Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Merhaba canim simdi oncelikle degermi die sormussun ona cevap verim buraya gelip onun tecrubelerinden faydalanmakta cok buyuk fayda var bikere gereksiz hic bir tedavi yontemi uygulamio kobay olmadigimizi farkinda olan bi doktor benim tuplerim kapaliydi ve rahimde yapı bozuklugu varmis once bunlari ortadan kaldirdi ameliyat oldum ve ben tuplerim alindigi icin normal yolla hamile kalma hakkim kalmadi icin kendisi dedi sana rapor çıkarıyoruz die o yuzden asilama şartlarıni pek bilmiyorum ama gelebilme imkanin varsa sana vakit kaybetme gel derim doktor dan yana asla keske demezssin umarim hakkinda hayirlisi olur:)

Canim ayrıntılı cevabın için tsk benim sebepsiz infertilite ama ben herseyin bi sebebi olduğuna inanıyorum bunun içinde ist a gelicem ins .senin içinde en güzeli nasip olur ins.:)

Canim ayrıntılı cevabın için tsk benim sebepsiz infertilite ama ben herseyin bi sebebi olduğuna inanıyorum bunun içinde ist a gelicem ins .senin içinde en güzeli nasip olur ins.:)
aminn insallah mustafa beye gıdersen iyi haberlerını bekliyorum :)))

Canım. Bendensin. .bana da dr sebepsiz dedi bende bir sebebi olduğuna inanıyorum.onun için 23 nisan da gidecem ben mustafa acet ve emre karatekelioğlu ikisine dw gidecem .yazın da tedavi gerwk kalmaz inş. .

Canım. Bendensin. .bana da dr sebepsiz dedi bende bir sebebi olduğuna inanıyorum.onun için 23 nisan da gidecem ben mustafa acet ve emre karatekelioğlu ikisine dw gidecem .yazın da tedavi gerwk kalmaz inş. .
Ben mugla dayım cnm yakın olsam hemen giderim haziran i okullarin kapanmasini bekliyorum mustafa bey e gitmek için. Haziran a kadar oluruna bıraktım hiç takip etmicem.once bi muayene olup tüp istiyorum.

Ben mugla dayım cnm yakın olsam hemen giderim haziran i okullarin kapanmasini bekliyorum mustafa bey e gitmek için. Haziran a kadar oluruna bıraktım hiç takip etmicem.once bi muayene olup tüp istiyorum.
Sende öğretmen misin..Bendw öğretmenim canım. .aynen 23 nisan tatili hafta sonu ile birleşiyor ya onu degerlendir ece m. .bende yakın değilim nevşehir den gidecem. .

Valla bana da ayni seyi soyledi ben de soktan bisey soramamistim. Bu ayin sonunda tekrar gorusme yapmayi düşünüyorum. O veya memorial aradinda karar vermek icin tekrar gorusecegim.cunku memorialda semra hanim da sorun yok dedi.

ayni sey :) balon falan bahsetti fiyat aldinmi ?

Kızlar histereskopi tanı amaçlı güzel bişi aslında. .fiyat pahali mi. .

Sende öğretmen misin..Bendw öğretmenim canım. .aynen 23 nisan tatili hafta sonu ile birleşiyor ya onu degerlendir ece m. .bende yakın değilim nevşehir den gidecem. .
Evet meslektasiz :) ama ben lise de olduğum için 23 nisan bizde birlesmiyor. Ve adetin 3. Gunu gitmek gerek o yüzden tarih netlestiremiyorum.

Evet meslektasiz :) ama ben lise de olduğum için 23 nisan bizde birlesmiyor. Ve adetin 3. Gunu gitmek gerek o yüzden tarih netlestiremiyorum.
Hım Evey canım lisede olmuyor ..ben adet siz gidiyorum canım tedavi öncesi gidince adet bitimine denk geliyor benim..iinş. gerek kalmaz da hamile oluruz..bbenim de 1 aşılama negatif ım var. .

