetimle başlamayı düsünüyorum. Bu süre zarfında eşime keçiboynuzu ve Evicap, kendime incir kürü, adaçayı ve hayıt tohumu uyguluyorum. Ayrıca sabahları birer tatlıkaşıgıda bal-çörekotu ve polen içiyoruz. Tedavi zamanına kadar bitkisel kürlele iyice desteklemeye calısıyorum. Cunkü benim yas 36 ve amh degeride 0.2. Durum pek parlak degil yani.

Bu dönemde tedavisi devam eden arkadaslar varmı?

Ben mayıs sonunda tedavi olmuştum. Şimdi, mesaj altı sayaçlarından da görülüyordur 16.haftanın içindeyim başarılı bir tedavinin ardından.

Umudunuzu yüksek tutun ve moralinizi de. Psikolojiyi sağlam tutmak hepsinden önemli.

Merhaba arkadaslar bende Ocak 2013 de beylikduzu medicana da tup bebek tedavisi oldum. Aysun Lacin yaptı benim takibimi ve transferimi. 2 ay once alındı benim yumurtalar ama ohss oldugum icin embriyoları dondurulup Ocak'ta transfer yapıldı. Cok memnun kaldım Aysun Hanım'dan, hastaneden ve çalışanlarından. Su an Aysun hanım da hamile o yüzden artık o bakmıyor. Belki doğumdan sonra hemen gelir. Bildigim kadarıyla 47 yasında ve muhtemelen kendisi de tup bebektir. Öyle tahmin ediyorum. Terzi kendi söküğünü dikmiş anlaşılan.
Dondurulmuslarimiz da var halen orda.

Bende sn.aysun hn hastasıydım 2012 son ayı aralıkta ilk tüp bebek denemem oldu yaşım 36 ,12 yumurta oldu 10 döllendi 2 tanesi transfer edildi dondurma olmadı çünkü diğerlerinin gelişimi durdu 1 ocak 2013 günü aşırı kanamam oldu yeni yıla çok güzel girdim yani,sonuç negatifti doktorumdan ilgisinden çok memnunum çok sıcak ,sevecen ve sıkılmadan sorularıma yanıt veren biri kendisini seviyorum.. 48 yaşında ve hamileydi bildiğim kadarıylada doğal yolla kalmıştı bunu konuşmuştuk çünkü laf arası şu an biz dinlenme aşamasındayız ama ben çok üzüldüm antidepresan kullanıyorum neyse herşey kısmet deyip anca iç çekiyorum...herkes için hayırlı olanı diliyorum..RABBİM canı gönülden isteyen herkese versin..şu an medicana tüp bebek fiyatları KDV dahil 4,500 ilaçlar hariç...

Canım ben Aysun hanımın hastasıydım 18 yumurtam toplanmıştı 3 tane konuldu sonuç pozitiftti fakat sonra bebeğimi kaybettim tedavinin hayırlı olması dileğiyle inşallah hamile haberini alırız

selam arkdşım, 3 yumurta konulabiliyor mu? yaş kaçtı sizin? 29dan büyükse veya 3tüp bebek denemeside olumsuzsa konuluyor diye biliyorum.. bilgi verirmisiniz?

merhaba arkadaşlar beylikdüzü medicana da aysun hanıma gitmek istiyorum.
ilk tüp bebek denememi trabzon tıp fakültesinde yaptırdım. ama doktor hayvan gibi davrandığı için tutacağı varsada tutmadı. o yüzden korkuyorum .yardımcı olursanız sevinirim. birde fiyatlar konusunda bilgi verebilir misiniz. bu arada ben polikistik sendromu hastasıyım.

