Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Kızlar adetim iki gün geçti bugün kan testi yaptırdım 9,31 çıktı, sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim? sizce hamile miyim?
Canım inşallh vardır.belki geç döllenme olmuş olabilir.biraz düşük deger sanki 2gün sonra tekrar dene bence inşallh olumlu sonuç alırsın

Canım inşallh vardır.belki geç döllenme olmuş olabilir.biraz düşük deger sanki 2gün sonra tekrar dene bence inşallh olumlu sonuç alırsın
TSK ederim Oznurcugum, p.tesi tekrar bakicam, nasipte varsa olur, yoksa da tüp e başların artik

eda117post: 45771704 .!.:
Cnm cok erken dıe esım verdımemı ıstemıor bıde ızıli hep yankmda gızlı de veremıorum ptesı verelim dıyor var gibi ama dımı
Arkadasim da 7.gun vermisti 60 cikmisti inşallah seninde hayırlı haberini alcaz

TSK ederim Oznurcugum, p.tesi tekrar bakicam, nasipte varsa olur, yoksa da tüp e başların artik
İnşallh vardır canım.inanın böyle haberleri alınca çok mutlu oluyorum .sonuçta biz bir emek sarfediyoruz .başkaları gibi hemen isteyince olmuyor ama kıymet biliyoruz inşallh.rabbim mustafa hocadan razı olsun onun sayesinde kavuştuk bebegimize sen tedavi görmüşmüydün canım

E eda111 canım ne kadar güzel bu çizgiler daha da koyulaşır inşallah

Kizlar acil yardim yalvarim 30 aralikta histerokopi oldum 1 mart adet. 15 mart catlatma ignesi. 25 mart yani bugun azonce lavaboda farkettim serce parmagim kadar pembe akinti gelmis adetime 1 hafta var. Ayrica gunde 3 tane progestan 100 mg kullaniyorum. Yalvaririm yardim edin nedir bu simdi neden pembe akinti geldi

Arkadasim da 7.gun vermisti 60 cikmisti inşallah seninde hayırlı haberini alcaz
Eşim tutuyor beni yedıncı gubde versek ne olcak kı dıor dokuzda bıdaha vercen stres olcan dio hayırlısı bıtanem ya ınsss tutunur ıateywn herkese ınssss esmama yarenıme. Sana bana rabbım gonlunzdeknk versın ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…