Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Canım senin degerlerine göre ikiz tutmuş hadi inşallh .rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallh saglıcakla büyüt ;-)
Cnm cıdden mı yaaaa ayyy ne heycanlı bişi bu yaaa esma bence senın bebeıs yenı tutundu cnm ınsaa hadı ınsa artar ıkı gun sobra degerleımızz

Kızlar adınıza çokk sevindim, ayy ne güzel heycanlar yaa, ben bu ayda hamile kalamadım maalesef, bugün itibariyle adet oldum, salı günü tüp için başlayacağız, ilk tüp tedavim olacak, eşimin sperm(15 milyon çıktı en son 1 cc'de) ve morfoloji sorunu var, inş tutar sizin gibi ya, çok korkuyorum olmayacak diye.

Pazartesi sabahı ne güzel haberler aldım. Haftam sayenizde güzel geçecek güzel anneler..

Bir kaç gün giremedim o arada hamişle dolmuş grubumuz

Kızlar nasıl sevindim anlatamam. Maşallaaaahhhhhh. Oyyy güzel annelerrrr. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin İnş.

E eda111 canım değerin çok güzel maşallah. Allah sağlıkla evladını yada evlatlarını kucağına almayı nasip etsin Cnm.

E esmaakg esmacım tatlım boşuna stres yapma. Daha erken artar değerlerin merak etme. Senide tebrik ederimmm hamişim Benimde 9. Gün değerim 36 çıkmıştı bende çok stres olmuştum. Hiç bozma moralini evladınıda üzme annesi. Sağlıkla hayırlısıyla kucaklarımıza aldığımız günleride görürüz inş.

Allah grubumuzdaki bütün arkadaşlarımıza ve isteyen her bayana nasip etsin inşallah

Cnm benm cok aukur bın sukur verene bakalım ıkı gun sonrakı degerımzde guEl artsın da ınss

Merhaba kızlar,hsg,histeroskopi,varikosel ameliyatı derken 1.5 yıl geldi geçti, nihayet yarin Mustafa Hocada tupe başlıyoruz,ne keciboynuzu ne bitkisel ilaç hiçbirşey kullanmadim,bakalım ne olacak

Canim tedavin şimdiden hayırlı olsun insallah güzel sonuçlar alırsın Rabbim yardımcın olsun

Merıhaba
Cuma günü bende transfeimi oldum, iki embriyo transfer edildi. Bu gün trnsfer gününü saymazsak 3. günüm. Embriyorlarımda 3. gün embriyosu. 6 nisan test günüm bekliyorum kurbanlık kuzu gibi

Canim hayırlı olsun bi anne adayı daha geldi inşallah sevindirmeye devam deriz mustafa hocadamı oldu transferin

Bu arada ilk günler kurbanlık kuzu gibi oluyor ama 6 günden sonra idrar lar kanlar havada ucusuyorr.Dayanmak zor aceleciyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…