Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

peki memorial nasilmis? Ben de çok kararsizim
peki memorial nasilmis? Ben de çok kararsizim

Sizdeki sorunlar neler ? Labaratuvari iyi diyorlar. Oradaki arkadaslari takip ediyorum. Ama medipolde de benim iki arkadasim tedavi gördü. Birinin ikizi olacak digerinin de tek cocugu olacak.ama eslerinde varikosel vardi.kendilerinde bir sorun yoktu. Sorun tek tarafliysa tutma ihtimali daha cok.fakat sorun az sperm ve benim gibi yumurta rezerv azalmasiysa cokiyi yer secmek lazımmış ilk tedavimde bunu cok iyi anladim...o sebeple benim gibi sorun yasanmasin diye bir cok kisiye fikir vermeye çalışıyorum

medipolde 2500 müş aşılama.5500 de tüp bebek.mustafa beyin muyaneside 125 tlymiş. çok hastası varmış ama ne bilim ya insan kime gideceğini şaşırıyor.

Sevgili arkdaslar 18 ocakta yazmistim transferimin 2.gunuydu. Tekrr bişeyler yazmak istedim hala kafasi karisik olanlar icn. 27 ocakta 11. Gun kan vermek zorunda kaldim degrim 1118 cikti benim icin harika bi haber ilk denemem sukurler olsun olumlu sonuçlandı. 15 gun sonrasi kontrole gittigimiz muthis bi surpriz ile karsilastik. 2 embriyo transfer edilmişti hep ikiz dusuncesindeydim mustafa hocam da oyle düşünüyordu. Ama bizim tek embriyomuz bölünmüş ve bize sürpriz yapmis toplamda 3 kese gördük ve 3 kalp atisi. Insallah sonuna kadar da gidebilirz risklerini anlatti hocam ama asla beni korkutmadi. Allah ondan razi olsun. Gozu kapali tavsiye edecegim bi hekim, hekimden ote o bir agabey bizim icin.

Iyi bir doktor oldugu kesin fakat ben ozellikle benim gibi sorunlari olup tedavi gorenlerin gittigi hastaneyi tercih ediyorum. Sizin sorunlar nelerdi ?

Merhaba kızlar. ilk tüp bebek denemem negatifle sonuclandı. bi arkadasımın tavsiyesi ve sizlerin güzel yorumlarıyla ctesi günü Medipol hastanesinde mustafa beyle ön görüşme yaptık. Sağolsun bütün sonuçlarımı tek tek inceledi. Ultrasonda herseyi detaylı bir sekilde banada gostererek anlattı. isterseniz bir kaç ay kendiniz deneyin sorun gorunmuyor dedi illede tüp bebek yapalım diye diretmedi. Konuşmalarıyla bana umut verdi. Odasından cıkarken eşime 'sanki bu seferki olacakmıs gibi hissediyorum' dedim :) inşallah öylede olur. Geçen ay tüp bebek tedavisi gorduğum doktorum histereskopi yapmıstı ve Mustafa bey rahimimin iyi bir durumda oldugunu söyledi.

devlette dış heyet raporum var fakat bir seferlik olarak vermişler. Hastane rapor konusunda yardımcı oluyor :)

İnşallah Mustafa bey hepimize uğurlu gelir. Allah isteyen herkese bebiş(ler) nasip etsin.

merhaba,
bu tüp bebk için rapormu veriyorlar nasıl oluyor rica etsem anlatırmısın.

Merhaba arkasalar mustafa beyle ilgili yazdıklarınızı hemen hemen okudum bende bişeyler yazmak istedim.Kendisiyle tanışmamı anlatıyım aralık ayında sol kasıgımda basınclı bı agrım vardı tem hospıtal hast.gıttıgımde ordaki doktor smear testı aldı 1 hafta sonra cevap olarak bıyopsi yaptırmamı rahım agzı kanseri olabılecegımı soyledi o an korkuyla saskınlıgı bır arada yasadık ve cıktım ordan sonra ınternette arastırıken mustafa beyi buldum ve bıyopsı rapaorumu maıl olarak yolladım o yogunlugunun arasında bana cevap vererek smer testimi yenılememı soyledı bende ilk haftası hemen must.gorusmek ıcın rand.aldım ve gıttım tekrar smer aldı benden ve sonuc temızdi.bu ona guvenmem için ilk adımıydı daha sonrasında bebek ıstedıgımızı soyledıgımde benı kontr ettıgınde rahım yapı bozuklugumu gördü bunun duzeltılmesı gereklı oldugunuz soyledı sonra tuplerıme baktı. Ve asıl sorun ordaydı ıkı tupümde kapalıydı ıkı tupumude aldı bu ıkı amleıyatıda kendısı yaptı.Ve bana rapor cıkarttıki tüm indirimlerden yararlanabılıyım dıe:) ve tup bebek ıcın tedavıye basladık:)21 şubatta transferim gerceklesti 5 martta test günüm bekiliyorum .Ve insanların kafalarında mustafa acet için soru ısaretı kalmamasını dılıyorum çunki onu hıc tanımadan kımse tavsıye etmeden buldum tanımadanda güvendim.Benım kafamda hasta doktor ılıskısınde hıc bır soru ısaretı bırakmadı umarım sizlerinde kalmaz.

