Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

cnmmmm gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün melegini saglıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşşş.

canım bugün doktora kontrole gittim çarşamba günü embriyolar sağlıklı çözülürse transfere çağıracaklar.hayırlısı inşaALLAH.....

canım inşallah ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH O BİLİYOR O GÖRÜYOR SEN SADECE TEVVEKÜL ET HEP OLUMLU DÜŞÜN OLACAK BU SEFER COK GÜZEL OLACAK DE ; ÇÜNKÜ:ARKANDA BİR SÜRÜ DUA VAR ONLAR SENİNLE GİDECEK CANIM TAM TRANSFER SİRASNDA EL VARİS DE OLURMU ÖPTM HOŞCAKAL( HAAA ARADA DİGER TOPİKLERDE OLUYORSUN SENİ KISKANIYORUM HIMMMMMMMMM ):) :)SENİN GÜLÜCÜKLER GİBİ OLMASADA..

Allah razi olsun canim. Amin insaallah. Senin de guzel haberlerini almayi umuyorum :)

cnmmmm gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün melegini saglıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşşş.

Canim benim cok sagol. Amin... Sen nasilsin?

sağol canım ALLAH hepimize gönlümüzdekileri versin....canım sende gir topiklere

Merhaba herkeze hayırlı sağlıklı mutlu veee bebekli seneler diliyorum Allahım isteyen herkeze hayırlı evlatlar versin inşaallahhh

kalbimdesin transferin oldu mu canım?

inşaALLAH canım herkesin bebeklerine hayırlı sağlıklı kavuşması dileği ile......evet canım 1 Ocak 2014 de transferim oldu,fakat bir yanlış anlama yüzünden estrofem tableti transfer gününü beklerken içmedim yani 5 gün Mustafa bey tutunma şansımın %30 gerilediğini söyledi bütün umudum ve hevesim gitti.bakalım sonu nasıl bitecek

canım gözün aydın transferin olmuş. bence artık hic korma sen elinden gelenii yapmışsın gerisi ALLAH a kalmış bol bol dua et ben inanıyorum bu sefer güzel olacak

Ben memorialde Mustafa beyin hastasiydim. Allah razı olsun cok memnundum kendisinden. Simdi tekrar tupbebek denemek istiyoruz. Mustafa bey baska hastaneye gecmis. Ben izmirden gelicem. Tam olarak hastane nerede tarif edebilir misiniz ?

canım hiç belli olmuyo bu işler Allahım nasip ettiyse mutlaka olacak ne olursa olsun yurt dışında bi ark. var rahim kalınlaşmadı bir türlü 6.5 da kaldı transferini öle yaptılar ama şuan hamile benim de iyi kalite de değildi ama bak 16 haftamı doldurdum bile lütfen umudunu yitirme olur mu dua et bol bol kii biliyorum ediyosun ben de ediyorum Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşaallaahh

Ben memorialde Mustafa beyin hastasiydim. Allah razı olsun cok memnundum kendisinden. Simdi tekrar tupbebek denemek istiyoruz. Mustafa bey baska hastaneye gecmis. Ben izmirden gelicem. Tam olarak hastane nerede tarif edebilir misiniz ?

Hayırlı olsun arkadaşım ben de Mustafa beyin memorialden hastasıyım çok şükür hamileyim Allahım razı olsun gerçekten biz de çok memnunuz Medipol mega hastanesinde bağcılarda tam adresi tarif etmeyi beceremem ama netten bakarsan tam tarif alırsın iyi akşamlar

Merhaba kizlar medipoldan rapor cikartan varmi bilgi verirmisiniz

ben çıkarttım canım 1 gün içinde çıkarttık ama bize doktorumuz çok yardımcı oldu hastanenin içinde rapor bankosu var işlerini çok güzel yapıyorlar.ayrıca tüp bebek bankosu yönlendiriyor.hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…