Cnm sen su an olay yeni oldugu icin etkisindesin inan yuregine unutlar dogacak hele bi muayenebi ol bak eminim ben guzel.seyler olacak. Belki nisanlinda anlik tepki vermistir dusunmemistir bilemeyiz. Biz bu durumlardan cok gectik aglamaktan kimsebin yzune bakacak halimiz kalmadigi kimseyle gorusmek istemediim cok gunler oldu hala da devam ediyor. Biraz zaman gecsin sana iyi gelecek emin ol
Sen histeroskopi olsan belkide tüpbebegede gerek kalmaz inş.benim öyle oldu histeroskopiden sonra normal gebelik oldu çok şükür.Histereskopiden sonra hemen tüp bebek yapılmıyor sanırım de mi önce bekliyoruz birkaç ay
Eşimi tanımadan önce dedimki hayatta kendimle kucukce evlenmem ama iyiki onu tanımış im kimse beni böyle sevmedi kimseyi böyle sevemezdim yaş değil aşk değil sevgi onemliBenim gibi olsn biri daha ben 32 yaşındayım eşim 29 ve bende yaşımdan ötürü bebek için acele ediyorum ama eşim hiç bu konuyla ilgili yani yaş mevxusuyla ilgili birsey demez olmazsa olmaz bebek der
Evet hayatım oyleymis yorumlar iyiden yana ama bakcaz artık tüpbebek ısrarciyiz ama hoca pek yanasmiyorYumurtalara iyi gelen ilaçmıydı cnm bu?
Amin Canım Allah tüm Bebek isteyen bayanların duasını kabul eder inşallahMaşallah cnm Allah sağlıklı nice güzel yaşları göstersin inş. Ne güzel işte annesi tam abla olacak. Kardeşine o bakar artık sende biraz da olsa dinlenmiş olursun. Allah o günleri göstermeyi nasip etmiştir inş
Canım yorumun için sağol ben burada bir hastanede kadın doğum doktoru test yaptı ultrasonla yumurtada göremedi ve fsh değerim 63 yani postmenepozmuş ve bana ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ dedi ve gönderdi. Mustafa hocaya yalvardım yakardım duy sesimi diye ama sanırım yoğun kendisi yada ben değerimi sorunca çağırıp ümit vermek istemedi. Şu an inanın nişanlımı düşünemiyorum bile. Bu gerçek benim gerçeğim onun değil. O başkası ile evlenip çocuk sahibi olabilir peki ya ben? Ben zikire başladım ve hayıt tohumu ve arı poleni duydum onları deniyeceğim. Öğreneli 1 hafta olduğu için hem bu konuda bilgisizim hemde düşüncelerimi doğru yere oturtamıyorum ama isyan etmemeye dikkat ediyorum. Meğer ne zor bir şeymiş bu bir kadın için şimdi anladım. Ümidimi kesmeyeceğim ama bunu bir an önce kabullenmem gerektiğininde farkındayım ve ben Eylülde evleniyordum ve hayaller kuruyordum bebeğim olacak artık bütün mücadele bitti evimde olacağım bana benzeyen bir kız dünyaya getireceğim diye sürekli dilimdeydi. Ama hiç bir şey bizim elimizde değil işte bunu bu yaşta bir kere daha anladım. Cümlemin başında önce Allahın izniyle derdim hep ama demek ki kaderim böyle yazılmamış. Mustafa beyin gerekirse gidip kapısında yatacağım bana bir şey söylemesi için. Çok ama çok teşekkür ederim Allah razı olsun yorumları okumak bile içimin ateşine bir nebze su serpiyor.
