O zman teatın markasıyla alakalıdır cnnEwet cnm farklı test
Cnm benimde problem yoktu ve bi tup negatifim var normal hamile kalamdim hic. insallah hayirli haberler guzel sonuclar olur banada umit olur.. test markasi ile cok farkediyor cnm insallah hamissindir test gunun yarin mi?Ben daha önce hiç hamile kalmadim bir çok dr gittim hiç bir Dr problem var demedi hersey normal dedi bi mustafa hocam darlık dedi onuda histeroskopi ile hallettik inş şimdide güzel sonuçlar alırız
Insalllah guzel haberler gelecek cnm guzel dusun bisey kalmadi yarina ay cok heyecanlandim bende. :) Ikinizde insallah guzel ciksin ve her isteyene Rabbim en kisa zamanda versin hayirlisi ile..Ayyyy venjssss cıddı mı benm besıncı gun esmanın teatı gıbıydı nerdeyse besıncı gunde cıkmaya basladı koyulastı sonra dun yedıncı gunde yaptıgım baya koyuydu bugun sekız bakalım yarın nler olacak korkuyorum kı ya cıkmaz falan dıe ama cıkar dımı ya rabbım sana da nasıp etsın kuzum valla hep dua edıyorum
Daha varmis cnm biraz daha sabir o zaman guzel ciksinda beklenir.. dua ediyorum sizler icin de..Persembe test günüm canim
Cmm inşş inş o kadar çok ıstıyorum kı
Tüp bbek yaptıranşar cevap lutfen bugub sekızncı gunum degerım 152 iş dimi cok sukur yaaaaa
Cnm cısdı mı a deıl dımı deger yaaaİkizler geliyoooorrrrr :))))
Tüp bbek yaptıranşar cevap lutfen bugub sekızncı gunum degerım 152 iş dimi cok sukur yaaaaa
Allah razı olsunn cnm isteyen herkese naıp etsın rabbımMaşallah canım ya çok güzel değerinRabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Cnm cısdı mı a deıl dımı deger yaaa
Canım senin degerlerine göre ikiz tutmuş hadi inşallhAllah razı olsunn cnm isteyen herkese naıp etsın rabbım
Canım hiç endişe etme daha 8.gününüz degerin gayet iyi hayırlı olsun bebeşiniz yolda annesiiiKızlar test yaptim 10.6 cikti varmı lütfen cvp
Kızlar test yaptim 10.6 cikti varmı lütfen cvp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?