Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Ben daha önce hiç hamile kalmadim bir çok dr gittim hiç bir Dr problem var demedi hersey normal dedi bi mustafa hocam darlık dedi onuda histeroskopi ile hallettik inş şimdide güzel sonuçlar alırız
Cnm benimde problem yoktu ve bi tup negatifim var normal hamile kalamdim hic. insallah hayirli haberler guzel sonuclar olur banada umit olur.. test markasi ile cok farkediyor cnm insallah hamissindir test gunun yarin mi?

Insalllah guzel haberler gelecek cnm guzel dusun bisey kalmadi yarina ay cok heyecanlandim bende. :) Ikinizde insallah guzel ciksin ve her isteyene Rabbim en kisa zamanda versin hayirlisi ile..

E esmaakg ve E eda111 kızlar yazılanları sürekli takip ediyorum. çoookkk şükür bebişleriniz sizinle. Rabbim hayırlı, sağlıklı bir süreç geçirip kuzu yada kuzucuklarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşaallaahhhhh, tekrardan tebrik ederimmm

darısı tüm isteyen herkese olsun inşaallahhh

Cmm inşş inş o kadar çok ıstıyorum kı

Canim masaallahhh değerin çok güzel. Benim 12. Gün 88, 14. Gün 290 cikmisti. Bence senin büyük ihtimal ikiz. Benim ikizlere hamile bi arkadasimin transfer sonrasi 9. Gün idrar testi kopkoyu cikmisti. Seninki de öyle
Cnm cısdı mı a deıl dımı deger yaaa

Edaaaa cnm dayanamadin yaptirdin demi cooook sevindim cnm bence de degerin harike ve ikizlerr geliyor . dAllah im kucagina almayi nasip etsin kuzumm gercekten o kadar sevindim ki yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…