Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Cnm rahimde sorun vardır ondan demiştir histeroskopi diye. Bende histereskopi oldum sonrada tedavilere devam ettik. Rahimdeki sorun neymiş peki? Onu çözmeden tedaviye başlama derim. Belki darlık vardır bebeğin tutanabileceği alan yoktur. Mustafa hocaya ilk gittiğimde bir önceki doktorum histeroskopi yapmıştı. Mustafa hocada direk tüple başladık ama başlamadan önce dediki eğer bu tedavi olumsuz olursa birde ben seni histerokopi yapıcam dedi. İyikide yapmış çünkü içerde derinlerde miyomlarım varmış hepsini temizleyip rahimi genişletti. İstersen mustafa hocayla tekrardan görüş cnm.

Cnm ben tedaviyi ocak sonunda yaptırdım 23 ocakta transferim oldu. Histeroskopiyide haziran sonunda yaptırmıştım. Histeroskopiden sonra eylül ekime kadar ara vermiştim.

Cevabın için çok teşekkür ederim evet belirttim kendisine internetten de ulaştım ama bana cevap vermedi. Nişanlımlada dün akşam ayrıldım bana anlayış göstermedi. Yaklaşık 1 haftadır sudan çıkmış balığa döndüm 38 yaşında tam hayatımda herşeyi yoluna koydum derken bunu öğrendim. internetten çok araştırdım ama kimsenin yorumu bana umut olmadı. Zaten Mustafa beyi ağustosa kadar beklersem menepoza kesin geri dönüşü olmayan giriş yaparım.
Çok değişik duygular içindeyim ve şu an bana destek olması gereken kişiyide kaybettim. nereye gitsem ne yapsam bilemedim

Nurr, selin, esma ya bu progestan ignesi sizinde ellerinizi kuruttu mu mahvoldu ellerim ya kupkuru, sanki kisin sogugundaki gibi catladi kurudu. krem suruyorum devamli banamisin demiyor

Cnm benim her zaman cildim kuru olduğu için farketmedim. Bebe yağı sür iyi gelir cildine cnm. İğneye dışarımı gidiyorsun? 2 kapsül mü?

Cnm hemen umutsuzluğa kapılma. Mustafa hocaya çok fazla mesaj gönderiliyor şahsen kendi gözümle gördüm telindeki mesafları. Muhtemelen daha bakamamıştır. Şöyle yapsan direk hastaneyi arasan durumunu oradaki bayanlara anlatsan ve çok ciddi olduğunu üstüne basa basa belirtsen bence yardımcı olmaya çalışırlar. Nişanlında da barışırsınız tatlım. Üzüntü stres seni daha çok etkiler. Bu sebepten mi ayrıldınız cnm?

Sorunun ne olduğunu soylemedi sadece histereskopi önerdi o kadar

Öyle yapacağm canım çok sağol. Şu an yapayalnızım nişanlıma bana dön bile diyemiyorum. Ona verebileceğim birşey kalmadı gibi ve oda bana sağolsun hiç ama hiç anlayış göstermedi. Kaç gündür yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum. Buda yaşamadan bilinmeyen bir acıymış. Bu sebeple vesile olan bir laf yüzünden çıkan tartışmadan bitti akşam. Önceden mücadele edebilirdim ama onunla tartışıp bana anlayış göstermesini bile dileyemeyecek kadar kendimi güçsüz hissettim ve oda çekti gitti. Gözümün yaşı dinmiyor bacaklarım titrer durumda sürekli. Allahım bununla uğraşan herkese sabır versin.

CNM SIKMA CANINI BAK LUTFEN BEN SANA NE DIYEYEIM BILIOR MUSUN NISANLIN SIMDIDEN BUNU DUYAR DUYMAZ MUCADELE EDECEGINE KACMIS EVLENSEYDIN BELKI DAHA KOTU OLACAKTI INANKI BEBEGI OLMAYIP AYRILAN DOLU INSAN VAR MALESEF HERKES ANLAYISLI OLMUYOR UZME CANINI BAK RABBIM YETERKI ISTESIN HIC OLMADIK ANDA VERIORKI SEN DAHA EVLI BILE DEILSIN BELKI ILK AYDAN KALACAKSIN HAMILE NERDEN BILIORSUN UZULME BOSVER GIDEN GITSIN INANKI SENI HAKEDEN BIRI CIKAR KARSINA MUHAKKK

