Tüp Bebek Merkezleri Medicana Beylikdüzü'nde tüp bebek yaptıran arkadaşlar var mı?

:nazar: değmesin sizlere inşallah canım darısı benim ve tüm isteyenlerin başına sen içini ferah tut yükselmiştir değerin sen artık iki kişilik yaşıyorsun heyecan telaş yok ona göre bende kısmetse 14 mart uzun protokol başlıyorum tedaviye hamişler şimdi siz bize dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş

yükselmiş hemde 126.47 olmuş:CüvCüv:hamişim......kaydirigubbakcemile5darısı senin ve tüm isteyenlerin başına cnm....a.s.

yükselmiş hemde 126.47 olmuş:CüvCüv:hamişim......kaydirigubbakcemile5darısı senin ve tüm isteyenlerin başına cnm....a.s.

cnm bnm tebrik ederim Allah tamamını erdirsin inşallah :ecrin_bebek: hayırlısıyla kucağına almak nasip olur. İnşallah bende 8 gün sonra aynı haberleri alırım. Allah isteyen herkeze bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.Merak ediyorum tutması için özellikle yaptığın bişey varmıydı? Yada şöyle diyim tahlil yapmadan önce bir belirti varmıydı hamileliğe dair...! bnm karnım çok şiş sıvı birikimi varmış gaz kabızlık vs... aysun hnm iğne verdi göbekten yine onu kullanıyorum 10 gün boyunca devam dedi sendede böyle bişey olmuşmuydu?

Canım gözümüzaydın :teytey::teytey: şüphem yoktu zaten yükseliceğinden allah sağlıklı bir hamilelik versin tüm gebişlere hep güzel haberler alırız umarım tüm tedavi olan arkadaşlardan

cnm bnm tebrik ederim Allah tamamını erdirsin inşallah :ecrin_bebek: hayırlısıyla kucağına almak nasip olur. İnşallah bende 8 gün sonra aynı haberleri alırım. Allah isteyen herkeze bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.Merak ediyorum tutması için özellikle yaptığın bişey varmıydı? Yada şöyle diyim tahlil yapmadan önce bir belirti varmıydı hamileliğe dair...! bnm karnım çok şiş sıvı birikimi varmış gaz kabızlık vs... aysun hnm iğne verdi göbekten yine onu kullanıyorum 10 gün boyunca devam dedi sendede böyle bişey olmuşmuydu?

Canım seninde tedavin hayırlı olsun hadi sıra senin güzel haberlerle gelirsin inşallah :nazar: değmesin medicanadan hep güzel haberler almaya alıştık allah bozmasın

Canım seninde tedavin hayırlı olsun hadi sıra senin güzel haberlerle gelirsin inşallah :nazar: değmesin medicanadan hep güzel haberler almaya alıştık allah bozmasın

Cnm inşallah yaaa kızlardan böyle güzel haberler duyunca çok mutlu oluyorum moralim düzeliyor pozitif oluyorum valla Allah hepimizin gönlüne göre versin yavrularımızı kucağımızda hayırlısıyla görmeyi nasip etsin. Sen ne zaman başlıyorsun tedaviye mart ayı yazmışsın ama ne zaman olduğunu yazmamışsın yakın zamanda mı? İnşallah bu defa herşey yolunda gider cnm bnm her zaman hem kendim için hem tüm isteyenler için dua ediyorum Yüce Rabbem dualarımızı kabul etsin.

Arkadaşlar 10 gün değerim 121 di dün tekrar yaptırdık 614.79 a yükselmiş.
Kurban olduğum Allah inşallah hepinize bu duyguyu tattırır.Sizlerinde mutlu hamiş haberlerinizi alırız inşallah

Cnm inşallah yaaa kızlardan böyle güzel haberler duyunca çok mutlu oluyorum moralim düzeliyor pozitif oluyorum valla Allah hepimizin gönlüne göre versin yavrularımızı kucağımızda hayırlısıyla görmeyi nasip etsin. Sen ne zaman başlıyorsun tedaviye mart ayı yazmışsın ama ne zaman olduğunu yazmamışsın yakın zamanda mı? İnşallah bu defa herşey yolunda gider cnm bnm her zaman hem kendim için hem tüm isteyenler için dua ediyorum Yüce Rabbem dualarımızı kabul etsin.

