Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Ayy maşallah canım ya git gide daha da belirginligi artıyor
Yaren bugun yapınca nasıl agladm anlatamam cok sukur bın sukur rabbım ısteyen ummedı muhammede nasıp etsın burdakı okuyan herkese ınssss bıde kucgımıza almayı nasıp etsın ınss cnm ptesı kan verecegım ya ıns kocıs evden cıkarmıoo ayaga bıle kaldırmıo yazık napsın kuzum ya

Amin canım inşallah bekleyen isteyen herkese sağlıkla inşallah ohh keyfini çıkar bu ilginin ben naz yapıyorum fırsat buldukça ama yemiyo

Cnm ana da rahımde darlık ve sekıl boz var dddı hıst oldum balon takılmaı ama sımdı tup yapttom yedıncı gunum
Canım benim adetim 5gün geçmişti testim bu şekilde belirgindi ilk saniyede belli olmuştu.senin 2si de tutmuş olabilir inşallh hadi hayırlısı bakalım ;-)

Ayy edaa esma canlarim ne kadar sevindim insallah bebislerinize kavusrusunuz kan testi de guzel sonuclanir insallah. Ikizler gelsinnn :) Darisi basimizaaa.
Bu arada esma sen daha once tup yaptirmismydin ve diger doktorlar ne demislerdi sorun olarak rahim darligi disinda? Ve hic gebe kaldin mi daha once?

Ben daha önce hiç hamile kalmadim bir çok dr gittim hiç bir Dr problem var demedi hersey normal dedi bi mustafa hocam darlık dedi onuda histeroskopi ile hallettik inş şimdide güzel sonuçlar alırız

Venusum bekleme artık kuzum yaptır sende rbbım sanada tattırsın hepmıze ıns ben yarın kan verecegım yarın 9. Gunum ıns hayırlı sonuclar alırız esmansende verecek mısın yarın test ınss kandada guzel sonuclar alırsak rabbjm nasıp eder ınsss cnm

Eda ve Esmag şimdiden hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz, naz konusunda aynen tadını çıkarın:) sıkıntı sadece sizde miydi? yoksa eşinizde de sorun var mıydı kızlar? Ben de tüp yaptırcam inş. hasta olur olmaz, bizde sorun daha çok eşimin sperm ve morfolojsinde var, bu tüp bebekte sıkıntı yaratır mı diye korkuyorum hep?

Darısı basınıza cnm bızım sebebsızdı aslında ama bb bulent tırasta oldum orda morfolojı kotu olunca muhakkk mıkrocıp kullanıyor ve mıcrocıp en ıı spermleri secıyor hakkında hayırlısı olsun cnm ıns hepmızın

Ay cnm valla sizi duyumca benimde istegim artti bu ay gidicez ins. Adetin 3. Gunu. Sanirim ikiz olma ihtimalin cok cnm cunku adet gecmeden normalde cikmiyor hadi artik yarinki sonucu bekliyoruz insallah cok guzel cikacak degerlerin

Ay cnm valla sizi duyumca benimde istegim artti bu ay gidicez ins. Adetin 3. Gunu. Sanirim ikiz olma ihtimalin cok cnm cunku adet gecmeden normalde cikmiyor hadi artik yarinki sonucu bekliyoruz insallah cok guzel cikacak degerlerin
Ayyyy venjssss cıddı mı benm besıncı gun esmanın teatı gıbıydı nerdeyse besıncı gunde cıkmaya basladı koyulastı sonra dun yedıncı gunde yaptıgım baya koyuydu bugun sekız bakalım yarın nler olacak korkuyorum kı ya cıkmaz falan dıe ama cıkar dımı ya rabbım sana da nasıp etsın kuzum valla hep dua edıyorum

Ya bu arada ben adetın ıkıncı gun basladım ıgnelere kanama yogunken olmalıymıs bılgın olsun bitanem bu surecte sormak ıstedıkleını bana msj at

hımm ben Mustafa Acet'te olacağım tüpü, ama orda mikro cip kullanılıyor mu bilmiyorm, bilen var mı arkadaşlar Mustafa Hoca'da mikro cip kullanılıyor mu?

Benim esimde problem yoktu kızlar diğer Dr sebepsiz demişti mustafa hoca bi tek darlık dedi bana

Kızlar sabah yine idrar yaptım dunki teste göre daha az belli anlamadım yaaa yokmu acaba bugunde adet agrısı gıbı ağrı var karnımda

Kızlar sabah yine idrar yaptım dunki teste göre daha az belli anlamadım yaaa yokmu acaba bugunde adet agrısı gıbı ağrı var karnımda
Ac karnına mı ılk ıdrarla mı yaptın koy bakım onuda ama testten testte degısır hassaslıhı cnm olmasa hıc cıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…