slm kızlar bende medicanada yaptırdım tedavilerimi 2tedavi oldum 1 aysun hanım tıransfer etmişti negatif 2.selman bey yapmıştı ama onuda 4 haftalık kaybetim yani iki doktorumdanda çok memlun kaldım arada 2sene geçti şimdi tekrar tedavi düşünüyorum ve gine beylik düzüne gitmek istiyorum

merhaba bende aysun hanımın hastasıyım geçen ay tüp denemsi malesef negatif.8 yumurta toplandı 5.güne gidildi ama 1tane kaldı ve transfer oldu aysun hanım genetik sorun olabilr dedi test yaptırıcaz daha öncedende normal yolla olan kimyasalım vardı çünkü.çikolata kistimde var 3.5cm yani yok yok arkadaşlar allah yardımcım olsun :105: buarada 2.denememide burda yaptırmak istiyorum fakat transferim çok zor geçti sanki bi aksilik oldu gibi geldi bana çok kastım zaten sancı ve acıdan dolayımı tutmadı acaba diye düşünüyorum ama yinede aydun hanım 2.bir şansı hakediyo bence :9:

merhaba bende aysun hanımın hastasıyım geçen ay tüp denemsi malesef negatif.8 yumurta toplandı 5.güne gidildi ama 1tane kaldı ve transfer oldu aysun hanım genetik sorun olabilr dedi test yaptırıcaz daha öncedende normal yolla olan kimyasalım vardı çünkü.çikolata kistimde var 3.5cm yani yok yok arkadaşlar allah yardımcım olsun :105: buarada 2.denememide burda yaptırmak istiyorum fakat transferim çok zor geçti sanki bi aksilik oldu gibi geldi bana çok kastım zaten sancı ve acıdan dolayımı tutmadı acaba diye düşünüyorum ama yinede aydun hanım 2.bir şansı hakediyo bence :9:

selan canım

rabim yardımcın olsun dilerim o miskokulu yavrunu hayırlısıyla alırsın:34:

diyer hastanelerde tedavi olan okadar çok kişiler varki herkez yazılo ama bizim bu hastanede tedavi olanlar neden yazmıyo ben çok üzülüyorum yaaaa
:50::50:

Canım benim bu işler biraz zorulu ve mücadeli işler.Dolaysıyla mesafenin çok büyük önemi var..Çabuk gidip gelebileceğin fazla trafiğe girip stres yapmaktan kurtulacağın bir yer Medicana.Nerde oturuyorsunuz?
Bende Selman Bey ile gidip görüşmeni tavsiye edebilirim.Hastane olarak çok memnunum ve kendisinden daha önceki yazılarımdan anlattım zaten.Merkezlerden önemli olan şey ilgi alaka.Bunu Selman Bey de çok bulursun..

Geçmiş olsun..Ne zaman oldu??Belki karşılaşmışızdır orda..Canım bende şöyle bir durum var.Benim yumurtalarım sperm ile döllendikten sonra 2 günü yavaşlama ve durmalar meydana geliyordu ve sağlıklı kaliteli embrio sayım 3.ve 4.günde sadece 1-2 tane kalıyor bunlarda sağlıklı olmuyordu.Bunun için co culture önerme sebebi bende alınan rahım dokusunda sadece benden alınan 5 tüp kan ile besleneceğinden konulacak döllenmiş yumurtaların gelişimi çok daha hızlı ve kaliteli olmasını hatta embrio kayıbın beklenmediğini söyledirler.Bunun için bu yöntem için geçen Salı günü yani 7 aralıkta Histeroskopi oldum ve doku alındı.Kısmetse OCak ayında tekrar co culture ile tüp bebek yapacağız.
Peki kaç haftalık düşük yaptınız? Birde PGT nedir?Sizdeki sorun nedir?
:44:
Merhaba bebeginiz oldumu acaba selman beyle basariya ulastinizmi bendede ayni sorun var ayni doktora gidiyorum yatdimci olursaniz sevinirim...

dün aysun hanımla görüştüm bende ilgiliydi ve görüşmeye erken gittim ordaki birkaç hasta ile de konusma fırsatı buldum gayet ilgili olduklarını söylediler anladığım kadarıyla aysun hanım ve selman bey birlikte karar veriyolar yapılacak islemlere ve sıcak bir ortam vardı benim sorunum 31 yaşındayım ve yumurtalık rezervim azaldığı için tup bebek merkezi araştırıyorum beni sıkılmadan dinledi ve bir kaç test yaptırmamı istedi böylece sağlıklı bir karar verebileceğimizi söyledi acıkcası daha da umutlandırdı beni.

Back
X