Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Bi çoğumuz burda bazen olumsuz düşünüyor uz ister istemez kendini üzme belkide karşına daha anlayışlı biri çıkacak hatta söyle düşün eşim sorun bende olduğu halde çok anlayışlı 38 yaşındayım o ise 33 fakat çocuk olmazsa evlatlık alırız dedi belkide senin için hayırlısı bu seni her halinde anlayışlı karşılıcak birini cikarsin karşına rabbim hayatım üzme kendini aynı yaştayiz tutunacak ilk Dalımız Rabbim hayirlisini versin hepimize inşallah hayatım ne ola ağı belli olmaz tip ilerliyor

Ne güzel söylemişsin canım.. Evet tıp ilerliyor ama inan yeni öğrendiğim için bunu kabullenmek ve şokunu atlatmak için zamana ihtiyacım varken birde bu durumda terkedilmek bana çok acı geliyor.
Allahın takdiri ne desek boş... cevabın için çok teşekkür ederim canım. Allah seninde inşallah gönlüne göre verir...

Canim ben tup ebebk yaptirmaya karar veridimde gittim muayene ucreti aldilar ondan sonra adetin 3. Gunu gittim tedaviye baslamak icin ondan da aldilar sonraki kontrollerden almadilar. Sordum dediler baslangicta aliyoruz mutlaka hatta israr da ettim ama oyleymis yani

Benim gibi olsn biri daha ben 32 yaşındayım eşim 29 ve bende yaşımdan ötürü bebek için acele ediyorum ama eşim hiç bu konuyla ilgili yani yaş mevxusuyla ilgili birsey demez olmazsa olmaz bebek der

Canim yasadiklarin icin uzuldum ama cok cabuk pes etmissin ben menopoza girip sonra tek bi yumurta ile hamile kalan duydum. Nisanlin icin de hayirli nedir ne olacagini bilemeyiz cnm evlendikten sonra daha zor olur anlayisli birisi degilse. Ama Mustafa hocaya yaz ozel durumunu da yaz cnm insallah erken bi tarihe alir seni. Inan burdaki herkes cok zor gunler geciriyor ve es sorunlulugu arti bi yük. Esim anlayisli olmasina ragmen ona karsi sorumlu hissediyorum baba olmali diyorum ben engelliyorum diyorum. Onun icin ayri uzuluyorum kendimi sucluyorum. Yani cnm pes etme hemen dur bakalim bi muayeneni ol insallah hayirli haberler verirsin

Ben bundan 1 ay önce çocuk sahibi olamamanın bir kadın üzerinde yaratabileceği etkiyi çok önemsemiyormuşum meğerse. Şimdi reklamlarda çocuk bile görsem ağlıyorum. Çok iyi anlıyorum dediklerini. Belki bende nişanlımın gitmesine aynı sebepten izin verdim. Ben engel olmak istemedim çünkü evlendikten sonra öğrenmedim bunu bir şansım varken gitsin dedim. Bizim sınavımız buymuş demek ki hayatta Allahım daha büyük acılarla sınamasın tabi. Ama sana destek olan eşinin sana gösterdiği anlayışsa onu cennetlik yapar eminim.. Hayatta herşey tabi ki çocuk sahibi olmak üzerine değil ama bu bir tercih değilde imkansızlıksa içini daha da burkuyor tabi ki. Allahım burada kendi derdine umut arayan sayfalarca yazıyı göz yaşları içinde okuyup kendisine bir nebzede olsa benim gibi ümit arayanların hepsine dilerim anneliği yaşatır. Sen eşin için kendini asla suçlama, insanlar tercihlerini ve seçimlerini yaşar, eşin senin yanında olmak istediği için yanında ve ne mutlu eşine de sana da. Yorumun ve desteğin için çok ama çok teşekkür ederim..

O da yasak 5-6 gün.beşiz bile olabilirmiş.3 senedir istiyoruz deniyoruz yine de sonuç yok

Çok olması daha iyi değil mi peki şansı arttırır. İlk tedaviye klomenla başlamıştım ve 4 yumurtam oluşmuştu dr hiç uyarmadı. Aşılamada daha mı riskli acaba. Aşılamalarımda kaç tane çıktı hatırlamıyorum. Vardır bunda da bir hayır cnm. Çoğul gebelik olunca gerekirse bir tanesi sonlandırılıyor diye hatırlıyorum. Şimdi ben sana ne desem boş biliyorum yaşadığın hayal kırıklığınıda tahmin edebiliyorum ama demek ki daha iyisi olacak önümüzdeki zamanlarda.

Özele gidiyorum evet.5 yumurta olunca aşılama iptal dedi Dr bey.Aldığım hormona mı giden zamana mı üzüleyim.ama herşey kısmet nasip.

