Evet Mustafa Acet yaptı transferi miCanim hayırlı olsun bi anne adayı daha geldi inşallah sevindirmeye devam deriz mustafa hocadamı oldu transferin
İdrar testi yapacak kadar asla cesaretli değilim direk kan tahlili yaptırırımBu arada ilk günler kurbanlık kuzu gibi oluyor ama 6 günden sonra idrar lar kanlar havada ucusuyorr.Dayanmak zor aceleciyiz
TSK ederim Esma canimCanim tedavin şimdiden hayırlı olsun insallah güzel sonuçlar alırsın Rabbim yardımcın olsun
Hayırlı olsun canım, hemen arkandan da ben geliyorum:) senin hikâyenin ne canım?İdrar testi yapacak kadar asla cesaretli değilim direk kan tahlili yaptırırım
Maşallah cnm senide çok çok tebrik ediyorum tatlım. Sağlıkla hayırlısıyla hepimiz isteyen herkes kucağına alır inş. Bizde hayırlısıyla 11. Haftaya girdik bugun8. Haftayı tamamlicaz canım. Konuştuk mu hatırlamıyorum ben arada girip bakıyorum .
Cnm benm cok aukur bın sukur verene bakalım ıkı gun sonrakı degerımzde guEl artsın da ınss[/QUO
İnşalllllaaaaahh cnm benim herkesin sonuçları hep böyle güzel olsun Allah'ın izniyle. Siz şimdi nasıl heyecanlısınızdır uzatın bacaklarınızı keyfini çıkartın hakettiğimizi düşünüyorum
Tedavin hayırlı uğurlu olsun canım. İnşallah sağlıklı bol bol yumoşların olur. Yarın bizide haberdar et.Merhaba kızlar,hsg,histeroskopi,varikosel ameliyatı derken 1.5 yıl geldi geçti, nihayet yarin Mustafa Hocada tupe başlıyoruz,ne keciboynuzu ne bitkisel ilaç hiçbirşey kullanmadim,bakalım ne olacak
Evet Mustafa Acet yaptı transferi mi
YOK CNM DUN VERDIM YA BUGUN DAHA YAPTRMADM SAOL BITANEM
Tabi canım her asamami yazacagim, yarin ilk günüm ilaç yazacak sadece değil mi?Tedavin hayırlı uğurlu olsun canım. İnşallah sağlıklı bol bol yumoşların olur. Yarın bizide haberdar et.
Maşallah cnm senide çok çok tebrik ediyorum tatlım. Sağlıkla hayırlısıyla hepimiz isteyen herkes kucağına alır inş. Bizde hayırlısıyla 11. Haftaya girdik bugun
Canim cok güzel maşallah Rabbim kucaginada almayi nasip etsinkızlarrr bugun deegerım 336 olmussss nasıl ılerlıyor ıkı katı artması lazımdı arttı cok sukur yaaaa
sen yaptın mı cnm allah razı olsunCanim cok güzel maşallah Rabbim kucaginada almayi nasip etsin
Umudunu kaybetme canım her ay düzenli yumurtlama olmuo normal bir insanda bile inşallah seninde güzel haberlerini alicazŞimdiye kadar hic rezerv sikintim olmamıştı, en son 8 tane görmüştü Dr,acaba histeroskopi mi düşürdü değerimi??? Her ay bir engel, çocuk hevesim yerle yeksan oldu, mutsuzlugumun,hevesin boğazında dizilmesinin dorugundayim kızlar,neden bunları yaşıyorum ki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?