Yaren bugun yapınca nasıl agladm anlatamam cok sukur bın sukur rabbım ısteyen ummedı muhammede nasıp etsın burdakı okuyan herkese ınssss bıde kucgımıza almayı nasıp etsın ınss cnm ptesı kan verecegım ya ıns kocıs evden cıkarmıoo ayaga bıle kaldırmıo yazık napsın kuzum yaAyy maşallah canım ya git gide daha da belirginligi artıyor
Yaren bugun yapınca nasıl agladm anlatamam cok sukur bın sukur rabbım ısteyen ummedı muhammede nasıp etsın burdakı okuyan herkese ınssss bıde kucgımıza almayı nasıp etsın ınss cnm ptesı kan verecegım ya ıns kocıs evden cıkarmıoo ayaga bıle kaldırmıo yazık napsın kuzum ya
Canım benim adetim 5gün geçmişti testim bu şekilde belirgindi ilk saniyede belli olmuştu.senin 2si de tutmuş olabilir inşallh hadi hayırlısı bakalım ;-)Cnm ana da rahımde darlık ve sekıl boz var dddı hıst oldum balon takılmaı ama sımdı tup yapttom yedıncı gunum
Bencede görünüyor inşallh bebişin seninle canım rabnim saglıklı hayırlı evlatlar versin inşallhKızlar hadi bişeyler yazın fotoyu büyütüp bakınca görünüyor sanki
Darısı basınıza cnm bızım sebebsızdı aslında ama bb bulent tırasta oldum orda morfolojı kotu olunca muhakkk mıkrocıp kullanıyor ve mıcrocıp en ıı spermleri secıyor hakkında hayırlısı olsun cnm ıns hepmızınEda ve Esmag şimdiden hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz, naz konusunda aynen tadını çıkarın:) sıkıntı sadece sizde miydi? yoksa eşinizde de sorun var mıydı kızlar? Ben de tüp yaptırcam inş. hasta olur olmaz, bizde sorun daha çok eşimin sperm ve morfolojsinde var, bu tüp bebekte sıkıntı yaratır mı diye korkuyorum hep?
Ay cnm valla sizi duyumca benimde istegim artti bu ay gidicez ins. Adetin 3. Gunu. Sanirim ikiz olma ihtimalin cok cnm cunku adet gecmeden normalde cikmiyor hadi artik yarinki sonucu bekliyoruz insallah cok guzel cikacak degerlerinVenusum bekleme artık kuzum yaptır sende rbbım sanada tattırsın hepmıze ıns ben yarın kan verecegım yarın 9. Gunum ıns hayırlı sonuclar alırız esmansende verecek mısın yarın test ınss kandada guzel sonuclar alırsak rabbjm nasıp eder ınsss cnm
Ayyyy venjssss cıddı mı benm besıncı gun esmanın teatı gıbıydı nerdeyse besıncı gunde cıkmaya basladı koyulastı sonra dun yedıncı gunde yaptıgım baya koyuydu bugun sekız bakalım yarın nler olacak korkuyorum kı ya cıkmaz falan dıe ama cıkar dımı ya rabbım sana da nasıp etsın kuzum valla hep dua edıyorumAy cnm valla sizi duyumca benimde istegim artti bu ay gidicez ins. Adetin 3. Gunu. Sanirim ikiz olma ihtimalin cok cnm cunku adet gecmeden normalde cikmiyor hadi artik yarinki sonucu bekliyoruz insallah cok guzel cikacak degerlerin
Ya bu arada ben adetın ıkıncı gun basladım ıgnelere kanama yogunken olmalıymıs bılgın olsun bitanem bu surecte sormak ıstedıkleını bana msj atAy cnm valla sizi duyumca benimde istegim artti bu ay gidicez ins. Adetin 3. Gunu. Sanirim ikiz olma ihtimalin cok cnm cunku adet gecmeden normalde cikmiyor hadi artik yarinki sonucu bekliyoruz insallah cok guzel cikacak degerlerin
Ac karnına mı ılk ıdrarla mı yaptın koy bakım onuda ama testten testte degısır hassaslıhı cnm olmasa hıc cıkmazKızlar sabah yine idrar yaptım dunki teste göre daha az belli anlamadım yaaa yokmu acaba bugunde adet agrısı gıbı ağrı var karnımda
Farklı test markasıyla mı yaptıb oda onemlı cnmEwet cnm aç karnına ilk idrarda yaptim fotoda çıkmaz canim ben bile zor görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?