Arkadaslar merhaba, daha evvel yazmistim Mustafa bey ile ilk görüşmemi uzun uzun..bana da ilk ay dogal denedi ve yumurta takibi yapti, regl olumca da 13subatta tedavim basladi.23subatta da opu yapildi. Ilk gorusmede tum detaylari aliyor ve sonrasinda da yuzunde gulumseme ve tum nezaketi ile beraber sevgili Nurdan hanım asistanliginda hersey duzenleniyor. Ilk etapta Meryem var , arka planda da gulen ve çagla hemsire..her biri birbirinden guler yuzlu..gece kac olursa olsun cevap hemen geliyor..muthis iyi kalpli insanlar..sayelerinde hic stresim olmadi..icerde de duruma hakim cok tatli embriyologlar ve anestezi uzmanlari var. Hepsini cok sevdim..
Su sira banu kumbak ordan ayrildigi icin Mustafa hocam tek kaldi ne yazik ki ve her yere yetismeye calisiyor.. cumartesi oglene dek calisan bi yer aksami aksam etmek zorunda kaliyor. Mustafa hoca'ya ve o kozaman ekip e inanilmaz saygi duydum acikcasi..
Yarin Allah kısmet ederse blastosist seviyesinde embriyo transferim olacak.
Her gun sabirla detaylica anlattilar, bir an bile gulumsemekten vazgecmedim onlar da vazgecmediler.
Mustafa hoca esimde sorun gordu ama benim de amh 1.3
Buna ragmen cok sukur ki 5.gunu gorecek olan embriyolarim var..
Sonrasi bekleme sureci..
Sonucu mutlaka yazarım ama tedavi icin ,kesinlikle hoca'yı tavsiye ederim..Ekibini de tavsiye ederim..
Taniyin pisman olmazsınız. Yalniz Mustafa hoca'nin tek doktor olmamasi gerek, bası yanan O'na geliyor cunku ayni zamanda.. Mesela arkadasimin ikizleri kayiyor diye rahmini o dikmis sagolsun..
Bir kanser hastasinin rahmini almisti kontrole gittigimde, epey anlatti, basarili gecmisti cok mutluydu..
Dogumlari var..opu var..takip var..ttansfer var.. var da var.
Ben cok guveniyorum, guzel de gitti aimdiye dek cok sukur.. O bir uzman ama cok da iyi bir insan, elinden geleni de yapiyor..rapor için de yardimci oluyor hemencecik .hic para ile isi yok acikcasi.. ben baska merkezlerde hemen muhasebeye alinirdim, burda esim ne ara neyi odemis haberim olmadi... haberim olmadan rapor geldi kriterlere uydugumuz icin.. Allah onlardan razi olsun insallah..

Merhaba bende bugün gittim tedavim başladı yarın ilk ignemi yapcam perşembe kontrole gidiyorum çok heyecanlı ve umutluyum içim rahat...

Aminnn tsk ederimm allahim isteyen herkeze nasip etsinn bu yolda yeniyizz bakalim hersey kismet :)

Canım evet yarim saat içinde rapor cikartiyorlar raporlu ilaçsız 2500 biz raporsuz yaptırdık 6000buldu tahliller felan hepsi tabi transfer sonrası kullandığın iğne ve ilaçlarda var
Bendw dr arayışında yim da bu sayfayı buldum..rapor nasıl çıkarılıyor canım. .

Bendw dr arayışında yim da bu sayfayı buldum..rapor nasıl çıkarılıyor canım. .
Mustafa acet tavsiye ederim rapor 10dakika hazır ben kan tahlili verirken eşim gitti çıkardı 10dakika sürmedi bile perşembe opum var Rabbim yüzümüzü guldursun

Peki rapor icin hangi şartlar olması gerekiyordu?aşılama falan?
Her tüp bebek rapor olması gerekenler iki asilamam bir tüp bebek yaptirmistim capada rapor bir hafta da çıkmıştı medipol daha kolay zaten bir tedavi başlayınca basamak basamak cikiyorsun yönlendiriyor lar

Mustafa acet tavsiye ederim rapor 10dakika hazır ben kan tahlili verirken eşim gitti çıkardı 10dakika sürmedi bile perşembe opum var Rabbim yüzümüzü guldursun
Inşallah canım. Ins allah 3 yıl dolması gerwk dimi. .

Inşallah canım. Ins allah 3 yıl dolması gerwk dimi. .
Benim tuplerim alindigi icin hemen ilk tedavide rraporumu cikartirdi mustafa bey ameliyatimida kendisi yapti 10 dk fln suruo ben hic asilama fln baska merkezlerde hic bi deneme olmadi diger kosullari bu nedenle cok iii bilmiyorum benim butun islemlerim medipolde oldu

Hersey icin hayirlisi olsun ama dogru doktor elindesinn emin ol insallah hayirli haberlerini alirim burdan nede olsa ayni doktorun hastasiyiz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…