Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

O kadar iyi anlıyorum ki kimsenin yüzüne bakamayacak halimiz kalmadığı ve görüşmek istemiyor olmanı. Ben şu an aynı durumdayım. Kime ne diyeceğim anneme bile söyleyemedim durumu. Öyle mücadele ettim ki bu yaşa gelmek için ve bu hayatın mücadelesinde "yeter artık işi gücü bırak ve sevdiğin insandan bir çocuğunuz olsun ve bu rutinin huzurunu yaşa diye" hatta karnıma yastıklar koyup ne kadar kilo alabileceğimi ve bana nasıl duracağını çok değil 1 ay önce bile prova etmiştim... Ama dediğim gibi tevekkül edeceğim ve nişanlımın da bu psikolojide sorumluluğunu alamayacağım. Ben gel demem ona diyemem önceden olsa derdim ama diyemem artık. Onunda kendi hayatı ve kendi vicdanı..

Benim gibi olsn biri daha ben 32 yaşındayım eşim 29 ve bende yaşımdan ötürü bebek için acele ediyorum ama eşim hiç bu konuyla ilgili yani yaş mevxusuyla ilgili birsey demez olmazsa olmaz bebek der
Eşimi tanımadan önce dedimki hayatta kendimle kucukce evlenmem ama iyiki onu tanımış im kimse beni böyle sevmedi kimseyi böyle sevemezdim yaş değil aşk değil sevgi onemli

Amin Canım Allah tüm Bebek isteyen bayanların duasını kabul eder inşallah

İyi geceler brn de Mustafa hocaya 6 mayısta gidiyorum laparoskopi ve histereskopi olucam inşallah.rezervim az benim 2 yıllık evliyim benim durumunda olup mega medipol de raporlu tüp bebek yaptıran var mı acaba hocanın uygun gordugu kişiye rapor çıkıyor gibi birşey duydum hastaneden böyle birşey yaşayan var mı acaba

Cnm amh kaç çıktı yumurta rezervin? Testler ay ay değişiklik gösterebilir. Tanıdık bildik bi aktarın var mı? Onlarda güzel karışımlar oluyor. Herşeyi Allah bilir. İnan böyle konuştukça çok üzülüyorum yarına ne olacağımızı bilmeden yaşıyoruz hayat bize ne hediyeler sunacak bilmiyoruz belki senin hediye paketinden evlat çıkar bilemezsin. Sen inancını sakın kaybetme cnm.

Cnm sana özelden birşey gönderdim

Ben raporumu devlette çıkartıp medipolde tedavi gördüm cnm. Medipol rapor çıkartmanız için gerekli herşeyiniz tamsa çıkartıyor zaten. Hastaneyle görüşürsen sana yardımcı olacaklardır cnm. Tedavin hayırlı uğurlu olur inş.

kızlar hastaneden gelıorum bende bıdıklarımı gordumm buyumusler cok sukur kalplerıde pıtır pıtır pıtırcıklar yaa cok sukur rabbım ısteyen herkese nasıp etsın tez vakıtte ınss esma yasmınnn nasılsınz yasemın bak senden korkuorum sen hemen test yaparsın dıeeee sakın ol bekle kuzum

maşallah Allah tamamına erdirsin

Eda cim cook sevindim Rabbim seni sevindirdi bizleride sevindirir inşallah Rabbim yavrularını saglikli bi şekilde kucağına almayi nasip etsin
Eda cim cook sevindim Rabbim seni sevindirdi bizleride sevindirir inşallah Rabbim yavrularını saglikli bi şekilde kucağına almayi nasip etsin
cnmm benm cok saol darısı sıze ınsss olacak cnm ınss olacak ısteyen herkese nasıp etsın rabbım

Semiramelek siz sorucam demissiniz sordunuz mu acaba hastaneye
He rapor pardon canım sordum bende 1.5 yıllık evliyim 3 yıllık evli olmam gerekmis ama hem yaş rezerv azlığı nedeniyle rapor veriyor genelde devlet hastaneleri bunu sormadım ama sorun olduğu için bence rapor verilmesi gerek bu nedenlerden bize

oyy maşallaahhh canım. hadi inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz

kızlar bugun harmony testimin sonucu çıktı. doktorum izinli olduğu için kendisine soramadım ama anladığım kadarıyla ve netten baktığımda minnoşum sağlıklı görünüyor :) çok şükür temiz çıkmış yani inş doktorda aynısını söyler.
cumartesi kontrolüm var nasıl heyecanlıyım anlatamam. çok merak ediyorum içerde iyi mi diye. inşallah iyidir

Edaa cnm masallah Allah sana bagsilasin kuca gy ina almayi.nasip etsin bebislerini.
Ben 2 gundur depresif bi haldeyim cnm oldu mu olmadi mi arada agliyorum olmadi diyorum arada umutlaniyorum oldu beljide diyorum.kafayi yenek uzereyim yani. Bu arada belirti falan yok moralim bozuluyor ilk iki gun karnim agrimisti simdi hic bi sey yok ne olcak bilmiyorum. Yapmadim cnm test henuz ama kafayi yiycem yapmasamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…