Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Peki ilaclar dahil ne kadara mal oldu size tedavi?

Peki ilaclar dahil ne kadara mal oldu size tedavi?
Raporlu.oldugum.icin 635 tl ilaclarim tuttu 2500 yumurta toplamaya verildi testler instendi onlarda 150 200 arasi tuttu bukadar hee bide ben yumurtaliklarimi dondurdugum icin oda 300 dolardi o ekstra bi durum oldu bukadr odeme yaptim.ben:)

Çok iyi ya..OTE="blntpnr, post: 39876800, member: 662889"]Raporlu.oldugum.icin 635 tl ilaclarim tuttu 2500 yumurta toplamaya verildi testler instendi onlarda 150 200 arasi tuttu bukadar hee bide ben yumurtaliklarimi dondurdugum icin oda 300 dolardi o ekstra bi durum oldu bukadr odeme yaptim.ben:)[/QUOTE]
Cok

Slm kizlar bende nisanda tup bebek yapmayi dusunuyorum mustafa beyde nasil bir doktor kendisi hakkinda cok olumlu seyler duyuyorum

Slm kizlar bende nisanda tup bebek yapmayi dusunuyorum mustafa beyde nasil bir doktor kendisi hakkinda cok olumlu seyler duyuyorum
Merhaba ben çok memnunum amelıyatımı tup bebegı butun ıslemlerımı kendısınde yaptırdım suana kadar sagolsun bana hıc keske dedırtmedi.tavısye ederım

Hersey icin hayirlisi olsun ama dogru doktor elindesinn emin ol insallah hayirli haberlerini alirim burdan nede olsa ayni doktorun hastasiyiz :)))
Tşk ederim canım yarın opum var çok heyecanlıyım belkide görmüş bile olabilirim seni gittiğimde herkese bakıyorum acaba kk kim vardır diyorum hayırlısı canım dua et bana

Tesekkur ederim yorumunuz icin ne kadar tutuyor peki ucreti
Raporlu.oldugum.icin 635 tl ilaclarim tuttu 2500 yumurta toplamaya verildi testler instendi onlarda 150 200 arasi tuttu bukadar hee bide ben yumurtaliklarimi dondurdugum icin oda 300 dolardi o ekstra bi durum oldu bukadr odeme yaptim.ben:)

Tşk ederim canım yarın opum var çok heyecanlıyım belkide görmüş bile olabilirim seni gittiğimde herkese bakıyorum acaba kk kim vardır diyorum hayırlısı canım dua et bana
ınsallah herseyın hayırlısı canım dualarım senınle ben en son cumartesı ordaydım kan vermek ıcın bıde haftaya gıdıcem bakalım:))) sendende iii haberler bekliyorumm.

Merhaba kızlar bende mustafa bey ile ikinci tüp bebek denemem için iğnelerimize başladık (ilkini başka hastanede yaptırmıstım). bugun iğnelerin 7. günü. cuma yine kontrolum var kısmetse pazar opum var :)
tedaviye başlarken çok umutluydum ama nedense heyecanımı umudumu kaybettim inşallah hepimiz için herşeyin en hayırlısı olur.

Mrb cnm sonucun belli oldu mu?

Kızlar benimde ilk randevum bugündü Mustafa Bey ile. Rahimde şekilde bozukluğu olduğunu söyledi , bana da gösterdi ve operatif histereskopi dedi. O anda ki şoktan hiçbişey soramadım. Mustafa bey'e bu operasyonu olan kimse var mı? Sonrasında ne kadar beklemek gerekiyor? Hemen tüp bebek tedavisine başlanabiliyor mu?

Canım bende aralıkta oldum ocakta adet oldum kist olduğu için Şubat ayına kalmıştı bir adet görmen gerekiyor bende ordaydm bugün çok kalabalıkti çıkışta gördüm mustafa bey ilaç kullanımı anlatilirken odaya geldi konuştuk iyi ve çok tecrübeli bir Dr

Canım geçmiş olsun inş allah bayagi döllenme olur. .kaliteli olsunlar bevek olsunlar. .
İnssss canım
Superrr hadi gecmis olsun daha guzel haberlerini almak dilegiyle insallah

Canım Sağol ilaç olarak progestan iğne prednol antibiyotik aspirin kam sulandirci hibordu galiba iğne verdi ilk bebeğim 38haftalik kalbi durduğu için tedbir amaçlı verdi sana ne yazmıştı bide yumurta ile ilgili ne zaman aradılar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…