Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Saol canım. bana balon stent takacakmış şekli düzelsin diye. sanıyorum bu durumda 2 adet görülmesi beklenebiliyormuş.
Neyse sorun ortadan kalksın da 5 adet te görmeyi beklerim. Bugün inanılmaz kalabalıktı ve bir de hocanın ders saatine denk geldim. 12 randevuma 14:30 da girebildim

Canım korkma banada takıldı yapismasin şekli düzgün olsun diye fiyatta indirim isteyin bide bende 12 çıktım güzel haberlerini alırız burdan inss kaç yasindasiniz nerde oturuyorsun

Banada progestani verdi antibiyotigi verdi bide coraspirini verdi benim 17 subatta toplandi sali gunu valla ya carsamba yada persembe aradilar dollenmenin durumuyla ilgili 21 subattada transferim oldu benim 5 martta test gunumdu canim

Canım korkma banada takıldı yapismasin şekli düzgün olsun diye fiyatta indirim isteyin bide bende 12 çıktım güzel haberlerini alırız burdan inss kaç yasindasiniz nerde oturuyorsun

Canım inşallah sonucu iyi olur. 30 yaşındayım beylikdüzünde oturuyorum. Senin de opun yeni oldu galiba.
İnşallah hayırlı haberlerini alırız burdan

Canım inşallah sonucu iyi olur. 30 yaşındayım beylikdüzünde oturuyorum. Senin de opun yeni oldu galiba.
İnşallah hayırlı haberlerini alırız burdan
İnşallah canım içim çok rahat herseyin en iyisini düşünen bir Dr bende 29 yaşımdayım ikitelide oturuyorum hayırlısı olsun

kızlar merhaba doktordan geliyoruz. pazar opum var. çok fazla yumurtam yok ama inşallah olanlar iyi durumdadır.
Canım hayırlısı benimde ilk tüp bebek te yoktu opuda 13 yumurta toplanmıştı şimdi Dr 10tane fln dedi 12 toplandı içini ferah tut hersey güzel olacak

Canım hayırlısı benimde ilk tüp bebek te yoktu opuda 13 yumurta toplanmıştı şimdi Dr 10tane fln dedi 12 toplandı içini ferah tut hersey güzel olacak

aa oluyor mu oyle şeyler canım ilk defa duydum. neden bu kadar az olusuyor anlamadım rezervlerde de çok büyük bir sıkıntı yok ama az oluyor işte gerçi doktor onemli olan sayısı değil kalitesi dese de yinede beni az olması tedirgin ediyor
hastaneyle görüştün mü?

Merhaba kızlar 7 yumurta dollenmis pazartesi arayip yeniden bilgi alın dediler inss devamı gelir dua edin

Canım rahimdeki bozukluğu nadıl buldu ..muayene sırasında mi ..

Canım muayene görünüyor ama öncelikli olarak rahim filmi istiyor bendede öyle olmuştu....
Hım iyi iyi bende de var rahim filmi benimki dw sebepsiz oyüzden sorun ne bulunsun istiyor um.hayurlusi bakalım. .Kuzlar ben nisanda gelecem de arkadaşım Küçükçekmece Sefaköy de oraya yakın mi hastane. .ilk muayene de 200 tl idi dimi

Raporlu.oldugum.icin 635 tl ilaclarim tuttu 2500 yumurta toplamaya verildi testler instendi onlarda 150 200 arasi tuttu bukadar hee bide ben yumurtaliklarimi dondurdugum icin oda 300 dolardi o ekstra bi durum oldu bukadr odeme yaptim.ben:)
Blntpnr Merhaba cnm
Bu ay ilk aşılamam tutmadi ve artık asilama istemiyorum.mustafa beyi nette duydum bursa dayım. Öncelikle gelmeye değer mi cnm? Birde medipol u biz aradık rapor alınca tüp 4000 dedi. Raporun şartları nasıl 3 asilama şart mı ?

Canım sağolasin yskın olmasına sevindim. .uücret 125 oda iyiymiş güzel güzel. .bbakım benimki ne ne dicek. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…