Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Bu arada ilk günler kurbanlık kuzu gibi oluyor ama 6 günden sonra idrar lar kanlar havada ucusuyorr.Dayanmak zor aceleciyiz
İdrar testi yapacak kadar asla cesaretli değilim direk kan tahlili yaptırırım

İ

Merhaba kızlar,hsg,histeroskopi,varikosel ameliyatı derken 1.5 yıl geldi geçti, nihayet yarin Mustafa Hocada tupe başlıyoruz,ne keciboynuzu ne bitkisel ilaç hiçbirşey kullanmadim,bakalım ne olacak
Tedavin hayırlı uğurlu olsun canım. İnşallah sağlıklı bol bol yumoşların olur. Yarın bizide haberdar et.

Maalesef tedavi iptal oldu((( iki taene yunurtam varmış,rezerv çok az die Dr erteledi: (

Şimdiye kadar hic rezerv sikintim olmamıştı, en son 8 tane görmüştü Dr,acaba histeroskopi mi düşürdü değerimi??? Her ay bir engel, çocuk hevesim yerle yeksan oldu, mutsuzlugumun,hevesin boğazında dizilmesinin dorugundayim kızlar,neden bunları yaşıyorum ki???

Canim sıkma canını bundada bi hayir vardır diğer aylar daha çok Yumoş un olur Şansın daha çok olur inşallah canim Rabbim emeklerini boşa cikartmasin incir tüketmekte fayda var canim

Umudunu kaybetme canım her ay düzenli yumurtlama olmuo normal bir insanda bile inşallah seninde güzel haberlerini alicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…