Hayırlısı Allahtan.Kızımın kardeşi olsun istiyoruz.Aradaki yaş farkı gün geçtikçe çoğalıyor.ağustos ayında 7 si bitiyor

Cnm kızma bana ama ne seni ne nişanlını tanırım ama beyefendinin yaptığı gerçekten sinirlerimi bozdu. Nasıl seni böylr üzüp yıpratıp çekip gidebiliyor ki. Ama ben inanıyorum hatasını anlayıp senden defalarca özür dileyecek. Kızların dediği gibi belkide senin için hayırlı bir kısmet değildi. Daha ilk zorlukta arkasını dönüp giden erkek ilerde daha büyük sorunlarda napıcak acaba. Sen hiiiçç üzme kendini. Herşey Allah'tan. Sen kaç dr gittin? Belki yanlış teşhistir tatlım. Allah'ın işine karışılmaz ne zaman kime ne vermek isterse verir. Olmaz diye birşey yok. Ben menopoza girip sonrasında doğal yollarla gebe kalan bayanların yazılarını okumuştum. Böyle düşünüp moralini bozarsan bedenin çok daha fazla etkilenir. Sen bu arada mustafa hocadan en erken randevuyu almaya çalış cnm.

Hayırlısı Allahtan.Kızımın kardeşi olsun istiyoruz.Aradaki yaş farkı gün geçtikçe çoğalıyor.ağustos ayında 7 si bitiyor
Maşallah cnm Allah sağlıklı nice güzel yaşları göstersin inş. Ne güzel işte annesi tam abla olacak. Kardeşine o bakar artık sende biraz da olsa dinlenmiş olursun. Allah o günleri göstermeyi nasip etmiştir inş

Ben yanlış hatırlıyorum demek ki cnm. Nedense aklımda 3. Günü gittiğimizde para vermiyormuşuz gibi kalmış.

Benim gibi olsn biri daha ben 32 yaşındayım eşim 29 ve bende yaşımdan ötürü bebek için acele ediyorum ama eşim hiç bu konuyla ilgili yani yaş mevxusuyla ilgili birsey demez olmazsa olmaz bebek der

Bende baktım olmuyor ciddi ciddi dedim ki istersen boşanalım. Nasıl kızdı anlatamam. Çocuk olcak büyüyüp gidecek bana yine sen kalacaksın önemli olan sensin demişti. Allah razı olsun. O kadar destek olmasa tek başıma napardım bilemiyorum. Ben ne zaman tedavi istediysem ona göre ayarladı kendini maddi olarak sağolsun. Borçlar dağ kadar ama olsun canımız sağolsun. Hayırlısıyla bebeğimizinde aramıza katıldığı günleride görürüz inş

Cnm sen su an olay yeni oldugu icin etkisindesin inan yuregine unutlar dogacak hele bi muayenebi ol bak eminim ben guzel.seyler olacak. Belki nisanlinda anlik tepki vermistir dusunmemistir bilemeyiz. Biz bu durumlardan cok gectik aglamaktan kimsebin yzune bakacak halimiz kalmadigi kimseyle gorusmek istemediim cok gunler oldu hala da devam ediyor. Biraz zaman gecsin sana iyi gelecek emin ol

Canım yorumun için sağol ben burada bir hastanede kadın doğum doktoru test yaptı ultrasonla yumurtada göremedi ve fsh değerim 63 yani postmenepozmuş ve bana ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ dedi ve gönderdi. Mustafa hocaya yalvardım yakardım duy sesimi diye ama sanırım yoğun kendisi yada ben değerimi sorunca çağırıp ümit vermek istemedi. Şu an inanın nişanlımı düşünemiyorum bile. Bu gerçek benim gerçeğim onun değil. O başkası ile evlenip çocuk sahibi olabilir peki ya ben? Ben zikire başladım ve hayıt tohumu ve arı poleni duydum onları deniyeceğim. Öğreneli 1 hafta olduğu için hem bu konuda bilgisizim hemde düşüncelerimi doğru yere oturtamıyorum ama isyan etmemeye dikkat ediyorum. Meğer ne zor bir şeymiş bu bir kadın için şimdi anladım. Ümidimi kesmeyeceğim ama bunu bir an önce kabullenmem gerektiğininde farkındayım ve ben Eylülde evleniyordum ve hayaller kuruyordum bebeğim olacak artık bütün mücadele bitti evimde olacağım bana benzeyen bir kız dünyaya getireceğim diye sürekli dilimdeydi. Ama hiç bir şey bizim elimizde değil işte bunu bu yaşta bir kere daha anladım. Cümlemin başında önce Allahın izniyle derdim hep ama demek ki kaderim böyle yazılmamış. Mustafa beyin gerekirse gidip kapısında yatacağım bana bir şey söylemesi için. Çok ama çok teşekkür ederim Allah razı olsun yorumları okumak bile içimin ateşine bir nebze su serpiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…