Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Evet bence de problem olabilir ama problemi anlamak için rahim filmine gerek yok diyorlar ultrasonda da bi problem olmadığını söylüyorlar bu rahimdeki problem sadece rahim filmiyle anlaşılır değil mi

Tşk ederim ayılıpmı getiriliyoruz odaya

Off ya ne zamn biticek bu korkular ben gene korkmaya başladim qma öyle bisi olsa önce yumurta rezervlerini kontrol etmez mi doktorlar kafam Allk bullak oldu

Benim zaten kesin düşüktür diye tahmin ediyorum . Fsh baya yüksek 10.85 çıkmıştı bu da rezervin düştüğünü işaret ediyprmş zaten ama mustafa hoca hiç olumsuz birşey demedi yumurtalarla alakalı ben sordm hatta düşük mü diye hayır yok oyle bişey sende dedi herkes bişey diyor insanın kafası allak bulşak oluyor ... Ama ben mustafa hocayı uzun süredir takip ediyorum başarılı bir doktor güvenmek istiyorum artık kulaklarımı kapatcam başka doktora gitmek istemiyorum ...

Peki ertesi gün normal hayatımıza devam edebiliyor muyuz ? Ya da bir sıkıntı oluyor mu ağrı falan ona göre işten izin almam gerekir o sebeple metak ediyorm

Canim kısaca hisse tek bir şey dicem dr sadece arada vesile biz elimizden gelenibyapicaz allah im ol dicek olucak inşallah burda bebek bekleyen hepimizin kucağını Rabbin doldursun hatta ikiz ucuz olsun

Peki ertesi gün normal hayatımıza devam edebiliyor muyuz ? Ya da bir sıkıntı oluyor mu ağrı falan ona göre işten izin almam gerekir o sebeple metak ediyorm
Benim agrim olmadi ama olan varmi bilmiyorim isten bi gun daha izin alsaniz iyi olur cunku kanama yogun oluyo durmadan tuvalate gitmeniz gerekiyor

cnm valla gecmıol ya 4 daha belırtı yok kabızım dun ve bugun kasık batmalarım oldu sadece

Kasık batmaladı bende de vardı cnm. Özellikle sol kasığıma çok olurdu. İnş bu iyi bir belirti demektir. Kabızlık içimde eminim ki her yolu denemişsindir. Sabahları ılık su ve kayısıyı tavsiye ederim.

Kızlar Merhaba Nasılsıniz eda canim hayırlı haberler insallah senden.. bi şey soracaktım ben histereskopi sonrası gebe kalanlar doğum yaparken sezeryan mi olmak zorunda bi bilgisi olan var mı acaba

Kızlar Merhaba Nasılsıniz eda canim hayırlı haberler insallah senden.. bi şey soracaktım ben histereskopi sonrası gebe kalanlar doğum yaparken sezeryan mi olmak zorunda bi bilgisi olan var mı acaba
öyle bişey yok canımmm. normalde yapabilirsin. hatta ben son ana kadar bişey olmazsa normal doğum istiyorum

Kızlar daha besıncı gunum heycan yaptjm test yaptım oglen bakın cıkan bu catlama ıgnesının etkısı olsa 13 gun gectı olur mu sızce

Eklentiler

• image.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 69
Cnm neler denemedım kı dupalak ıctim o bıraa Z fayda ettı sanırım da sımdı bıraz cıkabıldım

Eda cim inş bebişin seninle.. arkadaşın da 5.gunuydu oda bugün idrar testi yaptı onda hiç bişey çıkmadı sanırım sende var gibi bende yarın yapmayı düşünüyorum

Eda cim inş bebişin seninle.. arkadaşın da 5.gunuydu oda bugün idrar testi yaptı onda hiç bişey çıkmadı sanırım sende var gibi bende yarın yapmayı düşünüyorum
Esma cıddı mısın cnm ama benm bugun besıncı gunumdu bence erkn bekle ıkı gun daha cıkmazsa uzulursun kuUm bosuna ya ama sence var mı bunda yaaa

Hafif bi çizgi görünüyor canim arkadasıminda 5.günü beraber transfer olmuştuk 4.gün embriyosu foto attı bana hiçbişey görünmüyor du senin kinde hafif görünüyor sanki

Hafif bi çizgi görünüyor canim arkadasıminda 5.günü beraber transfer olmuştuk 4.gün embriyosu foto attı bana hiçbişey görünmüyor du senin kinde hafif görünüyor sanki
evet cmm ıkıncı cızgı hemen cıktı ama ne hılım ınanamıorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…