Amin canim inşallah banada 2 tane 5.gün embriyosu konuldu canimesmam darısı sana kuzum ınssss bana ıkı tane emrıo konuldu sana kac tane konuldu kuzum
Hayırlı uğurlu olsun canım ya, darısı bize inşkızlarr ben yıne test yaptımm allahıma sukurler olsun koyulasıyoo yaaaaa sevıncten aglıorum vallahı aglak oldum ıyıce
Ocak ayında histereskopi olmuştum, bu hafta tüp için gidecektim ama adet olmayınca kan testi yaptım 9 çıktı, bugün idrar testi yaptım iki gün önce ikinci çizgi görünüyordu ama bugün görünmedi, sanırım kimyasal gebelik geçiriyorum, adet olunca hemen tüpe başlasam sıkıntı olur mu ki?İnşallh vardır canım.inanın böyle haberleri alınca çok mutlu oluyorum .sonuçta biz bir emek sarfediyoruz .başkaları gibi hemen isteyince olmuyor ama kıymet biliyoruz inşallh.rabbim mustafa hocadan razı olsun onun sayesinde kavuştuk bebegimizesen tedavi görmüşmüydün canım
Gercektenmii
Yarencim sen suan hamile misin
Ayy cnm çok mutlu oldum Rabbim yavrunu kucağına almayi nasip etsin cvp verdiğin için cook tesekkur ediyorum ❤
Cnm huırlı olaun işte senın de cıkmıs benm ılk test boleydı yaren benm teatı de gordun mu cok sevındım esmaaaaaaaGercektenmii
Cnm enm ılk besıncı gun cıkmıstı sonra dun koyulastı bugun daha da koyulastı şukur yaaaEda cim evet senin ilk testin gibi sen dün görmüştün demi Ayy çok heycanli canim Rabbimin izniyle oldu insallah
Gozunaydin canım yakınlaşmayà gerek yok canım görünüyor iki gün sonra tekrar bak koyulaşir mutlakaEda cim evet senin ilk testin gibi sen dün görmüştün demi Ayy çok heycanli canim Rabbimin izniyle oldu insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?