Canım bende aralıkta oldum ocakta adet oldum kist olduğu için Şubat ayına kalmıştı bir adet görmen gerekiyor bende ordaydm bugün çok kalabalıkti çıkışta gördüm mustafa bey ilaç kullanımı anlatilirken odaya geldi konuştuk iyi ve çok tecrübeli bir Dr
Canım korkma banada takıldı yapismasin şekli düzgün olsun diye fiyatta indirim isteyin bide bende 12 çıktım güzel haberlerini alırız burdan inss kaç yasindasiniz nerde oturuyorsunSaol canım. bana balon stent takacakmış şekli düzelsin diye. sanıyorum bu durumda 2 adet görülmesi beklenebiliyormuş.
Neyse sorun ortadan kalksın da 5 adet te görmeyi beklerim. Bugün inanılmaz kalabalıktı ve bir de hocanın ders saatine denk geldim. 12 randevuma 14:30 da girebildim
Banada progestani verdi antibiyotigi verdi bide coraspirini verdi benim 17 subatta toplandi sali gunu valla ya carsamba yada persembe aradilar dollenmenin durumuyla ilgili 21 subattada transferim oldu benim 5 martta test gunumdu canimİnssss canım
Canım Sağol ilaç olarak progestan iğne prednol antibiyotik aspirin kam sulandirci hibordu galiba iğne verdi ilk bebeğim 38haftalik kalbi durduğu için tedbir amaçlı verdi sana ne yazmıştı bide yumurta ile ilgili ne zaman aradılar canım
Canım korkma banada takıldı yapismasin şekli düzgün olsun diye fiyatta indirim isteyin bide bende 12 çıktım güzel haberlerini alırız burdan inss kaç yasindasiniz nerde oturuyorsun
İnşallah canım içim çok rahat herseyin en iyisini düşünen bir Dr bende 29 yaşımdayım ikitelide oturuyorum hayırlısı olsunCanım inşallah sonucu iyi olur. 30 yaşındayım beylikdüzünde oturuyorum. Senin de opun yeni oldu galiba.
İnşallah hayırlı haberlerini alırız burdan
Canım hayırlısı benimde ilk tüp bebek te yoktu opuda 13 yumurta toplanmıştı şimdi Dr 10tane fln dedi 12 toplandı içini ferah tut hersey güzel olacakkızlar merhaba doktordan geliyoruz. pazar opum var. çok fazla yumurtam yok ama inşallah olanlar iyi durumdadır.
aradımı hast.canım seni bilgi verdimi?Canım hayırlısı benimde ilk tüp bebek te yoktu opuda 13 yumurta toplanmıştı şimdi Dr 10tane fln dedi 12 toplandı içini ferah tut hersey güzel olacak
Canım aramadilar ben arasammiki şimdi merak ettimaradımı hast.canım seni bilgi verdimi?
Canım aramadilar ben arasammiki şimdi merak ettim[/Q
se bılırsın ama bence bekle arama 2 gun fkn gecınce haber verıolar zaten kendılerı arayıp merak etme iii olucak hersey hayırlısıyla :))
Canım hayırlısı benimde ilk tüp bebek te yoktu opuda 13 yumurta toplanmıştı şimdi Dr 10tane fln dedi 12 toplandı içini ferah tut hersey güzel olacak
Canım aramadilar ben arasammiki şimdi merak ettimaradımı hast.canım seni bilgi verdimi?
Inşallah canım inşallah. .Merhaba kızlar 7 yumurta dollenmis pazartesi arayip yeniden bilgi alın dediler inss devamı gelir dua edin
Canım rahimdeki bozukluğu nadıl buldu ..muayene sırasında mi ..Saol canım. bana balon stent takacakmış şekli düzelsin diye. sanıyorum bu durumda 2 adet görülmesi beklenebiliyormuş.
Neyse sorun ortadan kalksın da 5 adet te görmeyi beklerim. Bugün inanılmaz kalabalıktı ve bir de hocanın ders saatine denk geldim. 12 randevuma 14:30 da girebildim
Canım muayene görünüyor ama öncelikli olarak rahim filmi istiyor bendede öyle olmuştu....Canım rahimdeki bozukluğu nadıl buldu ..muayene sırasında mi ..
Hım iyi iyi bende de var rahim filmi benimki dw sebepsiz oyüzden sorun ne bulunsun istiyor um.hayurlusi bakalım. .Kuzlar ben nisanda gelecem de arkadaşım Küçükçekmece Sefaköy de oraya yakın mi hastane. .ilk muayene de 200 tl idi dimiCanım muayene görünüyor ama öncelikli olarak rahim filmi istiyor bendede öyle olmuştu....
Hım iyi iyi bende de var rahim filmi benimki dw sebepsiz oyüzden sorun ne bulunsun istiyor um.hayurlusi bakalım. .Kuzlar ben nisanda gelecem de arkadaşım Küçükçekmece Sefaköy de oraya yakın mi hastane. .ilk muayene de 200 tl idi dimi[/QUOTE
Yakın canım ben ikitelide oturuyorum 125 tl muayene benim rahim filmi diğer drlar hafif çöküntü var demişlerdi mustafa bey duzeltelim sorunsuz başlayalım demişti
Blntpnr Merhaba cnmRaporlu.oldugum.icin 635 tl ilaclarim tuttu 2500 yumurta toplamaya verildi testler instendi onlarda 150 200 arasi tuttu bukadar hee bide ben yumurtaliklarimi dondurdugum icin oda 300 dolardi o ekstra bi durum oldu bukadr odeme yaptim.ben:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?