- 27 Şubat 2013
- 14.780
- 42.241
- 798
peki memorial nasilmis? Ben de çok kararsizim
peki memorial nasilmis? Ben de çok kararsizim
Sevgili arkdaslar 18 ocakta yazmistim transferimin 2.gunuydu. Tekrr bişeyler yazmak istedim hala kafasi karisik olanlar icn. 27 ocakta 11. Gun kan vermek zorunda kaldim degrim 1118 cikti benim icin harika bi haber ilk denemem sukurler olsun olumlu sonuçlandı. 15 gun sonrasi kontrole gittigimiz muthis bi surpriz ile karsilastik. 2 embriyo transfer edilmişti hep ikiz dusuncesindeydim mustafa hocam da oyle düşünüyordu. Ama bizim tek embriyomuz bölünmüş ve bize sürpriz yapmis toplamda 3 kese gördük ve 3 kalp atisi. Insallah sonuna kadar da gidebilirz risklerini anlatti hocam ama asla beni korkutmadi. Allah ondan razi olsun. Gozu kapali tavsiye edecegim bi hekim, hekimden ote o bir agabey bizim icin.
merhaba,Merhaba kızlar. ilk tüp bebek denemem negatifle sonuclandı. bi arkadasımın tavsiyesi ve sizlerin güzel yorumlarıyla ctesi günü Medipol hastanesinde mustafa beyle ön görüşme yaptık. Sağolsun bütün sonuçlarımı tek tek inceledi. Ultrasonda herseyi detaylı bir sekilde banada gostererek anlattı. isterseniz bir kaç ay kendiniz deneyin sorun gorunmuyor dedi illede tüp bebek yapalım diye diretmedi. Konuşmalarıyla bana umut verdi. Odasından cıkarken eşime 'sanki bu seferki olacakmıs gibi hissediyorum' dedim :) inşallah öylede olur. Geçen ay tüp bebek tedavisi gorduğum doktorum histereskopi yapmıstı ve Mustafa bey rahimimin iyi bir durumda oldugunu söyledi.
devlette dış heyet raporum var fakat bir seferlik olarak vermişler. Hastane rapor konusunda yardımcı oluyor :)
İnşallah Mustafa bey hepimize uğurlu gelir. Allah isteyen herkese bebiş(ler) nasip etsin.
merhaba,
bu tüp bebk için rapormu veriyorlar nasıl oluyor rica etsem anlatırmısın.
Hayirli olsuuuunnnn:::)))))) rabbim tamamina erdirsin...vee ben mustafa acetle yürüdüğüm bu yolda bugün aldıgım en güzel haberdi HamileydimmmRabbim herkeze hayırlısını nasip etsin isteyen herkeze versin.
Bendw dr arayışında yim da bu sayfayı buldum..rapor nasıl çıkarılıyor canım. .Canım evet yarim saat içinde rapor cikartiyorlar raporlu ilaçsız 2500 biz raporsuz yaptırdık 6000buldu tahliller felan hepsi tabi transfer sonrası kullandığın iğne ve ilaçlarda var
Mustafa acet tavsiye ederim rapor 10dakika hazır ben kan tahlili verirken eşim gitti çıkardı 10dakika sürmedi bile perşembe opum var Rabbim yüzümüzü guldursunBendw dr arayışında yim da bu sayfayı buldum..rapor nasıl çıkarılıyor canım. .
Peki rapor icin hangi şartlar olması gerekiyordu?aşılama falan?Mustafa acet tavsiye ederim rapor 10dakika hazır ben kan tahlili verirken eşim gitti çıkardı 10dakika sürmedi bile perşembe opum var Rabbim yüzümüzü guldursun
Her tüp bebek rapor olması gerekenler iki asilamam bir tüp bebek yaptirmistim capada rapor bir hafta da çıkmıştı medipol daha kolay zaten bir tedavi başlayınca basamak basamak cikiyorsun yönlendiriyor larPeki rapor icin hangi şartlar olması gerekiyordu?aşılama falan?
Inşallah canım. Ins allah 3 yıl dolması gerwk dimi. .Mustafa acet tavsiye ederim rapor 10dakika hazır ben kan tahlili verirken eşim gitti çıkardı 10dakika sürmedi bile perşembe opum var Rabbim yüzümüzü guldursun
Benim tuplerim alindigi icin hemen ilk tedavide rraporumu cikartirdi mustafa bey ameliyatimida kendisi yapti 10 dk fln suruo ben hic asilama fln baska merkezlerde hic bi deneme olmadi diger kosullari bu nedenle cok iii bilmiyorum benim butun islemlerim medipolde olduInşallah canım. Ins allah 3 yıl dolması gerwk dimi. .
Hersey icin hayirlisi olsun ama dogru doktor elindesinn emin ol insallah hayirli haberlerini alirim burdan nede olsa ayni doktorun hastasiyiz :)))Mustafa acet tavsiye ederim rapor 10dakika hazır ben kan tahlili verirken eşim gitti çıkardı 10dakika sürmedi bile perşembe opum var Rabbim yüzümüzü guldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?