Evet bence de problem olabilir ama problemi anlamak için rahim filmine gerek yok diyorlar ultrasonda da bi problem olmadığını söylüyorlar bu rahimdeki problem sadece rahim filmiyle anlaşılır değil miCnm sen 2 kez dis gebelik gecirmissin rahimde promlem olma olasiligi var bence cunku dis gebelik demek embriyo olusiyor ama rahime tutunmuyor tutunacak yer ariyor gidip tupe tutunuyor. Benim rahimde problem olmasa bu kadar asilama oldum hep yumrutalarim iyi gelismisti sprm problemi yok ama olmadi tup bebekte olmadi 1. Kalite embriyo olmasina ragmen. Yani illaki bi sebep var insallah duzelmistir histereskopiden sonra.. insallah hepimiz yavrulairimiza kavusurz
Tşk ederim ayılıpmı getiriliyoruz odayaSabah gidiyorsunuz size oda veriliyor orda hazirlaniyorsunuz sonra histereskopi zaten 45 dakika korkulacak bisey yok tekrar odaniza geliyorsunuz bi kac saat bekliyrosunuz doktor gelip sizi gorup bilgi veriyor ve eve donuyorsunuz. Hemen toparlaniyorsunuz yani korkulacak bisey yok sadece bi kac gun kanama oluyor o kadar
Off ya ne zamn biticek bu korkular ben gene korkmaya başladim qma öyle bisi olsa önce yumurta rezervlerini kontrol etmez mi doktorlar kafam Allk bullak olduCanim ben 2 kere amh yaptırdım birini özel labaratuverda 0.44 çıktı 2. Cerrahpaşa oda 0.3 çıktı allak bullak oldum ondan sonra mustafa beye gittim zat3n oda korkulacak kadar azalma olmadığını söyledi bu amh anlayamıyorum bazı dr larda çok takılması amh Dior labaratuvara görede değişebilir denildi önemli olan erkeğin sperminin iyi olmasiymis
Benim zaten kesin düşüktür diye tahmin ediyorum . Fsh baya yüksek 10.85 çıkmıştı bu da rezervin düştüğünü işaret ediyprmş zatenCanim ben 2 kere amh yaptırdım birini özel labaratuverda 0.44 çıktı 2. Cerrahpaşa oda 0.3 çıktı allak bullak oldum ondan sonra mustafa beye gittim zat3n oda korkulacak kadar azalma olmadığını söyledi bu amh anlayamıyorum bazı dr larda çok takılması amh Dior labaratuvara görede değişebilir denildi önemli olan erkeğin sperminin iyi olmasiymis
Peki ertesi gün normal hayatımıza devam edebiliyor muyuz ? Ya da bir sıkıntı oluyor mu ağrı falan ona göre işten izin almam gerekir o sebeple metak ediyormSabah gidiyorsunuz size oda veriliyor orda hazirlaniyorsunuz sonra histereskopi zaten 45 dakika korkulacak bisey yok tekrar odaniza geliyorsunuz bi kac saat bekliyrosunuz doktor gelip sizi gorup bilgi veriyor ve eve donuyorsunuz. Hemen toparlaniyorsunuz yani korkulacak bisey yok sadece bi kac gun kanama oluyor o kadar
Hadı ya ıns tutunma lekesıdır cnm yaa bende şeke yok kasık batmaleı ar sadcee ben lekeden korkuom ya olmasın
histeroskopi sonrasi ben 3 gün rapor almıştım kasiklarda agrilarin oluyor canim bence istirat etmelisin Rabbim yardımcın olsunPeki ertesi gün normal hayatımıza devam edebiliyor muyuz ? Ya da bir sıkıntı oluyor mu ağrı falan ona göre işten izin almam gerekir o sebeple metak ediyorm
ıns
Canim kısaca hisse tek bir şey dicem dr sadece arada vesile biz elimizden gelenibyapicaz allah im ol dicek olucak inşallah burda bebek bekleyen hepimizin kucağını Rabbin doldursun hatta ikiz ucuz olsunBenim zaten kesin düşüktür diye tahmin ediyorum . Fsh baya yüksek 10.85 çıkmıştı bu da rezervin düştüğünü işaret ediyprmş zatenama mustafa hoca hiç olumsuz birşey demedi yumurtalarla alakalı ben sordm hatta düşük mü diye hayır yok oyle bişey sende dedi herkes bişey diyor insanın kafası allak bulşak oluyor ... Ama ben mustafa hocayı uzun süredir takip ediyorum başarılı bir doktor güvenmek istiyorum artık kulaklarımı kapatcam başka doktora gitmek istemiyorum ...
Benim agrim olmadi ama olan varmi bilmiyorim isten bi gun daha izin alsaniz iyi olur cunku kanama yogun oluyo durmadan tuvalate gitmeniz gerekiyorPeki ertesi gün normal hayatımıza devam edebiliyor muyuz ? Ya da bir sıkıntı oluyor mu ağrı falan ona göre işten izin almam gerekir o sebeple metak ediyorm
cnm ıyıyım cok sukur karnım agrıo sadcee korkuorum :SEda nasil gidiyor canim
Histereskopi sonrasi yumurta rezervi azaliyor mu
cnm valla gecmıol ya 4 daha belırtı yok kabızım dun ve bugun kasık batmalarım oldu sadece
öyle bişey yok canımmm. normalde yapabilirsin. hatta ben son ana kadar bişey olmazsa normal doğum istiyorumKızlar Merhaba Nasılsıniz eda canim hayırlı haberler insallah senden.. bi şey soracaktım ben histereskopi sonrası gebe kalanlar doğum yaparken sezeryan mi olmak zorunda bi bilgisi olan var mı acaba
Cnm neler denemedım kı dupalak ıctim o bıraa Z fayda ettı sanırım da sımdı bıraz cıkabıldımKasık batmaladı bende de vardı cnm. Özellikle sol kasığıma çok olurdu. İnş bu iyi bir belirti demektir. Kabızlık içimde eminim ki her yolu denemişsindir. Sabahları ılık su ve kayısıyı tavsiye ederim.
Esma cıddı mısın cnm ama benm bugun besıncı gunumdu bence erkn bekle ıkı gun daha cıkmazsa uzulursun kuUm bosuna ya ama sence var mı bunda yaaaEda cim inş bebişin seninle.. arkadaşın da 5.gunuydu oda bugün idrar testi yaptı onda hiç bişey çıkmadı sanırım sende var gibi bende yarın yapmayı düşünüyorum
evet cmm ıkıncı cızgı hemen cıktı ama ne hılım ınanamıorum yaaaHafif bi çizgi görünüyor canim arkadasıminda 5.günü beraber transfer olmuştuk 4.gün embriyosu foto attı bana hiçbişey görünmüyor du senin kinde hafif görünüyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?