Cnm sana özelden birşey gönderdimCanım yorumun için sağol ben burada bir hastanede kadın doğum doktoru test yaptı ultrasonla yumurtada göremedi ve fsh değerim 63 yani postmenepozmuş ve bana ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ dedi ve gönderdi. Mustafa hocaya yalvardım yakardım duy sesimi diye ama sanırım yoğun kendisi yada ben değerimi sorunca çağırıp ümit vermek istemedi. Şu an inanın nişanlımı düşünemiyorum bile. Bu gerçek benim gerçeğim onun değil. O başkası ile evlenip çocuk sahibi olabilir peki ya ben? Ben zikire başladım ve hayıt tohumu ve arı poleni duydum onları deniyeceğim. Öğreneli 1 hafta olduğu için hem bu konuda bilgisizim hemde düşüncelerimi doğru yere oturtamıyorum ama isyan etmemeye dikkat ediyorum. Meğer ne zor bir şeymiş bu bir kadın için şimdi anladım. Ümidimi kesmeyeceğim ama bunu bir an önce kabullenmem gerektiğininde farkındayım ve ben Eylülde evleniyordum ve hayaller kuruyordum bebeğim olacak artık bütün mücadele bitti evimde olacağım bana benzeyen bir kız dünyaya getireceğim diye sürekli dilimdeydi. Ama hiç bir şey bizim elimizde değil işte bunu bu yaşta bir kere daha anladım. Cümlemin başında önce Allahın izniyle derdim hep ama demek ki kaderim böyle yazılmamış. Mustafa beyin gerekirse gidip kapısında yatacağım bana bir şey söylemesi için. Çok ama çok teşekkür ederim Allah razı olsun yorumları okumak bile içimin ateşine bir nebze su serpiyor.
Evet hayatım oyleymis yorumlar iyiden yana ama bakcaz artık tüpbebek ısrarciyiz ama hoca pek yanasmiyor[/QUOTE
Hoca banada yazmıştımı ilacı canım ama ben kullanmamıştım. Aktardan aldığım karışımdan bahsetmiştim hocaya önce karışımı tüket sonra gel reglide bakalım işe yaramazsa ilacı deneriz demişti. İnşallah faydasını görürsün cnm. Hoca nedne tüpe yanaşmıyor peki? Doğal yollarla olacağını düşünüyorsa süper bence
İyi geceler brn de Mustafa hocaya 6 mayısta gidiyorum laparoskopi ve histereskopi olucam inşallah.rezervim az benim 2 yıllık evliyim benim durumunda olup mega medipol de raporlu tüp bebek yaptıran var mı acaba hocanın uygun gordugu kişiye rapor çıkıyor gibi birşey duydum hastaneden böyle birşey yaşayan var mı acaba
maşallah Allah tamamına erdirsinkızlar hastaneden gelıorum bende bıdıklarımı gordumm buyumusler cok sukur kalplerıde pıtır pıtır pıtırcıklar yaa cok sukur rabbım ısteyen herkese nasıp etsın tez vakıtte ınss esma yasmınnn nasılsınz yasemın bak senden korkuorum sen hemen test yaparsın dıeeee sakın ol bekle kuzum
Eda cim cook sevindim Rabbim seni sevindirdi bizleride sevindirir inşallah Rabbim yavrularını saglikli bi şekilde kucağına almayi nasip etsin
cnmm benm cok saol darısı sıze ınsss olacak cnm ınss olacak ısteyen herkese nasıp etsın rabbımEda cim cook sevindim Rabbim seni sevindirdi bizleride sevindirir inşallah Rabbim yavrularını saglikli bi şekilde kucağına almayi nasip etsin
Neyi canımSemiramelek siz sorucam demissiniz sordunuz mu acaba hastaneye
He rapor pardon canım sordum bende 1.5 yıllık evliyim 3 yıllık evli olmam gerekmis ama hem yaş rezerv azlığı nedeniyle rapor veriyor genelde devlet hastaneleri bunu sormadım ama sorun olduğu için bence rapor verilmesi gerek bu nedenlerden bizeSemiramelek siz sorucam demissiniz sordunuz mu acaba hastaneye
kızlar hastaneden gelıorum bende bıdıklarımı gordumm buyumusler cok sukur kalplerıde pıtır pıtır pıtırcıklar yaa cok sukur rabbım ısteyen herkese nasıp etsın tez vakıtte ınss esma yasmınnn nasılsınz yasemın bak senden korkuorum sen hemen test yaparsın dıeeee sakın ol bekle kuzum
Edaa cnm masallah Allah sana bagsilasin kuca gy ina almayi.nasip etsin bebislerini.kızlar hastaneden gelıorum bende bıdıklarımı gordumm buyumusler cok sukur kalplerıde pıtır pıtır pıtırcıklar yaa cok sukur rabbım ısteyen herkese nasıp etsın tez vakıtte ınss esma yasmınnn nasılsınz yasemın bak senden korkuorum sen hemen test yaparsın dıeeee sakın ol bekle kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?