Çok sağol canım Allah razı olsun. İnan zaten gitmesi kalması şu an önemli değil. Bu ondan çok benim hayatım ve Rabbim evlat sahibi olmamı istemedi demek ki. Bunda vardır bizim için bir sınav ve hayır. İlahi taktir. Kadın doğum doktoru bana geçen hafta sadece Allahtan ümit kesilmez dedi ve o an sanki dünya başıma yıkıldı. Mustafa beyi araştırdım ama oda bana Ağustos ayına verince gün öylece kalakaldım. Evlenmek ve çocuk sahibi olmak şimdi benim için hayal.... Ama bunuda atlatırım inşallah. Duadan başka ne gelir dilimizden....... Herkese yorumu için çok teşekkür ederim...

cnm benm sen suan kıtlenmıssın sankı olamayacagına emın gıbı konusyorsun allahın gucune gıder bakk yapam dıorum ya sana verende alanda rabbım belkı ılk aydan hamıle kalacaksın bunu bılemezsın kı hem ne yontemler var tup bebek o kadar gelıstı kı ben tuple ıkızlerıme hamısım cok sukur 5 senenın sonunda kavustum bbeklerıme ınss kucagıma almayıda nasıp eder rabbım veren de alan da yuce allah cnm napalım bızeee ımtıhan verdı ınss kazananlardan olmusuzdur

Dr dan dönüyorum moralim çok bozuk aşılama iptal 5-6 tane yumurta oluşmuş 5iz bile olabilirmiş en iyi ihtimal hazirana kaldı aşılama o ay da Ramazan belki Temmuz yani.İstersen tüp bebeğe geçelim dedi biz eşimle istemedik şimdilik.çok üzüldüm

Hayırlısi olsun canım siz evde deneyin belki tutar aşılama normal ilişkiden cok farkli bir şans vermiyor

Canim üzülme bende aşılama için başladım ama olmadı benimde eşim tupe başlayalım dedi yaklaşmadi dr deha diye bir ilaç yazdi 1 ay bunu kullan gel dedi 1 yumurta bile olsa ben onu kullanım dedi ilaçla yumurta olusumuna yanaşmadi sanki kafam çok karıştı yaa benimde

Histereskopiden sonra hemen tüp bebek yapılmıyor sanırım de mi önce bekliyoruz birkaç ay

Canım senin enidişeni anlıyorum histereskopi için insan emin olamıyor.Bende çok kararsız kaldım başka bi kaç dr a daha mı gitsem dedim.Sonra anlık bir kararla kabul ettim operasyonu.Başka dr lara gitsem herkez farklı şeyler söylecekti ve aklım karışacaktı.Ben şöyle düşünüyorum 2 kere kimsayal gebelik geçirdim en sonuncusunda değerim düşmedi vs vs.Var muhakkak bir sorun ki gebe kalamıyorum dedim ve op.geçirdm.Sende dış gebelik geçirmişsizn kolay birşey dedğil.Evet hepimiz için maddiyat önemli ama bence yaptır derim.Zaten mustafa hoca sanırım tüp ten öncede histereskopi ile gözlemlemek istiyor.

OzeleOTE="ikinci kelebek, post: 46208013, member: 753278"]Dr dan dönüyorum moralim çok bozuk aşılama iptal 5-6 tane yumurta oluşmuş 5iz bile olabilirmiş en iyi ihtimal hazirana kaldı aşılama o ay da Ramazan belki Temmuz yani.İstersen tüp bebeğe geçelim dedi biz eşimle istemedik şimdilik.çok üzüldüm[/QUOTE]
Ozele mi gidiosunuz.bnimde sekiz yumurtam vardi cogul gebelij olur dedi.ama istersen yaparim dedi.yapti asilamayi ama tutmadi

Allah çocuklara ve sana uzun ömürler versin canım sağlıkla inşallah. Dilerim dediğin gibi olur olmasa da yapacak ne var ki başka isyan etmek istemiyorum ama bu durumda yalnız kalınca bir anda dünyam değişti ne yapacağımı bilemedim bu sebeple.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…