Cnm cıdden mı yaaaa ayyy ne heycanlı bişi bu yaaa esma bence senın bebeıs yenı tutundu cnm ınsaa hadı ınsa artar ıkı gun sobra degerleımızzCanım senin degerlerine göre ikiz tutmuş hadi inşallh.rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallh saglıcakla büyüt ;-)
Benim değer biraz düşük ama umutluyum kızlar inşallah katlanır Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Yaren cnm senin ne kadarlık? Kusura bakma tatlım ben hatırlayamadım. Yenimi belli oldu yoksa daha önceden konuşmuş muydukEvet cnim çok sukur bende asilamayla hamile kaldım
Yaren cnm senin ne kadarlık? Kusura bakma tatlım ben hatırlayamadım. Yenimi belli oldu yoksa daha önceden konuşmuş muyduk
Cnm benm cok aukur bın sukur verene bakalım ıkı gun sonrakı degerımzde guEl artsın da ınssPazartesi sabahı ne güzel haberler aldım. Haftam sayenizde güzel geçecek güzel anneler..
Bir kaç gün giremedim o arada hamişle dolmuş grubumuz
Kızlar nasıl sevindim anlatamam. Maşallaaaahhhhhh. Oyyy güzel annelerrrr. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin İnş.
E eda111 canım değerin çok güzel maşallah. Allah sağlıkla evladını yada evlatlarını kucağına almayı nasip etsin Cnm.
E esmaakg esmacım tatlım boşuna stres yapma. Daha erken artar değerlerin merak etme. Senide tebrik ederimmm hamişimBenimde 9. Gün değerim 36 çıkmıştı bende çok stres olmuştum. Hiç bozma moralini evladınıda üzme annesi. Sağlıkla hayırlısıyla kucaklarımıza aldığımız günleride görürüz inş.
Allah grubumuzdaki bütün arkadaşlarımıza ve isteyen her bayana nasip etsin inşallah
esma cnm napıorsun kan ne zman vereceksınCanim tedavin şimdiden hayırlı olsun insallah güzel sonuçlar alırsın Rabbim yardımcın olsun
ARTAR CNM INSS ENDISE ETME SAKIN OL DAHA DUN 8.GUNUMZDUİyiyim canım Sağol sen nasılsın yarın vercem inşallah artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?