Canım ben kısmetse mart 14 uzun protokol başlıcam bu sefer geçen sefer kısa denenmişti bakalım neler görücez daha umarım hayırlısıyla tutar benim ve tüm isteyenlerin çok zor dönemler yaşıyoruz üzerine olumsuzluk eklenince yıkım oluyor allah kimseye yaşlatmasın ve emeklerimizi boşa çıkarmayıp hayırlı evlatlar versin sen moralini yüksek tut en önemli moral biliyorsun sen şimdi ne yesem diye düşün bebiş için delikafadulden

Kurban olduğum Allah inşallah hepinize bu duyguyu tattırır.Sizlerinde mutlu hamiş haberlerinizi alırız inşallah

:lepi::lepi:Canım bende senden haber bekliyodum erkenden açıp bakayım dedim çok sevindim allah sağlıklı bebişler versin herkese şimdi ilk karşılaşma için günler geçmez size dikkat edin kendinize ve bebişlere

İkizler17 hayırlısı olsun dilerim bebiş(lerine) kavuşursun.
Bende çok zor bir hastayım iğne bile olamam. Sen hangi aşamalardan geçtin. Yumurta takibinde 2 günde bir mi çağırıyor? Günde kaç iğne oldun? Hem korkuyorum hem merak ediyorum ay çok zor.

merhaba arkadaşım biraz geç cevap vermiş olucam ama:(
ben sonucumu aldım pozitif
tedavim 7 gün sürdü 9. gün yumurta toplandı 11 .gün transfer yapıldı
iğneden korkmana gerek yok
eğer beylikdüzündeysen medilife git süper tatlı hemşireleri var can yakmıyolar ben korkudan özellikle araştırdım emin ol:))

ben merional 300 ünite oldum
son 3 günde göbekten orgalutran kullandım
şimdi kontrole gideceğim günü bekliyorum
inşallah sendende iyi haberler alırım selman bey iyi bir doktor güvenebilirsin:)

::

cnm öncelikle allah tamamını erdirir inş. güzel haberler yazarsın bize...yumurtalar toplandıktan sonra çok ağrın oldumu bide taransferden sonra iğne kullandınmı vede kullanıyomusun...:1hug:

canım sana cvp vermeye o kadar geç kalmışımki seninde hamile olduğunu öğrendim şubatta hamile kalanlar bölümünden:))

özlenözleminde :))
sanırım medicana bize uğurlu geldi
eğer yakınlarında oturuyorsak mutlaka görüşelim bizi en iyi biz anlarız heralde:))

hatta kontrollerde karşılaşırız markacityde süt bile içeriz kahve içemediğimizden dolayı:))

::

cnm öncelikle allah tamamını erdirir inş. güzel haberler yazarsın bize...yumurtalar toplandıktan sonra çok ağrın oldumu bide taransferden sonra iğne kullandınmı vede kullanıyomusun...:1hug:

canım cvp vermek için okadar geç kalmışımki seninde hamile olduğunu öğrendim çok şükür :))

benim sonuç pozitif çıktı sanırım medicana uğurlu geldi
kontrollerde karşılaşırsak markacityde bi süt içeriz:))

Canım gözünaydın olsun :nazar: mutlu haberin ilkini almışsın inşallah herşey yolunda gider Allah tamamına erdirsin. Hayırlı olsun Allah nazarlardan saklasın arkadaşım. İnşallah darısı başıma testte 4 gün kaldı çok heyecanlıyım yaaa....

Kızlar bişey daha sorucam sizlere 10. günde dr mu istedi testi sizden bnm 12 gün istedi acaba daha önce yaptırsam mı?

Kızlar bişey daha sorucam sizlere 10. günde dr mu istedi testi sizden bnm 12 gün istedi acaba daha önce yaptırsam mı?

canım bendende 12 gün istedi bence bekle kafan karışmasın
ama istersen idrar testi yap ben 9günde yapmıştım betahcg yüksekse belli oluyomuş
inşallah güzel haberler alırız sendende

slm arkadaşlar hamile arkadaşları tbr ederim. ben selman beyi düşünüyorum telde konuştuğumuzda kısa protokol olabilir dedmişti ilaç fiyatı tahmini ne kadar? ve memnunsunuz ordan dimii sanırım öylede...

Kızlar bnm için artık bu süreç sona erdi malasef olmadı o kadar çabaladık herşeye rağmen o kadar şeye direndik katlandık ama yinede olmadı bütün umutlarım hayallerim herşey biranda karardı 2 gündür kendime neden ben diye soruyorum ama tabiki bir yanıt bulamadım. Herşey yolundaydı hiç bir sorun yoktu ama olmadı işte kısmet nasip böyleymiş diyorum ama sadece ağzım söylüyor kalbim öyle demiyor o kadar üzgünüm o kadar kötüyüm ki anlatamam şuanki ruh halim bitkin,yenilmiş, kendimi kaybetmiş gibiyim sanki bnm için dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyorum. Şuandan itibarende sizler için sadece şunu söyliyebilirim. Allah hiç birinize bnm yaşadıklarımı yaşatmasın insanın umudunun ve hayallerinin yıkılması çok kötü hepinize tedavilerinizde başarılar. Sonuçları pozitif olan arkadaşlarada bu zorlu ve uzun yoldabol bol şans diliyorum Allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Herkez kendine iyi baksın arkadaşalar hoşçakalın...

