Cnm cok erken dıe esım verdımemı ıstemıor bıde ızıli hep yankmda gızlı de veremıorum ptesı verelim dıyor var gibi ama dımıCanim kan versene ayyy gorunce cok sevindim:)
Ben tabı durur muyujm esıme baska marka tst aldırdım abah bıdaha yaptım 6. Gun[/QUOTE maşallh canım çok güzel görünüyor.çok net görünmesi ikize dalalet olabilir inşallh.böyle haberleri görünce çok mutlu oluyorum.rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize inşallh
Bencede pazartesiyi bekle canım.nasıl olsa erken yaptırsanda yükselmesini bekliceksin tekrar bi telaş yapma derimCnm cok erken dıe esım verdımemı ıstemıor bıde ızıli hep yankmda gızlı de veremıorum ptesı verelim dıyor var gibi ama dımı
Canım inşallh vardır.belki geç döllenme olmuş olabilir.biraz düşük deger sanki 2gün sonra tekrar dene bence inşallh olumlu sonuç alırsınKızlar adetim iki gün geçti bugün kan testi yaptırdım 9,31 çıktı, sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim? sizce hamile miyim?
erken cnm erkensen clxane kullanıor musun kuzmKızlar bende yaptim idrar testi bişey cikmadi ama erken olduğunu biliyorum
Canim ben progestan iğne kullaniorum ondan kullanmiorumbenm arkadas var onun 8.gunde cıkmadı 9da cıktı bugun
TSK ederim Oznurcugum, p.tesi tekrar bakicam, nasipte varsa olur, yoksa da tüp e başların artikCanım inşallh vardır.belki geç döllenme olmuş olabilir.biraz düşük deger sanki 2gün sonra tekrar dene bence inşallh olumlu sonuç alırsın
evet cnm karnım cok gurulduyooKizlar benim karın guruldamam çok var Eda cim seninde bole şikayetlerin varmı acaba
İnş cnm inşş ve surelklı karnımda agrı var adet agrısı gıbıAy eda yaa inşallah tutmuştur zaman yaklastikca heycan basiyor
Canim açıkçası ben sana kesin gözüyle bakiorum ama kendimden korkuyorumİnş cnm inşş ve surelklı karnımda agrı var adet agrısı gıbı
Arkadasim da 7.gun vermisti 60 cikmisti inşallah seninde hayırlı haberini alcazeda117post: 45771704 .!.:Cnm cok erken dıe esım verdımemı ıstemıor bıde ızıli hep yankmda gızlı de veremıorum ptesı verelim dıyor var gibi ama dımı
İnşallh vardır canım.inanın böyle haberleri alınca çok mutlu oluyorum .sonuçta biz bir emek sarfediyoruz .başkaları gibi hemen isteyince olmuyor ama kıymet biliyoruz inşallh.rabbim mustafa hocadan razı olsun onun sayesinde kavuştuk bebegimizeTSK ederim Oznurcugum, p.tesi tekrar bakicam, nasipte varsa olur, yoksa da tüp e başların artik
Eşim tutuyor beni yedıncı gubde versek ne olcak kı dıor dokuzda bıdaha vercen stres olcan dio hayırlısı bıtanem ya ınsss tutunur ıateywn herkese ınssss esmama yarenıme. Sana bana rabbım gonlunzdeknk versın ınsArkadasim da 7.gun vermisti 60 cikmisti inşallah seninde hayırlı haberini alcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?