İnş cnm inşşİki gün sonra yine yap bence biraz daha koyusu çıkarsa Allahın izniyle bebeğin seninle canim
Senınde benmde ınsss cnm ıstwyen ymmetı muhammede ınsİnş cnm inşş
Kızlar daha besıncı gunum heycan yaptjm test yaptım oglen bakın cıkan bu catlama ıgnesının etkısı olsa 13 gun gectı olur mu sızce
Ayyy bendede çıkarmı acaba heycanlandim yarın alıp yapicam
Gozunaydin canım hamilesin çok çok büyük ihtimalle 2 gün bekle sabah ki ilk idrarla yap birde giderek koyulaşiyor çizgi maşallah canım rabbim darısı herkeseCnm bak bu gce yaptım sabh dıe kalkıp saate bakmamısım gece yaptıktan sonra baktım kı bırmıs :)cok beklemedım cok uykum var dıe ama ıkıncı cıZgı cıkarken odama gectım dedım yıne silik yaaaa snra baktım kı sonuc bu
Edacim içimden geçti bencede hamilesindir inşallah haberini bekliyoruzCnm bak bu gce yaptım sabh dıe kalkıp saate bakmamısım gece yaptıktan sonra baktım kı bırmıs :)cok beklemedım cok uykum var dıe ama ıkıncı cıZgı cıkarken odama gectım dedım yıne silik yaaaa snra baktım kı sonuc bu
Eda yla bizim aynı transfer günümüz bugün 6.gunCnm senin kaçıncı günün? İnşallaaahhhh ikinizde gebesinizdir canım
Eda cim maşallah bariz belli süper şimdiden gözün aydın diyelinCnm bak bu gce yaptım sabh dıe kalkıp saate bakmamısım gece yaptıktan sonra baktım kı bırmıs :)cok beklemedım cok uykum var dıe ama ıkıncı cıZgı cıkarken odama gectım dedım yıne silik yaaaa snra baktım kı sonuc bu
yaaa cıddı mısın esmaa cnm yaa darısı sana ınss ben knda gorene kadar ınanamayacgım sanırım burdan bırı msj atmıs onunda bole cıkmıs daa kanda cıkmamıs falan ama ben uc tane test yaptım ucundede gıt gıde koyulasıyor ama ınss vardır ne dıyımEda cim maşallah bariz belli süper şimdiden gözün aydın diyelin
YAPMA KUZUM SAKIN BEN YAPTIM AMA COK PISMAN OLDUM BAK SIMDI CIKMASINA RAGMEN ACABA VARMDIIR YOK MUDUR DIE KUDURUYORUM YAAA NE ZORMUS INSS TUTMUSTR SENINDE KUZUM AMA UZULMEM DIYORSAN BI TANE YAP BAKALIM BAKSANA BENM NASIL CIKTI YANLIS MIDIR DIE DE DUUSNUORUM AMAİnş canim Rabbim yüzümüzü guldursun bende yapmak istiyorum ama ya çıkmazsa diye de tedirgin oluyorum
ilaçların etksı gıt gıde azalır ya benm sonuc koyulasıo dunle bugun arasında bıde catlamayı vrulı 13 gun gectı onun etkısı oldugunu sanmıorum daha once catlama ıgnesınden10 gun sonra yapınca cıkmazsı bıde bu kadar koyu olmazSen bide 3 tane yaptin canim yalnıs olma ihtimali yok bence ilaçların etkisi değilse bebisin seninle canim
Ewet canim maşallah seninki koyulasti Allahım izniyle var canim Rabbim yüzünü guldursunilaçların etksı gıt gıde azalır ya benm sonuc koyulasıo dunle bugun arasında bıde catlamayı vrulı 13 gun gectı onun etkısı oldugunu sanmıorum daha once catlama ıgnesınden10 gun sonra yapınca cıkmazsı bıde bu kadar koyu olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?