Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Anladim saholasin bikac sorum daha olacak sana doktorum kimdi raporu alabilmek icin sartlar neydi raporlu nekadara oldu

canım DR. MUSTAFA ACET tavsiye ederim çok ilgili bir doktordur.raporlu sadece tedavi parası 2,500 tl ama E2 ve ekstra tahliller ücretli her gittiğinde ödüyorsun.ilcıda SGK lı alıyorsun ama bana doj fazla gittiği için çok para ödedik.birde hastanelerde fiyat zammı oldu benim daha önce aldığım raporlar vardı 38 yaşındayım ve daha önce 5 denemem var o yüzden rahat aldım

Tesekkur ettim canim saholasinn bilgiler icin ins bende tup bebek dusunuyorum hakkimizda hayirlisi artik senin

canımmmm değerim 68.5 çıktı cuma günü 2.testim var senin ilk testin sonucu kaçtı acaba?

Allahım sana şükürler olsun besmele çeke çeke açtım topiği çookkkkk sevindim annemdeydim şimdi geldim hep aklıma geldin canım benim tebrik ederim benim ilk hcg 91.78 çıkmıştı 9.gün çookkkk mutluyum çokkkkk Allahım tamamına erdirsin inşaalahhh

kalbimdesin merhaba,

öncelikle olarak kendimden biraz bahsedeyim 27 yaşındayım 3 senelik evliyim.eşimde morfoloji sorunu var.hız ve sayımız iyi çok şükür.aralık ayında bende bağcılar medıpolde banu hanımda ilk aşılamamı oldum doktorumdan ve hastaneden memnundum ama kısmet işte nasip olmadı.
mart ayında tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum ve yine medipolü istiyordum ama kk deki kızlar orda mikroenjeksiyon yöntemi olmadığını belirttiler.senin bu konuda bilgin varmı orda tedavi olduğun için senden bilgi almak istedim.ayrıca ben çalışıyorum toplam kaç gün sürüyor tüp bebek süreci iş yerinden kaç gün izin almam gerekir acaba?

canım merhaba,benim 22 adet yumurtam toplandı,22 sinede mikro enjejsiyon yapıldı.mikro enjeksiyon çok özel bir teknoloji değilki k.k daki kızlar olmadığı kanısına nasıl varmış anlmamadım ama embriyolog Tuğba hn.harika birisi,doktorumda öyle canım hastaneye gitmen gereken günler tamamen senin ilaçlara vereceğin cevaba bağlı ben çok zor cevap veriyorum dozun iyi ayarlanması için bazen hergün gittim.o yüzden net birşey söyleyemem sabahları 08:30 da randevu alıyordum işe çok geç kalmıyordum en güzel cvpları doktorun verebilir...senin ilaca nasıl karşılık verdiğini o biliyor....ama hala şaşkınım mikro yok denilmesine

kalbimdesinn merhaba,

sana msj yazdıktan sonra senin eski yazdıklarını inceledim ve hamile olduğunu öğrendim ve yazdıkların beni çok etkiledi.Rabbim sana ve meleğine sağlıklı çoookkk güzel bir ömür nasip eylesin..
bende medipolü aradım mikroenjeksiyon varmış orda senin dediğin gibi.
ama şuanda Banu hanımmı yoksa Mustafa Bey mi die düşünüyorum.sen Mustafa bey den çok memnun kalmışsın.
ben banu hanımda bir kez ve ilk aşılama oldum süreçte ilgiliydi ama yoğunluğu var tabi hepsi gibi.
ama deneyim olarak sence hangisi.
banu hanımda bahçeci umutta çalışmış mustafa beyde memorialden geçmiş ikiside tecrübeli.
bizim sorunumuz morfoloji .sperm sayı ve hızımız iyi çok şükür 84 milyon sprem var ama %1 morfoloji.
sence ne yapmalıyım?

kalbimdesin testi bugün tekrarlıcaksın dimi inşaaallahhh güzelce katlanmıştır değerin

selam canım yazını okudum cevap yazmak istedim mikroenjeksiyon demek spermi yumurtanın içine enjekte edip döllendirmek demek tüp bebek ise spermle yumurtayı yan yana koyup kendiliğinden döllenmesidir yanii yıllardır bütün merkezlerde mikroenjeksiyon uygulanıyo ama adı tüp bebek kalmış yani özel bi işlem değil bu arada benim dr um da Mustafa bey ben de çok çok memnunum şuan 18 haftalık hamielyim çok şükür türkiyede ki hiç bi doktora da değişmem sadece mesleki anlamda değil insan olarak harika birisi abim gibi seviyorum ALLAHIM razı olsun ondan

canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için,
Rabbim meleğine ve sana sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin.
burda bir arkadaş medipolde bu yöntem yok dedi bu yüzden kafam karıştı.
hatta bu yöntemi öğrenmeden önce bir rüya görmüştüm.
doktorum ekranda benim yumurtamı gösteriyor ve ekrafında spermler var içine girmesi bekleniomuş falan yani seninde dediğin eski yöntemi gördüm rüyamda.çok etkilenmiştim rüyadan. sonra mikroenjeksiyon yöntemini öğrendim ve özellikle morfoloji sıkıntısı olanlarda daha başarılı bir yöntem olduğunu söylediler.bizim morfoloji sıkıntımız var çünkü.mikroda 6000 kat sperm büyültülüyormuş ve dolayısıyla doğru spermi seçmek daha kolay oluyormuş.
bu yüzden medipolde bu yöntemin olup olmadığını araştırdım var olduğunu öğrendim.
şimdi sıra doktor seçimimde ben banu hanımla 1 kez aşılama denedim.
sizlerde mustafa beyi tavsiye ediyorsunuz.
bakalım hangisiyle başlicaz karar veremedim açıkçası.
hayırlısı artık.

canım bende özellikle bugün mustafa beye sordum tabiki mikro ile yapılıyor dedi.banu hanımda çok iyi mustafa beyde ama ikiside yoğun neye karar verirsen hakkında hayırlısı olsun canım.malasef bugün 2.testim vardı değerim düşmüş adetim ile beraber düşük olacak.....

Gozun aydin olsun ins rabbim sonuna kadar bebisinin senle olmasini nasip eylesin senin adina bende cok sevindim hic tanimadigim halde bende heycanladim ins rabbim bu duyguyu bizlerede yasatir

sağol canım Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin ......maalesef benim değerim katlanmadı sonucum negatif......inşaALLAH bir daha ki sefere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…