Kızlar bnm için artık bu süreç sona erdi malasef olmadı o kadar çabaladık herşeye rağmen o kadar şeye direndik katlandık ama yinede olmadı bütün umutlarım hayallerim herşey biranda karardı 2 gündür kendime neden ben diye soruyorum ama tabiki bir yanıt bulamadım. Herşey yolundaydı hiç bir sorun yoktu ama olmadı işte kısmet nasip böyleymiş diyorum ama sadece ağzım söylüyor kalbim öyle demiyor o kadar üzgünüm o kadar kötüyüm ki anlatamam şuanki ruh halim bitkin,yenilmiş, kendimi kaybetmiş gibiyim sanki bnm için dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyorum. Şuandan itibarende sizler için sadece şunu söyliyebilirim. Allah hiç birinize bnm yaşadıklarımı yaşatmasın insanın umudunun ve hayallerinin yıkılması çok kötü hepinize tedavilerinizde başarılar. Sonuçları pozitif olan arkadaşlarada bu zorlu ve uzun yoldabol bol şans diliyorum Allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Herkez kendine iyi baksın arkadaşalar hoşçakalın...

Canım çok üzüldüm senden haber çıkmayınca olumsuz olduğunu anladım kısmet buymuş demekten başka söylenicek birşey yok lütfen kendini çok yıpratma allah sana maddi manevi dayanma güçü versin ve en kısa zamanda ben tedaviye başlıyorum diye haberler ver bize bende büyük bir olumsuzlukla karşılaştım biliyorsun bende neden ben diye çok sordum fakat yanıt yok maalesef böyle düşünürsek işin içinden çıkılmıyor daha neler görücez bilmiyorum fakat allahım umarım bu zorlukların ardından yüzümüzden gülümsemeyi eksiltmesin yalnız değilsin bunu hiç unutma ve lütfen kendine çok iyi bak eşinide düşünerek düzel

Merhaba arkadaşlar anladığım kadarıyla Medicana dan memnunsunuz bende Beylikdüzün de oturuyorum .2,5 yıllık evliyim daha önce iki kez yumurta takibi yaptırdım olmadı şimdi eşimin benden istediği bekleme süresinin dolmasını bekliyorum ılk işim aşılama falan yaptırmadan tüpe geçmek olacak.Medicana ile ilgili bana bilgi verirmisiniz.Tüp bebek ve ilaç fiyatları ile beni bilgilendirseniz sevinirim.Bu arada hamile olan bütün arkadaşları tebrik ederim.Allah kucağınıza almayı büyütmeyi nasip etsin.

Merhaba arkadaşlar anladığım kadarıyla Medicana dan memnunsunuz bende Beylikdüzün de oturuyorum .2,5 yıllık evliyim daha önce iki kez yumurta takibi yaptırdım olmadı şimdi eşimin benden istediği bekleme süresinin dolmasını bekliyorum İlk işim aşılama falan yaptırmadan tüpe geçmek olacak.Medicana ile ilgili bana bilgi verirmisiniz.Tüp bebek ve ilaç fiyatları ile beni bilgilendirseniz sevinirim.Bu arada hamile olan bütün arkadaşları tebrik ederim.Allah kucağınıza almayı büyütmeyi nasip etsin.

merhaba
beylikdüzünde oturuyorsan çok daha iyi
bende orada oturuyorum ve tedavi sürecinde yorulmuyorsun,üstelik ekip çok ilgili
selman beye gidiyorum ben ama aysun hanımda iyi
fiyatlar 3,200 dü ilaç olarakda ne vereceğine bağlı benim ilaçlar 1,200 falan yapmıştı
inşallah hayırlısıyla sende pozitif sonucu alırsın canım

Canım çok üzüldüm senden haber çıkmayınca olumsuz olduğunu anladım kısmet buymuş demekten başka söylenicek birşey yok lütfen kendini çok yıpratma allah sana maddi manevi dayanma güçü versin ve en kısa zamanda ben tedaviye başlıyorum diye haberler ver bize bende büyük bir olumsuzlukla karşılaştım biliyorsun bende neden ben diye çok sordum fakat yanıt yok maalesef böyle düşünürsek işin içinden çıkılmıyor daha neler görücez bilmiyorum fakat allahım umarım bu zorlukların ardından yüzümüzden gülümsemeyi eksiltmesin yalnız değilsin bunu hiç unutma ve lütfen kendine çok iyi bak eşinide düşünerek düzel

Cnm uzun zamandır senden haber çıkmadı merak ettim. Tedaviye başladın mı? Nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadır? Bende aslında yeni yeni toparlanıyorum olumsuzluk psikolojisinden kurtulmak biraz zor oldu :( Aysun hnmla tekrar görüştük 2 aylık bekleme süresinden sonra tekrar devam edelim dedi bu defa uzun protokol uygularız ilaçları falan değiştiririz dedi hiç bir sorun yok mutlaka olucak diyor aslında bu beni biraz daha yüreklendiriyor yeni tedavi için seninde yanlış hatırlamıyorsam uzun protokol olacaktı merak ettim hem aşamaları hemde seni ne durumdasın?

Back
X