Tüp Bebek Merkezleri Medicana Beylikdüzü'nde tüp bebek yaptıran arkadaşlar var mı?

Canım ben Aysun hanımın hastasıydım 18 yumurtam toplanmıştı 3 tane konuldu sonuç pozitiftti fakat sonra bebeğimi kaybettim tedavinin hayırlı olması dileğiyle inşallah hamile haberini alırız

bende selman beyin hastasıyım 21 yumurta 17 şubatta belli olacak hayırlı olsun tedavin canım

bende selman beyin hastasıyım 21 yumurta 17 şubatta belli olacak hayırlı olsun tedavin canım

TŞK. CNM ben aysun hn. hastasıyım ve yarın :emir_bebek:yumurtalar toplanıcak inş.
heyecanlı bekleyişin sonuna doğru gidiyoruz inş. dondurabilecek kadar yumoşum çıkarda tutmasada (allahın izniyle tutacak)daha sonrası için rahat rahat deneme imkanımız olur inş.yerimseniben:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Hayırlı olsun tuğbacım,
Sonuna gelmişsin. Bende Cumartesi günü medicana dayım Selman Beye gidicem. Memnunmusun doktordan oradaki ilgiden?

Canım ben Aysun hanımın hastasıydım 18 yumurtam toplanmıştı 3 tane konuldu sonuç pozitiftti fakat sonra bebeğimi kaybettim tedavinin hayırlı olması dileğiyle inşallah hamile haberini alırız

canım sakın üzülme olurmu...hayırda şerde allahtan unutma sakın...hakkında hayırlısı böyleymiş...ben inanki hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum...dondurma imkanın olmuşmuydu..inş. olmuşturda tekrar denersin...ben forum sitelerinde gezerken 5 kez deneyipte 6 .da tutan insanlarla bile karşılaştım...umudunu yitirme olurmu...onur arkadaş olmak derdini paylaşmak isterim cnm benim...dua ile:1hug:

Hayırlı olsun tuğbacım,
Sonuna gelmişsin. Bende Cumartesi günü medicana dayım Selman Beye gidicem. Memnunmusun doktordan oradaki ilgiden?

slm cnm benim inş. allah ım emeklerimizi boşa çıkarmaz...ben çok memnunum aysun hn. dan....gerçekten iyi ilgileniliyor...bakalım hayırlsı..senin tedavi aşaman nedir yazarmısın?
:1hug:

Tuğbacım benim durumum pek iç açıcı değil ama herşey güzel olucak içime doğuyor biraz uzun ve yorucu bir yol olacak sanırım. 1 yılı aşkın evliyiz. 6 ay düşünmedik bebek olayını sonra bir altı ayda böyle uğraşarak geçti. Ben muayene oldum. Eşime semen testi verdi ve orda sonuçu öğrendik ilk yaptırdık 1 tane çıktı ikinci 7-8 ve üçüncü de hiç yok. Üçüncü olanda birde kürler falan yapıldı üzüldüm tabi ama bunun bir faydası yok. Ben bu tüp bebek merkezi olayını da akışına bıraktım beni nereye götürürse diye Selman Beylerin Çorluya gelmesi benim o toplantıya gitmemle başladı ve oraya gitmeye karar verdim. Eşimin hormon tahlilleride çok yüksek çıktı. Benimkiler neyseki normal çıktı. Yani böyle canım. Yani şu anda başlamış bişey yok cumartesi ilk görüşmemizi yapıcaz. Ben nisana falan ertelemeyi düşünüyodum vazgeçtim. Nasıl yönlendirirlerse öyle yapıcam.
Senden rahim filmi istediler mi peki? Bide bu zamana kadar hangi ilaçları kullandın.

bende selman beyin hastasıyım pazar günü transferim oldu 21 şubat test günüm
ben çok zor bi hastayım selman bey çok sakin
tedavide çok katkısı oluyor bu sakinliğin tavsiye ederim

İkizler17 hayırlısı olsun dilerim bebiş(lerine) kavuşursun.
Bende çok zor bir hastayım iğne bile olamam. Sen hangi aşamalardan geçtin. Yumurta takibinde 2 günde bir mi çağırıyor? Günde kaç iğne oldun? Hem korkuyorum hem merak ediyorum ay çok zor.

Tuğbacım benim durumum pek iç açıcı değil ama herşey güzel olucak içime doğuyor biraz uzun ve yorucu bir yol olacak sanırım. 1 yılı aşkın evliyiz. 6 ay düşünmedik bebek olayını sonra bir altı ayda böyle uğraşarak geçti. Ben muayene oldum. Eşime semen testi verdi ve orda sonuçu öğrendik ilk yaptırdık 1 tane çıktı ikinci 7-8 ve üçüncü de hiç yok. Üçüncü olanda birde kürler falan yapıldı üzüldüm tabi ama bunun bir faydası yok. Ben bu tüp bebek merkezi olayını da akışına bıraktım beni nereye götürürse diye Selman Beylerin Çorluya gelmesi benim o toplantıya gitmemle başladı ve oraya gitmeye karar verdim. Eşimin hormon tahlilleride çok yüksek çıktı. Benimkiler neyseki normal çıktı. Yani böyle canım. Yani şu anda başlamış bişey yok cumartesi ilk görüşmemizi yapıcaz. Ben nisana falan ertelemeyi düşünüyodum vazgeçtim. Nasıl yönlendirirlerse öyle yapıcam.
Senden rahim filmi istediler mi peki? Bide bu zamana kadar hangi ilaçları kullandın.