Kac yumurta var ben de az yumurta sıkıntısi yasiyorum da :))

Merhaba cnm, toplamda dort yumurtam var ama biri diğerlerinden fazlaca buyuk. o işe yarar mı bilemiyorum. İnş kaliteleri iyidir. İlk tup bebekte bes tane vardı. Gerçi doktorlar onemli olan kalitesi desede ben yinede sayıya takılmış durumdayım

Hiç takılma benden 36 yumurta topladılar.28 ya da 30 tanesi döllenmişti. İlkinde iki transfer yapıldı negatif. İkincisinde de iki transfer yapıldı oda negatif. Bakalım üçüncüyü ne zaman yaptırırım bilmiyorum. Olacak olduktan sonra bir tanede yetiyor. O yüzden hiç takılıp da kendini boşuna strese sokma

Valla bana da ayni seyi soyledi ben de soktan bisey soramamistim. Bu ayin sonunda tekrar gorusme yapmayi düşünüyorum. O veya memorial aradinda karar vermek icin tekrar gorusecegim.cunku memorialda semra hanim da sorun yok dedi.
Ben de aynı şey olmuştu. En azından iki adet görmen gerekiyor. Ben ikinci adetimde tedaviye başlamıştım.

Selam..Mustafa Bey ile ilk tup tedavim sonuclandi.
10yumurta gorunuyordu, gun asiri kontrollerde 5 ve 6 ile opuya girdim .13adet toplanmis,8i olgun cikmis ve 8i de dollenmisti. 4.gune girerken 5 embriyo ayri yere alinmis, morula seviyesini gecmeye baslamislardi. 5.gun sabahi transfere girerken 4 ebriyomun oldugunu 2sini transfer edeceklerini , diger 2sinjn gozlemlendigini ve iyi giderse dondurulacagini soylediler..oyle de oldu..
2 tane 5.gun blast grade 1 (ama kalitesi hakkinda bilgi verilmedi) embriyom ile eve geldim. Transferin 8.gunu siddetli karin agrisi ve lekelenme yuzunden idrar yaptim negatif.. 10.gun kanda 2.68 bhcg ve 11.gun de kanda 1.37 ye dusen bhcg ile maalesef seruvenim negatif ile sonuclandi. Regl gecikmesi yasamadim ve de rahat atlatiyorum..
Haftaya negatif ile ilgili ilk gorusmemisi yapacagiz doktorumla.. cok yogun oldugu icin kendinizi hatirlatmak zorunda ve devamli aramak durumundasiniz.. her an geri donus yapan bir Cagla hemsire ve bir Gulen hemsire var ki , sizi hic yalniz birakmiyorlar..
Mustafa Bey cok iyi bir insan.. bana yumurta sayimdan rahim durumuma, embriyo sayimdan transfer gunune tum soyledigi ongoruler tuttu..yalniz sonucum ongorusu gibi olmadi..
Simdi aklimda 2 sey var..
Embriyolarim kacinci kalite? Nekdr guvenebiliriz..garde 1 derken tutunmanin % kacini etkilediler.? Hic tutunma olmadigi acık.. oyleyse donmus embriyolara nasil guvenecegiz?
2.dusuncem de tutunamama durumundaki rahim sebepleri...
Cevaplari alacagiz, az kaldi..
Bu arada donmus embriyo transferi olan varsa yazabilir mi? Ilaclar ve surec hakkinda..

Cok tskler :)

Ben de aynı şey olmuştu. En azından iki adet görmen gerekiyor. Ben ikinci adetimde tedaviye başlamıştım.

Bu iki kere cok yumurta ile negatifi bu hastanede mi yasadin ? Yani mustafa bey ile tedavinin hangi kismindasin merak ettim

Senin rahimle ilgili bir sorunun varmi ki bir islem yapildi diye aklimda kaldi.

Hım Evey canım lisede olmuyor ..ben adet siz gidiyorum canım tedavi öncesi gidince adet bitimine denk geliyor benim..iinş. gerek kalmaz da hamile oluruz..bbenim de 1 aşılama negatif ım var. .
Benim de 1 negatif asilama.daha da aşılama yaptırmak mantıklı gelmiyo.mustafa hoca ya muayene olup tüp isticem.1 yıldır ilk defa oluruna biraktik haziran a kadar gün saymak yok :) kafamı bedenimi dinlendiricem ins ..

Benim de 1 negatif asilama.daha da aşılama yaptırmak mantıklı gelmiyo.mustafa hoca ya muayene olup tüp isticem.1 yıldır ilk defa oluruna biraktik haziran a kadar gün saymak yok :) kafamı bedenimi dinlendiricem ins ..
Canım çok benziyor uz bizde yaza kadar gitmemeye karar verdik 15 ay oldu bizimde. .ben tatil olunca değerlen direm dedim. Tedavi yaza artık. .yaş kaç c a nim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…