cnm ben 6 senelik evliyim ve daha önce 1.5 sne önce normal yolla hamile kalmıştım fakat kese gözükmeden düştü...geçen zaman içinde çok doktora gittim fakat tahlillerimize baktıkları halde şu sorununuz var falan demedi kimse benim biraz süt hormonum yüksekti, hep ona bağladılar ama aslında alakası yokmuş cnm onuda en son gittiğim bir klinikteki doktor söyledi...adam tahlillerimize baktığında çocuğun aslında eşimin sperm azlığı ve hareketsizliğinden kaynaklandığını söyledi ve hemen tüp bebek yapın dedi...bizde araşştırdık ben b.çekmecede oturuyorum bize hem yakın hemde iyi bir merkez bulmakiçin çok araştırdık sonunda medicana beylikdüzünde karar kıldık.03.02 09 da oraya gitmek için sözleştik,ve tedavim başladı puregondu sanırım karından iğne oldum dün akşamda çatlatma iğnemi vuruldum kalçadan...3 tane falanda çatlatmama iğnesi oldum karından... o kadar...yarın sabah allahım nasib ederse yumoşlar toplanacak...rahim filmide hiç çektirmedim sanırım daha önce hamile kalmış olmamdan istemediler bilmiyorum cnm benim moralini bozma...medicana çok güzel bir hastane...ben bayan doktor olsun diye aysun hn.tercih ettim iykide etmişim yani kısaca şunu söyleyebilirim inan tutmasa dahi (allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz inş.)doktorumdan çok memnunum gerçekten doktor çok önemli çünkü onun davranışları senin korkunu yenmeni sağlıyor... inan bende iğneden o kadar çok korkarımki ama yendim artık.. inş. sende hamiş olursun burdan paylaşırız ama önce dua sonra inanmak... dua ile... :1hug:

::
bende selman beyin hastasıyım pazar günü transferim oldu 21 şubat test günüm
ben çok zor bi hastayım selman bey çok sakin
tedavide çok katkısı oluyor bu sakinliğin tavsiye ederim

cnm öncelikle allah tamamını erdirir inş. güzel haberler yazarsın bize...yumurtalar toplandıktan sonra çok ağrın oldumu bide taransferden sonra iğne kullandınmı vede kullanıyomusun...:1hug:

hepinizin hayırlı sonuçlar almasını diliyorum kızlar. bir sorum var sizlere
medicanada ki tüp tedavi fiyatı nedir kızlar? ssk ve ssksız fiyatları hakkında bilginiz var mı?

canım bende aysun hanıma yaptırdım 26 yumurta toplandı 3 ü transfer edildi 4 haftalık hamileyim haftaya keseyi görcez hayırlısı olsun inşallah

hepinizin hayırlı sonuçlar almasını diliyorum kızlar. bir sorum var sizlere
medicanada ki tüp tedavi fiyatı nedir kızlar? ssk ve ssksız fiyatları hakkında bilginiz var mı?

Canım umarım sende en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsın ben ekim ayında raporsuz ilaçlar hatiç 3.250 TL ye yaptırdım fakat benden sonra dryaa arkadaşımız 2.750 TL ye yaptırdı bende mart ayında allah kısmet ederse tekrar denicem sanırım şuan 2.750 TL ye düşüyorlar rakamı raporlu fiyat hakkında hiçbir bilgim yok

canım sakın üzülme olurmu...hayırda şerde allahtan unutma sakın...hakkında hayırlısı böyleymiş...ben inanki hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum...dondurma imkanın olmuşmuydu..inş. olmuşturda tekrar denersin...ben forum sitelerinde gezerken 5 kez deneyipte 6 .da tutan insanlarla bile karşılaştım...umudunu yitirme olurmu...onur arkadaş olmak derdini paylaşmak isterim cnm benim...dua ile:1hug:

Canım benim sana çok teşekkür ederim üzülmedim dersen yalan olur mantığım ne kadar hayırlısının böyle olduğunu söylesede içimde çok büyük bir üzüntüm var maalesef umarım bu acıyı biraz olsun hafifletip martta tekrar start vermeyi düşünüyorum tabi yine aysun hanımla hamile olduğumda sevinçime ortak bebeğimi kaybettiğimde üzüntümü ortak oluşuyla çok samimi bir doktor bizim malesef kalan emriyolarımız sağlıklı olmadığı için donduramadık umarım seninle birlikte bütün arkadaşlarımız hiç bir olumsuzluk yaşamadan sağlıklı ve hayırlı bebişlerine kavuşurlar hep olumlu düşün güzel haberler ver bizlere

Back
X